Пакети дой-пак – один із найпопулярніших видів гнучкої упаковки в Луцьку.

Різні гнучкі та м'які пакувальні матеріали у Луцьку традиційно користуються анітрохи не меншою увагою з боку покупців, ніж стійка каркасна тара на кшталт картонних вантажних ящиків. Пакети дой-пак при цьому за своїм віком набагато молодші, ніж звичні всім продуктові пакети без ручок з крафт-паперу або звичайні пакети-майка з логотипом, виготовлені з поліетиленової плівки. Однак універсальність і практичність пакетів дой-пак дозволила цьому відносно новому виду пакувальних матеріалів «знайти» свого постійного покупця. Сьогодні пакети дой-пак у Луцьку використовуються, як правило, як основна тара для харчових та нехарчових товарів. Пакети дой-пак – це основна упаковка з широкими можливостями використання, оскільки поріг їхньої стійкості до температурних впливів та механічних пошкоджень досить високий. А це, своєю чергою, значно збільшує термін їхньої служби. При цьому важливо зауважити, що асортиментний ряд пакетів дой-пак на ринку Луцька настільки різноманітний, що далеко не всі види і моделі дой-паків мають перераховані вище якості. Є й фактично одноразові пакети дой-пак , наприклад, для фасування чаю чи кави. Це одноразова споживча упаковка для безпосереднього продажу фасованих товарів. І так далі. Тому в цій статті ми намагатимемося розібратися в особливостях попиту та пропозицій на пакети дой-пак у Луцьку докладніше. Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів від виробника, представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше що саме тут можна знайти найвигідніші ціни на пакети дой-пак у Луцьку на сьогоднішній день. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Гнучкі пакети дой-пак у Луцьку: особливості асортименту

Пакет дой-пак из крафт-бумаги А почнемо ми, зрозуміло, із характеристики загальних параметрів пакетів дой-пак та розгляду їх різновидів. Як ми вже сказали раніше, пакети дой-пак – це один з найпопулярніших видів гнучкої упаковки. Сама по собі гнучка упаковка за фактом може бути дуже різними пакувальними матеріалами, проте важливою відмінністю саме цього виду пакувальних матеріалів є гнучкість (що зрозуміло з назви), а також висока універсальність. Крім того, при всіх очевидних плюсах у будь-якого різновиду гнучкої упаковки є і серйозний мінус - це слабка стійкість до проколів та розривів. У той же час за рахунок амортизації гнучкі пакувальні матеріали можуть витримувати певні ударні навантаження. Тобто, гнучка упаковка має свої плюси і свої мінуси. У певних ситуаціях це може мати критичне значення, але важливо пам'ятати, що будь-яка гнучка упаковка коштуватиме досить дешево в Луцьку. Наприклад, якщо порівнювати ціни на дерев'яні ящики та пакети дой-пак у перерахунку на квадратний метр сировини для їх виготовлення, то собівартість і, як наслідок, ціна продажу пакетів дой-пак у Луцьку буде набагато нижчою.

У класичному розумінні пакети дой-пак - це особливий вид гнучкої упаковки, що є пластиковим пакетом з денцем, яке дозволяє упаковці в наповненому вигляді стояти вертикально. Принциповою особливістю дой-паку є багатошовна (від 1 до 5) конструкція з гнучким дном. Свою назву цей вид упаковки отримав на ім'я свого творця Луї Дуайєна (фр. Louis Doyen) від скороченого Doyen Packaging. Пакети дой-пак , як більшість інших різновидів гнучкої упаковки, є досить різноманітним за складом моделей пакувальним матеріалом. Приміром, у Луцьку можна запросто дешево купити пакети дой-пак певної моделі з асортименту в 50 і більше різновидів. Справді, є з чого вибрати. Це дуже неоднорідний за своєю специфікацією вид упаковки, для одного виготовлення якого застосовується безліч різних видів сировини. І це не кажучи вже про різноманітність розмірів дой-пак пакетів, колірні рішення, видові та експлуатаційні відмінності. При цьому щодо пакетів дой-пак у Луцьку характерне й інше устоєне правило ринку упаковки України – найбільш вигідні ціни та найцікавіший асортимент моделей пакетів дой-пак можна побачити тільки у виробника цього виду гнучкої упаковки. Звісно, купити упаковку безпосередньо у виробника – це завжди гарантія того, що ви отримаєте найбільш вигідну ціну з усіх можливих. Крім того, асортимент однотипних пакувальних матеріалів у виробника завжди вищий, ніж у будь-якому іншому місці. Інша річ, що, знову ж таки, сам по собі асортимент пакетів дой-пак у Луцьку сьогодні є дуже різноманітним. Пакети даного типу виготовляються з різних матеріалів, різної форми, виду, розміру та кольору. І у кожного такого виду пактів дой-пак є як плюси, так і мінуси, які по-різному проявляються в залежності від умов використання та в залежності від конкретного типу упаковки. Очевидно, що у певних ситуаціях гнучкі пакети дой-пак – це найкраще пакувальне рішення, а в інших випадках їх краще взагалі проігнорувати.

Зрозуміло, в основі настільки різноманітних експлуатаційних можливостей пакетів дой-пак лежить їхня структура, форма та стійкість до будь-яких впливів. У цьому сенсі слід пам'ятати, що незалежно від виду, типу, форми чи якихось інших характеристик пакети дой-пак, насамперед, мають забезпечувати належний захист упакованих товарів. І саме рівень безпеки вмісту протягом певного періоду є основним критерієм формування споживчого попиту на пакети дой-пак у Луцьку – чим довше та чи інша модель пакетів дой-пак зберігає початкові властивості упакованих товарів, тим частіше й більше такі пакети купуватимуть. Забезпечується це використанням для виробництва пакетів дой-пак різних натуральних і синтетичних матеріалів, проте про це ми поговоримо трохи пізніше.

Другим важливим фактором, який визначає рівень попиту на пакети дой-пак у Луцьку, є наявність або відсутність клапана дегазації. Начебто лише маленька деталь, проте саме клапан дегазації значно збільшує експлуатаційні можливо будь-якого різновиду пакетів дой-пак. Клапан дегазації є спеціальним клапаном, через який із закритих пакетів дой-пак випускається повітря. Така конструкція пакетів дозволяє використовувати їх для пакування гарячих або підігрітих харчових товарів різного типу. Наприклад, пакети дой-пак із клапаном дегазації у Луцьку застосовуються для пакування свіжообсмаженої кави у зернах. Звичайно, клапан дегазації є далеко не у всіх моделях та різновидах пакетів дой-пак, що, у свою чергу, безпосередньо відбивається на їх вартості – пакети дой-пак без клапана дегазації завжди коштують дешевше, ніж пакети дой-пак з таким спеціальним клапаном Випуск повітря. Візуально пакети дой-пак будь-якого різновиду схожі один з одним. Більше того, у даного пакувального матеріалу досить характерних рис, які не дозволять вам переплутати їх з якимось іншим пакувальним пакетом. Так, ми вже сказали про клапан дегазації. Крім нього для пакетів дойпак обов'язковим є наявність стійкого дна плоскої форми. При завантаженні пакета воно формується зі спеціальної донної складки внизу пакета - коли пакет наповнюється вмістом, складка розкривається, і у пакета утворюється рівна широка основа, що дозволяє дой-паку стояти. Додаткову жорсткість, завдяки якій дой-пак можна ставити вертикально, цього виду упаковки надають конструктивні особливості зварних швів.


Плюси та мінуси пакетів дой-пак у порівнянні з іншими видами гнучкої упаковки

Пакет дой-пак из крафт-бумаги с прозрачным окном Використання пакетів дой-пак у Луцьку відрізняється своєю різноманітністю, навіть неоднорідністю у якомусь сенсі. Так, це один з небагатьох пакувальних матеріалів, який в тому самому вигляді може бути упаковкою як для харчових, так і для нехарчових товарів. Причому різної температури нагрівання та охолодження, різної консистенції та з різним рівнем хімічної та фізичної активності. Наприклад, ми вже сказали вище, що в пакети дой-пак часто фасують на продаж свіжообсмажену каву в зернах. А тепер уявіть, що точно така ж модель пакетів дой-пак відмінно підходить для фасування прального порошку або засобів для миття автомобілів! Дивовижна універсальність, насправді! Так, звичайно, є й інші пакувальні матеріали, які можуть бути відмінною упаковкою для різних за своїм типом та видом товарів, але щоб настільки різних! У певному сенсі пакети дой-пак можна вважати унікальною упаковкою. Таким чином, пакети дой-пак однаково підходять для ручного або автоматизованого пакування різних харчових товарів та продуктів харчування (кава, чай, кулінарні приправи, сухофрукти, соки, майонез, цукерки тощо), а також будь-яких неагресивних харчових субстанцій. та нехарчової групи (насіння сільськогосподарських культур, хімічні засоби очищення різних поверхонь, розчинники та розріджувачі для фарб, тютюн і навіть отрути для гризунів).

Звичайно, все це було б неможливо без низки експлуатаційних особливостей пакетів дой-пак, які, власне кажучи, варто вважати головними плюсами цього виду упаковки. Почнемо з того, що будь-які пакети дой-пак практично неможливо розбити. Навіть якщо ви упустите наповнений рідиною пакет дой-пак на підлогу, він практично напевно витримає таке падіння. Зрозуміло, якщо зовсім постаратися, то полотно пакета може луснути, але ми ж з вами не про крайнощі говоримо, так? Тобто при зовсім малій власне вазі пакети дой-пак можуть витримувати неймовірно високі ударні навантаження. Багатошовна та багатошарова структура пакета є надійним захистом і при точкових впливах. Наприклад, подряпини чи порізи. Особливо це стосується пакетів дой-пак, у яких усі шари виготовлені із поліетилену. Пакети дой-пак із зовнішнім шаром із крафт-паперу хоч і менш міцні в цьому сенсі, але теж досить умовно. Справа в тому, що в пакетах дой-пак з крафт-паперу цей самий щільний папір формує тільки зовнішній шар, а всередині пакети дой-пак мають кілька шарів поліетиленової плівки, яка якраз і поглинає такого роду впливу.

Ще одним плюсом пакетів дой-пак варто вважати різноманітність матеріалів, які можуть стати сировиною для таких пакетів. Раніше ми вже згадали поліетилен та крафт-папір. Однак це досить загальні поняття, які поєднують безліч різновидів сировини. Наприклад, якщо взяти виготовлення пакетів дой-пак із крафт-паперу в Луцьку, то такі пакетики виготовляються із крафт-паперу найрізноманітнішої щільності – від 35 до 120 гр/м2. Все залежить від передбачуваної ваги упаковки, а також від умов експлуатації – чим умови складніші, а вага упакованих товарів вища, тим щільніше папір буде обраний як сировина. Те саме можна сказати і про поліетиленові плівки, проте з певними застереженнями. Справа в тому, що поліетиленові плівки, звичайно, бувають різної товщини, проте їхня функціональна цінність не зовсім у щільності, а в хімічних та фізичних властивостях. Саме завдяки їм, здавалося б, більш тонка на вигляд плівка може витримувати вплив більш високих температур та вищий тиск на її поверхню. Звичайно, ці особливості поліетиленових плівок активно експлуатуються у виробництві пакувальних матеріалів. Наприклад, одним із найпопулярніших матеріалів у виробництві пакетів дой-пак є поліетилентерефталат (скорочено – ПЕТ). Через його відмінні експлуатаційні властивості з нього сьогодні виробляють різні види продуктової упаковки. Зокрема, пакети дой-пак завдяки такому матеріалу, виготовлення мають високу механічну міцність, низький коефіцієнт тертя і гігроскопічність. Дой-пак пакети з поліетилентерефталату неймовірно стійкі до багаторазових деформацій, до розтягування як поздовжньому, так і поперченому перерізі. Вони зберігають свою форму при згинах, продавлювання, стійкі до проколу і розриву. На практиці все це дозволяє застосовувати пакети дой-пак із ПЕТ плівки для пакування та фасування різних продуктів харчування різної температури нагріву або охолодження, а також різних товарів нехарчової групи будь-якої консистенції та температури. У той же час це абсолютно екологічно безпечна упаковка, розрахована на продаж, зберігання та перевезення продуктів харчування різної консистенції, температури нагрівання та охолодження.

Важливим плюсом пакетів дой-пак є наявність струнного замка типу Zip-Lock. Це досить поширений вид замку в пакувальних пакетах різного типу, основною особливістю якого є можливість створення герметичної упаковки. Крім того, замок зип-лок може відкриватися і закриватися незліченну кількість разів і не псуватися при цьому, а це, своєю чергою, значно подовжує термін зберігання вмісту відкритого пакета. Плюс це ще й дуже зручно для продажу будь-яких товарів на вітрині магазину чи на полицях супермаркету. Найчастіше такі пакети дой-пак із герметичною багаторазовою клямкою зип-лок застосовують виробники різних продуктів харчування для попереднього пакування та зберігання готової продукції. Використовуються на складах та в торгових мережах для розфасовки, продажу, викладки у зал чи вітрину. Пакети повітронепроникні, захищені від проникнення води та підходять для ароматизованих гігроскопічних та сухих продуктів. Внутрішній шар пакетів зберігає запах, а зовнішній виключає намокання. За принципом використання пакети дой-пак дуже схожі з пакетами-гриперами. Вони також оснащені струнним замочком Zip-Lock для герметичної упаковки і також дають можливість упаковувати товари з замочком, що легко відкривається і закривається. Основною різницею між зип-локами та пакетами дой-пак даної моделі є їх сфера застосування, яка, у свою чергу, обумовлена різними причинами. Так, поліетиленові зип-локи, як правило, не використовуються для пакування продуктів харчування на відміну від екологічних пакетів дой-пак із поліетилентерефталату (ПЕТ), які саме для цього і призначені. Хоча загалом, й ті й інші мають схожий тип завантаження (верхня, чи вертикальна).

Ну, і на завершення про плюси використання пакетів дой-пак як основне пакування для товарів на продаж потрібно сказати про ціну питання. Гуртові та роздрібні ціни на пакети дой-пак у Луцьку сьогодні справді невисокі. Особливо з урахуванням усіх можливостей, якими володіють пакети дой-пак як основна упаковка. Купити пакети дой-пак у Луцьку сьогодні найдешевше, звичайно ж, оптом. Так, різні виробники дають різні ціни на пакети, але в основі всі вони починаються від 2-3 гривень за штуку. Але це якщо купувати пакети дой-пак великим оптом. Ну, скажімо, п'ятсот чи тисячу пакетів одного виду одразу. Якщо ж брати дрібнішими партіями, то до вищезгаданої ціни можна сміливо додавати відсотків 30-40. Ну а найвищі ціни на пакети дой-пак – це, безумовно, роздріб. Так, якщо захочете купити пакети дой-пак в роздріб у Луцьку, наприклад, поштучно, то в такому разі ціни починаються від 5 гривень за один пакетик та збільшуються залежно від розміру пакетів та умов роботи конкретного продавця.

Отже, і на завершення давайте підсумуємо всі плюси пакетів дой-пак, про які говорили в рамках цього розділу:

  • пакети дой-пак дуже універсальні та практичні;
  • пакети дой-пак можуть бути герметичною упаковкою;
  • пакети дой-пак мають естетичний, неймовірно презентабельний зовнішній вигляд;
  • пакети дой-пак можуть використовуватись як багаторазова упаковка;
  • пакети дой-пак екологічні та хімічно нейтральні до впливу каталізаторів;
  • пакети дой-пак створюють для упакованих товарів герметичну упаковку, запобігаючи їх пересиханню або намоканню, оберігають від вогкості та підвищеної вологості;
  • пакети дой-пак не залишають на товарі слідів, смаку чи запаху, не вбирають запахи упакованих товарів;
  • пакети дой-пак зберігають упакований товар в ідеальному стані (зберігають свіжість, первісний смак, корисні мікроелементи та вітаміни у продуктах).


Де купити одношарові та багатошарові гнучкі пакети дой-пак за найнижчими цінами у Луцьку?

Полиэтиленовый пакет дой-пак В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакети дой-пак у Луцьку як оптом, так і в роздріб, причому за ціною виробника. На сьогоднішній день у нас діють найнижчі в Україні ціни на одношарові та багатошарові дой-пак пакети різної форми, конструкції, різних моделей та модифікацій. Також ми готові в стислий термін виконати для вас замовлення на виробництво дой-пак пакетів з крафт-паперу або полімерних плівок у будь-якому обсязі. Пакети дой-пак від компанії «Експрес Упаковка» є особливим видом вакуумних пакетів, які виготовлені з різних видів целюлозного крафт-паперу та поліетилену. В основі будь-якого такого пакета лежить наявність спеціальної бар'єрної плівки, розташованої у вигляді внутрішнього шару будь-якого пакета дой-пак. Ця багатошарова бар'єрна плівка дуже стійка до впливу високих та низьких температур, а також має високий рівень опору різним зовнішнім впливам. Саме тому пакети дой-пак , представлені в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину, пристосовані до упаковки різних товарів в різній консистенції і, зрозуміло, різної температури нагріву або охолодження.

Сьогодні одношарові та багатошарові пакети дой-пак від компанії «Експрес Упаковка» застосовуються для пакування як продуктів харчової групи, так і нехарчових продуктів. Звичайно, масштаби такої упаковки бувають різні. Невеликі торгові компанії вручну упаковують свої товари в пакети дой-пак, а на великих виробничих підприємствах упаковка готової продукції в пакети дой-пак відбувається автоматично на спеціальних конвеєрних лініях. У нашому інтернет-магазині представлені в асортименті моделі пакетів дой-пак як для ручного, так і для автоматичного пакування та фасування готової продукції на продаж. Це дешевий і водночас екологічно чистий вид упаковки, в основі якого лежить популярність крафт-паперу та полімерних плівок. Разом із дешевизною виробництва експлуатаційні можливості пакетів дой-пак від компанії «Експрес Упаковка» гідно оцінили безліч постійних клієнтів нашої компанії. Так, наші дойпак пакети не залишають на упакованих товарах ні слідів, ні смаку, ні запаху, що особливо важливо, якщо говорити про упаковку для продуктів харчування. Ну, і найголовніше, паперові пакети дой-пак , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», – це дуже універсальний рекламний носій, який обходиться неймовірно дешево, служить при цьому основною упаковкою і до того ж відмінно виконує свої прямі обов'язки – доносить рекламну інформацію до цільового споживача.

На сьогоднішній день виробничі потужності підприємств компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовити дой-пак пакети будь-якої складності та будь-якого розміру. Причому ми можемо гарантувати виробництво паперових та поліетиленових пакетів дой-пак у будь-яких обсягах у максимально стислий термін. При цьому, в одному замовленні ви можете оформити замовлення на виготовлення декількох видів пакетів – з різними параметрами довжини та ширини, вибрати на власний розсуд тип струнного замку, колір та відтінок, а також замовити дой-пак пакети з печаткою. Саме виробництво дой-пак пакетів від компанії Експрес Упаковка полягає в повному циклі виготовлення. Тобто коли з сировини в результаті виходять конкретні моделі пакетів. Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам пакети дой-пак із поліетилену або крафт-паперу, що повністю відповідають ДСТУ для даного типу продукції.

Виготовлення дой-пак пакетів зазвичай займає зовсім небагато часу – від 1 до 3 днів із моменту оформлення замовлення, причому незалежно від обсягу замовлення. Замовлення на виготовлення пакетів дой-пак будь-якого розміру та виду може бути здійснене вами в телефонному режимі, або відправлення заявки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Докладно опишіть необхідні розміри пакетів, вид струнного замка, їх розміри, наявність або відсутність клапана дегазації, а також параметри паперу (колір, щільність тощо) та поліетиленових плівок. І ваші пакети дой-пак будуть виготовлені в найкоротші терміни. Для того, щоб замовити виготовлення недорогих пакетів дой-пак, ви можете скористатися нашими контактними даними:

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом доби, а потім з вами зв'яжеться менеджер нашої компанії, щоб обговорити деталі замовлення та обговорити умови та терміни доставки та оплати.

І на цьому ми, мабуть, закінчимо. Насамкінець хочемо вам ще раз нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити цілу низку гнучких пакетів для пакування за найнижчими цінами в Луцьку як оптом, так і в роздріб. Більше 100 різних видів герметичних та негерметичних пакетів гнучкої структури завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля пакувальних матеріалів для продуктів харчування будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб будь-які гнучкі пакети для пакування прямо зі складу. Всі ці та інші переваги чекають на вас при покупці будь-яких харчових і нехарчових пакетів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн