Найпопулярніші види декоративних шпагатів у Вінниці.

Різні мотузки, стрічки та інші зав'язки використовуються в упаковці постійно. За функціональністю всі ці мотузки можна умовно поділити на господарські та декоративні мотузки та нитки . Натуральний і синтетично шпагат є яскравим прикладом - шпагат може бути як господарським для упаковки чогось, так і декоративним - для прикраси різних предметів і товарів. При цьому, звичайно, декоративний шпагат також може служити для упаковки. У цій статті ми постараємося познайомити вас з видами та типами декоративного шпагату на прикладі популярних сьогодні видів та моделей художнього шпагату у Вінниці. А заразом і оцінити його «схожості» та відмінності від пакувального господарського шпагату на прикладі таких виробів з однієї сировини. Ну, а допоможе нам у цьому асортимент декоративних шпагатів та шпагатів для пакування, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що на сьогоднішній день тут представлений найбільший вибір декоративних та господарських шпагатів у Вінниці. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Що таке декоративний шпагат і чим він відрізняється від пакувального?

Шпагат декоративный джут + хлопок У світі мода на екологічність у всьому стала нормою практично в усіх країнах світу. Причому, що найцікавіше, ця тенденція простежується практичні у всіх сферах життя людини – по можливості всі намагаються перейти на екологічні матеріали незалежно від роду своєї діяльності та типу та виду самої еко упаковки. Чи завжди це визначається економічною доцільністю? Далеко не завжди, звичайно. Часто мода, стиль, і самі тренди Інстаграма грають вирішальну роль. Саме так, на нашу думку, можна пояснити високу популярність декоративних матеріалів, що використовуються в упаковці та хенд-мейді творчості. Практично завжди таким екоматеріалам можна підібрати дешевшу полімерну альтернативу, проте споживачі, у свою чергу, вибирають саме екологічність та красу, а не вигідніші фінансово-пакувальні матеріали. І саме до таких пакувальних матеріалів належать усі декоративні шпагати, про які ми з вами поговоримо в рамках цієї статті. Це ті шпагати, які за матеріалом виготовлення практично ідентичні своїм звичайним пакувальним «побратимам». А за функціональністю декоративні шпагати майже нічим не поступаються господарським шпагатам. Однак застосування таких шпагатів у тих чи інших випадках продиктоване саме модою на екоматеріали в хенд-мейд творчості та худобі. І, як наслідок, все це дуже вплинуло на використання таких мотузок, ниток і шпагатів в упаковці.

Для початку давайте відразу поговоримо про те, які бувають декоративні шпагати ? Які з них сьогодні можна купити в Україні? Чим такі декоративні шпагати відрізняються від пакувальних аналогів? І, нарешті, де та як декоративні шпагати сьогодні активно використовуються? Отже, декоративні шпагати відрізняються від звичайних пакувальних тільки форматом. Тобто, якщо, наприклад, лляний пакувальний шпагат зазвичай продається в бобінах від 100 метрів і більше, то декоративний лляний шпагат продається в мотках меншого розміру. Крім того, декоративний шпагат від пакувального може відрізнятися ще більш виразною фактурою. Зрештою, декоративний шпагат на те і декоративний, щоб бути прикраса чогось.

Також важливою відмінністю декоративних шпагатів в Україні в цілому та у Вінниці зокрема є їх натуральне походження. Найчастіше це повністю натуральні шпагати, які в дуже поодиноких випадках можуть випускатися з деякою часткою полімерних добавок. Ну, наприклад, якщо від декоративного шпагату потрібна висока еластичність та живучість при постійному впливі вологи. Такі художні шпагати застосовуються, наприклад, при оздобленні фонтанів та інших архітектурних форм на прибудинкових територіях. І так далі. Виходячи з цього і з трендом на екологічність у всьому, про яке ми сказали вище, можна з упевненістю стверджувати, що найбільш популярними видами декоративного шпагату в Україні сьогодні є джутовий шпагат, віскозний шпагат та лляний шпагат. І, крім усього іншого, такі шпагати ще й поєднують у собі всіма улюблену вигідну ціну та високу якість виробів. Щодо форми випуску декоративних шпагатів, то купити у Вінниці декоративні шпагати сьогодні можна в невеликих мотках до 100 метрів, тоді як пакувальні шпагати продаються в бобінах і по кілька тисяч метрів в одній.

Сфера застосування декоративних шпагатів в Україні є дуже різноманітною. Тут все залежить від форми випуску, розривного навантаження та типу самого виробу. Тож і способи використання декоративного шпагату неймовірно варіативні. Наприклад, у Вінниці декоративні шпагати , окрім художньої сфери, дуже активно використовуються для пакування подарунків та сувенірів, а також як елемент екопакування для харчових та нехарчових товарів. Тобто, по суті, один і той же моток декоративного шпагату натурального походження можна використовувати і для обв'язування коробочки з подарунком усередині, і для плетіння ляльок, і для упаковки якихось овочів і фруктів на продаж! Така дивовижна варіативність пов'язана, перш за все, з функціональними характеристиками самих шпагатів. Це природні екоматеріали, які можуть контактувати з будь-якими товарами, предметами чи поверхнями, не залишаючи при цьому на них слідів, смаку чи запаху. Причому, що особливо важливо, навіть за впливу різних каталізаторів. Давайте на конкретному прикладі. Так, сьогодні декорування пляшок, скляних ємностей та посуду за допомогою джутового шпагату – це дуже простий та дешевий спосіб прикрасити продукцію на продаж. Крім цього, декоративний шпагат будь-якої товщини , порізаний на шматочки, можна приклеїти до будь-якої подарункової коробки як декоративний елемент композиції. І в тому, і в іншому випадку декоративний шпагат не залишить на предметі жодних слідів, навіть якщо вся така упаковка зберігатиметься в холодильнику. І так далі практично абсолютна нейтральність до зовнішніх «подразників» будь-якого типу дуже сильно впливає на поточний рівень попиту декоративних шпагатів в Україні в цілому та у Вінниці зокрема.

Як елемент та інструмент дизайну приміщень та предметів інтер'єру декоративний шпагат також вирізняється своєю практичністю, універсальністю та функціональністю. До того ж декоративний натуральний шпагат – це один із найдешевших матеріалів, що використовуються сьогодні у художній сфері загалом. При відносно низькій вартості декоративний шпагат дозволить вам прикрасити своє помешкання унікальними предметами декору, а також створити неповторні враження для своїх друзів та близьких. Предмети інтер'єру, прикрашені таким шпагатом, справді виглядають дуже ефектно і запам'ятовуються надовго. Наприклад, кошики для квітів різного об'єму або предмети меблювання, декоровані шпагатом або пряжею (нитками), чудово доповнюють інтер'єри у стилі «Еко». Це природна простота у підкреслено вишуканій подачі. Або, скажімо, посуд, пляшки з різними напоями, прикрашені декоративним шпагатом, створять для ваших гостей просто-таки невимовну атмосферу - це і красиво, і креативно, і одночасно. Ідей та способів прикраси пляшок та настільного посуду різних форм величезна кількість. При цьому навіть своїми руками створити таку дизайнерську прикрасу для оформлення інтер'єру простіше простого. Майстри ж Hand Made і зовсім здатні за допомогою декоративного шпагату, стрічок та різних ниток перетворити звичайний набір посуду на справжній витвір мистецтва. І неважливо, що саме потрібно фарбувати – тарілки, чашки, блюдця чи щось інше. Як ми вже сказали вище – декоративний шпагат надає величезні можливості для застосування. Так що далі давайте детальніше поговоримо про найбільш популярні різновиди декоративного шпагату з акцентом на поточний попит у Вінниці.


Популярні моделі декоративного джутового шпагату у Вінниці.

Джутовый декоративный шпагат 45 метров А почнемо, давайте, з джутового декоративного шпагату, оскільки саме цей вид декоративних мотузок сьогодні популярніший за решту у Вінниці. Отже, джутовий шпагат є багатонитковою мотузкою, скрученою з волокон джуту. Джутові волокна – це сировина натурального походження, оскільки їх одержують у процесі обробки рослин із сімейства Мальвових, які виростають у природному середовищі у тропічних та субтропічних країнах. Однак з огляду на високу популярність різних виробів з джутових волокон, такі рослини вирощують і в багатьох інших країнах світу в спеціальних умовах. І джутовий шпагат , про який ми говоримо, сьогодні є найбільш популярним видом таких виробів, хоча загалом із джуту виготовляють безліч різних матеріалів.

В Україні загалом та у Вінниці зокрема висока популярність джутового шпагату визначається саме художньою сферою. Так, наприклад, джут шпагат використовується багатьма дизайнерами у декоративних цілях. Його приємний природний колір та своєрідна грубість вносять у декор свій неповторний шарм. При цьому, джутовий шпагат є ще й одним із найкращих шпагатів за своїми функціональними можливостями. Цей популярний у Вінниці декоративний шпагат відрізняється надзвичайною практичністю та універсальністю. І це, своєю чергою, обумовлено його технічними характеристиками. Наприклад, декоративний двонитковий джутовий має дуже високий показник стійкості до зламу та згину, високий рівень розривного навантаження та вантажопідйомності. Такий декоративний шпагат відрізняється стійкістю до теплових випромінювань та впливу ультрафіолету. А це, своєю чергою, гарантує не тільки відмінну кольоровість відтінку протягом усього періоду експлуатації, але ще й гарантує, що початковий відтінок не вигорить на сонці. Тобто, за всієї своєї «декоративності» джутовий шпагат у разі потреби цілком здатний замінити будь-який вид господарського шпагату чи якоїсь іншої мотузки чи нитки.

Загалом експлуатаційні можливості у декоративних джутових шпагатів дуже різноманітні. Поточні тренди в хенд-мейд творчості визначать джутовий шпагат як декоративний інструмент, основна функція якого – це прикрашати що-небудь або стати доповненням до чогось у загальній художній композиції. Але це далеко не всі функціональні можливості джутового шпагату. Як ми вже сказали вище, такий шпагат дуже універсальний, тому використовується навіть у випадках, які на перший погляд видаються дивовижними. Наприклад, шпагат із натурального джуту відрізняється антистатичністю і не накопичує електричні заряди. А його бактерицидні чудові характеристики разом із малою вагою роблять його корисною у фармацевтичній промисловості сировиною. Але що важливіше, цей натуральний матеріал не викликає алергічних реакцій при роботі з ним без рукавичок. Також декоративний джутовий шпагат може бути незамінним і в господарсько-побутових потребах. Наприклад, цим екологічно чистим матеріалом можна підв'язувати рослини на городі чи саду, якщо раптом у вас немає лляного аналога. Крім того, спочатку декоративний джутовий шпагат також може застосовуватися замість звичайного пакувального шпагату, коли йдеться про споживчу упаковку готової продукції. Якщо ви хочете прикрасити свої товари і виділити їх на полиці магазину на фоні конкурентних пропозицій, то за допомогою шпагату джутового це зробити досить просто. І багатонитковий, і навіть однонитковий шпагат джутовий Вінниця не залишає при контакті на товарі слідів, присмаку або запаху, тому запросто підійде як для товарів нехарчової групи, так і для будь-яких продуктів харчування. Наприклад, він добре виглядає в товарній упаковці продуктів харчування, призначених для копчення (риба, сир, ковбасні вироби). Джутовий шпагат можна використовувати для товарної упаковки будь-яких овочів та фруктів. І так далі – за рахунок свого натурального походження та екологічності декоративний джутовий шпагат є відмінним маркетинговим інструментом для різних товарних груп.

І насамкінець, що стосується декоративного джутового шпагату у Вінниці, давайте трохи поговоримо про особливості поточних пропозицій на ринку міста. Отже, першим моментом, який хотілося б виділити, є той факт, що переважна більшість декоративних джутових шпагатів, які можна купити у Вінниці сьогодні, – це шпагати із коротковолоконної сировини. Чому? Все, просто: вони дешевші у закупівлі, і закупити їх набагато простіше. Причому, що цікаво, неважливо - двониткові або однониткові - джутові шпагати з коротких волокон даної сировини в будь-якому випадку обходяться в закупівлі дешево. При цьому будь-який шпагатний виріб із джуту у Вінниці радує своїми високими експлуатаційними властивостями. Такі декоративні шпагати джутові надійні, довговічні, зносостійкі, еластичні, міцні, вологостійкі і неймовірно легкі. На однониткові та двониткові декоративні джутові шпагати не впливають температурні перепади та інші примхи погоди на кшталт дощу та снігу, сильного вітру чи палючого сонця. Навіть після тривалого використання він виглядає як новий, оскільки не втрачає своєї фактури, відтінку і чудових бактерицидних властивостей. Як ви самі можете помітити, просто чудовий набір корисних властивостей за відносно дешеву ціну на джутовий шпагат у Вінниці!


Декоративний бавовняний шпагат для творчості та пакування у Вінниці.

Хлопчатобумажный шпагат для упаковки подарков и сувениров Другим за популярністю видом декоративних шпагатів у Вінниці сьогодні є бавовняний шпагат. Такий шпагат, також як і джутовий, виділяється своєю екологічністю та високими споживчими властивостями, які роблять бавовняний шпагат буквально незамінним у цілій низці ситуацій. Бавовняний шпагат, бавовняний шпагат, бавовняний шпагат - це вся назва одного і того ж шпагату, за допомогою якого можна прикрашати подарунки, декорувати інтер'єри, використовувати для упаковки товарів на продаж і навіть застосовувати як мотузку для господарських потреб. За великим рахунком, різниця між декоративним бавовняним шпагатом та шпагатом із джутового волокна не надто велика, адже їх застосування у Вінниці відбувається паралельно приблизно в однакових ситуаціях. Інша річ, що сьогодні купити джутовий шпагат у Вінниці можна дешевше, ніж бавовняний. Та й сама фактура полотна джутового волокна більшості споживачів здається красивішою, ніж бавовняного. Але тут, як кажуть, справа смаку. Дійсно ж важливо те, що в декоруванні та подарунковій упаковці джутові шпагати та бавовняні шпагати є взаємозамінними. Причому настільки, що сьогодні у Вінниці можна легко купити комбіновані двониткові шпагати, в яких одна нитка йде з джутового волокна, а друга – бавовняна! І таких комбінованих виробів на ринку міста пропонується величезна кількість та за цілком дешевими цінами.

Декоративні бавовняні шпагати застосовуються в торговій сфері і в різній творчості в тих випадках, коли від шпагату вимагається одночасно і високе розривне навантаження, і тонка гладка фактура, і презентабельний зовнішній вигляд. Ну, і екологічність самою собою. При цьому, бавовняні шпагати зазвичай випускаються у вигляді тонших ниток, ніж джутові шпагати, хоч і, звичайно, з цієї причини поступаються їм у розривному навантаженні. А ось у порівнянні з лляними декоративними шпагатами бавовняні шпагати мають нижчий коефіцієнт тертя і практично такий самий рівень гігроскопічності, але набагато більш презентабельний дизайн. Ну, і, зрозуміло, як і більшість натуральних шпагатів бавовняні шпагати характеризуються досить тривалим терміном експлуатації, гарною міцністю на розрив, стійкістю до впливу ультрафіолетових променів, антистатичністю та екологічністю. Це також, як і джутові шпагати , мотузки натурального походження, які можуть контактувати з будь-якими предметами або поверхнями при різних температурах, не залишаючи при цьому слідів, смаку або запаху. Тобто практичність бавовняних шпагатів знаходиться приблизно на одному рівні з джутовими шпагатами, про які ми розповідали вам раніше.

Сферу застосування бавовняних шпагатів у Вінниці сьогодні можна умовно поділити на господарську та мистецьку галузь. Так, наприклад, бавовняні шпагати сьогодні є основним видом банківського шпагату, за допомогою якого упаковуються в стоси різні цінні і не дуже папери, державні грошові банкноти та купюри валюти інших країн. Також як елемент господарської упаковки бавовняний шпагат використовується у відділеннях «Укрпошти» та «Нової пошти». З його допомогою упаковуються стоси листів, бандеролі та посилки у поштових коробках. У художній сфері бавовняні шпагати застосовуються сьогодні анітрохи не рідше, ніж у господарській. Так, наприклад, х/б шпагати нарівні з х/б шнурами і х\б пряжею використовуються для створення кашпо, плетіння макраме, виготовлення плафонів для підлогових і настінних світильників, прикраси поручнів сходів, Також бавовняні шпагати використовують для створення хенд- дитячих іграшок, елементів і предметів одягу та багато іншого. І окремо варто сказати, що бавовняні шпагати сьогодні є дуже популярним видом подарункової упаковки у Вінниці. Вони водночас і гарні, і дешеві, і практичні, і екологічні. Їхнє активне застосування в упаковці подарунків обумовлено саме тим, що вони відмінно поєднуються з основною подарунковою упаковкою будь-якого типу, розміру та з будь-яких матеріалів. Так, наприклад, якщо вам потрібно прикрасити подарункові коробки з крафт- або хром-ерзац картону, то ш/б шпагат відмінно для цього підійде. Втім, як і у випадку, коли у вигляді основного пакування для подарунка ви застосовуєте металеві контейнери. І так далі – поєднання універсальності та дешевизни роблять бавовняні шпагати дуже затребуваним пакувальним та декоративним матеріалом у Вінниці сьогодні.

Ну, і наприкінці нашої статті ми хотіли б вам нагадати, що купити гарний декоративний шпагат високої якості за найвигіднішими цінами у Житомирі ви зможете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо джутові, лляні та бавовняні шпагати як оптом, так і в роздріб за найвигіднішими цінами у Вінниці та завжди готові вас порадувати різноманітним асортиментом товарів у наявності. Крім того, на всі пропоновані пакувальні матеріали ми можемо дати гарантію високої якості експлуатації та довговічності. Компанія «Експрес Упаковка» цінує думку та лояльність наших оптових та роздрібних клієнтів, тому кожна модель декоративного шпагату поставляється клієнту у зручних бобінах, або клубках, різних довжинах намотування. Крім того, кожна модель має індивідуальне пакування, на якому вказані характеристики продукту. Розмотування котушки завжди починається із середини. Зберігати декоративний шпагат будь-якого виду слід за температури від -5 до +30 градусів за Цельсієм. Крім того, для зберігання шпагату з натуральних волокон рекомендується використовувати приміщення, захищені від надмірної дії вологи та прямих сонячних променів. Більше 50 різних за розміром, кольором та типом моделей художнього шпагату завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля будь-якого виду шпагату для упаковки товарів та подарунків онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні будь-якої моделі декоративного шпагату в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн