Упаковка товару у Вінниці: продаж картонних коробок оптом та в роздріб дешево.

Вінниця

Вінниця є адміністративним центром та найбільшим містом однойменного регіону на південному заході України. Це досить середнє за чисельністю населення місто, яке хоч і невеликими темпами, але розвивається. У місті непогано розвинена промисловість, виробництво товарів та ринок послуг. Упаковка у Вінниці має попит найчастіше якраз орієнтована на ринок послуг, що робить її різноманітність дуже великою. У Вінниці сьогодні хочуть купити упаковку дуже різного виду та призначення. Що ж до картонної та паперової упаковки, то вона тут користується найбільшим попитом серед усіх пакувальних матеріалів. Однак, далеко не вся. А ось яка саме ми спробуємо з'ясувати в цій статті, оцінюючи попит на пакувальні матеріали у Вінниці. І, як завжди, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки саме у нас найбільший вибір якісної гофротари та упаковки в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Упаковка товару у Вінниці: що використовується?

Найбільший попит серед усіх пакувальних матеріалів у Вінниці мають ті, які служать для пакування готової продукції. Таку упаковку називають по-різному: це і товарна тара, і упаковка товару, і споживча упаковка – словом, все те, у що можна запакувати готову продукцію. Для кожного з нас це упаковка добре знайома. Саме в такій тарі або упаковці (упаковкою може бути не тільки тара) будь-який виріб, продукція, товар (називайте як хочете) потрапляє до рук. Саме тому вона і називається споживчою.

Але, як і будь-яка упаковка, упаковка товару у Вінниці буває різною. Один виробник використовує, наприклад, картонні коробки, а інший – пластикові пакети, а третій – взагалі щось інше. Коробки для зубної пасти, туалетної води, банки з-під кави, чаю, поліетиленові пакети та інші види продукції. Споживча тара завжди продається разом із товаром, такий товар неможливо придбати окремо від упаковки. А ось купити споживчу упаковку товару у Вінниці можна, причому як оптом, так і в роздріб. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», але про це трохи згодом. Вартість упаковки товару у Вінниці завжди входить до роздрібної та оптової ціни товару, а після придбання упаковка відповідно стає власністю споживача. Споживач, у свою чергу, може цю упаковку використовувати, як йому заманеться. Наприклад, коробки з мікрогофрокартону з кришкою часто використовують як поштову упаковку для посилок, щоб не купувати коробки у відділеннях «Нової пошти», наприклад. Ну, а оскільки кожен виробник хоче надати впізнаваності свого товару та привнести певну індивідуальність у його оформлення, відмінною особливістю упаковки товарів у Вінниці є друк. Наприклад, для створення унікальної упаковки з картону використовують логотипи, голограми, кольорові малюнки, візерунки, різні комбінації кольорів та відтінків. Словом, візуальний ефект від упаковки товару здебільшого не менш важливий, ніж вміст упаковки.

Але тепер настав час відповісти на головне питання: де у Вінниці упаковка товару продається дешево і в асортименті? – В інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! Ми неодноразово зазначали, що у нас найбільший вибір якісної тари та упаковки від виробника в Україні. І вибір упаковки товару, відповідно, також дуже великий. У нас ви можете купити дешево у Вінниці безліч видів упаковки товару, з яким завжди можна ознайомитись детально, зайшовши на офіційний сайт нашого інтернет-магазину. Але серед усіх пропозицій упаковки товару ми виділимо три найвигідніші:

Чому саме ці три? Ну, спробуємо відповісти на це разом і почнемо спочатку, а потім поговоримо про ці види упаковки докладніше. Взагалі кажучи, що саме потрібно упаковки товару?

Ну, по-перше, упаковка товару має привертати увагу, бути незабутньою і ефектною. Словом, у неї має бути все те, що виділить серед решти. Всі перераховані вище види упаковки мають цю властивість, але кожен по-своєму. Самозбірні коробки за рахунок різноманітності конструкцій і самі можуть бути маленькою вітриною, потрібно просто підібрати потрібну форму. Пакети із замком Zip-Lock мають прекрасну прозорість і герметичний замк, що дозволяє демонструвати, що називається, «товар обличчям» і не переживати, що на ньому залишаться якісь сліди. Пакети-слайдери , до того ж до гарної прозорості, добре зберігають температурний режим всередині пакету, що дозволяє продемонструвати продукти харчування в різних рівнях готовності і з різним ступенем обробки (копчені, сирі, варені - словом, як захочете).

По-друге, споживча упаковка або товарна тара повинні бути, як то кажуть, «в асортименті». Тобто, якщо товари бувають різних габаритів і конструкцій, то і упаковка товару теж повинна бути різною і максимально різноманітною. І чим більший вибір упаковки, тим краще – так простіше вибрати саме те, що потрібно з урахуванням особливостей самого товару, умов його зберігання та перевезення. Наприклад, у Вінниці виготовляється безліч продуктів харчування. Їх зберігання та транспортування в точках реалізації проводиться у спеціально обладнаних рефрижераторах. І далеко не кожна упаковка чи тара для цього підійде. Саме тому важливо мати можливість вибору упаковки. Найбільший вибір упаковки товару у Вінниці – в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо понад 500 різних моделей упаковки товару з різних матеріалів, різних форм, конструкцій та розмірів. Більш того, для зручності наших клієнтів у нашому інтернет-магазині є спеціальні фільтри підбору упаковки, завдяки яким можна відразу звузити коло пошуків тари або упаковки товару.

По-третє, міцність та герметичність упаковки. Це важливі показники товарної тари , але герметичність важлива далеко не завжди. Наприклад, споживчі коробки з мікрогофрокартону не мають можливості створити герметичну упаковку, зате дуже міцні і зносостійкі. І зазвичай в самозбірні коробки упаковують таку готову продукцію, для якої герметичність упаковки зовсім не важлива, але важлива міцність упаковки, яка захистить готову продукцію від можливих порізів або подряпин. Ну, наприклад, смартфони сьогодні є, мабуть, у кожного з нас. Всі знають, наскільки чутливе у смартфона покриття, а екран взагалі боїться будь-яких зайвих впливів. Або інший приклад – порцеляновий посуд. Такий посуд можна випадково пошкодити навіть під час миття, що вже говорити про перевезення. Саме в таких випадках самозбірні коробки з мікрогофрокартону справляються зі своїм завданням ідеально. Пакети із замком Zip-Lock, у свою чергу, повинні забезпечувати герметичну упаковку. І завдяки спеціальному замку вони це роблять. Але тільки якщо це якісні пакети із замком Zip-Lock. У пакетиках хорошої якості ніколи не відірветься верхня частина, а замочок не розкриється сам собою.

По-четверте, упаковка товару має бути зручною у використанні. Чим менше клопоту завдає безпосередня упаковка товару в тару, тим краще. Герметичні пакети і самозбірні коробки для цього підходять якнайкраще. Упаковувати в них можна практично все, що завгодно. Аби за габаритами підходило. Однак у жодному разі не рекомендується упаковувати тільки предмети з гострими краями. Якщо вам потрібна упаковка для ножиць, наприклад, краще пошукати щось інше. В іншому ж, ніяких обмежень немає.

Загалом основні ознаки якісної та надійної упаковки товару ми перерахуй. Звичайно, можна додати ще кілька показників, але це зовсім необов'язково, а тому ходімо далі. І розглянемо кожен із цих видів товарної тари більш докладно та спробуємо зрозуміти, чому саме два види герметичних пакетів та картонні самозбірні коробки у Вінниці популярніші за інші види тари та упаковки.


Поліетиленові пакети zip lock купити у Вінниці.

Поліетиленові пакети із замком типу «Zip-Lock» - це універсальні пакети-грипери , призначені для герметичного пакування нехарчових товарів. Пакети для пакування товарів такого типу є дуже популярною упаковкою у Вінниці, тому що підходять для пакування готової продукції, різних цінностей та особистого майна, а тому застосовуються у багатьох галузях торгівлі та виробництва, а також у сфері послуг та навіть у побуті. Найчастіше пакети із замком Zip lock, представлені в широкому асортименті в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», називають «пакет-струна». Така назва з'явилася завдяки наявності струнного замку (Zip-Lock), точніше, особливості його конструкції. Інша назва такого пакету - грипер прижилося в нашій країні завдяки популярності цього товару на міжнародному ринку (англійською gripper - захоплення, затискач). Таким чином, сьогодні ми можемо називати такі пакети – Zip Lock, пакет-грипер, пакет-струна, і всі три назви будуть правильними. Так чи інакше, пакети із замком зип лок - це обов'язково проста, надійна, якісна та економічна упаковка. А називати її можна як вам більше подобається.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлений найбільший асортимент пакетів із замком Zip-Lock у Вінниці. Ми продаємо прозорі пакети zip lock оптом та в роздріб. На сьогоднішній день купити у Вінниці пакети-грипери дешево можна у нашому інтернет-магазині, вибравши найбільш підходящі пакети-струна з більш ніж тридцяти різних за розміром пакетів. Ми продаємо оптом пакети із замком zip lock максимально відповідні за розміром під більшість товарів нехарчової групи та для безлічі дрібниць, що відправляються поштою. Продаж пакетів гриперів з одинарним замком у Вінниці здійснюється за цінами виробникам, тому ми гарантуємо, що у нашому інтернет-магазині ви зможете купити будь-які прозорі зип локи у Вінниці максимально дешево як оптом, так і в роздріб.

Будь-які пакети Zip-lock , купити дешево у Вінниці які ви можете оптом та в роздріб, розфасовані по 100 штук. Це мінімальна кількість для покупки на сьогоднішній день. Мінімальна ціна на пакети zip lock у Вінниці відповідно також вказана для ста штук. При цьому, слід зазначити, що це оптова ціна пакетів Zip-Lock у Вінниці, і, купуючи грипери, у нас ви одразу заощаджуєте близько 30% навіть за мінімальної покупки. Максимальний обсяг купівлі гриперів необмежений, і, зрозуміло, при купівлі великим оптом пакетів із замком Zip-lock ціна за одну одиницю товару буде знижена ще значніше - залежно від обсягу вашого замовлення. Найбільш повний вибір пакетів із замком zip lock у Вінниці ви знайдете в категорії товарів « Пакети із замком Zip lock » в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Детальні оптові ціни на пакети у Вінниці вказані для кожного товару окремо, їх ви можете побачити на сторінці конкретного товару або на сторінці категорії товарів. Повний перелік можливих форматів пакетів із замком Zip lock, а також мінімальний обсяг для замовлення оптом ви завжди можете уточнити у менеджерів нашої компанії по телефону. Для того щоб купити за низькою ціною оптом чи в роздріб пакети із замком Zip Lock у Вінниці, вам достатньо скористатися «Кошиком» та «Особистим кабінетом» на нашому сайті. Також ви можете зв'язатися з нами по телефону або поштою та оформити індивідуальну заявку на покупку пакетів із замком Zip lock у Вінниці.


Дешеві пакети-слайдери купити у Вінниці оптом та в роздріб

Пакети-слайдери відрізняються від зипів не лише форматом замочка, а й особливостями застосування – пакети-слайдери у Вінниці використовуються для зберігання та перевезення харчових товарів та продуктів харчування, а також різноманітної продукції сільського господарства. Як не складно здогадатися, основним споживачем таких пакетів є харчова промисловість Вінниці та сільськогосподарська галузь. Варіантів використання пакетів-слайдерів при цьому досить багато, проте всі вони, як правило, обмежені зберіганням і заморожуванням чогось. Пакети-слайдери (купити дешево у Вінниці) підходять для будь-яких товарів та предметів у будь-якій консистенції. Тому їх часто застосовують на різних підприємствах та в торгових організаціях при зберіганні чогось у холодильних та морозильних камерах великого розміру. Це, як правило, групове заморожування абсолютно різних продуктів харчування. І тільки завдяки тому, що вони упаковані в герметичні пакети-лайдери , така заморозка взагалі можлива. Будь-який великий морозильник з гарною і великою камерою в такому випадку можна застосовувати для одночасного заморожування та зберігання, наприклад, фруктів, овочів та будь-яких умовних рідких миючих засобів для посуду. Тобто пакети-слайдери дають можливість зберігання в одній камері, здавалося б, абсолютно несумісних товарів! Це, мабуть, найважливіший плюс цього пакувального матеріалу для продуктів харчування. Саме він дає можливість зберігати сипкі та рідкі продукти в пакетах-слайдерах, у них зручно зберігати заморожені продукти.

В цілому, використання пакетів-слайдерів для зберігання та заморожування продуктів харчування дає ряд переваг, які будуть дуже відчутні незалежно від того, чи збираєтеся ви застосовувати такі пакети в домашніх умовах або на промисловому рівні. Структура пакетів-слайдерів дозволяє упаковувати будь-які гарячі чи холодні продукти харчування. Пакети герметичні, вони не пропускають вологу як усередину пакета, так і з нього, що дуже зручно буквально завжди - ти не залежить від умов зберігання, температурного режиму або погоди. Поліетиленові харчові пакети легко піддаються нанесенню одноколірного або багатобарвного друку, їх дуже легко декорувати різними візерунками, наносити логотипи, малюнки, написи. Матеріал пакетів-слайдерів (поліетилен) характеризується гарною еластичністю. Поліетиленові пакети-слайдери є абсолютно безпечними для здоров'я, оскільки виконані відповідно до санітарних норм законодавства України. Купити у Вінниці пакети-слайдери в асортименті дешево можна у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Наші пакети-слайдери підходять для розморожування продуктів у мікрохвильових печах та для зберігання та заморожування у холодильних та морозильних камерах. Поліетиленові пакети для продуктів не пропускають жир і мають відмінні водовідштовхувальні характеристики.


Магазин картонних коробок у Вінниці: будь-які коробки в наявності та виробництво коробок на замовлення

І, нарешті, самозбірні картонні коробки . Де їх купити дешево у Вінниці? Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити оптом та в роздріб самозбірні коробки та інші картонні коробки у Вінниці у широкому асортименті. Величезний вибір моделей та типорозмірів, кольорів та конструкцій – тільки у нас ви можете дешево купити самозбірні картонні коробки на всі випадки життя: споживча оптом недорого, товарна тара дешево у Вінниці, упаковка товарів недорого, будь-які види коробок продаж оптом з доставкою до будь-якої точки України . Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це можливість купити картонні коробки та інше картонне пакування товару потрібної вам моделі та розміру від виробника за найнижчими цінами у Вінниці. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені моделі готових самозбірних коробок для пакування різних видів та з різних матеріалів. Тільки у нас ви можете купити коробки з гофрокартону у Вінниці саме тієї конфігурації, яка вам дійсно потрібна. На сьогоднішній день у каталозі нашого інтернет-магазину вже понад 500 моделей картонних коробок різного кольору, конструкції та форми. Розміри самозбірних коробок у Вінниці завжди можна підібрати, скориставшись зручними фільтрами на нашому сайті. А якщо ви все-таки не зможете знайти відповідну модель картонних коробок у нашому каталозі, то ми вам пропонуємо виготовлення будь-яких картонних коробок на замовлення у Вінниці. Компанія «Експрес Упаковка» зможе виготовити для вас пакувальні коробки будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Виробничі потужності нашої компанії дозволяють виготовити коробки з гофрокартону в найкоротші терміни та з мінімальною витратою сировини, а значить – виготовити коробки за низькою ціною. Вибір картону та гофрокартону для виробництва коробок ми залишаємо за вами! Ми можемо зробити все! Вже понад десять років виготовлення та продаж картонних коробок є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. Купівля коробок у нас – це не лише вигідно, а й надійно.

Виробництво самозбірних коробок у Вінниці в компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та гофроупаковки. Одним з головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та гофроупаковки міжнародної організації FEFCO-ASSCO. Наша компанія виробляє картонні коробки та іншу упаковку всіх видів та типів, згідно з цим каталогом, тому в нашому інтернет-магазині ви можете вибрати та купити дешево у Вінниці самозбірні картонні коробки абсолютно всіх конструкцій та моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки. Форма висікання і колір картонних коробок на замовлення можуть бути обрані на ваш розсуд, або ж ви можете надати нам свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції коробки, лотка, ящика оптом, проконсультують щодо вибору відповідного матеріалу і допоможуть підібрати відповідні ескіз і колірну палітру зображення, що наноситься на коробки (опціонально). З точки зору практичності всі коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» є еталоном. Однак коробки з білого гофрованого картону багатьма вважаються естетичнішою і красивішою упаковкою. Тут вибір тільки за вами. Виготовлення картонних коробок у Вінниці ми здійснюємо з будь-якого виду картону та гофрокартону.

Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої та транспортної тари з гофрокартону. Абсолютно всі картонні коробки , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виготовляються лише нашими підприємствами. Ми не перекупники, у нас ви можете купити картонні коробки за цінами виробника. Купити картонні коробки у Вінниці ви можете у нашому офіційному інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Також ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення виробництва картонних коробок за вашими розмірами та кресленнями:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення виробництва коробок становить 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка картонних коробок у Вінницю залежить від обраного вами способу доставки із запропонованих нами. Наявність близько до вас розташованого відділення будь-якої з поштових служб, що працюють в Україні, значно прискорює процес доставки. Крім того, забрати виготовлені на замовлення картонні коробки ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки та іншу упаковку у Вінниці оптом та в роздріб. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Вінниці. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки у Вінниці – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет -магазин «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Застосування п'ятишарових картонних листів у Вінниці.



П'ятишаровий гофрований картон у листах є практичним і вигідним у застосуванні сировиною, упаковка з якої за багатьма параметрами перевершує тару з безлічі інших матеріалів. Проте використовується він у Вінниці сьогодні набагато рідше, ніж низка інших сировинних матеріалів. Чому? Відповіді ви знайдете у нашій статті.

Найпопулярніші види декоративних шпагатів у Вінниці.



Декоративні шпагати сьогодні є одним із найбільш затребуваних видів подарункової упаковки в Україні. Більше того, крім упаковки подарунків та сувенірів, з їх допомогою прикрашають товари на продаж, оформляють посилки та бандеролі, створюють предмети одягу та інтер'єру. Але далеко не всі види декоративного шпагату затребувані однаково високо. Тут грає роль і матеріал шпагату, і його реалізації. Саме тому в цій статті ми розглянемо найпопулярніші види декоративного шпагату у Вінниці. А заразом і з'ясуємо, що такого особливого в таких шпагатах для упаковки подарунків і декорування приміщень?

Продаж чотириклапанних коробок та гофроящиків у Вінниці.



Картонні коробки стандартного типу називаються чотириклапанними через особливості своєї конструкції. Це дуже популярний вид гофротари, який використовується для упаковки різних товарів і вантажів абсолютно в усіх регіонах України. Але скрізь по-різному. У цій статті ми постараємося з'ясувати, для чого використовуються 4-х клапанні коробки з гофрокартону у Вінниці? І які при цьому моделі чотириклапанних коробок найчастіше використовуються?

Подарункові коробки з картону та мікрогофрокартону у Вінниці.



Купівля подарункових коробок завжди відрізняється своєю різноманітністю у підходах. Середньостатистичний споживач вибирає коробку для подарунка за одними критеріями, а виробник будь-яких подарункових товарів – зовсім за іншими. Все це робить ринок подарункової упаковки та тари дуже різноманітним. У цій статті ми розглянемо, які саме коробки для подарунків найчастіше купують у Вінниці, та за якими критеріями відбувається їхній вибір.

Найнадійніші вакуумні пакети для продуктів у Вінниці!



Купити пакети для герметичного та вакуумного пакування у Вінниці сьогодні хочуть виробники дуже різних за своїм типом товарів. Але найбільшим попитом така упаковка користується у виробників продуктів харчування та низки харчових товарів. Чому і яка саме? Відповіді на ці запитання ви знайдете у цій статті.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн