Закарпатська область

Закарпатська область розташована на заході України. Вона має не лише спільний кордон з іншими українськими областями, а й її територією проходить державний кордон нашої країни. Це регіон, який відрізняється в першу чергу своїм рекреаційним потенціалом, промисловість тут розвинена досить слабо, і то це переважно галузі легкої промисловості. Тут виробляють свою продукцію багато відомих торгових марок продуктів харчування та лікеро-горілчаних товарів. В іншому ж регіон цікавий хіба що своєю транспортною інфраструктурою – це прямий шлях для українських товарів на ринки країн ЄС, зокрема до Угорщини та Словаччини. Тобто якщо говорити про промислову упаковку, то тут вона затребувана лише в деякій частині. Але регіон все одно цікавий як ринок збуту гофротари та упаковки, оскільки тут непогано розвинений приватний бізнес, який, за великим рахунком, є основним споживачем пакувальних матеріалів у регіоні. Тому далі, з урахуванням специфіки товарообігу та особливостей сфери послуг, давайте розглянемо, як упаковка та гофротара може мати попит у Закарпатській області. Звичайно, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка».


[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

[an error occurred while processing the directive]


Транспортні гофроящики в Закарпатській області

Міцні та зручні гофроящики для перевезення різних товарів чи предметів особистого майна в Закарпатській області мають гарний попит. Щодня хтось переїжджає в нову квартиру чи офіс, хтось пакує в них нову партію виробленої продукції, а хтось використовує їх для зберігання чогось на складах – так чи інакше, ця універсальна та дешева тара у Закарпатській області більш ніж актуальна. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує транспортну тару з гофрокартону за найнижчими цінами у регіоні. У нас ви можете купити нові картонні коробки для перевезення чогось, а також дуже дешево купити б/в картонні коробки стандартної конструкції. Далі давайте трохи докладніше.

Коли мова заходить про транспортну тару і зокрема про картонні коробки, то часто можна зустріти таке визначення, як «гофроящик» або «гофрокороб». По суті, це ті ж картонні коробки, тільки більш точно сформульована їх специфіка. Так, гофроящиками не можна називати самозбірні коробки чи лотки. Гофроящик є завжди картонною коробкою чотириклапанної конструкції, але при цьому може мати певні структурні особливості. Так, наприклад, у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ми продаємо за низькими цінами оптом та в роздріб гофроящики в Закарпатській області наступних типів:

  1. гофроящик стандартний (FEFCO-ASSCO 0201 з клапанами встик (2х2)).
  2. гофроящики з посиленим дном (FEFCO-ASSCO 0202 з клапанами, що прикривають один одного, на всю ширину дна і кришки коробки).
  3. гофроящики без верхніх клапанів – FEFCO-ASSCO 0200 (демонстраційна коробка, відкрита верхня частина якої зазвичай обтягується прозорими плівками).

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені різноманітні моделі транспортних картонних коробок. Проте всі вони виготовлені із гофрованого картону власного виробництва. При цьому більшість з них - це картонні коробки з тришарового гофрованого картону. Даний матеріал є ідеальним варіантом для отримання якісних та міцних гофроящиків за низькими цінами в Закарпатській області. Для виробництва транспортної гофротари, представленої на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», ми використовуємо гофрований картон із бурим (крафт-лайнер) та білим верхнім шаром (лайнером). Для виробництва лайнера картонних коробок компанії «Експрес Упаковка» використовується крафт-папір щільністю від 80 г/м2 в залежності від підсумкового типу сировини для картонних коробок. Хвиля ж, або флютинг, також може бути різною - В, С та Е.

Це щодо загальної інформації про транспортний гофротар , яку ми пропонуємо за недорогими цінами в Закарпатській області. Далі давайте більш детально про гофроящики та нові транспортні картонні коробки від виробника в Закарпатській області.

Купити б/в картонні коробки в Закарпатській області купити дешево ви можете в компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу гофротари та іншої упаковки, а також у різних випадках викуповуємо назад транспортні гофроящики та продаємо їх як картонні коробки. У категорії «Коробки» нашого офіційного інтернет-магазину представлені пакувальні коробки різного розміру з декількох видів гофрованого картону. Дані картонні ящики у відмінному стані практично не видно, що вони використовувалися раніше. Всі моделі картонних коробок чисті та цілі. Деякі коробки йдуть з печаткою або висічкою, рилевкою та перфорацією певного виду. Наш асортимент дуже великий: ми продаємо картонні ящики практично з усіх видів гофрованого картону. Якщо ви хочете купити коробку картонну недорого оптом чи в роздріб, то ми можемо запропонувати вам цілий ряд відмінних варіантів транспортних картонних ящиків зручних розмірів і форм. В асортименті інтернет-магазину «Експрес Упаковка» представлені картонні коробки для перевезення та зберігання безлічі товарів і вантажів. Більшість гофроящиків б/в при цьому універсальні і можуть використовуватися багаторазово в різних температурних і кліматичних умовах - вони не бояться низьких і високих температур, захищають від бруду і пилу, можуть встановлюватися завантаженими один на одного у великій кількості. Коробки б/у в Закарпатській області з гофрованого картону набагато дешевші за пакувальну продукцію з інших видів матеріалу. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» в наявності пакувальні коробки б/в з гофрованого картону, які в 5-10 разів дешевші за ящики такої ж конструкції з інших видів матеріалу, наприклад, пластмаси або дерева. Така дешева ціна на транспортні картонні коробки в Закарпатській області обумовлена кількома факторами, проте найважливішими з них є дешева ціна на сировину (внаслідок можливості вторинної переробки) та порівняно низька собівартість виробництва. Представлені в каталозі інтернет-магазину картонні коробки виготовлені за всіма стандартами та вимогами до технології виробництва, з дотриманням необхідних санітарних та екологічних норм. Наші картонні коробки - екологічно безпечна упаковка. Усі моделі підходять для упаковки, вантажоперевезення та зберігання харчових товарів, продуктів харчування тощо вантажів, з особливими умовами зберігання та перевезення. Всі коробки підлягають вторинній переробці і можуть бути утилізовані без шкоди для навколишнього середовища.


Картонні коробки для переїзду дешево в Закарпатській області

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого оптом та в роздріб у Закарпатській області гофротару різних розмірів для переїзду та перевезення речей, меблів, побутової та офісної техніки та інших офісних чи домашніх цінностей. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати вам понад двісті різних моделей картонних коробок для переїзду та перевезення майна різного розміру, включаючи упаковку для негабаритних вантажів. Всі коробки для переїзду виготовляються із тришарового та п'ятишарового бурого гофрованого картону. Залежно від призначення коробки вибирається конкретний тип картону – для важких речей підійдуть коробки з п'ятишарового картону, а для легенів – цілком достатньо картонної коробки для переїзду із тришарового гофрованого картону (С хвиля). Компанія «Експрес Упаковка» виготовляє картонні коробки всіх типів та видів за стандартизацією FEFCO-ASSCO. Ми можемо запропонувати вам будь-яку картонну коробку недорого та будь-який тип внутрішніх елементів коробки з представлених у цьому довіднику. Якщо ви точно знаєте, яка саме коробка для переїзду чи перевезення речей вам потрібна, тоді все дуже просто. Для того щоб замовити таку коробку та/або партію коробок для переїзду, вам достатньо зателефонувати нашим менеджерам за будь-яким телефоном, вказаним на сайті інтернет-магазину. Картонні коробки для переїзду з нашого асортименту дозволять вам безпечно і зручно здійснювати перевезення абсолютно будь-яких, навіть тендітних предметів, що легко б'ються під час офісного або домашнього переїзду. Внутрішні перегородки дадуть можливість не боятися за склянки, вази або будь-які інші предмети зі скла. Кришка дасть можливість вберегти упакований вантаж від пилу, бруду та вологи, а наявність зручного висікання під ручки – це додаткова зручність та підстраховка під час занесення та винесення упакованих речей під час квартирного чи офісного переїзду. Продаж картонних коробок для переїзду та перевезення речей від виробника здійснюється в режимі 24/7 з доставкою по Закарпатській області.


Продаж товарної тари в Закарпатской области

Як товарну тару прийнято використовувати дуже різні картонні коробки. У Закарпатській області для цієї мети застосовується безліч видів упаковки. Але є певні поєднання різних нюансів, пов'язаних із тарою, які дозволяють називати картонні коробки найбільш ефективним вирішенням проблеми зберігання та транспортування товару чи готової продукції. Більше того, в даному випадку йдеться більше про споживчу упаковку, оскільки в більшості випадків товарна тара передбачає пряму доставку продукції споживачеві. Найбільш ефективним варіантом товарної тари по більшості складових є самозбірні картонні коробки . Вони і захистять, і збереже, і підкреслять переваги, і заберуть недоліки практично будь-якої готової продукції. Виробники товарів у Закарпатській області теж про це чудово знають, а тому як товарну тару для своєї продукції віддають перевагу саме їм. То що таке самозбірні картонні коробки і в чому їх переваги? Ну, давайте розберемося докладніше.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете обрати та купити недорого самозбірні картонні коробки в Закарпатській області для пакування будь-яких товарів та вантажів – від самособорних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до коробок з мікрогофрокартону для пакування продуктів харчування та інших продуктів харчової групи. Більше 300 різних моделей самозбірних коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, продаж картонних самозбірних коробок в Закарпатській області онлайн через інтернет - купити самозбірні коробки в Закарпатській області ви можете дуже дешево за готівковий або безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки для величезної кількості різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання. Вибір картонних коробок самозбірного типу під різні умови експлуатації також досить великий. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку будь-якого розміру за вашими кресленнями. Величезний та різноманітний асортимент картонних самозбірних коробок, які ми пропонуємо вам купити дешево у Закарпатській області, можливий завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем картонних самозбірних коробок усіх типів та розмірів. Більше того, виробництво самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону – найважливіший напрямок нашої діяльності. Саме завдяки цьому асортимент самозбірних коробок, з якого ви можете вибрати та купити недорого самозбірні картонні коробки в Закарпатській області, настільки великий та різноманітний.

Товарна тара з мікрогофрокартону , яку ви можете купити недорого в Закарпатській області, має дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону. Це дуже легка і водночас неймовірно міцна упаковка. Вона відрізняється чудовими міцнісно-експлуатаційними характеристиками. Тут все продумано з акцентом на споживача: всі конструкції коробок складені таким чином, що основні несучі елементи, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка у зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції. Абсолютно кожен виріб виготовляється відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Вся споживча гофротара від компанії «Експрес Упаковка» є екологічно безпечним продуктом і не завдає жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви можете використовувати такі картонні коробки для упаковки продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді. Так, наприклад, у нас ви можете купити дешево оптом картонні коробки самозбірні з мікрогофрокартону для наступних варіантів зберігання: самозбірні коробки для м'яса, самозбірні картонні коробки для риби, самозбірні картонні коробки для ковбас картонні коробки сиру та олії, самозбірні картонні коробки для овочів, самозбірні картонні коробки для фруктів тощо); самозбірні картонні коробки для зберігання в льохах та спеціалізованих термоприміщеннях (самозбірні картонні коробки для вина та самозбірні картонні коробки для лікеро-горілчаної продукції, самозбірні картонні коробки для картоплі, самозбірні картонні коробки для яблук, самозбірні картонні коробки для клубу коробки для сиру, самозбірні картонні коробки для цибулі, самозбірні картонні коробки для зберігання врожаю тощо); самозбірні картонні коробки для зберігання на вулиці або просто неба (будь-які види продукції); ну, і, звичайно ж, самозбірні картонні для зберігання та перевезення товарів у стандартних умовах. Будь-яка модель самозбірних картонних коробок від виробника, представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовлена з екологічно чистого матеріалу, її утилізація може проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів. Простими словами – утилізуйте так, як вам заманеться. Це дуже зручно та здорово економить кошти, що витрачаються на покупку упаковки для товарів. І, мабуть, головною перевагою самозбірних картонних коробок є їхня низька ціна оптом та в роздріб. Більшість моделей коробок виготовляється з тришарового мікрогофрокартону у великих обсягах, тому їхня ціна дуже низька. Погодьтеся, низька ціна на коробки в Закарпатській області – це завжди дуже важливо, адже економія на упаковці автоматично знижує собівартість вашої продукції, а отже, робить її більш конкурентоспроможною.


Картонні коробки на замовлення від виробника в Закарпатской области

Вже понад десять років виробництво тари та упаковки з гофрокартону є основним напрямком діяльності компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу картонної та паперової упаковки, паперу та деяких інших матеріалів. Каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок на замовлення в Закарпатській області. Ми можемо виготовити для вас картонні коробки на замовлення будь-яких типів та розмірів, з того матеріалу, який вам найбільше підходить. Картонні коробки на замовлення – це зручний, практичний та недорогий вид пакувального матеріалу. Виготовлені нами картонні коробки на замовлення підійдуть для будь-якого типу продукції і практично для всіх можливих способів зберігання.

Виробничі потужності компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти картонну упаковку з різних видів гофрокартону та одношарових картонів. В основному, всі картонні коробки на замовлення ми виготовляємо з тришарового і п'ятишарового гофрованого картону, також великою популярністю користуються коробки на замовлення з мікрогофрокартону. Однак якщо ви хочете замовити виробництво картонних коробок з будь-якого одношарового картону (палітурного, коробкового, хром-ерзац тощо), то за індивідуальним замовленням з 50% передоплатою ми можемо виготовити для вас таку тару. Звичайно, якщо ваше замовлення буде не менше ніж 1000 штук. Компанія «Експрес Упаковка» роблять все! Будь-які типи картонних коробок на замовлення швидко, недорого та з усіх видів гофрокартону.

Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві картонних коробок. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для упаковки нестандартних або вузькоспеціалізованих видів продукції. Сьогодні компанія «Експрес Упаковка» однаково успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру для упаковки холодильника, шафи-купе тощо. Форма висічки картонних коробок на замовлення може бути обрана на ваш розсуд, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки на замовлення, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки.

Друк на картонних коробках ми виробляємо як одноколірну, і багатобарвну. Усі роботи з друку зображення на упаковки здійснюються за технологією шовкографії. Для цього ми застосовуємо спеціалізований агрегат та спеціальні пристрої для сушіння виробів. Шовкотрафаретний друк дає можливість наносити малюнок практично будь-якої складності, тому ми пропонуємо вам навіть самостійно підготувати будь-який ескіз, а ми точно перенесемо його на пакувальну тару. Ми робимо одноколірний та багатобарвний друк абсолютно будь-якої складності в найкоротші терміни!

Купити картонні коробки на замовлення у Закарпатській області з печаткою або без ви можете у нашому інтернет-магазині, оформивши онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті». Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із зазначених, а також можете зв'язатися з нами через пошту: відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або кількох моделей самозбірних коробок на офіційну електронну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення коробок займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки.

Нас знаходили за такими словами:



Новорічна упаковка на зимові свята 21/22: вибираємо актуальні коробки для подарунків різного розміру в Ужгороді.



Дарувати подарунки на Новий рік – це вже стала традиція, якої хочеться дотримуватися. Але складність у тому, що уявити сьогодні новорічний подарунок без тематичного пакування чи обгортки просто неможливо. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути коробки для пакування подарунків на Новий рік, які найбільше затребувані сьогодні у споживачів в Ужгороді.

Архівні картонні коробки з ручками та кришкою в Ужгороді



На сьогоднішній день архівні коробки з ручками та відкидною кришкою часто застосовуються не лише для пакування паперу та документів. Але як коробки для переїзду, товарні коробки для нехарчової продукції, і навіть для зберігання всіляких товарів. Чому з архівними коробками відбулася така зміна сфери використання, ми розповімо вам у цій статті на прикладі архівних коробок в Ужгороді.

Льняний шпагат для пакування товарів, посилок та бандеролей в Ужгороді



Льняний шпагат будь-якої моделі відноситься до категорії допоміжних пакувальних матеріалів. При цьому з усіх видів допоміжного пакування господарський лляний шпагат виділяється неймовірною універсальністю у застосуванні. Це неймовірно корисний у різних ситуаціях вид упаковки, застосування якого сьогодні можна спостерігати практично у всіх сферах господарської діяльності в Ужгороді. У цій статті ми докладно розглянемо найпопулярніші способи експлуатації лляного шпагату в Ужгороді та заодно виділимо його основні переваги та особливості.

Продаж поштових посилок в Ужгороді



Поштових операцій в Ужгороді сьогодні неможливо уявити без використання картонних коробок. У них доставляються приватні та комерційні відправлення різного типу, розміру та ваги. При цьому картонні коробки використовуються різні, та й не тільки картонні. Різноманітність використовуваних моделей поштових коробок просто вражає. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні сьогодні в Ужгороді формати та конфігурації такого пакування для посилок та інших поштових вантажів.

Види та моделі стрейч-плівок для пакування в Ужгороді



Серед усіх пакувальних матеріалів стрейч-плівка для упакування виділяється своїм масовим споживанням. Це саме той вид упаковки, який використовують у великому обсязі в будь-якому місті України представники різних галузей промисловості, сфери послуг, оптово-роздрібної торгівлі. Однак, залежно від конкретного регіону чи міста, переваги споживачів змінюються. Тому в цій статті ми розглянемо найпопулярніші види та моделі пакувальної стрейч-плівки в Ужгороді.

Вантажний, товарний та сировинний обгортковий папір в Ужгороді



Використання обгорткового паперу сьогодні в Україні відрізняється своєю дуже великою різноманітністю. Наприклад, той самий вид паперу може бути використаний і для упаковки скляних склянок для зберігання на складі, і для застилання полиці під час побілки або стелі. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші види обгорткового паперу в Ужгороді з погляду сфери та способів її застосування.

Продаж картонних коробок в Ужгороді: асортимент та особливості використання



На сьогоднішній день попит на гофротару в Ужгороді настільки великий, що можна продавати начебто будь-що. Однак, це не зовсім так. Не кожен вид чи кожна модель картонних коробок користується популярністю у споживачів у столиці Закарпаття. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні види картонних коробок в Ужгороді, а заразом з'ясуємо причини саме такого попиту.

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн