Найнадійніші вакуумні пакети для продуктів у Вінниці!

Вінниця на сьогоднішній день є одним із найрозвиненіших ринків на південному заході України з погляду товарів та послуг. І в тому, що купити герметичні пакети або, наприклад, вакуумні у Вінниці сьогодні хочуть багато виробників товарів та представників сфери послуг, немає нічого дивного. Адже такі пакети відрізняються досить низькою ціною та широкими можливостями застосування. Простіше кажучи, це дуже надійний, практичний та один із найдешевших видів упаковки. Але це якщо говорити загалом. Але навряд чи ми когось здивуємо, що серед усієї пропозиції щодо продажу і герметичних, і вакуумних пакетів у Вінниці є свої лідери попиту. Споживачі у Вінниці, зрозуміло, купують пакувальні пакети для вакуумного та герметичного пакування досить активно, але далеко не всякі, і на те є свої об'єктивні причини: якісь пакети не підходять за типом, інші – за габаритами, а треті взагалі можуть бути не розраховані на необхідні умови зберігання та експлуатації. Тому в цій статті ми намагатимемося визначити найпопулярніші вакуумні пакети у Вінниці з погляду споживчого попиту. А заразом спробуємо зрозуміти, за рахунок чого саме ці види пакувальних пакетів для герметичної та вакуумної упаковки у Вінниці набагато популярніші за своїх «побратимів» і конкурентів. А для наочного прикладу, як завжди, будемо скористатися асортиментом прозорих пакетів з різними типами замків від компанії «Експрес Упаковка». Оскільки на сьогоднішній день у Вінниці саме інтернет-магазин «Експрес Упаковка» надає найбільш вигідні ціни та найрізноманітніший асортимент вакуумних та герметичних пакетів із більш ніж п'ятдесяти різних моделей. Так що далі давайте познайомимося з цим видом популярної у Вінниці упаковки ближче.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Прозорі пакети для вакуумного та герметичного пакування товарів у Вінниці.

Прозрачные пакеты для вакуумной и герметичной упаковки Спочатку варто нагадати, що можливість герметично і вакуумної упаковки в пакетах може забезпечуватися по-різному. В одних випадках достатньо використання специфічного замку в пакеті (наприклад, zip-lock ), а в інших без запаювання не обійтися. Однак дані технології створення герметичної упаковки не просто різні, а різні за своєю вартістю, складністю та призначенням. Тобто якогось універсального способу отримання герметичної упаковки для своїх потреб споживач у Вінниці не визначив – кожен тут чинить по-своєму. Тому не останню роль тут відіграє все-таки галузева орієнтація ринку регіону – герметична та вакуумна упаковка продуктів для продуктів харчування у Вінниці набагато більш затребувана, ніж будь-яка інша. Принаймні, на даний момент. Так що, далі давайте ми спочатку поговоримо про можливості, попит та використання вакуумної упаковки в цілому та вакуумних пакетів зокрема. А потім уже перейдемо до герметичних пакетів із різними типами замків у Вінниці.

На сьогоднішній день у Вінниці вакуумні пакети для зберігання, перевезення та продажу продуктів харчування можна побачити буквально у кожному продуктовому магазині – це один із найбільш затребуваних способів пакування цілого ряду продуктових товарів на сьогоднішній день. Але тільки продуктів харчування та й то не всяких. Якщо ж говорити про харчові товари в цілому, то тут вакуумні пакети є вже просто «одними з», тобто використовуються фактично нарівні з іншими видами пакувальних пакетів. Ну, а в галузі виробництва, транзиту та реалізації товарів нехарчової групи у Вінниці вакуумні пакети взагалі використовуються вкрай рідко, оскільки їхня основна перевага в даному випадку зовсім не потрібна – переважна більшість нехарчових товарів ніяк не псуються через відсутність вакуумної упаковки. Однак при цьому не варто недооцінити попит на вакуумні пакети у Вінниці. Оскільки орієнтований регіон насамперед на виробництво і продуктів харчування, то вакуумні пакети тут більш ніж затребувані. Давайте розберемося чому.

Для початку давайте розберемося в тому, чим вакуумні пакети відрізняються від герметичних пакетів з різними типами замків. Отож якщо по-простому, то практично нічим. І ті й інші види пакетів потрібні для того, щоб створити повністю захищену від проникнення повітря всередину упаковку. І в залежності від типу пакетів це досягається по-різному. Зараз ми говоримо саме про вакуумні пакети, які запаюються після упаковки в них певної продукції. По суті, це одноразова упаковка, використання якої в багатьох випадках виявляється невиправдано дорогим. Тож у Вінниці пакети із замком типу «грипер» або «слайдер», за допомогою яких також створюється герметична та вакуумна упаковка, використовується набагато частіше. Виняток становлять лише продукти харчування, що швидко псуються. Наприклад, напевно, ви бачили на полицях супермаркетів різні ковбаси або інші м'ясні вироби, запаяні в щільну прозору плівку. Так ось це і є класичний приклад вакуумного пакета, який після пакування продукції всередину герметично запаюється на спеціальному устаткуванні. Все б нічого, але це одноразове впакування! І якщо для одних товарів її використання виправдане, то для більшості інших – абсолютно немає. Як правило, виробники будь-якого ширвжитку, наприклад, використовувати вакуумну упаковку, яка за фактом на один раз. Але для продуктів харчування такий підхід більш ніж виправданий у багатьох випадках. Як мовиться, на кожен товар знайдеться власний покупець. Також не можна не відзначити, що однією з основних переваг вакуумного пакування по праву може вважатися висока рентабельність її використання. Наприклад, економія на вартості упаковки з вакуумного пакета порівняно зі скляною або жерстяною банкою на кожний кг готової продукції, а також економія на площах складських приміщень та транспортування готової продукції за рахунок меншого обсягу та ваги готової продукції становить понад 60%. Як бачите, оцінювати ефективність застосування вакуумних пакетів можна по-різному: дивлячись, що і з чим порівнювати. Тож далі давайте перейдемо до найбільш популярних видів вакуумних та герметичних пакетів у Вінниці сьогодні. Подивимося, що є вакуумні пакети і яких видів вони бувають.


Вакуумні пакети для продуктів харчування у Вінниці.

Вакуумные пакеты для продуктов питания Отже, як ви вже зрозуміли, вакуумні пакети у Вінниці набули особливої популярності у справі упаковки продуктів харчування та низки харчових товарів. І хоч це одноразова упаковка, проте споживачів у неї більш ніж вистачає. У чому тут взагалі річ? Секрет високої популярності вакуумних пакетів для продуктів харчування полягає у їхній функціональності. Так, сьогодні цей вид упаковки по праву вважається найнадійнішим щодо тривалого зберігання продуктів харчування. Плюс фактура такої упаковки така, що вона підходить для використання практично в будь-яких умовах, надійно захищаючи упаковані товари від будь-яких зовнішніх впливів. Особливо це актуально для продуктів, що швидко псуються, які саме за допомогою вакуумних пакетів можна зберігати тривалий термін. Є у вакуумних пакетів та інші переваги. Наприклад, упакований таким чином товар набагато легше складувати, а завдяки прозорості продукт може бути під постійним контролем і оцінкою. Так, і продавати щось на вітрині магазині в прозорій упаковці набагато простіше, ніж у непрозорій, оскільки немає потреби постійно діставати продукцію з упаковки, а після демонстрації покупцю складати назад.

Але це все цікаво, якщо говорити загалом. А ось які саме продукти харчування упаковуються у вакуумні пакети у Вінниці найчастіше? Про те, що це в більшості своїй харчові товари, що швидко псуються, ми вже сказали. Але це далеко ще не все. Так, на сьогоднішній день у Вінниці основний сектор продуктів, що упаковуються під вакуум, складають продукти харчування порівняно невеликої ваги – зазвичай не більше 1-2 кілограми. Наприклад, це можуть бути м'ясні вироби, рибні нарізки, різана на шматочки овочева продукція, снеки та інші закуски до пива тощо. Тобто, в основному це товари, які акуратно фасуються і так само акуратно пакуються в герметичні пакети. Причому, що цікаво, часто практично вручну. Тому переважна більшість вакуумних харчових пакетів, представлених сьогодні на ринку Вінниці, має відносно невисоку товщину. Такі продуктові вакуумні пакети виготовляються з кількох видів синтетичних матеріалів із високими бар'єрними властивостями. Найдешевший з них – це поліетилен високого тиску, з якого, до речі, виготовляють багато видів пакувальних стрейч-плівок. Лінійний поліетилен високого тиску в даному випадку є практично ідеальним матеріалом для виробництва вакуумних пакетів для пакування продуктів харчування. Він не тільки коштує дуже дешево, але ще й при упаковці ізолює харчові товари від води та більшості газів. Щоправда, щодо кисню бар'єрні властивості таких пакетів залежать від товщини поліетиленового шару. Тому варто досить уважно та відповідально підходити до вибору вакуумних поліетиленових пакетів для продуктів, оскільки в цьому випадку дешевше – не означає краще. Наприклад, найдешевші вакуумні пакети для продуктів у Вінниці сьогодні – це поліетиленові пакети завтовшки 9-12 мікронів. Однак у такому пакеті просто не можна зберігати, наприклад, м'ясну нарізку понад сім днів. Однак якщо використовувати вакуумні пакети з більшою товщиною, то терміни зберігання будуть збільшуватися в залежності від щільності пакета.

Практично будь-які вакуумні поліетиленові пакети , що використовуються сьогодні для пакування харчових товарів у Вінниці, мають досить слабкий опір до проколів. Але при цьому вони дуже стійкі до розриву, що в поздовжньому, що у поперечному перерізі. А також неймовірно стійкі до вигину – їх можна згинати та розгинати сотні і навіть тисячі разів. Втрата ж вакуумності пакетів і, як наслідок, їх псування може статися при неправильному запакуванні продуктів, коли рибна або м'ясна кістка, що стирчить, може порушити бар'єрні властивості пакета. Також «зруйнувати» поліетиленову стінку пакета можуть краї різної тари, на яку часто укладають продукти перед вакуумним пакуванням. Наприклад, ось вам відповідь, чому більшість продуктів харчування малої за вагою розфасовки упаковується за допомогою невеликих пластикових судочків із гладкими округлими краями. Однією з найбільш вагомих для споживачів особливістю вакуумних поліетиленових пакетів для продуктів є той факт, що в такій упаковці чудово зберігаються заморожені продукти (м'ясо, птах, риба, креветки тощо). І за температури нижче -15 градусів Цельсія їх термін зберігання може становити до 6 місяців і більше! Середньостатистичний вакуумний пакет для продуктів харчування з поліетилену у Вінниці – це прозорий, досить жорсткий на дотик пакет, який має рівні жорсткі вакуумні шви. Мабуть, найяскравішим прикладом такої упаковки будуть різні крабові палички, які можна купити практично у будь-якому супермаркеті чи продуктовому магазині Вінниці. Пам'ятаєте, у що вони упаковані? Ось приблизно про такі герметичні пакети ми й говорили в рамках цього розділу. Але час уже переходити далі.


Харчові пакети із замком типу «слайдер» для герметичної упаковки

Пищевые пакеты с замком типа «слайдер» для герметичной упаковки Наступною за популярністю у виробників та споживачів різних товарів у Вінниці є вакуумна та герметична упаковка за допомогою пакетів із спеціальним замком. Фіксація цього замку в певному положенні, власне кажучи, забезпечує герметичність упаковки. Найбільш популярні серед всіх продуктових вакуумних пакетів пакети із замком типу «слайдер», або просто пакети-слайдери . Це недорогі пакети, які є корисними і для виробників харчових товарів, і для споживачів для побутових цілей. Наприклад, недорогі пакети-слайдери можна використовувати для упаковки продуктів харчування, збираючись на пляж або на дачу, де зазвичай не передбачена можливість зберігання в холодильнику продуктів. При цьому, завдяки асортименту розмірів, зручні пакети-слайдери можна купити у Вінниці фактично для будь-яких продуктів харчування: овочі ви збиралися упакувати або заморожене м'ясо для шашлику або різні приправи, наприклад – для всього цього купити дешево пакети слайдери у Вінниці можна абсолютно вільно. Вони можна заморожувати, перевозити і зберігати будь-які харчові товари.

Що таке пакети-слайдери та чому вони так подобаються споживачам у Вінниці? Хороше питання, особливо з урахуванням того, що пакети-слайдери потрібні не тільки у виробничих чи торгових організацій, а й у звичайних споживачів. Справа в тому, що пакети-слайдери – це прозорі універсальні пакети для заморожування продуктів харчування будь-якого типу, консистенції, а головне – будь-якої температури охолодження. Та ще й неймовірно практичні та зручні у використанні. Так, спеціальна застібка «слайдер» працює за принципом блискавки, як у звичайному одязі, проте бігунок тут має трохи іншу форму і знаходиться як би зверху, що дає можливість при закриванні пакета створити повністю герметичну упаковку. Однак, за рахунок чого, питається, досягається таке поєднання корисних та важливих властивостей герметичного пакету із застібкою слайдера?

Основні функціональні властивості, такі важливі для споживача, вакуумні пакети-слайдери набувають у процесі виробництва. Більше того, технологія їх виробництва якраз і розраховує їхні потенційні можливості та експлуатаційні межі. Найбільш поширеною у виробництві вакуумних пакетів із застібкою типу «слайдер» є технологія співекструзії неорієнтованого поліаміду та поліетилену високого тиску. Як бар'єрний шар виступає поліамід. Саме він заважає проникненню кисню, більшості газів. Мінус у тому, що поліамід «намокає», тобто може вбирати воду, наприклад, при пастеризації, що тягне за собою відшарування і зниження бар'єрних властивостей. Саме тому поліамід, як правило, закривають поліетиленом, який у свою чергу має прекрасні бар'єрні властивості по відношенню до води. Вакуумний пакет , вироблений шляхом співекструзії поліаміду і поліетилену, має досить широкий спектр застосування. У них фасують заморожені продукти (рибу, напівфабрикати, овочі, фрукти) та делікатеси (нарізки та цілісні шматки), а також безліч кондитерських виробів та різні прянощі.

Ще одним матеріалом для виготовлення вакуумних пакетів із застібкою типу «слайдер» є ламінат орієнтованого поліаміду та поліетилену високого тиску. Бар'єрним шаром тут буде орієнтований поліамід, який краще перешкоджає проникненню кисню, ніж неорієнтований. Однак він також гігроскопічний, тому даний матеріал краще не обробляти у водному середовищі. У силу більшої, порівняно з попереднім матеріалом, вартості дану плівку використовують для розфасовки і тривалого зберігання (більше трьох місяців) дорогої делікатесної продукції. До речі, саме в ламінаті орієнтованого поліаміду з поліетиленом досягається найвища прозорість із інших матеріалів, описаних у цій статті. В цілому ж, підбираючи матеріал для вакуумного пакета, необхідно чітко уявляти, що саме в нього буде упаковано, а отже, які якості та характеристики він повинен мати. Зокрема, вакуумний пакет для продуктів харчування має суворо відповідати конкретній категорії продуктів.


Де купити вакуумні пакети у Вінниці від виробника та як нею користуватися правильно?

Дешевые вакуумные пакеты в Виннице от производителя для герметичной упаковки Незважаючи на те, що вакуумні пакети здатні тривалий час захищати продукти харчування від різноманітних зовнішніх впливів, його можливості не безмежні. Ну, а якщо вибрати ненадійного виробника, то можливості вакуумних пакетів взагалі будуть під знаком питання. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» пропонує купити дешево у Вінниці оптом та в роздріб поліетиленові вакуумні пакети для зберігання та заморожування продуктів харчування, а також будь-яких інших харчових товарів. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете герметичні пакети для зберігання продуктів різної ваги та типу з різною температурою нагрівання та охолодження. Асортименти вакуумних пакетів у нас дуже різноманітний: ми можемо запропонувати вам купити недорого герметичні пакети буквально для всього! Продаж пакетів для продуктів у Вінниці здійснюється як оптом, так і в роздріб, тому кожен клієнт може вибрати для себе найзручніший варіант купівлі харчових пакетів. Крім того, при купівлі гуртом пакетів для герметичного пакування харчових товарів ми готові запропонувати вам пакети для продуктів зі знижкою від 15% і вище, залежно від загальної кількості куплених товарів. Крім того, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити вакуумні харчові пакети нестандартної форми та розміру. Також ми можемо запропонувати вам вакуумні харчові пакети з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення відповідно до ваших комерційних потреб і вимог.

Вакуумні пакети в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» продаються у Вінниці за цінами виробника. Найдешевше ми пропонуємо купити вакуумні пакети оптом. Всі пакети виготовляються на підприємствах наших партнерів, тому ми готові запропонувати вам найнижчу ціну на харчові герметичні пакети у Вінниці. Крім того, виробничі потужності наших партнерів дозволяють нам гарантувати вам максимально стислий термін виробництва, високу якість і конкурентні ціни на всі види пакетів для продуктів харчування. Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам вакуумні харчові пакети , що повністю відповідають ГОСТу для даного типу продукції. Також важливо відзначити, що всі поліетиленові пакети для продуктів виготовляються з повним дотриманням усіх санітарних норм, а тому гарантовано підходять для пакування та зберігання продуктів харчування.

І якщо ви вже стали клієнтом нашої компанії, і тепер хочете дізнатися, як правильно користуватись вакуумними пакетами для продуктів харчування, то ми вас навчимо. Так, існує низка нескладних загальних правил зберігання продуктів у вакуумних пакетах. Ці правила відносяться до герметичних пакетів будь-якого розміру та щільності, тому рекомендуємо вам їх враховувати.

По-перше, при використанні будь-яких вакуумних пакетів слід не допускати грубих механічних впливів на матеріал пакету. Потрібно пам'ятати, що товщина поліетилену, що забезпечує основні бар'єрні властивості, не перевищує 40 мікронів. Ушкодження цього шару і тим більше проколи пакету призводять до неможливості вакуумної упаковки. Транспортування, навантаження та вивантаження продукції в пакетах повинні здійснюватися працівниками, які пройшли відповідний інструктаж.

По-друге, на збереження продуктів у вакуумній упаковці значно впливає температурний режим зберігання, тому тип вакуумних пакетів та їх товщина повинні підбиратися технологами залежно від виду продукції та термінів її реалізації. На жаль, це правило дуже часто порушується, що призводить до псування продуктів на харчових виробництвах, на складах, у транспорті під час перевезення, на прилавках магазинів.

Ну, і, нарешті, по-третє, будь-які вакуумні пакети повинні правильно зберігатися і до початку експлуатації. Основні вимоги такі: зберігати в сухому місці, у жорстких коробках, не допускаючи прямих сонячних променів, не допускаючи нагрівання понад 75 ° С, перешкоджаючи виникненню складок та загинів. Вакуумний пакет надійно збереже продукцію, якщо будуть правильно вибрані параметри: структура, склад і товщина плівки, розміри пакета.

І насамкінець хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити вакуумну та герметичну упаковку для продуктів харчування та харчових товарів у Вінниці за дуже низькими цінами як оптом, так і в роздріб. Більше 100 різних видів герметичних пакетів завжди є на нашому складі. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для продуктів харчування будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб вакуумні пакети зі складу у Вінниці. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні вакуумних пакетів і пакетів для герметичної упаковки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн