Перевезення сипучих вантажів у Тернополі: види упаковки, що використовується.

Споживання і продаж пакувальних матеріалів сьогодні в Україні виділяється своєю різноманітністю і, що головне, неоднорідністю. У Тернополі, наприклад, високий попит мають різні пакувальні матеріали для перевезення та зберігання різних сипких товарів, вантажів та предметів. І в цьому сенсі цей регіон дещо відрізняється від, наприклад, Харкова, де споживачі найчастіше хочуть купити упаковку для штучних вантажів. Тому в цій статті ми хотіли б детальніше розглянути попит на упаковку для сипучки у Тернополі, виявити його особливості та відмінні риси. Ну, і, зрозуміло, виділити найбільш популярні види пакувальних матеріалів для дрібних та сипких товарів та вантажів у Тернополі. А розглядатимемо на прикладі пакувальних матеріалів для зберігання та перевезення дрібних та сипких товарів, представлених в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки тут представлений найбільший в Україні вибір різноманітних пакувальних матеріалів від виробника. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Використання та продаж пакувальних матеріалів для сипучки у Тернополі

Самосборная коробка для упаковки сыпучих товаров В оглядовій статті про регіон загалом ми розглядали особливості промислового та товаротранспортного потенціалу Тернопільської області загалом та Тернополя зокрема. І ситуація за пропозицією про продаж пакувальних матеріалів тут має таку саму специфіку, як і в інших регіонах України – всі найвигідніші пропозиції сконцентровані в центральному місті регіону. Тернопіль, як ви, напевно, знаєте, є центральним містом області, так що тут дійсно можна вигідно купити упаковку від виробника за гарною ціною. Звичайно ж, якщо добре переглянути пропоновані ціни на упаковку . І ось тут якраз криється основна відмінність міста – пакувальні матеріали в Тернополі вигідно купити можна далеко не всякі. А лише ті, на які справді є високий поточний споживчий попит. Виходячи з аналізу промислового потенціалу регіону, а також з урахуванням особливостей торговельних та товаротранспортних операцій, можна з упевненістю стверджувати, що найбільший попит у Тернополі мають такі види пакувальних матеріалів:

Звичайно ж, далеко не всі ці види популярної у Тернополі упаковки підходять для зберігання та перевезення дрібних та особливо сипких товарів. Тому тут трохи сказати і про самі товари в принципі. Які саме товари та вантажі належать до категорії сипких? Насправді, різні, проте з урахуванням споживчого попиту в Тернополі цей, за фактом величезний перелік звужується досить сильно. Так, наприклад, Інтерес до універсальної та практичної упаковки для сипких товарів з кожним роком у Тернополі зберігається на високому рівні. Особливо цей вид пакувальних матеріалів широко затребуваний у промисловій та побутовій сфері завдяки зручності, надійності та доступній вартості. Упаковка такого типу надзвичайно практична, стійка до різних механічних пошкоджень, статичних та динамічних навантажень, має ергономічну форму, що економить місце та полегшує проведення пакувальних та вантажно-розвантажувальних робіт. Найчастіше у Тернополі пакувальні матеріали використовують для наступних видів сипких товарів:

  • будматеріали: цемент, щебінь, пісок, галька, гіпс тощо;
  • різні злакові, зерно та інші товари, що використовуються в аграрній промисловості;
  • корм для тварин;
  • мінеральні добрива та полімери;
  • бакалійні товари: борошно, сіль, цукор, крупи тощо.

І варто відразу відзначити, що пакувальні матеріали для таких товарів та вантажів використовуються різні. У деяких випадках м'яка та об'ємна тара буде доречніша, а в якихось краще зупинитися на покупці відповідних картонних коробок. Найголовніше тут врахувати, що різниця між каркасною тарою та м'якою упаковкою завжди буде відчутною – які б товари ви не намагалися пакувати. Наприклад, враховуючи відмінну пропускну здатність, м'які поліпропіленові мішки з точки зору вартості та довговічності у багатьох випадках є найбільш економічно ефективним варіантом пакування добрив для вирощування сільськогосподарської продукції. А ось для продажу якихось швейних дрібниць, що упаковуються насипом, краще все-таки застосовувати картонні коробки. Найбільш підходящий формат упаковки, її вид, розмір, модель, щільність та інша залежать в кінцевому підсумку від типу товару та умов його транспортування та зберігання. Тому далі давайте поговоримо про найбільш вигідні з точки зору співвідношення ціни та якості пакувальних матеріалів більш докладно.


Поліпропіленові мішки – найдешевший вид упаковки в Тернополі для сипучих товарів

Полипропиленовые мешки – самый дешевый вид упаковки в Тернополе для сыпучих товаров Постійне зростання популярності поліпропіленових мішків у Тернополі легко пояснити всього трьома основними показниками: постійний попит, відмінна якість та надійність упаковки, дешева ціна на поліпропіленові мішки у Тернополі. Ну і, мабуть, сюди варто додати той факт, що пп мішки - це дуже універсальна упаковка, яку можна використовувати зовсім по-різному. Поліпропіленові мішки в Тернополі сьогодні мають велику популярність і у виробництві, і у сфері послуг, і в оптово-роздрібній торгівлі. І все завдяки своїм чудовим експлуатаційним властивостям. Вони виготовляються із волокон якісного та міцного матеріалу – поліпропілену, що дозволяє їм витримувати дуже великі навантаження. Поліпропіленові мішки не потребують особливих умов транспортування та зберігання. Їм не страшні висока вологість, перепади температур та вплив зовнішніх факторів. У пп мішки зручно фасувати сипучу продукцію (борошно, цукор, крупи, злакові, цемент тощо), предмети одягу або постільна білизна під час переїзду, будівельне та побутове сміття, а також безліч інших корисних і не дуже вантажів.

Однак при всій своїй універсальності та практичності упаковка має ще й коштує недорого. Інакше це відразу позначиться на попиті. Тим паче, упаковка такого типу, як поліпропіленові мішки. Як не крути, але це не упаковка для товару на вітрину, якому потрібна витончена та яскрава обгортка. Мішки з поліпропілену виконують зовсім інше завдання, хоча, звичайно ж, і виступають у ролі споживчої упаковки для продажу товарів на вітрину. Але, правду кажучи, ряд цих товарів досить обмежений. Що продають у поліпропіленових мішках у Тернополі? Зрозуміло, сипкі товари – цемент, пісок, різні будівельні суміші тощо. Але це, мабуть, і все. А ось у тих же самозбірних коробках з гофрокартону, продають не тільки сипкі дрібні товари, але ще різну продукцію, розфасовану поштучно. Тому якщо для самозбірної коробки допустима досить висока ціна при належному візуальному оформленні та гарній якості виготовлення, то поліпропіленовий мішок апріорі не може коштувати занадто дорого. Інакше його ніхто не придбає.

В даний час різні виробники пропонують широкий асортимент поліпропіленових мішків в Тернополі за різними цінами. Це пп мішки, що відрізняються модифікацією, розмірами, кольором та вантажопідйомністю. При цьому сама конструкція, або коректніше сказати формат, різних видів поліпропіленових мішків практично завжди однакова. Це мішки прямокутної форми з верхнім типом завантаження та шнурівкою для зав'язування мішки після пакування. Загалом усе досить звично, просто і ефективно. Проте, низька ціна на поліпропіленові мішки у Тернополі в сукупності з високою якістю робить таку тару вибором номер у підприємств, що займаються будівництвом, а також харчовою, аграрною та хімічною промисловістю. Цей факт ми можемо підтвердити з нашого особистого досвіду. Компанія «Експрес Упаковка» продає оптом і навіть в роздріб у Тернополі надійні поліпропіленові мішки підвищеної міцності та зносостійкості. Представлена у продажу продукція має високу вантажопідйомність, екологічність, безпеку та доступну вартість. За допомогою наших поліпропіленових мішків ви зможете швидко та акуратно доставити будь-який вантаж і на будь-яку відстань, при цьому не переживаючи про його збереження! Ми продаємо поліпропіленові мішки для пакування, зберігання та транспортування наступних типів товарів або вантажів:

  1. Сипучі продукти харчування, будь-які види дрібних та сипких товарів продовольчої групи: мішок для яблук, кондитерський мішок, мішок для збирання овочів та фруктів, мішок для цукру, мішок для макаронів, мішок для круп, мішок для солі та інших прянощів.
  2. Будівельні суміші та матеріали: мішок для цементу, мішок для алебастру та гіпсу, мішок для шпаклівки, мішок для сухих лаків та фарб тощо.
  3. Упаковка побутового та будівельного сміття, відходів виробництва: мішок для побутових відходів, мішок для будівельних відходів, мішок для вивезення сміття.
  4. Хімікати та шкідливі речовини: порошкові розчинники, сухі лакофарбові матеріали, засоби для чищення ванних кімнат та туалетів, труб, унітазів, умивальників, ванн, плитки та кахлю.
  5. Сільськогосподарські добрива та гранульовані пластики: упаковка мінеральних та полімерних засобів для сільського господарства: добрива, корми для тварин, засоби для боротьби з комахами-шкідниками тощо.
  6. Господарські товари загального призначення: упаковка мила, нешкідливих для людини порошків та сумішей для чищення квартири, меблів, побутової техніки, дерев'яних та штучних покриттів підлоги, плитки та кахлю.

Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір поліпропіленових мішків у Тернополі. Ми пропонуємо купити поліпропіленові мішки різних розмірів під різні види вантажу. На сьогоднішній день в асортименті нашого інтернет-магазину є поліпропіленові мішки буквально під все! Так, ми хочемо вам запропонувати купити недорого оптом та в роздріб у Тернополі такі моделі поліпропіленових мішків:

  1. Мішки поліпропіленові 50 кг білі (використовуються для зберігання та транспортування борошна, цукру, рису та інших круп, іншої сипучої продукції).
  2. Мішки поліпропіленові для сміття (застосовуються для пакування домашнього скарбу, вивезення будівельного сміття).
  3. Мішки поліпропіленові 25 кг (оптимальний варіант для фасування різної сипучої продукції – борошно, крупи, сіль, комбікорм, крейда тощо).
  4. Мішки-сумки 10 кг з однією та двома ручками (зберігання вразливих до псування продуктів: цукор, борошно та крупи).
  5. Мішки-сумки 5 кг однією та двома ручками (зберігання продуктів харчування без особливих вимог до умов зберігання: чай, кава, прянощі, сушені фрукти та овочі).
  6. Мішки поліпропіленові господарські (зберігання крейди, цементу, порошків та іншої хімічної продукції).
  7. Мішки клапанні (мішки закритого типу з отвором-клапаном для автоматизованого заповнення продукцією).

Щоб купити оптом чи в роздріб поліпропіленові мішки в Тернополі в наявності, а також щоб замовити виготовлення поліпропіленових мішків , просто зателефонуйте нам (телефони вказані на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка») або оформіть покупку через «Особистий кабінет» на сайті нашого інтернет- магазину.


Пакети із замком для зберігання та перевезення сипучих продуктів харчування у Тернополі.

Пакеты-слайдеры для пищевых сыпучих товаров Наступний вид упаковки, який сьогодні використовується перевезення, зберігання та навіть для продажу дрібних та сипких товарів – це пакети із замком типу «грипер» або «слайдер». Такі пакети відрізняються один від одного не тільки компонуванням і видом замочка-фіксатора, але ще й типом упаковки. Так, пакети-грипери застосовуються для пакування товарів нехарчової групи, а пакети із замком слайдер використовуються в основному для зберігання та перевезення продуктів харчування та інших харчових товарів. Це дійсно різні пакети, хоча на перший погляд навряд чи можна сказати, що в їхньому використанні стільки відмінностей. Але тим не менш. Зрозуміло, це безпосередньо впливає на їхній споживчий попит і, як наслідок, на оптові та роздрібні ціни, за якими пакети із замком продаються сьогодні у Тернополі. Тому давайте спробуємо розібратися в цій темі детальніше і предметно.

А почнемо, давайте, із пакетів із замком типу «слайдер». Що це таке, і чому їх використовують для пакування дрібних та сипких товарів? Поліетиленові пакети із замком типу «слайдер» є ефективним варіантом герметично упаковати будь-які дрібні та сипучі товари, а також будь-які рідини. Причому, говорити тут лише про товари або готову продукцію на продаж не зовсім коректно – пакети-слйдери в Тернополі активно застосовуються різними підприємствами як промислове пакування, в якому зберігаються і перевозяться різні деталі, складові, комплектуючі тощо. Наприклад, можна згадати ванілін, який використовується для створення цукрової пудри. На полицях магазинів ви можете побачити його в запаяному поліетиленовому або навіть у паперовому пакетику невеликого формату. Це дрібне фасування товарів такого роду, яке у промисловому масштабі не застосовуються. Промислові підприємства, зокрема кондитерські цехи тощо, ванілін перевозять і зберігають набагато більші ємності. Наприклад, у пакетах-слайдерах великого розміру.

Продаж пакетів для харчових товарів у Тернополі із замком типу «слайдер» сьогодні здійснюється у великих обсягах. Пропозицій на ринку більш ніж вистачає. Зрозуміло, це обумовлено насамперед високим споживчим попитом – пакети-слайдери для сипучки та продуктів харчування дуже потрібні. Наприклад, в асортименті нашого інтернет-магазину ви можете купити недорогі пакети-слайдери для упаковки різних продуктів харчування, тому що, загалом, на кшталт продуктів у наших пакетів із замком слайдер обмежень немає. Вони можна заморожувати, перевозити і зберігати будь-які харчові товари. Недорогі пакети-слайдери від компанії «Експрес Упаковка» буквально створені для того, щоб будь-яку їжу, харчові добавки чи суміші ідеально запакувати та спокійно перевозити.

Ну, гаразд, а що такого в цих пакетах-слайдерах, що вони настільки потрібні? Адже не тільки справа в ціні питання? Зрозуміло, що ні. Пакети із замком типу «слайдер» - це дуже практична та багатофункціональна упаковка. Пакети-слайдери є прозорими універсальними пакетами для продуктів харчування та інших харчових товарів зі зручною застібкою типу «слайдер». Ця спеціальна застібка працює за принципом блискавки, як у звичайному одязі, проте бігунок тут має трохи іншу форму і знаходиться зверху, що дає можливість при закриванні пакета створити повністю герметичну упаковку. Розміри пакетів слайдерів можуть бути різними. Наприклад, ми пропонуємо купити недорого харчові пакети-слайдери під основні продукти харчування. Це можуть бути пакети-слайдери для заморожування м'яса, перевезення м'яса в маринаді під шашлик, приготовленого смаженого або тушкованого м'яса і т.п. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете самостійно вибрати та купити пакети із замком слайдер для м'яса або для будь-якого іншого продукту харчування. пакети розраховані таким чином, щоб у кожен пакет вміщалася потрібна порція для одного приготування або на кілька порцій. При застібуванні пакету будь-які рідини не протікають, ліки та медичні препарати не виділяють запаху, ванна приналежності на кшталт мила або шампуню не витікають і не забруднюють ваші сумки. Пакети-слайдери представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» дійсно вигідно брати в будь-яку поїздку і т.п.

Навіщо ще потрібні продуктові пакети-слайдери ? Варіантів багато, проте всі вони умовно обмежені зберіганням та заморожуванням чогось. Як ми вже зазначили вище, пакети-слайдери підходять для будь-яких товарів та предметів у будь-якій консистенції. Тому їх часто застосовують на різних підприємствах та в торгових організаціях при зберіганні чогось у холодильних та морозильних камерах великого розміру. Це, як правило, групове заморожування абсолютно різних товарів і предметів. І тільки завдяки тому, що вони упаковані в герметичні пакети-лайдери, така заморозка взагалі можлива. Будь-який великий морозильник з гарною і великою камерою в такому випадку можна застосовувати для одночасного заморожування та зберігання, наприклад, фруктів, овочів та будь-яких умовних рідких миючих засобів для посуду. Тобто пакети-слайдери дають можливість зберігання в одній камері, здавалося б, абсолютно несумісних товарів! Це, мабуть, найважливіший плюс цього пакувального матеріалу для продуктів харчування. Саме він дає можливість зберігати сипкі та рідкі продукти в пакетах-слайдерах, у них зручно зберігати заморожені продукти. В цілому, використання пакетів-слайдерів для зберігання та заморожування продуктів харчування дає ряд переваг, які будуть дуже відчутні незалежно від того, чи збираєтеся ви застосовувати такі пакети в домашніх умовах або на промисловому рівні. Найголовніше, що виробництво поліетиленових пакетів типу «слайдер» технологічно дуже просте, тому продуктові поліетиленові пакети коштують дуже дешево. Також важливо, що структура пакетів-слайдерів дозволяє упаковувати будь-які гарячі чи холодні продукти харчування. Пакети герметичні, вони не пропускають вологу як усередину пакета, так і з нього, що дуже зручно буквально завжди - ти не залежить від умов зберігання, температурного режиму або погоди. Поліетиленові харчові пакети легко піддаються нанесенню одноколірного або багатобарвного друку, їх дуже легко декорувати різними візерунками, наносити логотипи, малюнки, написи. Матеріал пакетів-слайдерів (поліетилен) характеризується гарною еластичністю. Поліетиленові пакети-слайдери є абсолютно безпечними для здоров'я, оскільки виконані відповідно до санітарних норм законодавства України. Усі пакети-слайдери, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підходять для розморожування продуктів у мікрохвильових печах та для зберігання та заморожування у холодильних та морозильних камерах. Поліетиленові пакети-слайдери для продуктів не пропускають жир і мають відмінні водовідштовхувальні характеристики.

Пакеты-грипперы для непищевых сыпучих товаров Ну, і на завершення давайте трохи поговоримо про пакети із замком Zip-Lock. Для яких сипких товарів їх застосовують у Тернополі? Насправді, для різних, виключаючи тільки продукти харчування. Точніше сказати, їх не можна використовувати для пакування продуктів харчування, але часто споживачі просто не звертають уваги на цю заборону. Так, що на сьогоднішній день пакети із замком зип лок дуже потрібні. Пакети для упаковки товарів з таким типом замком дуже популярні у багатьох галузях торгівлі та виробництва, а також у сфері послуг та навіть у побуті. Пакетом zip-lock називають пакет, або конверт, оснащений спеціальною зручною застібкою, яка, власне кажучи, і називається zip-lock. Замок на zip-пакетах являє собою дві поліпропіленові смуги, що щільно з'єднуються і легко роз'єднуються один з одним. Їх з'єднання відбувається за рахунок наявності пазів та виступів. Замки можуть приєднуватися до пакету клею, а можуть бути частиною поліетиленової або поліпропіленової плівки. По суті, це та сама поліетиленова плівка, тільки більш щільна і оснащена спеціальним замковим пристроєм зип-лок. Такі пакетики мають безліч назв, появі яких сприяла низка чинників, незалежних друг від друга. Найчастіше, пакети із замком Zip lock називають «пакет-струна». Така назва з'явилася завдяки наявності струнного замку (Zip-Lock), точніше, особливості його конструкції. Інша назва такого пакету - грипер, прижилося в нашій країні завдяки популярності цього товару на міжнародному ринку (англійською gripper - захоплення, затискач). Таким чином, сьогодні ми можемо називати такі пакети – Zip Lock, пакет-грипер, пакет-струна, і всі три назви будуть правильними. Так чи інакше, пакети із замком зип лок - це обов'язково проста, надійна, якісна та економічна упаковка. А називати її можна як вам більше подобається.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб пакети із замком Zip-Lock різної щільності та розміру. У нас ви можете купити щільні прозорі та непрозорі пакети із замком Zip-Lock для подарунків, сувенірів, аксесуарів, коштовностей, біжутерії, швейних аксесуарів та приладдя, комплектуючих та запчастин різної техніки. Завдяки чіткому дотриманню технології та ретельному підбору сировини, всі пакети із замком Zip-Lock від компанії «Експрес Упаковка» характеризується високими характеристиками міцності і відмінною стійкістю до різного роду механічних пошкоджень. Вони дуже міцні на розрив (залежно від щільності, звичайно, яку ви можете вибрати самостійно), має хороший показник стійкості до площинного та торцевого стиску. Вони не псуються від перепадів температур і не втрачають свої властивості за будь-якої вологості. Пакети-грипери Зіп-Лок мають кілька незаперечних переваг перед стандартними фасувальними пакетами та кульками. Насамперед, це можливість простого багаторазового відкривання та закривання, що не вимагає ні часу, ні зусиль (порівняйте із зав'язаним у вузлик верхом звичайного поліетиленового пакету). Щільно закритий замок дає можливість довго зберігати властивості упакованого продукту і не переміщати його в іншу тару протягом використання. Замок-грипер помітно покращує зовнішній вигляд упаковки і не допускає прокидання вмісту. Також він забезпечує захист товару від проникнення пилу, вологи чи комах. Виробники багатьох продуктів виграли від використання такої упаковки. Zip-пакети вдало використовуються для фасування кави та чаю, спецій та сухофруктів, сиру та м'яса, кондитерських виробів та горіхів, рису та макаронів, кормів для тварин, мінеральних та натуральних добрив.

Що ж, на цьому, мабуть, ми закінчимо. І насамкінець хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакувальні матеріали для сипучих товарів та дрібних вантажів за дуже низькими цінами як оптом, так і в роздріб. Більше 100 різної за розміром та типом упаковки завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі мішком та герметичних пакетів онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб фасувальні мішки та пакети у Тернополі будь-якого розміру прямо зі складу у Львові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні упаковки для сипких товарів і вантажів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн