Подарункові коробки з картону та мікрогофрокартону у Вінниці.

Подарункові картонні коробки сьогодні відносяться до тієї категорії пакувальних матеріалів, попит на які завжди і скрізь. Незалежно від трендів, від економічної ситуації чи пори року люди так чи інакше вітають одне одного зі святами та дарують подарунки. І найчастіше подарунки при цьому поміщаються у тематично оформлені пакувальні коробки . Саме тому картонні та інші коробки такого типу називаються подарунковими. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, які саме коробки з гофрованого та пресованого картону споживачі та виробники подарункових товарів вважають за краще використовувати як упаковку для подарунків. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент різних подарункових коробок, представлений в інтернет-магазині Експрес Упаковка. Тим більше, що тут не тільки найрізноманітніший за своїм наповненням асортимент подарункових коробок , але ще й є можливість замовити будь-яку коробку для упаковки подарунка на замовлення у Вінниці. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Вибір упаковки для подарунків у Вінниці

Популярные коробки для подарков в Виннице Як ви вже, напевно, знаєте з наших попередніх статей, подарункова упаковка у всіх своїх проявах сильно відрізняється за принципом вибору споживачами від інших видів упаковки. Наприклад, у Вінниці щодо транспортного та споживчого пакування досить явно простежується певна сезонність споживчого попиту. А ось щодо упаковки для подарунків така сезонність практично нехарактерна. Зрозуміло, наприклад, ті ж подарункові коробки з крейдованого картону набагато активніше купують перед Новим роком чи Днем святого Валентина. Однак і в цілому середньорічні обсяги виробництва та товарообігу на подібні упаковки дуже високі. І, що на найцікавіше, більшість видів подарункових коробок коштують дещо дорожче і оптом, і в роздріб, ніж будь-які інші картонні коробки для упаковки такого обсягу. Тим не менш, на їхньому попиті це абсолютно не позначається.

Більше того, подарункова та сувенірна упаковка у Вінниці сьогодні – це не лише гідна прикраса будь-якого подарунка, сувеніру, заходу, а ще й чудовий маркетинговий інструмент. Так, сьогодні у Вінниці безліч акцій та перформансів з метою залучення нових клієнтів різні торгові компанії здійснюють у тому числі й за допомогою подарункової упаковки. Інша річ, що в цьому випадку вона не зовсім подарункова, а рекламна чи презентаційна, якщо хочете. Але це зовсім не заважає застосовувати однаково оформлену подарункову коробку і для особистого подарунка дорогій людині, і для продажу товарів на вітрині. У Вінниці сьогодні така тенденція використання подарункових коробок та іншої упаковки для подарунків найбільш явно простежується у виробників та імпортерів різних кондитерських виробів та солодощів (компанія «Рошен» яскравий тому приклад), а також у виробників та дистриб'юторів парфумерних та косметичних засобів. І в тому, і в іншому випадку подарункові картонні коробки та спеціальні наповнювачі для них застосовуються для формування групових подарункових наборів: коробка цукерок, шампунь та бальзам для волосся, гель для душу та зволожуюче молочко для тіла, крем для обличчя та крем для рук тощо далі. При цьому, що цікаво, всі ці бульбашки, баночки та тюбики можуть знаходитися як у подарункових картонних коробках самозбірної конструкції, так і в коробках з крейдованого пресованого крафт-картону, а також у спеціальних мішечках, сплетених з волокон рафії. Ну, і таке інше. Сьогодні рівень оформлення подарункових наборів та індивідуальних подарунків в упаковці настільки розвинений, що у Вінниці справді можна оформити подарунок чи подарункові товари на будь-який смак.

Але, знову ж таки, слід розуміти різницю, що виробництво будь-яких товарів, у тому числі і подарункових, має здійснюватися серійно, а отже, виробники зацікавлені в постійній наявності упаковки для своєї готової продукції. І, звичайно ж, дуже важливо, щоб така упаковка відповідала очікуванням як за якістю та міцністю, так і за закупівельною ціною та оформленням. Тому сьогодні найпопулярнішим видом упаковки для подарунків є різні подарункові коробки, а також подарунковий папір різних видів. До речі, подарунковий папір застосовується у Вінниці для пакування подарунків паралельно з подарунковими коробками. Все-таки існує багато ситуацій, коли подарунок у коробку банально не можна покласти. Наприклад, ви хочете комусь подарувати букет квітів. Звичайно ж, ви запакуєте його в подарунковий папір, а не в картонні коробки. Отже, використання подарункового паперу у Вінниці – це дуже популярний захід на сьогоднішній день та як мінімум тема для розмови в окремій статті. Тому про подарунковий папір ми з вами поговоримо дещо пізніше, а поки повернемося до подарункових коробок та їх ролі у подарунковій упаковці.


Подарункові коробки – найпопулярніший вид упаковки для подарунків у Вінниці.

Самосборная коробка из мелованного картона На сьогоднішній день у Вінниці серед усіх видів та типів упаковки для подарунків найбільш популярними і у споживачів, і у виробників подарункових товарів є пакувальні коробки . Вони можуть бути з різних матеріалів, по-різному оформлені, мати різний тип конструкції та складання, бути різного розміру тощо. Але при цьому купують подарункові коробки у Вінниці частіше, ніж будь-який інший вид подарункової упаковки. Чому так? Насправді тут все більш ніж очевидно. Скажімо, так «м'яка» упаковка або тара підходить далеко не для всіх видів подарункової продукції хоч особистого характеру, хоч товарів на продаж. А ось подарункові коробки підійдуть абсолютно у всіх ситуаціях, якщо, звичайно, не йдеться про рідини на розлив. Наприклад, комплекти посуду потребують захисту, який може забезпечити лише жорстка коробка з гофрокартону. А ось для упаковки коштовностей або біжутерії на подарунок зазвичай віддають перевагу коробкам з крейдованого картону , так як вони виглядають більш естетично в маленькому розмірі. Іноді для надання подарунковим наборам привабливішого вигляду такі упаковки мають матер'яну підкладку. Це, безумовно, підвищує загальну вартість товару, але, як показує досвід, більшість споживачів воліють купувати в подарунок більш дорогі речі, вже оформлені виробниками, а не підбирати коробки відповідного розміру у відділах упаковки.

Крім того, коробки для подарунків, виконані з нанесенням певного зображення, – це вже звичний атрибут свята. Якщо згадати, скільки різних коробок з або з-під подарунків у кожного з нас залишається після, наприклад, Нового року, то додаткових пояснень і не потрібно. Все більш ніж очевидно. У кольорових подарункових коробках різних форм та розмірів сьогодні у Вінниці продаються набори цукерок, шоколаду, вафель, котрі настільки улюблені не лише дітьми, а й дорослими. Подарункові коробки різних розмірів та конфігурацій допомагають красиво оформити сувеніри, посуд, одяг, косметику, канцелярське приладдя, м'які іграшки – практично будь-який предмет або набір предметів, які ви обрали як подарунок. Коробки лоткового типу та скриньки, складні фігурні конструкції та моделі з демонстраційним віконцем – це, мабуть, найпопулярніші види коробок для подарунків у Вінниці на поточний момент. Більше того, коробки-скриньки та моделі подарункових коробок зі знімними кришками можна використовувати для зберігання потрібних дрібниць і приємних дрібничок, що нагадують про поїздки або про зустрічі з друзями та близькими. У них можна розмістити бісер, різноманітні корисні дрібниці, деталі для створення прикрас ручної роботи, рибальські снасті та інші дрібні, але дуже потрібні предмети.

Якщо порівнювати подарункові коробки з іншими видами упаковки для подарунків, то, звичайно, вони набагато популярніші за будь-які інші пакувальні матеріали сьогодні у Вінниці. Однак і інші варіанти упаковки для подарунків мають місце. Про пакувальний подарунковий папер ми сказали трохи вище, а тепер ще хочемо додати, що і різні поліетиленові та паперові пакети також використовуються як упаковка для подарунків. Подарункові пакети – це найдешевший і найдоступніший для покупки вид подарункової упаковки у Вінниці. Купити такі пакети можна буквально у будь-якій торговій точці. Інша річ, що подарункові пакети не мають жорсткості конструкції. Вони не тримають форму та не захистять подарунок від статичних та динамічних навантажень. Якщо для звичайного споживача, який хоче щось подарувати близькій людині, це часто не надто принципово, то ось виробники подарункових товарів у Вінниці в переважній більшості випадків віддають перевагу саме коробкам для упаковки подарунків , а не пакетам. Адже подарункові товари ще мають належним чином потрапити на полиці магазинів, їх мають купити і так далі. І як захистити такі товари від різноманітних впливів, якщо не упаковкою в картонні коробки, наприклад? Ось у цьому й справа. Тому сьогодні, безумовно, основний обсяг попиту на подарункові коробки для упаковки у Вінниці припадає саме на різні фірми та підприємства, які виготовляють подарункові товари, а також на фірми-дистриб'ютори подарункової та сувенірної продукції у Вінниці. Ну, і на завершення варто відзначити, що невеликий відсоток подарункової упаковки загалом у Вінниці займає дороге дерев'яне або жерстяне впакування. Це також коробки та ящики для подарунків, проте їх використання доречно далеко не завжди. Але все ж таки має місце бути.


Подарункові коробки у Вінниці від виробника: виготовлення та продаж на замовлення.

Подарочные коробки от производителя Подарункові коробки різних розмірів, форм та конструкцій найчастіше у Вінниці виготовляються з тришарового мікрогофрокартону, крейдованого крафт-картону або з хром-ерзац картону. Найбільш універсальними подарунковими коробками з усіх перерахованих вище матеріалів є подарункові коробки з тришарового мікрогофрокартону. Подарункові коробки з крейдованого та некрейдованого крафт-картону трохи менш практичні, тому що не витримують високі статичні та динамічні навантаження, проте як «оболонка» для подарунка вони виглядають чудово. А ось подарункові коробки із хром-ерзац картону у Вінниці є більш специфічною упаковкою. Вони й коштують дорожче, і використовуються далеко не завжди. Наприклад, поширеним варіантом застосування подарункових коробок із хром-ерзац картону у Вінниці є упаковка невеликих сувенірів, одягу, легких предметів. Картон хром-ерзац має значну міцність і невелику товщину, при якій можливе нанесення на лицьову сторону якісного зображення. Форми такого пакування можуть бути найрізноманітнішими – від класичних самозбірних коробок з відкидною кришкою до незвичайних фігурних коробок, з безліччю згинів та конструкційних елементів.

Подарункові коробки з тришарового мікрогофрокартону сьогодні купуються частіше за інші види подарункової упаковки у Вінниці, звичайно ж, за сукупністю різних факторів. Тут і ціна на самозбірні коробки у Вінниці відіграє роль, швидкість їх виробництва, доступність практичних розмірів, і ще ряд об'єктивних факторів. Наприклад, у порівнянні з іншими подарункова упаковка з мікрогофрокартону більш міцна і жорстка, завдяки чому можливе виготовлення збірних коробок без клейок практично будь-якої форми. Більш того, подарункові коробки з тришарового мікрогофрокартону можуть мати віконця, що інформують про їх вміст. І це теж один із способів зробити упаковку цікавішою та привабливішою, особливо якщо йдеться про продаж подарункових товарів на прилавку магазину. Іноді замість нанесення різнокольорового або одноколірного друку на самозбірні коробки з гофрокартону обтягують тканиною або іншими декоративними матеріалами. Часто всередині такої упаковки робиться ложемент із заглибленням у формі товару, для якого призначена коробка. Це ще один спосіб ефектно виділити товар в упаковці. Завдяки яскравому оформленню, різноманітності форм та невисокій ціні, виробники подарункової та сувенірної продукції у Вінниці воліють використовувати саме коробки із тришарового мікрогофрокартону для оформлення свого товару. Крім того, стильна бездоганно виконана упаковка часто говорить про якість продукції, що знаходиться усередині.

Компанія «Експрес Упаковка» є різних подарункових коробок різних розмірів і типів. У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете купити в асортименті будь-які картонні коробки для подарунків як оптом, так і в роздріб. Ми продаємо подарункові картонні коробки із пресованого, крейдованого крафт- та хром-ерзац картону, а також подарункові коробки із тришарового мікрогофрокартону за дуже низькими цінами. Каталог нашого інтернет магазину – це найбільший вибір подарункових коробок у Вінниці. Тут ви зможете підібрати коробку для подарунка за розміром, кольором, формою, типом складання та виходячи з інших ваших уподобань. Картонні коробки для подарунків у Вінниці підприємства нашої компанії виготовляють із використанням штанц-форм. Саме цим ми гарантуємо чіткий збіг розмірів у кресленні-заявці та виробі. Для виготовлення подарункових картонних коробок ми застосовуємо три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції коробок. У нас ви можете замовити дешево у Вінниці подарункові коробки з картону та мікрогофрокартону, виготовлені на ротаційному устаткуванні, на обладнанні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах типу тигля. Розміри та конструкцію подарункових картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва подарункових коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки, складності її конструкції та особливостей форми та збирання. Всі подарункові картонні коробки, які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий мікрогофрокартон та картон тільки вищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити для вас подарункові картонні коробки з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам.

У нас ви можете замовити наступні види подарункових коробок з різних видів картону та мікрогофрокартону:

  • квадратні, прямокутні, круглі, овальні, трапецієподібні подарункові коробки;
  • подарункові коробки у формі серця;
  • коробки-скриньки для подарунків із замочком по центру або по краях;
  • подарункові коробки з відкидною кришкою;
  • подарункові коробки у вигляді шестикутника, призми, трикутника та інших геометричних фігур;
  • подарункові коробки в бантом, метеликом або стрічкою;
  • подарункові коробки із наповнювачем для коробок;
  • багатогранні подарункові коробки з різним розміром бортів;
  • подарункові коробки за індивідуальним розміром будь-якої форми та конструкції.

Крім того, ми виготовляємо додаткові елементи оформлення подарункової упаковки. Їх можна купити окремо на замовлення, або разом з певними подарунковими коробками. У другому випадку, при покупці оптом ми готові вам запропонувати відмінну знижку і на подарункові коробки у Вінниці, і на будь-який наповнювач для подарункових коробок, представлений у каталозі нашого інтернет-магазину.

Подарункові картонні коробки , виготовлені на замовлення, можуть відрізнятися за вагою. Це все через матеріал, який використаний для їх виробництва. Але при цьому всі вони мають міцність на високому рівні. Найбільшу вагу мають подарункові картонні коробки із тришарового мікрогофрокартону. Ледше подарункові коробки з багатошарового картону, а найлегші подарункові коробки - коробки з одношарового картону. Будь-які подарункові картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції таких подарункових коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати подарункові коробки довго та якісно, а головне – для пакування практично будь-яких предметів. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок для подарунків у Вінниці, які підходять для різних умов транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити подарункову картонну коробку нестандартної конструкції, для упаковки подарунків негабаритних розмірів, зберігання та перевезення в особливих умовах і температурних режимах.

Замовлення на виробництво подарункових картонних коробок у Вінниці ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей коробок для пакування подарунків на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.


Самозбірні подарункові коробки з крейдованого та крафт картону продаж у Вінниці.

Самосборные подарочные коробки Окремо хотілося б відзначити картонні коробки для пакування подарунків , виготовлені з крафт картону з одностороннім та двостороннім крейдуванням, які виготовляє компанія «Експрес Упаковка». Крафт-картон (він крафт-лайнер) - це окремий вид картону, який спочатку був розроблений для створення плоского шару гофрокартона. Цей вид картону забезпечує особливу міцність виробу. Крафт-картон стійкий до дії ззовні, має високий опір площинному та торцевому впливу. Саме тому з цього спочатку сировинного матеріалу сьогодні виробляються чудові подарункові коробки . Для надання більш естетичного вигляду крафт-картон для подарункових коробок обробляють крейдуванням, створюючи один або кілька крейдованих шарів з внутрішньої або зовнішньої сторони.

Особливою практичністю при цьому мають подарункові коробки з двостороннім крейдуванням крафт-картону. Верхній шар у таких коробочках має особливо високу міцність. Він гладкий, пористий, стійкий до виникнення тріщин, потертостей, вм'ятин. Ця стійкість дозволяє подарунковим коробкам із крафт-картону зберігати естетичні властивості, а гладкість поверхні чудово підходить для того, щоб наносити високоякісний поліграфічний або трафаретний друк. Виворітний шар у подарункових коробках такого типу формується з більш жорстких видів паперу для того, щоб подарункова коробка зберігала форму при різних зовнішніх впливах. Прекрасні споживчі якості (жорсткість, міцність, стійкість до вологи тощо) роблять можливості застосування подарункових коробок із цього матеріалу дуже різноманітними. Тим більше, що подарункові коробки із крафт-целюлози у Вінниці сьогодні обходяться виробникам досить дешево, а це, у свою чергу, значно знижує собівартість виробництва подарункових коробок у Вінниці. Так, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми пропонуємо вам купити оптом чи в роздріб від 1 штуки подарункові коробки із целюлозного крафт-картону за дуже вигідною ціною. Навіть подарункова коробка великого розміру з окремою кришкою не коштуватиме дорого.

Також хотілося б відзначити, що ми виготовляємо подарункові коробки із целюлозного крафт-картону у Вінниці для будь-яких цілей. Як без друку, так і з печаткою одноколірного та багатобарвного зображення будь-якої складності. Так, наприклад, у нас ви можете замовити дуже дешево друк зображення на коробках з рекламною метою. Будь-який вид логотипу, елегантно вигравірувані контактні дані, важлива інформація, виконана у формі ефектного тиснення, - це лише дещиця можливостей, які відкриваються перед вами при замовленні подарункових коробок саме у нас. Так, наприклад, за допомогою правильно оформлених подарункових крафт коробок з печаткою ви можете запакувати презенти для персоналу, своїх співробітників, підкресливши тим самим корпоративний дух та його значущість у трудовому колективі. Подарункова картонна упаковка – це універсальний варіант, який можна використовувати для привітання колег, співробітників, клієнтів компанії, незалежно від їх статусу та положення. Саме в такій упаковці ваш продукт, подарунок чи презент стає справді значущим.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки з крейдованого та некрейдованого крафт-картону у широкому ціновому діапазоні – від економічних коробок для недорогих, бюджетних презентів до ексклюзивної картонної упаковки, призначеної для дорогих подарунків. Наприклад, подарункові коробки для брендових моделей годинників, взуття від провідних світових виробників, дорогих алкогольних напоїв та багато іншого. Подарункова упаковка покликана зробити момент вручення подарунка ефектнішим, посилити враження від уваги. З покупкою коробок для подарунків від компанії «Експрес Упаковка» ви зможете залишити в пам'яті адресата подарунка незабутнє враження, яке зробить ставлення до вас максимально позитивним. Наша подарункова упаковка здатна здивувати навіть найзапеклішого естету, скористайтеся цією можливістю! Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн