Продаж 2-х шарового гофрокартону в рулонах в Тернополі.

Продаж двошарового гофрованого картону в рулонах сьогодні здійснюється у всіх великих та не дуже містах України. Це дуже корисний пакувальний і найчастіше захисний матеріал з паперової сировини, який має свого споживача у різних сферах нашої діяльності. Однак ці ж сфери діяльності визначають попит на ті чи інші види двошарового гофрокартону. Тому зрозуміти, які моделі 2-х шарового гофрокартона в рулонах сьогодні користуються підвищеним попитом, а які - набагато меншим, можна саме з урахуванням їх затребуваності в тій чи іншій сфері. У цій статті ми постараємося з'ясувати, який саме гофрокартон у рулонах хочуть сьогодні купити споживачі в Тернополі, і для яких цілей він використовуватиметься. А допоможе нам у цьому асортимент двошарового гофрокартону, який виготовляє підприємство «Експрес Упаковка». Оскільки даний виробник гофротари пропонує один з найрізноманітніших і найвигідніших за ціною модельних рядів даного виду упаковки. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні відмінності та особливості двошарового гофрованого картону

Упаковочный двухслойный гофрокартон Для початку варто згадати, що двошаровий гофрований картон значно відрізняється від інших видів гофрокартону. Якщо всі інші види даного матеріалу в переважній більшості випадків використовуються як сировина для виробництва гофротари та упаковки (наприклад, картонних коробок), то 2-х шаровий гофрований картон має зовсім інше призначення та дещо інші експлуатаційні можливості. З нього не виробляють картонні коробки, гофроящики чи іншу тару. Ні. Це самостійний вид упаковки, який просто незамінний, коли йдеться про безпечне зберігання або перевезення будь-яких товарів і вантажів. Така специфікація двошарового гофрованого картону пов'язана з особливостями його структури – він складається із двох шарів: гладкого та гофрованого. Двошаровий гофрокартон дуже гнучкий та м'який захисний матеріал, який, однак, не тримає форму, так би мовити. Це пакувальний матеріал обгорткового типу, який використовується в тих випадках, коли застосування картонних коробок або іншої тари неможливе з об'єктивних причин. Найбільш яскравим прикладом тут є упаковка великогабаритних чи важких вантажів. А ще яскравішим прикладом – транспортна упаковка, адже дуже часто у Тернополі виробники тієї чи іншої продукції використовують двошаровий гофрокартон разом із картонними коробками – для додаткового захисту та перестрахування.

Тобто, основна відмінна особливість двошарового гофрокартону і водночас його головна перевага полягає в тому, що даний пакувальний матеріал може використовуватися для захисту товарів і вантажів у тих випадках, коли інша упаковка або тара не може впоратися. Саме тому двошаровий гофрований картон сьогодні є одним із найпоширеніших матеріалів у Тернополі для використання як товарне та транспортне пакування. До того ж варто врахувати, що на додачу до неймовірної практичності важливою особливістю виробництва гофрокартону є можливість використовувати вторинну сировину. Тобто папір та картон, отримані з макулатури, що позитивно впливає на конкурентоспроможність даного пакувального матеріалу, а також помітно виділяє двошаровий гофрований картон з точки зору економії ресурсів та захисту навколишнього середовища. До того ж, варто враховувати той факт, що використання відмінних один від одного матеріалів у виробництві гофрованого картону практично не впливає на його собівартість та ціну продажу. Так, купити сьогодні, наприклад, 100 метровий рулон гофрокартону можна в межах 600-700 гривень залежно від формату рулону та загальної площі гофрокартону. Що ж до відмінностей у моделях, то, як правило, купити двошаровий гофрокартон у Тернополі споживачі намагаються середніх параметрів. Мається на увазі 2-х шаровий гофрокартон , в якому щільність зовнішнього шару гофрокартону становить близько 100-120 гр/м2, а для виробництва внутрішнього шару гофрокартона двошарового застосовується папір для гофрування щільністю 60-80 гр/м2. Сам же гофрокартон формується з картону для плоских шарів (лайнера) та гофрованого паперу (флютингу) у процесі спеціальної технологічної операції.


Структурні особливості двошарового гофрокартону: картон для плоских шарів

Картон для плоских слоев 2-х слойного гофрокартона Двошаровий гофрований картон є найпростішим видом багатошарових пакувальних матеріалів. Це упаковка, що гнуться, що поставляється в основному в рулонах, яку використовують як обгортковий або прокладочний матеріал. Як ми вже сказали раніше, двошаровий гофрований картон складається з лише двох шарів. Плоский шар двошарового гофрокартону називається лайнер. А залежно від конкретного типу плоского шару до визначення "лайнер" додаються різні приставки-характеристики: крафт-, топ-, тест-і так далі. Також в залежності від конкретного типу лицьового шару змінюються і характеристики міцності-експлуатації двошарового гофрованого картону і, звичайно ж, змінюються його можливості і термін служби. Однак, зрештою, будь-який вид лайнера двошарового гофрокартону – це картон для плоских шарів гофрокартону . Далі давайте трохи поговоримо про відмінності між цими видами картону для плоских шарів гофрокартону і про те, як це впливає на можливості застосування двошарового гофрокартону в рулонах.

Для початку варто відразу сказати, що важливо розуміти концептуальну різницю між двошаровим гофрокартоном та іншими видами гофрокартону. Так, щільність і тип зовнішнього чи внутрішнього шару гофрокартона двошарового ніяк не зможуть зробити його придатним для висікання гофротари. Це виключно самостійна упаковка, яку не можна використовувати у вигляді сировини для гофротари. Ну, хіба що як макулатура для переробки, але це вже зовсім інша історія. Отже, крафт-лайнер сьогодні є найбільш поширеним варіантом картону для плоских шарів в рулонному двошаровому гофрокартоні. На лицьовий шар даного обгорткового матеріалу виявляється безліч різноманітних зовнішніх впливів та навантажень під час експлуатації, тому його якісна складова має бути на високому рівні. Тому виробники гофрокартону воліють використовувати крафт-картон для виробництва лицьового шару гофрокартону двошарового. Крафт-лайнер у чистому вигляді являє собою плоский одношаровий картон, що на 80% складається з волокон целюлози. Частина, що залишилася, є сумішшю первинних волокон і вторинної сировини. Також у ці 20% може входити безліч компонентів, серед яких напівцелюлоза, целюлоза різних способів варіння, деревна маса, а також солома, льон, очерет, коноплі та інше. Головне тут – це дотримання двох обов'язкових умов: сировина має бути екологічно безпечною, а друга умова – вторинні волокна повинні займати не більше п'ятої частини загального складу. В іншому випадку матеріал не зможе називатися крафт-лайнером. Ну, а якщо крафт-лайнер виробляється на 100% з целюлози, отриманої сульфатним способом, такий матеріал отримує назву топ-лайнер. За сукупністю характеристик міцності-експлуатаційних топ-лайнер - це найкращий з усіх можливих видів картону для плоских шарів не тільки для виробництва двошарового гофрокартону, але і будь-якого іншого гофрокартона.

Однак, варто враховувати, що крафт-лайнери бувають різного типу. Так, наприклад, целюлозно-паперові підприємства України сьогодні виробляють як одношарові крафт-лайнери, так і багатошарові. І якщо одношарові варіанти застосовуються як сировина для виготовлення того ж двошарового гофрокартону в рулонах та інших багатошарових гофрокартонів, то багатошарові крафт-лайнери є готовою сировиною для виготовлення різної тари та упаковки. Зокрема, на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево подарункові коробки із багатошарових пресованих крафт-лайнерів. Залежно від особливостей технології виробництва даного матеріалу, а також можливостей використовуваної техніки кількість шарів може лежати в діапазоні від двох до восьми. Найпоширенішим є двошаровий варіант. У такій конструкції базовий шар виготовляється із вторинного волокна, а зовнішній – з довговолокнистих первинних волокон. Наприклад, у тій же категорії товарів ви зможете купити подарункові коробки із зовнішнім білим шаром та внутрішнім шаром натурального деревного відтінку крафт.

Другий тип картону для плоских шарів гофрокартону – це тест-лайнер . Він, як і попередній варіант, має багатошарову структуру. У виробництві тест-лайнера використовуються такі самі компоненти, але тільки в інших пропорціях. Одна з головних відмінностей даного матеріалу полягає в тому, що найчастіше його поверхня (зовнішній шар) у процесі виробництва піддається додатковій обробці. Це може бути поверхневе проклеювання, обробка спеціальними добавками та інше. Даний технологічний процес спрямований на отримання додаткових властивостей і якостей картону, таких як водовідштовхувальні якості, стійкість до корозії, морозостійкість та ін. Це якраз особливо актуально, коли йдеться про двошаровий гофрокартон, який використовують і будівельники, і вантажоперевізники. Як ви напевно знаєте, у процесі таких робіт можливі різні неприємності на кшталт дощу або снігу. Тому до водовідштовхувальних властивостей картону пред'являються особливі вимоги. Що стосується відтінків, то лайнер для двошарового гофрованого картону здебільшого виготовляється у природному, коричневому кольорі. При виготовленні цього матеріалу застосовуються виключно первинні напівфабрикати: напівцелюлоза та сульфатна невибілена целюлоза. Також лайнер цього відтінку може бути виготовлений із макулатури. Проте виготовлення лайнера з макулатури використовується лише макулатура ОСС (old corrugated containers), тобто. матеріал із відпрацьованої гофротари.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити в наявності в Тернополі картон для гладких шарів гофрованого картону будь-якого виду в рулонах або листах зручного вам формату. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти картон для плоских шарів. Так, ми можемо виготовити вам відповідний лайнер в білому, в сірому і в бурому кольорі практично будь-якого розміру і в максимально стислі терміни. Тому ми пропонуємо вам купити недорого в Тернополі рулонний картон для плоских шарів двошарового гофрованого картону в найширшому асортименті розміру, кольору, виду та типу. У виробництві картону для плоских шарів ми застосовуємо головним чином порівняно дешеву та доступну сировину, відходи деревообробних підприємств у вигляді технологічної тріски, низькоякісна деревина, макулатура та волокнисті відходи целюлозного виробництва. Що й обумовлює його відносно низьку вартість. Однак нарівні з цим ми хочемо запропонувати вам купити целюлозний картон для плоских шарів гофрованого картону. Картон для плоских шарів на замовлення на наших підприємствах виготовляється у рулонах відповідно до ГОСТу 7420-89 «Картон для плоских шарів гофрованого картону». Порізка його на аркуші потрібного формату обговорюється додатково. Ширина рулону та розмір таких листів також може змінюватись за вашим бажанням.


Папір для гофрування для виробництва двошарового гофрокартону

Бумага для производства гофрированных слоев 2-х слойного гофрокартона Не менш важливою складовою двошарового гофрокартону, ніж лайнер, є флютінг . Тобто хвилястий внутрішній шар. Він формується із спеціального паперу для гофрування в процесі виробництва 2-х шарового гофрокартону таким чином, щоб гофрокартон загалом мав відмінні амортизуючі властивості. Саме за рахунок особливостей, конструкції і, як наслідок, можливостей внутрішнього шару двошарового гофрокартону цей пакувальний матеріал має високий попит у вантажоперевізників і виробників різної великогабаритної продукції. Папір для створення гофрованого шару двошарового гофрокартону завжди використовується одношаровий і з грубішою фактурою, ніж зовнішній шар матеріалу (лайнер). Для гофрованого паперу властиві низький рівень вбирання клею та високі показники жорсткості. Зовні флютинг не відрізняється естетичності, але ця якість не має великого значення, оскільки даний матеріал використовується для створення робочого шару. До фізико-хімічних та механічних властивостей флютингу пред'являються досить високі вимоги, адже ці параметри визначають захисні характеристики гофрокартону: теплоізоляційні, водовідштовхувальні, амортизаційні. Саме гофрований шар приймає він все навантаження, яке відчуває упаковка. Чим вища якість флютингу, тим більша легкість та міцність буде у гофрокартону та створеної з нього упаковки. Форма випуску паперу для гофрування – рулони. Флютинг не повинен мати складок або обривів, його намотування повинно мати рівномірну щільність і товщину. Колір флютингу – це відтінок натурального волокна.

Традиційно папір для гофрування виробляють з 25-35-відсоткової сульфатної невибіленої целюлози, з 75-65-відсоткової напівцелюлози або повністю з вторинної сировини. Однак для здешевлення вартості двошарового гофрокартону в переважній більшості випадків використовується макулатура. Такий папір з макулатури, що використовується для створення внутрішнього шару двошарового гофрірвоанного картону, має назву wellenstoff (веленштофф). Навіть при повній триступеневій переробці одержуваний в результаті папір для гофрування містить певний відсоток грубого та жорсткого волокна, що забезпечує міцність. А сам флютинг виробляють методом поверхневої хімічної обробки матеріалу – деревини хвойних порід. Найбільш низький сорт матеріалу, що випускається з вторинної сировини, носить назву schrenz (шренц). Йому властиві невисокі експлуатаційні якості, неестетичність та шорстка фактура. Оскільки такий матеріал застосовують для створення робочого шару гофрокартону, до нього не висувають підвищених вимог. Флютинг вищої якості традиційно служить для вироблення дорогого гофрокартону з відмінними характеристиками міцності, що застосовується для випуску упаковки або рекламних виробів.

Процес гофрування паперу під час випуску двошарового гофрокартона здійснюється у два етапи. Спочатку флютинг проходить по валиках, що нагрівають і зволожують. Потім на спеціальному пресі, що є два гофрувала з рифленою поверхнею, при температурі 150-180 градусів Цельсія проводиться формування хвиль. Завдяки високій жорсткості флютингу, матеріал чудово піддається формуванню і тривалий час чудово зберігає форму, що надається йому. Більше 90% гофрокартону, що випускається у світі, відрізняється синусоподібною формою хвиль. Набагато рідше (для особливих цілей) виготовляють картон із V-подібним гофром.

У каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете вибрати та купити недорого папір для гофрування за найнижчими цінами у Тернополі. Компанія «Експрес Упаковка» виробляє кожен вид, кожну модель паперу для гофрування відповідно до чинного законодавства України, а також згідно з нормами та державними стандартами, що висуваються до цього виду упаковки. Більше того, кожна модель паперу для гофрування є екологічно безпечною сировиною та відповідає санітарним нормам. Наша компанія працює з усіма основними видами паперу для гофрування. Продукція виготовляється відповідно до ГОСТу 7377-85 «Папір для гофрування». Ми пропонуємо повний спектр продукції від недорогої макулатурної сировини до матеріалів із високим вмістом целюлози. У нашому асортименті буквально все! Замовляючи необхідну вам продукцію в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», ви отримуєте сировину для виробництва двошарового гофрованого картону ідеальної якості в найкоротші терміни та за прийнятними цінами.


Де купити 2-х шаровий гофрований картон у рулонах в Тернополі в наявності?

Гофрокартон в рулоне для габаритных и негабаритных грузов Двошаровий гофрований картон давно набув великої популярності у споживачів у Тернополі завдяки поєднанню переваг, якими він володіє. Цей матеріал відрізняється високою міцністю, він легкий і водночас недорого коштує. Для його виробництва використовуються екологічні матеріали: макулатура та відходи деревообробки, які не забруднюють довкілля та підлягають повторній переробці. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити 2-х шаровий гофрокартон від виробника . Усі моделі даної упаковки, представлені в каталозі магазину, виробляються виключно на наших підприємствах з урахуванням усіх вищеописаних норм та відповідно до всіх необхідних ГОСТів. У категорії «Гофрокартон у рулонах» інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені різні види двошарового гофрованого картону бурого кольору різної довжини та ширини намотування. Усі моделі двошарового картону на нашому сайті промарковані буквою «Д», згідно з ГОСТом. Даний гофрований картон у рулоні є картоном, що складається з двох шарів. Зовнішній шар, або лайнер, - це плоский шар, виготовлений з крафт-паперу гарної якості, щільністю не нижче 80 г/м2. Внутрішній шар (гофра, або флютинг) – це хвилястий шар паперу, який забезпечує гофрокартону чудові властивості, що демпфують, а також міцність і жорсткість. Даний вид гофрованого картону часто називають «двошарова», також можна зустріти цифрові позначення за кількістю шарів: 2-шарова, 2-шарова, 2-шарова, 2-шарова і т.п.

Гофрокартон двошаровий від компанії «Експрес Упаковка» виготовляється у процесі виробництва повноцінного листового гофрокартону, що використовується як сировинний матеріал для виготовлення гофротари та гофроупаковки: картонних коробок, ящиків, гофрокоробів, лотків тощо. Готовим виріб вважається тоді, коли проходить процедуру гофрування шару паперу та комбінування його з 1-м плоским шаром. Етап сушіння проходить у скороченій формі, щоб виріб мав м'якшу і гнучкішу фактуру, що дозволяє скручувати його в рулон. Картон гофрований в рулонах, представлений в асортименті в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», виготовляється з кількох типів сировини:

  1. Д22 - це двошаровий гофрокартон , виготовлений з макулатури.
  2. Д23 – рулонний 2-х шаровий гофрований картон , виготовлений з невибіленої целюлози.
  3. Д1 – двошаровий гофрокартон з макулатури, що має підвищену гнучкість та міцність.

Обов'язково варто відзначити той факт, що гофрокартон у рулонах з макулатури нічим, по суті, не поступається первинному гофрованому двошаровому картону. Міцні та експлуатаційні характеристики - на рівні, макулатурний двошаровий гофрокартон , також як і целюлозний, може використовуватися під друк логотипу або будь-якого іншого малюнка і підходить як пакувальний і обгортковий матеріал практично для всіх видів продукції. Також у процесі виготовлення двошарового картону застосовується деревина та крохмаль. Готовим виріб вважається тоді, коли проходить процедуру гофрування шару паперу та комбінування його з 1-м плоским шаром. Етап сушіння проходить у скороченій формі, щоб виріб мав м'якшу і гнучкішу фактуру, що дозволяє скручувати його в рулон. При цьому, як ви самі можете помітити, всі матеріали та види сировини, що використовується для виготовлення двошарового гофрокартону в рулонах, є екологічно чистими і 100% матеріалами, що вдруге переробляються. Так що, картон гофрований двошаровий в рулонах також є екологічно безпечним пакувальним матеріалом, який повністю вдруге переробляється. Він може бути утилізований різними способами без шкоди навколишньому середовищу.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити двошаровий гофрокартон у рулонах в Тернополі дешево, а також іншу упаковку та гофротару недорого оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво двошарового гофрокартону. Величезний вибір пакувальних матеріалів, покупка гофротари та упаковки будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, найнижча ціна на гофрокартон у рулонах у Тернополі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн