Як упаковують вантажі в Луцьку: вибираємо тару для складу та переїзду

Вибір ідеальної картонної коробки для пакування певних товарів, вантажів чи особистих речей далеко не завжди є простим завданням. Адже, як ви знаєте, картонні коробки бувають різних форм та типів. І кожна з конструкцій картонної коробки покликана бути оптимальним рішенням для конкретного завдання. Коли ми говоримо про транспортну гофротар, на перший погляд ніяких особливих труднощів при її виборі ніяких особливих труднощів не повинно виникнути. Достатньо, знаючи масу і габарити предметів, що фасуються, визначити правильні значення внутрішніх розмірів короба і марку гофрокартону. Але чи це так насправді? Адже товари та вантажі бувають дуже різні. І умови їх зберігання чи транспортування також можуть бути не завжди однаковими. Та й самі собою пакувальні коробки бувають дуже і дуже неоднаковими. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші транспортні коробки для пакування різних вантажів у Луцьку. І заразом з'ясуємо, які коробки для складу, переїзду та перевезення вантажів сьогодні віддають перевагу в більшості випадків споживачі в цьому місті. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент транспортної гофротари , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Оскільки тут не тільки величезний вибір коробок під товари, коробки для складу, є коробки для переїзду і навіть набори таких коробок. Але ще й тому, що в даному інтернет-магазині найбільший вибір різного транспортного пакування та супутніх пакувальних матеріалів як в Україні загалом, так і в Луцьку зокрема. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Кращий вибір картонних коробок для складу в Луцьку.

Картонные коробки для склада А почнемо ми сьогодні не зовсім стандартно, а тому одразу поговоримо про картонні коробки, які найчастіше використовуються для пакування товарів на складі та у процесі різних складських робіт. Здавалося б, що може бути простіше: просто використовуй будь-яку тару, що трапилася, і все. Це ж мовляв склад. Але насправді дещо складніше. Справа все в тому, що незалежно від типу складу, видів продукції, що зберігається і товарів, його розмірів і місця розташування, не можна забувати про різні зовнішні фактори, які можуть бути небезпечні для продукції, що зберігається як харчової групи, так і нехарчових категорій товарів. Приміром, це різні погодні фактори на кшталт дощу або снігу, які можуть бути небезпечні, якщо саме приміщення не зовсім підготовлене до зберігання товарів. Або, наприклад, сонячне проміння. Напевно, багато хто з вас стикався, що при знаходженні товару в приміщенні біля вікна, він може банально вигоряти на сонці, тобто змінювати відтінок або колір під впливом прямих сонячних променів. Також не варто забувати і про різні механічні дії. Це звичайна справа, коли навіть на самому підготовленому складі через відсутність відповідної упаковки, товари псуються від дотику один до одного або внаслідок падінь. І так далі, різних факторів, які можуть негативно впливати на зберігаються товари або вантажі на складі безліч. І переважна більшість таких проблем покликані вирішити пакувальні матеріали. Зокрема, картонні коробки для складу та супутні їм пакувальні матеріали на кшталт стрейч-плівки, скотчу або поліпропіленових мішків. Як саме сьогодні обирають картонні коробки для складу у Луцьку? За якими критеріями відбувається цей вибір у виробничій сфері та у сфері послуг. Тільки в ціні питання справа? Давайте з'ясовувати.

Для початку давайте просто уявимо, як саме відбувається найстандартніший процес вибір картонних коробок (будь-яких, не тільки для складу). Споживач вибирає відповідні розміри та колір коробок , паралельно підбираючи найбільш підходящі ціни на картонні коробки в Луцьку. Все дуже просто. Однак якщо йдеться про картонні коробки для складу, то в даному випадку лише знань внутрішніх розмірів пакувальної тари, а також відповідної недорогої ціни може виявити недостатньо. Наприклад, для такої специфічної упаковки, як картонні коробки для зберігання товарів та вантажів на складі у Луцьку є низка вимог щодо міцності. І в деяких випадках такі вимоги дуже серйозні. Просто згадайте, що багато товарів зберігаються на складі в картонних коробках, які виставлені один на одного мало не по двадцять штук. Робиться це, звичайно ж, для економії місця, але що трапиться з найнижчими коробками та упакованими в них товарами, це ще питання. Насправді, тут і дотримання вимог до міцності може виявитися недостатньо, оскільки тут багато чинників. Нерідко має значення, наприклад, і спосіб збирання, і конструктивні особливості, і маркетингові переваги, і естетизм. Щодо найбільш підходящої конструкції та форми картонних коробок для складу взагалі можна міркувати дуже і дуже довго, оскільки як мінімум половина всіх представлених варіантів конструкцій картонних коробок у Міжнародному каталозі гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO використовуються сьогодні у складській упаковці.

Ну і, як би там не було, товари повинні зберігатися і відвантажуватися в картонних коробках, які відповідають характеру товарів – їх особливостям зберігання і перевезення, виду і типу, розміру і консистенції і так далі. Наприклад, у Луцьку це організовується по-різному. Так, хтось використовує п'ятишарові гофроящики, оскільки вони є максимально міцними. Хтось віддає перевагу чотириклапанним коробкам із тришарового гофрокартону, оскільки вони максимально дешеві і підходять навіть для зберігання та відвантаження важких товарів або товарів з гострими краями. Ну, а хтось не бачить для своїх товарів кращої складської упаковки, ніж самозбірні коробки з мікрогофрокартону, оскільки вони дуже практичні та зручні, адже в них не лише можна зберігати товари на складі, а й надсилати поштою покупцям. Крім того, у всіх випадках може використовуватися спеціальний наповнювач для вантажних коробок. Він використовується для заповнення порожнеч у пакувальних коробках, щоб товари не терлися, не билися один про одного і не бовталися у коробках. Видів наповнювача в Луцьку можна купити безліч. Пропозицій, де пропонують купити дешево наповнювач для коробок у Луцьку, більш ніж вистачає. Тому тут теж різні виробники товарів підходячи до питання вибору, виходячи з ціни питання і характеру самої упаковується продукції. Так, наприклад, хтось застосовує пінопластові кульки та чіпси, для когось найкращий наповнювач для коробок – це стружка деревини. Ну, а виробники подарункових товарів (наприклад, різних іграшок, посуду, сувенірної продукції) віддають перевагу більш дорогим видам наповнювача для коробок: сизаль, рафія, джутове волокно. Щодо комбінації складської упаковки та наповнювача ще можна додати, що у Луцьку найчастіше вибір і того, й іншого часто відбувається за принципом універсальності. Пакувальні матеріали для зберігання товарів на складі у Луцьку вибираються ще й з тим розрахунком, щоб згодом у цій же упаковці товари якнайшвидше вирушили до покупця. І бажано, без прив'язки до виду транспорту. Так, наприклад, і товарні складські коробки з гофрокартону Луцьк, і наповнювач для них повинні захистити товари від пошкоджень і корозії при перевезенні автомобільним транспортом не найкращими українськими дорогами, морським і річковим транспортом, залізницею, авіа- або іншим транспортом з урахуванням кількох перевалок у дорозі, а також тривалого зберігання.


Картонні коробки для перевезення габаритних та негабаритних вантажів у Луцьку

Грузовые коробки из гофрокартона Картонні коробки для складу та для перевезення товарів у Луцьку можна розділити на дві великі групи: картонні коробки для габаритних товарів, а також спецгофротар а – тобто, вантажні короби для зберігання та перевезення негабаритних вантажів, товарів незвичайної форми або з гострими краями тощо. . У будь-якому випадку, знову ж таки, і одні, і другі види картонних коробок – це упаковка для товарів чи вантажів. А якщо це упаковка, то, незважаючи на свій дизайн, розміри, ціну оптом або в роздріб, вид або тип вона повинна забезпечувати захист продукції від пошкодження або втрат при транспортуванні, складуванні, перевалюванні, укладанні, зберіганні та інших операціях. При цьому, оскільки упаковка часто є носієм інформації про товар – найменування товару та його виробника, штрихового коду, інструкції з експлуатації, маніпуляційних знаків транспортного маркування, екологічного маркування, реклами, то і зовнішня поверхня упаковки має бути придатною для нанесення будь-якої інформації будь-яким способом (друк на картонних коробках, спеціальні наклейки на пластикові ящики, конверти доку-фікс для металевих контейнерів з товарами тощо).

Ну а оскільки йдеться про складські операції з негабаритними товарами або про вантажні перевезення подібних товарів і вантажів, у Луцьку найчастіше серед усіх пакувальних матеріалів споживачі та виробники товарів вважають за краще купити товарну тару для негабаритної готової продукції. Тара для негабаритних товарів в Луцьку по суті є елементом та/або різновидом упаковки. Це який-небудь виріб, призначений для розміщення в ньому продукції та запобігання її пошкодженню та псуванню при транспортуванні, вантажно-розвантажувальних роботах, складуванні та зберіганні (гофроящики, бочки, контейнери та ін.). Серед іншого, сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що найбільш популярними видами пакувальної тари для негабаритних вантажів у Луцьку, а також для зберігання та перевезення товарів великого розміру є різні ємності. На жаль чи на щастя, ринок товарів і спектр виробленої продукції в Луцьку сьогодні настільки великий, що не можна сказати, що будь-який вид пакувальної тари набагато популярніший за інші. Зрозуміло, трохи попереду, скажімо так, решта сьогодні вантажних і товарних коробок з тришарового гофрованого картону, але й інші види тари в Луцьку використовуються у великих обсягах. Більш того, всі види популярної товарної та вантажної тари в Луцьку можна навіть розділити по групах, виходячи з їхньої сировини, галузі застосування, функціональних особливостей тощо. Так, наприклад, сьогодні можна вибілити такі різновиди популярної в Луцьку товарної та вантажної тари для негабаритних або дуже важких вантажів:

  1. Матеріал виготовлення – дерев'яна, металева, скляна, картонна, комбінована та інші види тари для товарів та вантажів у Луцьку.
  2. Термін безперервного використання – одноразова, багаторазова, зворотна, оборотна товарна тара купити Луцьк.
  3. Міцність – жорстка, м'яка, напівжорстка товарна та вантажна тара у Луцьку.
  4. Конструкція - нерозбірна, розбірна, самозбірна, складана, розбірно-складна і т.п. види тари у Луцьку продаж.
  5. Можливість доступу до інформації – закрита та відкрита товарна, тара з відкидною або будовою кришкою, тара з демонстраційним віконним або декількома великими отворами купити в Луцьку.
  6. Спеціальні можливості – герметична тара, ізотермічна тара (що зберігає задану температуру протягом певного часу), ізобарична товарна тара (що зберігає заданий тиск) та негерметична тара для товарів в Луцьку.
  7. Функціональне призначення - товарна тара для негабаритних вантажів може бути тільки транспортна, або ж тільки споживча, а може поєднувати в собі ці дві функції. Транспортну тару використовують лише для перевезень і перед роздрібним продажем видаляють. Споживча тара надходить споживачеві разом із товаром. Наприклад, транспортна тара – ящик чи контейнер, а споживча – самозбірна коробка для одного планшета чи мобільного телефону, пластиковий стаканчик для сметани тощо. Чи можна у споживчій тарі зберігати товари на складі? Звісно ж, можна. Чи можна у транспортній тарі продавати товари? Велика частка оптового продажу харчових і нехарчових товарів у Луцьку саме так і виробляється.

Конструкція та безпека експлуатації складської, транспортної та товарної тари повинні відповідати ГОСТ 123,010, ГОСТ 14861, ГОСТ 19822. Дані документи регулюють усі операції, які здійснюються з тарою, незалежно від її виду, типу чи специфікації. Відповідно до них, тара повинна бути справною, не мати цвяхів, що стирчать, окантовочної залізної оббивки, а також бахроми, задирок, задирок, відщипів, покоробленості та інших пошкоджень. Тара, призначена для упаковки великогабаритних вантажів, повинна збиратися і складатися вільно, без додаткової підготовки та застосування пристроїв (молотка, важеля та ін.). Конструкція тари повинна забезпечувати міцність загалом, а також її частин при транспортуванні, виконанні вантажних робіт та штабелюванні вантажів. Складська або транспортна тара , що використовується для великогабаритних вантажів, повинна мати фіксуючі пристрої, що забезпечують стійкість її штабелювання. Фіксуючі пристрої тари при штабелюванні повинні забезпечувати встановлення тари підйомно-транспортними машинами та механізмами та стійкість тари у штабелі при максимальній кількості ярусів. Запірні та фіксуючі пристрої завантаженої тари не повинні допускати її мимовільного розкриття під час вантажно-розвантажувальних, транспортних та складських робіт.

Експлуатація складської та транспортної тари також регулюється рядом правил. Насправді, звичайно ж, більшість компаній у Луцьку їх не дотримуються. Але якщо ви хочете досягти максимально ефективного використання будь-якої товарної, вантажної, складської тари або тари для переїзду, то враховувати ці правила все-таки потрібно. При експлуатації тари необхідно виконувати такі вимоги:

  • тара має завантажуватися більш номінальної маси брутто;
  • вантаж, покладений у тару, повинен бути нижчим за рівень її бортів;
  • стінки тари, що відкриваються в штабелі, повинні бути в закритому положенні;
  • переміщення тари волоком та кантуванням не допускається;
  • тара повинна утримуватися в чистому та справному стані.

При цьому, якщо говорити зокрема про окремі види тари, слід також враховувати ще ряд особливостей. Так, наприклад, картонні коробки повинні встановлюватися одна на одну рівно, без перекосу та додаткового навантаження на одну з бортових сторін. Дерев'яні бочки повинні мати симетричну правильну форму без переходів, западин та опуклостей, надламаного клепки. Кромки клепок остова і корінного дна дерев'яних бочок повинні бути чисто остругані, без задир, вм'ятин, відщепів. У клепках кістяка бочок не допускаються відколи та відщепи на торцях, а також між торцем і завзятим пазом. Бочки слід розкривати лише збійниками. Не допускається збивати обручі та вибивати дно бочок за допомогою сокири, брухту чи інших випадкових предметів. Поліпропіленові мішки мають бути цілими, чистими, без пропуску стібків. Нитки швів повинні бути закріплені та не мати вільних кінців. Мішки слід захистити від постійного намокання та намагатися не використовувати тривалий термін у сирих та вологих приміщеннях. Ну, і таке інше. За великим рахунком, для кожного виду тари, який використовується для зберігання та перевезення великогабаритних або негабаритних товарів та вантажів, можна відзначити цілу низку обмежень та умов правильного використання. Але ми все ж таки зупинимося саме на вантажних і товарних картонних коробках.


Як вибрати картонні коробки для перевезення та зберігання товарів та вантажів у Луцьку?

Картонные коробки от производителя в ассортименте Як ви самі можете помітити, завдання щодо збереження товарів у цілості та безпеці під час перевезення та зберігання у Луцьку сьогодні вирішують по-різному. В тому числі і за допомогою використання різних пакувальних матеріалів та тари. Якщо ж споживач вирішив використовувати вантажні картонні коробки для складських робіт, перевезення товару або домашнього чи офісного переїзду, що саме йому варто обов'язково знати і враховувати? Давайте розумітися. Отже, виготовлення транспортної і складської упаковки використовуються різні матеріали, зокрема деревина, пластик, метал. Але найбільш вигідною за співвідношенням різних характеристик по праву вважається товарна та вантажна тара, виготовлена з гофрованого картону. З цього матеріалу виготовляють кілька видів транспортної та складської тари: гофрокороб, гофроящик, гофролоток. Розміри виробів можуть бути визначені стандартами, але також можливе виробництво гофротари на індивідуальне замовлення споживачів. Зазвичай виготовлення транспортної упаковки використовується тришаровий чи п'ятишаровий гофрокартон. Тришаровий листовий гофрокартон марки Т-21-Т-25 застосовують у виробництві тари для товарів, несприйнятливих до статичних навантажень. Транспортна упаковка для виробів, які потребують максимального захисту від ударів та пошкоджень, а також мають велику вагу або нестандартні розміри, виготовляється з листового гофрокартону марок П-31 або П-32.

Також спочатку варто сказати і про техніку безпеки. Вибираючи найбільш підходящі коробки для складу або переїзду, потрібно звертати увагу на їхню форму, конструкцію, матеріал виготовлення та функціональні можливості. Так, наприклад, конструкція коробки для складу повинна забезпечувати стійкість і безпеку при користуванні нею, не допускати можливості падіння, скочування з полиць товарів, що зберігаються, та/або іншого майна. Ну, а другою найбільш важливою якістю справді хороших картонних коробок для складу чи транспортування вантажів є їхня універсальність. Чим більше незамінних якостей має упаковка і чим більше можливостей вона надає під час використання, тим краще. Наприклад, транспортні коробки з 3-х шарового гофрованого картону недорогі за ціною оптом та в роздріб, при цьому ще й легкі, компактні, швидко збираються та розбираються, утилізуються без шкоди навколишньому середовищу. Картонні коробки для складу та переїзду в Луцьку зможуть захистити товар, що знаходиться всередині, від різних несприятливих факторів та впливів, можливих при перевезенні або під час зберігання на складах – пошкодження внаслідок падіння, випадкові механічні впливи, вплив вологи та вогкості, сонячних променів, бруду та пилу.

Тара для перевезення вантажів та зберігання різної продукції на складі у Луцьку продається сьогодні у різних варіаціях. Серед найбільш популярних видів, наприклад, транспортної упаковки можна виділити гофрокороби , гофролотки, гофроконтейнери та інші коробки з гофрокартону. Однак найпопулярнішим видом упаковки такого роду є гофроящик. Такі картонні коробки є чотириклапанними коробами з двома верхніми і двома нижніми клапанами, що закриваються встик. При цьому в гофроящики паралельно розташовані стінки-сторони обов'язково мають однакову висоту та ширину. Так чи інакше, всі перераховані вище види транспортної та складської тари йдуть з приставкою гофро-. Це означає, що всі вони виробляються з тришарового або п'ятишарового гофрокартону, характеристики міцності-експлуатації яких чітко визначені спеціальними нормативами. Відповідно, залежно від ступеня навантаження на картонні коробки та від певних умов їх експлуатації визначається їх конструкція, формат та підбирається найбільш підходящий матеріал виготовлення. Причому часто навіть на індивідуальні замовлення, тому що споживачеві потрібно щось не зовсім звичайне.

При покупці такої тари також необхідно оптимально підібрати марку гофрокартону , з якої вона виготовлена. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто, висоту майбутніх штабелів та геометричні розміри ящиків. Вони прописані у нормативах, а й залежить від вимог ринку, зовнішньої та внутрішньої логістики. Розрахунки, згідно з якими підбираються ті чи інші марки картону, наведено у ГОСТ 4142-90 «Ящики з гофрованого картону. Загальні технічні умови. треба також ознайомитися з інструкцією Астраханського НДІ паперу «Ящики картонні. Правила звернення». Щоб уникнути типових помилок при виборі гофротари, необхідно врахувати сукупність всіх параметрів, що впливають на міцність упаковки. Також потрібно зберігати товар не тільки у відповідність до нормативів для того чи іншого його виду, але і дотримуватися параметрів, що впливають на стан самої упаковки. Тоді тара виконає свою функцію і захистить продукцію, що зберігається в ній, від пошкодження.


Де купити складську та транспортну тару високої якості у Луцьку дешево?

Складские и товарные коробки самосборного типа Якісна гофротара для складу та перевезення вантажів у Луцьку має надійно захищати упаковані вироби, товари чи будь-яке майно не тільки від механічних впливів, а й від впливу вологи та різних погодних факторів. Така пакувальна тара повинна переносити певний площинний і торцевий стиск, вібраційні дії і навіть падіння з невеликої висоти. Де сьогодні у Луцьку продаються такі картонні коробки ? Звісно ж, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»!

Ми продаємо складську та транспортну тару високої якості в наявності Луцьк дешево оптом від 100 штук, а в роздріб від 1 штуки. А оскільки наша компанія є виробником картонних коробок всіх видів, ми пропонуємо вам замовити виробництво картонних коробок будь-якого розміру. Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти картонні коробки з різних видів гофрованого картону. Більшість моделей картонних коробок у нашому офіційному інтернет-магазині є універсальними та коштують дешево. Це пакувальні коробки для складу, перевезення та пакування товарів з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Навіть кожна окрема коробочка, незалежно від ціни та розміру, відрізняється чудовими експлуатаційними характеристиками, якісним матеріалом виготовлення та довговічністю навіть при безперервному використанні. Крім того, оскільки ми виробляємо різноманітні картонні коробки у великих обсягах, ціна оптом на вантажні та товарні коробки у Луцьку у нас найдешевша. Роздрібна ціна, наприклад, на гофроящики в Луцьку в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» нижча від середньоринкової на 20%!

У нашому офіційному інтернет-магазині ви можете замовити виробництво будь-яких коробок для складу, вантажних перевезень або переїзду за найвигіднішими ціна в Луцьку. Ми здійснюємо виробництво картонних коробок на замовлення будь-якого розміру, будь-якого кольору, будь-якої конструкції та у будь-якому обсязі. У нас ви можете замовити недорого якісні вантажні та складські коробки різного типу висікання та для пакування будь-яких товарів та вантажів – від звичайних картонних коробок під господарські товари до гардеробних картонних коробок великого розміру. Більше 500 моделей картонних коробок у наявності на складі, можливість купити гофроящики будь-якого розміру в Луцьку, а також замовити виробництво гофротари та картонної упаковки за низькою ціною у Луцьку – у нас усі ці товари та послуги коштують дуже дешево. На сьогоднішній день в компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок , що підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити гофроящики або будь-який інший вид транспортної тари в Луцьку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. Замовлення на виробництво картонних коробок для складу або переїзду в Луцьку ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок або гофроящиків на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка ».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

І на завершення нашої ще раз хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити будь-які картонні коробки оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво гофротари та картонної упаковки будь-якого виду та типу в Луцьку. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні коробки в Запоріжжі за своїми розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля ящиків та коробок з гофрокартону будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити гофроящики в Луцьку зі складу, низька ціна на картонні коробки в Луцьку – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн