Кольоровий пакувальний папір купити Тернопіль

Популярність пакувального паперу в Україні сьогодні є на дуже високому рівні. Більш того, дивовижна справа, але пакувальний папір використовується настільки різноманітно, що навіть картонні коробки не можуть похвалитися такою універсальністю. В принципі це добре відомий факт. А ось те, що кольоровий пакувальний папір сьогодні відрізняється не набагато меншим рівнем попиту, на перший погляд і не скажеш. Однак, це саме так. Сьогодні кольоровий пакувальний папір у Тернополі використовується і для пакування товарів, і для прикраси подарунків, і для декорування приміщень, і навіть для створення різних інсталяцій. Звичайно, далеко не однакова. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути всі найбільш популярні види кольорового спочатку пакувального паперу, які, проте, застосовуються сьогодні в Тернополі в різних цілях. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент кольорового паперу для упаковки і не тільки представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут представлений на сьогодні найрізноманітніший асортимент різного кольорового паперу від виробника в Тернополі. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Кольоровий папір для пакування товарів купити у Тернополі

Цветная бумага для упаковки товаров Серед усіх видів кольорового паперу, які сьогодні дуже потрібні у Тернополі, найбільшим чином виділяється кольоровий папір для пакування. Так, пакувальний кольоровий папір відрізняється від інших видів кольорового паперу і вищим рівнем попиту, і набагато більшим асортиментом пропозицій, і найбільш вигідними цінами. Та й взагалі, товарний кольоровий папір для пакування – це найбільш універсальний вид кольорового паперу серед усіх представлених сьогодні на ринку Тернополя. Адже від чого залежить ця універсальність? Від різноманітності можливостей у використанні. А від чого залежать можливості застосування будь-якого пакувального матеріалу? Від різних факторів, але найголовнішими з них є можливість контакту з будь-якими товарами при упаковці, можливість використовувати один і той же вид упаковки для різних за розміром та габаритами товарів, а також можливість використовувати упаковку у різних умовах зберігання та перевезення. Пакувальний папір у цьому контексті (і кольоровий, і стандартний) дуже схожий на товарні картонні коробки, проте вони не є конкурентами в більшості випадків. Так, пакувальний кольоровий папір – це в першу чергу обгортковий матеріал, який використовується навіть тоді, коли застосування картонних коробок неможливе з ряду причин.

Ще одним важливим фактором, який визначає високий рівень лояльності споживачів щодо кольорового паперу для пакування товарів, є функціональність. Точніше сказати, практичність та функціональність. Як ви знаєте, видів і типів пакувальних матеріалів існує безліч, проте частіше за інших купуються саме такі, які і дешеві, і практичні одночасно. Кольоровий пакувальний папір саме таким пакувальним матеріалом і є, тому різні види такого паперу сьогодні використовують у Тернополі буквально у всіх сферах господарського життя міста. Так, наприклад, кольоровий папір для пакування найрізноманітніших товарів та готової продукції сьогодні використовують і промислові підприємства, і компанії зі сфери послуг, і різні організації зі сфери оптово-роздрібної торгівлі тощо. Фактично, кольоровий папір сьогодні так чи інакше задіяний практично у всіх сферах, де використовується упаковка. Знов-таки напрошується аналогія із товарними картонними коробками. Така популярність пакувального паперу різних кольорів обумовлена кількома факторами: простотою у використанні та невисокою ціною оптом та в роздріб щодо пакувальних матеріалів з іншої сировини. Більш того, популярність кольорового пакувального паперу сьогодні в Тернополі настільки висока, що це дає можливість виробника даного пакувального матеріалу постійно пропонувати все нові і нові формати та види кольорового пакувального паперу. І, що особливо важливо, за цілком доступною ціною за 1 квадратний метр.

До речі, поточні роздрібні та оптові ціни на пакувальний папір різних кольорів та відтінків у Тернополі теж відіграють важливу роль. Споживачі у Тернополі, купуючи кольоровий пакувальний папір, хочуть отримати легке та міцне пакування, недорого як оптом, так у роздріб від 1 м2. Та ще й щоби була з великими можливостями застосування. Затребуваним є той пакувальний папір, який не просто кольоровий і дешевий, але ще й відрізняється високою функціональністю та хорошою надійністю, може використовуватися практично в будь-яких умовах, а термін його придатності практично не обмежений. Тому не варто забувати, що коли йдеться про вибір товарної упаковки для транспортування та зберігання, для споживача важливим є поєднання ряду факторів. Не варто думати, що найчастіше інших пакувальних паперів купуються ті, які коштують максимально дешево. Це зовсім не так як у випадку з кольоровим папером для пакування товарів, так і у випадку зі звичайним обгортковим папером. Пакувальний товарний папір має бути поєднанням необхідних параметрів міцності, зносостійкості, довговічності, надійності та ціни. Крім того, вона повинна характеризуватись високою стійкістю до впливу зовнішніх факторів, а також до поздовжніх та поперечних впливів.

Також важливим фактором при виборі кольорового пакувального паперу для товарів є стійкість кольору та відтінку, а також компактність. Напевно, кожен виробник товарної продукції стикався з ситуацією, коли в складських приміщеннях просто не вистачає місця. Тому місце, яке займає упаковка до приміщення продукції, також турбує складських працівників і, як наслідок, керівництво виробництва. Часто бувають ситуації, коли пакувальний папір зберігається у випадкових місцях. Тому її стійкість до впливу зовнішніх подразників має бути на високому рівні. Це стосується й самої фактури паперового полотна та кольоровості її відтінків. Однак кольоровий пакувальний папір все одно залишається паперовим пакувальним матеріалом, а значить, його вологовбиральність дуже висока. Це найголовніша проблема, що виникає при зберіганні пакувального кольорового паперу. Вирішують її виробники різних товарів у Тернополі дуже по-різному. Перераховувати всі способи ми, звичайно ж, не будемо, проте найпопулярнішим варіантом вирішення такої проблеми є тимчасова обмотка рулонів пакувального паперу в стрейч-плівку. Стрейч-плівка в даному випадку не просто не залишає будь-яких слідів на кольоровому пакувальному папері, але ще й не залишає запаху, не прилипає та не залежить від формату чи габаритів роликів паперу. Тобто і дешево, і більш ніж зручно одночасно.


Як правильно вибирати кольоровий папір для пакування товарів?

Белая бумага для упаковки товаров Кольоровий папір у Тернополі дуже поширений у різних сферах торгівлі та сфери послуг. І це, як наслідок, накладає великий відбиток на різноманітність її пропозицій. Тому давати поради щодо вибору кольорового паперу можна лише з урахуванням конкретних типів паперу та конкретної сфери використання. Цю статтю ми розпочали з обговорення кольорового паперу для пакування товарів, тому далі розповімо вам про те, як вибирати кольоровий пакувальний папір саме для товарів. Подарунковий папір, папір для посилок або вантажний маркувальний кольоровий папір буде розглянутий трохи пізніше.

Отже, як правильно вибирати кольоровий папір для пакування товарів у Тернополі? Для кольорового товарного паперу, крім, зрозуміло, вигідної ціни, найважливішими показниками є кольоровість відтінку чи кількох відтінків, і навіть відсутність шлюбу чи якихось дефектів паперового полотна. Це найважливіше, оскільки і щільність паперу, і формат паперу, і навіть його довжина – це всі показники, які впливають на якість упаковки товарів не так сильно. А якщо пакувальний папір має пошкодження полотна або, наприклад, ділянку полотна, що вигоріла на сонці, то це куди критичніше. Однак все одно ви повинні пам'ятати, що навіть такі дефекти у разі пакувального кольорового паперу досить легко виправити. Ви завжди можете просто відрізати пошкоджену ділянку пакувального паперу ножицями і не користуватися ним.

Бракований пакувальний кольоровий папір може зробити ряд різних об'єктивних факторів. Це і відхилення від технології виготовлення, і неправильне зберігання чи перевезення, і вплив довкілля. Однак, незважаючи на всю об'єктивність таких проблем, кольоровий папір, що застосовується для пакування товарів, повинен відповідати низці вимог та норм. Звичайно, з невеликою часткою допустимих відхилень, але в жодному разі не з дефектами. До зовнішніх дефектів кольорового пакувального паперу відносяться сліди виробничого процесу виготовлення, фарбування або перемотування паперу. До таких залишкових слідів виробничого процесу відносяться, наприклад, сліди, які залишають погано налаштовані папероробні машини: зморшки, бульбашки, дірки, матові смуги, порошини, неоднорідна товщина, косина листів. Як правило, перераховані вище дефекти є наслідком поганого налаштування папероробних машин або ж недбалості та неуважності персоналу, який такі машини обслуговує.

Частим явищем у виробництві будь-якого пакувального паперу є і погане налаштування притискних валів, що, своєю чергою, веде до нерівномірності товщини паперу. Товщина пакувального паперу будь-якого кольору для звичайного споживача погано помітна, оскільки паперове полотно досить тонке. Його не вдасться оцінити просто на око, як у випадку, наприклад, з тришаровим або п'ятишаровим гофрованим картоном. Однак, недотримання технології виробництва паперу щодо товщини її полотна можна побачити по-іншому. Так, нерівномірність товщини паперу тягне у себе нерівномірність та інших його характеристик: вологості, міцності, щільності. У зв'язку з цим знижується міцність на розрив, стійкість паперу до торцевого та площинного стиску, а також його експлуатаційні можливості. А це, у свою чергу, спричиняє зниження якості вироблених з кольорового паперу виробів та її самої як пакувальний матеріал. Низька щільність паперу, наприклад, сприяє її розриву, призводить до перевитрати фарби в процесі надання кольорового паперу якогось відтінку. А надто висока щільність пакувального паперу призводить до перевитрати волокон і робить матеріал важчим, що, звичайно ж, спричиняє збільшення вартості 1м2 пакувального паперу. Тобто, при виробництві паперу виробник повинен суворо контролювати відповідність товщини паперового полотна та маси його на 1 м2 нижній межі, що допускається стандартом. Однак так буває, звісно, далеко не завжди. Тому не варто дивуватись, якщо вам запропонують у Тернополі купити кольоровий папір у рулоні за ціною за 1 м2 від 10 гривень до 30 гривень.

Також варто відзначити, що сьогодні в Тернополі можна купити кольоровий папір , лицьовий шар якого гладкий, а зворотний бік відрізняється більшою пористістю. Як правило, такий папір використовується для пакування подарунків великого розміру. Ну, наприклад, коли потрібно зробити гарну обгортку для габаритного подарунка у коробці. Для такого пакувального паперу важливим показником якості є волокнистість. Залежно від конкретного рівня вона може вказати на неоднорідність таких показників, як вологість, орієнтування волокон на різних ділянках верхнього та нижнього шарів, а також може вказати на невідповідність нормам сировини для виготовлення матеріалу або порушення умов виробництва. Тобто, на волокнистість теж слід звернути увагу при виборі пакувального паперу. Хоч кольоровий, хоч натурального деревного відтінку. Цей показник є важливим в обох випадках. Втім, як і пильність паперу. Дане явище характеризується відділенням з поверхні паперового полотна частинок волокон, наповнювача, речовин, що проклеюють. Зазвичай, цей процес викликаний механічними впливами – згинами, тертям, ударами. Висока пильність кольорового паперу перешкоджає нанесенню на неї якісного друку, тому якщо ви хочете купити кольоровий папір у Тернополі під логотип, то відсутність високої пильності є для вас дуже важливою. Як і вищипування з поверхні паперу частинок, яке проявляється лише при нанесенні на кольоровий папір друку. Внаслідок короткочасного впливу на листи перпендикулярно до їх поверхні друкарської форми та фарб, з паперу відокремлюються частинки верхнього шару. Це призводить до отримання друкованої продукції низької якості. Причиною вищипування з поверхні можуть стати не тільки дефекти паперу, але й неякісні фарби, висока швидкість друку, недотримання вимог, що висуваються до технологічного процесу.

І останнє, на що слід обов'язково звернути увагу при виборі кольорового паперу для пакування - це наявність/відсутність на ній різних здуття, плям, смуг, різних дефектів відтінку. Здуття, або повітряні бульбашки, - це дефекти паперу у вигляді плям круглої форми, що просвічують, що утворюються в процесі відливу паперового полотна. Вони призводять до нерівномірного сприйняття фарби папером під час друку, до зниження міцності та розшарування паперових полотен при виготовленні з такого паперу лицьового шару багатошарового гофрокартону, наприклад. Плями на папері у свою чергу утворюються на кольоровому папері в процесі виробництва або внаслідок неправильного зберігання готового паперу в рулонах. Під час виготовлення кольорового паперу плями можуть з'явитися на паперовому полотні в результаті попадання в сировинну масу сторонніх включень – сміття, олія, фарба, смола та ін. А якщо говорити про виникнення плям на кольоровому папері в процесі зберігання, то тут потрібно звернути увагу на вологість складського приміщення, а також експлуатацію самого паперу. Наприклад, не рідкісні випадки, коли непідготовлений персонал використовує забруднені робочі рукавички у процесі упаковки кольоровим папером чогось. Або ж відбувається намокання паперу будь-якими рідинами. Наприклад, звичайне машинне масло може призвести до незворотного псування кольорового паперу та його повної втрати відтінку.


Кольоровий папір для пакування подарунків Тернопіль

Крпеовая бумага для упаковки подарков Кольоровий папір для пакування подарунків у Тернополі використовується найрізноманітніший, як і у випадку з пакувальним папером для товарів. Однак вищеописані поради щодо вибору паперу актуальні і для кольорового подарункового паперу. Тому далі давайте поговоримо про найпопулярніші моделі паперу для пакування подарунків, якщо ви вже знаєте, за яким принципом її потрібно вибирати. Отже, кольоровий пакувальний папір для подарунків теж випускається в різних варіаціях довжини, ширини, щільності. Однак візуальне оформлення для подарункового паперу відіграє набагато більшу роль, ніж у випадку з пакувальним. І справа тут не тільки в конкретному кольорі або відтінку, є й інші складові.

Для прикладу візьмемо один із найпопулярніших засобів для індивідуального пакування подарунків – кольоровий креповий папір. Це кольоровий пакувальний папір, який відрізняється від звичайної пакувальної своєю фактурою. На вигляд вона виглядає просто як жатий папір, проте це далеко не все. Кріповий, або кріплений, папір являє собою гофрований папір, який має дрібноскладчасту поверхню з підвищеним подовженням до розриву. Така фактура паперового полотна виходить, зрозуміло, у процесі виробництва кріплення. Так, папір обробляють на спеціальній кріплювальній машині або циліндрі папероробної машини з метою отримання на паперовому полотні дрібних поперечних складок. Ця особливість дає дуже велику варіативність в упаковці подарунків і навіть дизайнерському оформленні приміщень. Кріповий папір призначений для виготовлення декоративного подарункового пакування, а також використовуватися для виробництва санітарно-гігієнічних виробів та ізоляційних прокладок. Стандартні види крепового паперу мають гарну жорсткість і міцність. Вони ідеально підходять для виробництва книг з прямим і круглим корінцем товщиною блоку від 1 до 5 см. Кріпований папір використовують як недорогий корінцевий матеріал, оскільки він здатний ефективніше зміцнювати книжковий блок. Також кольоровий креповий папір різної щільності у Тернополі використовується дуже часто як навчальний матеріал у різних художніх школах та дошкільних закладах.

На сьогоднішній день на ринку Тернополя представлена велика кількість різноманітних варіантів кріпленого паперу, причому у різних кольорах та відтінках. Це жатий папір, який добре розтягується і має підвищену поглинання. Художній та подарунковий креповий папір випускаються в рулонах або листах невеликого розміру. Вона відрізняється невеликим розміром складок щодо промислового паперу для гофрування та невеликою часткою прозорості, якщо порівнювати її з кольоровим пакувальним папером для товарів. Але найважливіша споживча відмінність крепового паперу – це велика варіативність у виборі кольору та відтінку. Так, наприклад, креповий папір у Тернополі дешево сьогодні можна купити більш ніж у п'ятдесяти різних варіантах кольору та відтінку. У будь-якому випадку, креповий папір високої якості має середній або високий показник густини (від 60 до 130 гр/м2) і характеризується високою еластичність (розтягується на 150%). Крім того, дійсно хороший креповий папір відрізняє ще й стійкість до торцевого та площинного розриву, оскільки стиснута текстура добре розтягується, що дозволяє паперу змінювати об'єм та форму. Кріпкове паперове полотно в Тернополі продається або в дрібну сітчасту складку, або у більшу. Однак для пакування подарунків споживачі найчастіше віддають перевагу креповому паперу в дрібну складку – у такому папері для подарунків гофра характеризується невеликою висотою та шириною. Крім того, як і будь-який інший креповий папір, подарунковий креповий папір характеризується високим рівнем опору до розриву та продавлювання. Крім того, художній креповий папір відрізняє від пакувального кольорового паперу ще й структура, що звивається, дуже схожа на малюнок гофри у текстильного крепа.

Можливості застосування крепового паперу не обмежуються лише пакувальним та оформленням подарунків або дизайнерським мистецтвом. За великим рахунком її також можна використовувати для упаковки товарів. Однак вартість крепового паперу на сьогоднішній день на порядок вища, ніж у кольорового пакувального паперу. Тому в більшості випадків для товарного пакування використовується гладкий кольоровий пакувальний папір. Однак коли йдеться про упаковку дорожчих товарів чи індивідуальних подарунків, то тут частіше споживачі купують саме кольоровий папір. Простіше кажучи, хочете, щоб подарунок чи товар на вітрині виглядав дорого – купуйте папір для кріплення. Ну, а область застосування та можливості у крепового паперу, повторимося, дуже великі. Такий декоративний кольоровий папір може використовуватися в різних цілях, тому що він підходить практично для будь-яких предметів, з будь-якого матеріалу, що мають зовсім різну форму і конструкцію і т.п. Так, наприклад, декоративний кольоровий подарунковий папір може застосовуватися при створенні подарункового пакування для будь-яких видів товарів загального призначення, при пакуванні товарів народного споживання, для пакування продуктів сільського господарства та хімічної промисловості, для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів, у фармацевтичній промисловості та медицини.


Де купити кольоровий папір для пакування в Тернополі дешево?

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити дешево у Тернополі кольоровий пакувальний папір для подарунків та товарів різних моделей та видів у широкому асортименті розмірів, кольорів та відтінків. Продаж пакувального паперу здійснюється за цінами виробникам, тому ми гарантуємо, що в нашому інтернет-магазині ви зможете купити папір для подарунків максимально дешево як оптом, так і в роздріб, як у рулонах, так і в листах. Будь-яка модель пакувального кольорового чи подарункового паперу, представлена в каталозі нашого інтернет-магазину, йде в рулонах, проте продаж паперу здійснюється від 1 м2.

Головне призначення кольорового паперу, який представлений у нашому інтернет-магазині, полягає в тому, щоб створити надійне та довговічне пакування як для товарів, так і для подарунків. Плюс такий папір зможе зробити упакований предмет помітним і таким, що запам'ятовується, що важливо і для комерційного пакування товарів, і для індивідуального подарункового пакування. Папір для упаковки від компанії «Експрес Упаковка» виконується з високоякісного паперового полотна. Воно забезпечує підсумковому продукту міцність та високу щільність. Наш кольоровий папір красивий, оригінальний і незабутній, він підходить не тільки для упаковки подарунків, але і для скрапбукінгу. Вона дає дійсно безліч можливостей для створення святкової атмосфери, вам потрібно лише скористатися ними та купити недорого подарунковий папір будь-якого розміру.

Стандартною сировиною, з якої ми виробляємо кольоровий папір для товарів та подарунків усіх категорій та груп, є довговолокниста целюлоза, яка виходить із деревини в результаті сульфатного варіння. Крім того, частина продукції виробляється з макулатури, що дає вам можливість вибирати самостійно, хочете купити кольоровий папір дешевше або більш якісний і довговічний. У будь-якому випадку, завдяки чіткому дотриманню технології та ретельному підбору сировини, товарний кольоровий та подарунковий папір від компанії «Експрес Упаковка» характеризується високими характеристиками міцності і відмінною стійкістю до різного роду механічних пошкоджень. Так, наприклад, вона неймовірно міцна на розрив (залежно від щільності, звичайно, яку ви можете вибрати самостійно), має хороший показник стійкості до площинного та торцевого стиску. Також вона не псується від перепадів температур і не втрачає своїх властивостей при тривалому зберіганні в умовах помірної вологості.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево кольоровий папір для пакування подарунків, товарів та посилок у Тернополі оптом та в роздріб у широкому асортименті. Більше 30 різних видів кольорового паперу для пакування товарів завжди є на нашому складі. Величезний вибір паперу для різного типу подарунків. Купівля кольорового паперу будь-якого розміру та кольору онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Низька ціна на кольоровий папір у рулонах різної довжини намотування як оптом, так і в роздріб. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці кольорового паперу для пакування товарів або подарунків в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн