Як вибрати правильно коробки для перевезення вантажів в Луцьку?

Вантажні коробки в тому чи іншому вигляді потрібні абсолютно в будь-якому великому місті України. Десь трохи більше, а десь трохи менше, але, все ж таки, вантажні коробки – це один з найбільш популярних видів упаковки. Однак наскільки вони популярніші за інші види упаковки в тому чи іншому місті визначає поєднання ряду факторів. У сьогоднішній статті ми спробуємо оцінити рівень попиту на коробки для перевезення вантажів у Луцьку. З'ясувати, які саме коробки популярніші від інших і чому. А також розберемося, де саме у Луцьку сьогодні можна купити вантажні коробки найвигідніше як оптом, так і в роздріб. А орієнтуватимемося при цьому на асортимент вантажних коробок від компанії «Експрес Упаковка», оскільки даний виробник пропонує найцікавішу в Україні ціну на цілу низку популярних розмірів транспортних коробок. Що ж, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Основні особливості використання транспортних коробок у Луцьку

Грузовая коробка маленького размера Як завжди, на початку статті давайте визначимо товаротранспортну специфіку Луцька та Волинського регіону загалом. Це допоможе нам визначити, які саме види упаковки будуть найбільш затребувані – чим частіше здійснюються ті чи інші товаротранспортні операції, тим частіше тематичних пакувальних матеріалів для них купується. Отже, як ви добре знаєте, Луцьк розташований на північному заході України і є адміністративним і торговим центром усього Волинського регіону. Це найбільше місто на Волині та, як наслідок, зосередження всіх торгових та промислових операцій регіону. Місто розташоване недалеко від українсько-польського та українсько-білоруського кордону. Через нього проходять торгові маршрути багатьох українських товарів на експорт. Зрозуміло, все це безпосередньо впливає на підвищений попит на пакувальні матеріали для зберігання та перевезення чогось. Безумовно, здебільшого це стосується вантажної упаковки для товарів, однак і про коробки для переїзду забувати не слід – вони також купуються досить часто.

Загалом сьогодні ситуація в Лучці така, що споживчий попит на упаковку та гофротару відрізняється своєю різноманітністю. Неможливо виділити, наприклад, один або два розміри пакувальної тари, які купують абсолютно все. Все якраз навпаки – у Луцьку представлений широкий вибір різноманітної упаковки та гофротари, яку споживачі використовують повною мірою. Простіше кажучи, кожен купує ту упаковку, яка йому найбільш вигідна та зручна. Більше того, у регіоні є й власні виробники упаковки, проте їхня наявність абсолютно не задовольняє попит на упаковку у Луцьку. При цьому, варто зазначити, що купити упаковку в Луцьку хочуть різну. Тут користується попитом і транспортна гофротара та споживча упаковка, і тарні картонні коробки та пакувальні поліпропіленові мішки, клейкі та стрейч-плівки, та багато іншого. Як ви розумієте, це дуже різні пакувальні матеріали . Відповідно і рівень попиту на них зовсім не однаковий. А якщо сюди ще й додати той факт, що на їх попит впливають особливості експлуатації упаковки, той взагалі виходить дуже різноманітний «пул» популярних пакувальних матеріалів. Яку нішу у всьому цьому займають транспортні коробки ? І які саме? Давайте з'ясовувати.

Ні для кого сьогодні, мабуть, не секрет, що жодна галузь промисловості чи область сфери послуг сьогодні не обходиться без транспортної тари та споживчого пакування. Красива, зручна, ефектна споживча упаковка має підвищувати релевантність тієї чи іншої продукції на ринку загалом та на тлі конкурентів зокрема. А недорога, практична та міцна транспортна гофротара просто необхідна практично будь-якому підприємству, щоби доставити свої товари до точок її реалізації. Так чи інакше, споживач завжди звертає особливу увагу на якість тари та упаковки. Сьогодні споживач навряд чи погодиться купувати невпакований виріб, хоча ще порівняно недавно без багатьох видів промислового та побутового пакування ми якось обходилися. Зараз вже важко уявити, що можна продати вироби без упаковки або в непоказній упаковці. Таким чином, виходить, що продаж того чи іншого товару залежить не тільки від якості споживчого пакування, але ще й від надійності транспортного пакування. Адже без неї товар просто не зможе доїхати до точок продажу цілістю та безпекою! Гофротара та допоміжна упаковка з гофрованого картону допомагає краще зберегти товар при зберіганні та транспортуванні, знижуючи ризики втрати частини прибутку від шкоди товару у процесі транспортування чи зберігання на складі. Зручна гофротара дозволяє скоротити транспортні та складські витрати за рахунок більш простих операцій при вантажно-розвантажувальних роботах. Наявність інформації на транспортній упаковці дозволяє краще організувати зберігання та доставку товарів.

Як бачите, транспортна тара загалом і вантажні коробки, зокрема, мають достатньо плюсів від свого постійного застосування за призначенням. Але є ще один дуже важливий факт, який пояснює високий попит на них. Практично будь-яка вантажна коробка підійде також і для зберігання на складі, а значить, дає можливість дуже спростити підбір гофротари та упаковки виробнику тієї чи іншої продукції. Всі ті складності та негативні впливи, від яких захищається товар, що перевозиться в коробках, також можливі і в процесі зберігання. І спосіб вирішення цих проблем такий самий – вантажні картонні коробки. Крім того, транспортна картонна упаковка є відмінним носієм інформації в принципі. Наприклад, вантажні коробки з гофрокартону з логотипом підприємства підтримують імідж компанії не гірше, ніж споживча упаковка на полиці чи вітрині магазину. Досить часто лише за рахунок грамотно виконаного пакування товару оптовий покупець визначає, що саме йому підходить. Так що вантажні картонні коробки з товаром на палеті теж можуть бути непоганою рекламою. Питання лише у тому, як правильно ними для цього скористатися.

Але найцікавіше, що всі ці можливості дає транспортна тара та упаковка, незалежно від типу та виду продукції та незалежно від того, в якому сегменті ринку він представлений. Для кінцевого споживача товар, від продуктів харчування і до електроніки, не надто важливо, де саме він побачить рекламу підприємства: на коробці, яка знаходиться на полиці магазину, або ж на вантажних коробках, що вивантажуються з автомобіля на палети. Головне, щоб потрібна рекламна інформація відклалася в пам'яті. Таким чином, транспортна упаковка є сполучною ланкою між тією чи іншою продукцією її кінцевим споживачем не менше, ніж споживча упаковка.


Чому вантажні картонні коробки вважаються найвигіднішою транспортною тарою?

Грузовая коробка с логотипом На сьогоднішній день транспортна тара налічує безліч різноманітних видів та типів пакувальних матеріалів. Вони виготовляються з різних матеріалів, різняться за ціною і таке інше. В даному випадку важливо трохи інше – практично будь-який вид транспортного пакування сьогодні можна дуже просто купити в Луцьку хоч оптом, хоч у роздріб. Але чомусь у більшості випадків споживачі та виробники, коли справа стосується перевезення чогось, віддають перевагу саме транспортним картонним коробкам. То чому саме вантажні коробки з гофрованого картону такі популярні? Що в них такого особливого? Чому саме їх купують у Луцьку частіше, ніж, наприклад, дерев'яні ящики чи пластикові вантажні контейнери? Давайте розумітися.

З усього різноманіття транспортної тари та упаковки вантажні коробки з гофрованого картону у Луцьку виділяє низку особливостей, які роблять переваги використання саме картонних коробок для перевезення та зберігання вантажів надто очевидними та вигідними. Більше того, цю різницю кожен виробник тієї чи іншої продукції може, як то кажуть, «помацати», значно економлячи на багатьох показниках. В принципі, треба тут також сказати, що всі переваги використання транспортних картонних коробок для перевезення вантажів, про які ми розповімо трохи нижче, стосуються не лише товаротранспортних операцій у Луцьку чи межах Волинської області. Це загальносвітова тенденція, коли багато виробників у всьому світі при виборі упаковки для перевезення або зберігання готової продукції віддають перевагу саме тарі з гофрокартону. Причина такої популярності вантажних картонних коробок полягає в наступному:

По-перше, жоден пакувальний матеріал, що використовується для перевезення вантажів, не має такої сукупності унікальних властивостей при порівняно невеликій ціні, як вантажні картонні коробки.

По-друге, вантажний гофроящик може бути порівняно легко пристосований для групового пакування різної кількості найрізноманітніших товарів, він може використовуватися як для індивідуального пакування, так і для групового перевезення.

По-третє, будь-яка вантажна коробка важить зовсім небагато, що при транспортуванні упакованого товару дозволить заощадити. Наприклад, вантажний ящик середнього розміру з тришарового гофрованого картону в три-чотири рази легший за ящик з пластмаси такої ж ємності і приблизно втричі легший за дерев'яний.

По-четверте, ще одна важлива особливість вантажної гофротари – компактність. Фактично при завантаженні повного автотраку ви зможете розмістити в ньому набагато більше порожніх коробок з гофрокартону, ніж пластикової тари. Транспортні коробки будь-якого розміру з гофрокартону доставляють на палетах у складеному вигляді. Одержувачу залишається тільки збирати їх при необхідності в процесі упаковки продукції.

По-п'яте, виробництво вантажної гофротари вимагає щодо малої витрати електроенергії та інших ресурсів. Сировина, що використовується для отримання гофрокартону, легко піддається вторинній переробці, що дозволяє віднести її до екологічно чистих матеріалів. На противагу пластмасам, гофрокартон є на 100% розкладається і досить швидко самознищується в природі, не завдаючи таким чином шкоди екології. Крім того, відслужила упаковка з гофрокартону може використовуватися як сировина для різних цілей.

І остання дуже важлива особливість – на транспортну тару з гофрокартону може бути нанесено різними способами (офсет, флексо-, шовкографія) кольорове зображення, що грає величезну роль просуванні як самого бренду, і конкретної продукції.


Як вибрати вантажні коробки з гофрокартону в Луцьку?

Грузовая коробка среднего размера Отже, як ми вже сказали раніше, транспортна гофротара в Луцьку відрізняється своєю різноманітністю, яка обумовлена дуже великою різноманітністю товарів і вантажів, що перевозяться. Цю ж логіку варто використовувати, вибираючи потрібні вантажні коробки. Якщо у вантажу, що перевозиться, є специфічні особливості - вибирайте транспортні коробки з гофрокартону з урахуванням такої специфіки. А якщо ж вантажі відносяться до категорії стандартних габаритних вантажів невеликої та середньої ваги, то вантажні картонні коробки для них можна купувати практично будь-які, аби вони вас влаштовували за ціною та терміном виготовлення.

Найбільш цікавим видом вантажних коробок є універсальні гофроящики. Це такі картонні коробки, які можна використовувати для перевезення та зберігання, начебто, діаметрально протилежних товарів. Наприклад, вантажні картонні коробки, що використовуються для зберігання та перевезення харчових та нехарчових товарів. Кожна з цих категорій товарів має безліч важливих умов та умовностей щодо зберігання та перевезення, проте є ряд картонних коробок, які за своїми характеристиками повністю задовольняють і ті, й інші запити. Та й у принципі, за сукупністю характеристик вантажна тара з гофрокартону давно і цілком заслужено вважається максимально універсальною. Вантажні коробки з гофрованого картону досить недорого коштують, вони легкі та компактні, швидко утилізуються, при цьому підходять для максимально можливої кількості товарів.

Купити вантажні коробки з гофрокартону в Лучці сьогодні можна кількох різновидів: гофроящики, гофрокороби, гофролотоки, різні коробки з гофрокартону. Виробляються вони у більшості випадків з п'ятишарового і тришарового гофрокартона з типом гофри «В» або «С» (для позначення типу гофри в п'ятишарових коробках використовується комбінація цих літер залежно від типу шарів гофри – «С/С» або «В/ С»). Різниця між цими видами гофри і, як наслідок, між самими вантажними коробками досить істотна, оскільки визначає граничні можливості і специфіку застосування тих чи інших вантажних картонних коробок. Гофра "В" - або "точна гофра". Ширина – 5.5 – 6.5 мм, висота – 2.2 – 3.0 мм. Застосовується у вантажних картонних коробках, що використовуються для зберігання та перевезення товарів або готової продукції, що не потребують високих показників амортизації. Наприклад, вантажні картонні коробки для кондитерських товарів, господарських товарів, побутової хімії, швейних аксесуарів тощо. Гофра "С" - або "середня гофра". Ширина – 6.8 – 7.9 мм, висота – 3.1 – 3.9 мм. Характеризується гарною пружністю і стійкістю до різних механічних пошкоджень, а також середнім показником властивостей, що амортизують. Використовується при виготовленні вантажної гофротари для величезного спектру продукції, а також товарів різних товарних груп. Вантажні картонні коробки з таким типом гофри в Луцьку є найкращим видом транспортної гофротари за співвідношенням «ціна/якість». При цьому всі розміри вантажних картонних коробок зазвичай визначаються спеціальними нормативами, але далеко не рідкісні випадки використання вантажних картонних коробок, виготовлених за індивідуальними замовленнями, якщо це потрібно споживачеві. Щодо Луцька, то тут до цієї групи пакувальних матеріалів відносяться вантажні коробки для пакування негабаритних товарів. Наприклад, картонні коробки, у яких перевозяться вудки для риболовлі чи весла для надувних човнів тощо. товари.

Проте правильного підбору транспортних картонних коробок за розміром і правильної оцінки їх характеристик міцності-експлуатації далеко не завжди буває достатньо. Так, наприклад, щоб вантажні коробки справді стали надійним захистом для товару, вони повинні зберігатися у відповідних умовах до моменту безпосереднього використання. Також важливо, щоб вантажні коробки оснащувалися додатковими елементами упаковки. Інакше може виникнути ситуація, коли вантажні коробки з гофрокартону руйнуються при штабелюванні, або вантажні коробки не витримують ваги один одного в процесі перевезення, внаслідок чого втрачають свою міцність, рвуться або ламаються, а товар в результаті ушкоджується. Далі давайте трохи про це поговоримо.

Правильна експлуатація вантажних коробок є дуже важливою. Тільки так ви зможете максимально «продовжити життя» транспортній гофротарі, а значить зможете заощадити на її повторній покупці. Псування транспортних картонних коробок при зберіганні найчастіше відбувається через підвищену вологість приміщення, де знаходиться ця упаковка. Навіть найміцніший гофрокороб, який зроблений з целюлозної сировини, може стати непридатним через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартона, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Саме таку треба підтримувати. Також деформація вантажних картонних коробок може статися через неправильний вибір розмірів транспортної тари з гофрокартону. Існують спеціальні ДСТУ, що регламентують подібні параметри для того чи іншого виду продукції. Усередині коробок ні в якому разі не повинно бути порожнеч: вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. До того ж, дуже важливо правильно скласти ящики та коробки у штабелі – чим вони щільніші, тим краще збережеться товар. Ідеальний варіант: застосування стрейч-плівки з прокладками з п'ятишарового гофрокартону та куточками на ребрах жорсткості, що скріплюють штабелі зовні. Для деяких особливо важких товарів застосовується навіть обв'язування тари жерстяною стрічкою та прокладання між коробами з ДСП. При покупці такої тари також необхідно оптимально підібрати марку гофрокартону, з якої вона виготовлена. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто, висоту майбутніх штабелів та геометричні розміри ящиків. Вони прописані у нормативах, а й залежить від вимог ринку, зовнішньої та внутрішньої логістики. Розрахунки, згідно з якими підбираються ті чи інші марки картону, наведено у ГОСТ 4142-90 «Ящики з гофрованого картону. Загальні технічні умови. Щоб уникнути типових помилок при виборі транспортної гофротари, необхідно врахувати сукупність всіх описаних вище параметрів, що впливають на міцність упаковки. Також потрібно зберігати товар не тільки у відповідність до нормативів для того чи іншого його виду, але і дотримуватися параметрів, що впливають на стан самої упаковки. Тоді будь-які вантажні коробки виконають свою пряму функцію на відмінно, надійно захистивши товар або продукцію, що зберігається або перевозиться в них від усіх можливих пошкоджень.


Як додатково захистити товари та вантажі під час їх перевезення у коробках?

Вантажні картонні коробки в Луцьку мають одну дуже цікаву особливість у використанні – у комплекті з ними часто застосовуються всілякі допоміжні елементи. Це зумовлено тим, що при транспортуванні будь-яких товарів першочерговим завданням є забезпечити повне збереження предметів, що перевозяться. Безумовно, якщо особливо ретельно вибирати транспортну тару, можна надійно захистити товари, що перевозяться, від пошкоджень. Але іноді лише коробок буває недостатньо. У вигляді конкретного прикладу давайте уявімо типову ситуацію вантажного перевезення автотранспортом якихось товарів у Луцьку. Сьогодні для такого перевезення найчастіше використовуються транспортні коробки з гофрокартону, про які ми говорили у попередніх розділах. При цьому для транспортування особливо крихких предметів у комплекті з транспортними коробками часто застосовуються ще й різні комплектуючі вироби. Використання таких додаткових елементів транспортної упаковки дозволяє поліпшити поточні показники міцності-експлуатації тих чи інших вантажних коробок (наприклад, надати їм додаткову жорсткість), забезпечуючи, таким чином, максимальну збереження вмісту. Додаткові комплектуючі деталі є внутрішніми елементами транспортувальної гофротари. Вони виконуються у вигляді грат, прокладок, обічаків, амортизаторів, а також вкладишів, для виготовлення яких використовується картон різних марок. Кожен вид комплектуючих дозволяє вирішувати певні завдання, тому вибирати такі вироби необхідно залежно від конкретної ситуації. Далі давайте трохи поговоримо про найбільш популярні варіанти додаткової транспортної упаковки.

Гофрорешітки є сьогодні найпопулярнішим комплектуючим виробом у Луцьку. Найчастіше вони застосовуються під час транспортування чи зберігання різних харчових продуктів. Наприклад, з допомогою спеціальних картонних решіток поділяються окремі осередки транспортні гофроящики, у яких перевозиться пляшкова чи банкова продукції. Даний вид комплектуючих для вантажних коробок з гофрокартону в Луцьку також є дешевим, простим і дієвим інструментом, який дозволяє зберегти стрункість рядів, забезпечивши при цьому захист пляшкових виробів від пошкоджень. Такі грати створюють особливий простір для кожного предмета, незалежно від його форми, будь то флакон, банку, пляшка або будь-який посуд. Завдяки повній огорожі з усіх боків, вироби, що транспортуються, повністю захищені від ударів і зіткнень один з одним.

Вторини за популярністю видом додаткової упаковки для вантажних картонних коробок в Луцьку є різні картонні прокладки. Найчастіше вони застосовуються для транспортування різних товарів або готової продукції, проте також використовують різні мувінгові компанії для здійснення приватних переїздів з однієї квартири в іншу, наприклад. Гофропрокладки виготовляються із спеціального прокладочного тришарового гофрокартону. Вони дозволяють створити додатковий шар опори, який необхідний розміщення верхніх рівнів продукції під час групової упаковки у вантажні коробки. При використанні даних комплектуючих навантаження рівномірно розподіляється по всій прокладці, завдяки чому транспортна гофротара стає більш стійкою. При цьому повністю унеможливлюється обвалення верхнього ряду виробів на нижній. Картонні прокладки у Луцьку сьогодні є дешевою та простою деталлю, яка значно підвищує стійкість всього вмісту тари до будь-яких пошкоджень під час перевезення.

Амортизатори із тришарового гофрокартону також використовуються під час транспортування різних товарів чи особистого майна у вантажних картонних коробках. Головна їхня відмінність від інших додаткових комплектуючих вантажних коробок полягає в специфіці використання: амортизатори з гофрокартону ніколи не використовуються для зберігання товарів на складі. Оскільки покликані насамперед поглинати динамічні навантаження, а останні виникають якраз під час перевезення. Картонні амортизатори застосовуються під час упаковки товарів, яким необхідний повний захист від вібрації та динамічних навантажень. Наприклад, багато виробників посуду застосовують спеціальні амортизатори з гофрокартону у вантажних коробках для компенсації вібраційних та ударних навантажень. Цей вид виробів особливо затребуваний під час транспортування продукції великі відстані чи з поганих дорогах. Використовуються амортизатори переважно при перевезенні крихких виробів зі скла, а також дорогої техніки. Цей вид комплектуючих дозволяє забезпечити максимальне збереження крихких предметів незалежно від умов перевезення.

Ще один затребуваний вид комплектуючих для вантажних коробок у Луцьку – це вкладки з гофрованого картону. Вони необхідні для посилення характеристик міцності гофрокороба, а також для поділу транспортованої продукції всередині нього. Гофровкладиші дають можливість виділити всередині будь-якої транспортної коробки окремі групи товарів, що перевозяться. Дані вироби дозволяють створити додаткове ребро жорсткості, яке перебирає більшу частину навантаження. Завдяки використанню цього виду комплектуючих, будь-яка тара, гофроящики або короб, виготовлений з неміцних марок матеріалу, стане значно міцніше і надійно захистить продукцію, що перевозиться, від будь-яких пошкоджень. Гофровкладиші - це відмінний варіант, який вимагає мінімальних фінансових витрат, при цьому забезпечуючи не тільки збереження виробів, а й зручність транспортування.

Обечайки з гофрованого картону також дуже популярні серед виробників крихкої продукції, що легко б'ється в Луцьку. Вони використовуються при необхідності посилити міцність стінок вантажної картонної коробки по всьому периметру. Даний вид комплектуючих дозволяє створити додаткову поверхню опори, яка перебирає певну частину навантаження. В результаті обичайки надають додаткової стійкості всьому вмісту гофротари. Такі вироби мають низьку вартість, яка чудово поєднується з високою якістю та міцністю матеріалу виготовлення. Обечайки з гофрокартону дозволяють використовувати гофротару при максимально можливому навантаженні. Обичайки для вантажних коробок виконуються, як правило, з міцних марок гофрокартону, завдяки чому вони здатні повноцінно забезпечити збереження продукції, що транспортується, покращивши при цьому якісні і міцнісні характеристики гофротари.

І наприкінці нашого огляду хочемо нагадати, що купити за найнижчою в Луцьку ціною транспортні гофроящики від виробника ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тільки у нас ви можете купити вантажні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрокартону оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво вантажних картонних коробок у Луцьку будь-якого розміру. Більше 300 різних моделей готових картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Харкові за своїми розмірами. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки у Харкові прямо зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки від виробника у Харкові. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн