Ужгород

Ужгород є адміністративним та торговим центром Закарпатської України. Це найбільше місто регіону, в якому непогано розвинена промисловість та ділове життя. У контексті торговельно-промислового потенціалу Ужгород має великий інтерес: тут виробляється різна продукція, яка потребує тієї чи іншої упаковки. Крім того, не варто забувати, що Ужгород фактично розташований на українсько-угорському кордоні, а отже це неминучий транзитний потік багатьох українських товарів до європейських країн. Таким чином, відразу можна говорити про попит на транспортне пакування різних видів та типів. Загалом, Ужгород є відмінним ринком для реалізації пакувальних матеріалів. Вони тут справді мають попит. Запитання, тільки які саме? Давайте далі і спробуємо розібратися в цьому детальніше. І, як завжди, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки ми маємо найбільший вибір пакувальних матеріалів від виробника в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Картонна тара купити в Ужгороді: картонні коробки та гофроящики

Враховуючи наскільки високий та затребуваний товаротранспортний потенціал Ужгорода, не дивно, що найбільшим попитом у місті користується споживча упаковка готової продукції та транспортна товарна картонна тара в Ужгороді. За фактом, і те, й інше – це картонні коробки. Тільки різні: вони різняться як призначенням, а й типом конструкції, способом складання і, звісно, розміри коробок з гофрокартона у разі застосовуються різні. Як правило, транспортна картонна тара використовується великого та середнього розміру. А товарні споживчі коробочки – маленького та середнього. У будь-якому випадку, картонна тара, яку хочуть купити в Ужгороді, - це тара з багатошарового гофрованого картону. Найчастіше з тришарового, але й п'ятишарові гофроящики мають чималий попит, особливо коли йдеться про перевезення чи зберігання чогось важкого.

Що загалом являє собою картонна тара в Ужгороді, яка використовується для транспортування, пакування та зберігання товарів? Вона не завжди однакова. Для товарних картонних коробок характерна чітка спеціалізація, виходячи з умов зберігання та перевезення. І хоч, власне, для товару такі коробки дуже універсальні, умови використання дуже сильно впливають на вибір товарних картонних коробок в Ужгороді. А чому саме картонні коробки використовуються як товарна тара? Коробки з гофрокартону в Ужгороді як упаковка для готової продукції використовуються давно. Це товарна упаковка високої якості, яку не складно отримати вчасно, а при необхідності замовити індивідуальне пакування за потрібними саме вам характеристиками. Тобто максимальна клієнтоорієнтованість та ще й дуже дешево.

Чотириклапанна картонна коробка – це одне з найбільш економічних рішень як картонна транспортна тара. Такі коробки з гофрокартону застосовуються для транспортування та зберігання різної готової продукції, товарів, предметів та приватних вантажів. Саме 4-х клапанна коробка за сукупністю характеристик дозволяє максимально заощадити на транспортній упаковці. У сучасному бізнесі доводиться оптимізувати витрати. Чим менша величина витрат, тим менша вартість однієї одиниці готової продукції. Саме тому багато хто намагається купити картонні коробки в Ужгороді максимально дешево. Крім того, 4-х клапанна коробка не створює незручностей при використанні, пакувати в неї дуже просто та швидко. Вона зазвичай поставляється компактно, у зручному складеному вигляді та, як правило, займає мінімальну кількість місця. З двох сторін коробка має клапани, що відкриваються, внутрішні і зовнішні. При складанні чотириклапанної коробки застосовується пакувальний скотч, який фіксує зовнішні клапани коробки, а після укладання продукції - закриваються та заклеюються зовнішні клапани з іншого боку. Зважаючи на обов'язкове застосування скотчу для упаковки, даний вид картонної тари трохи поступається в популярності самозбірним картонним коробкам. Однак як транспортне пакування чотириклапанним коробкам з гофрокартону, як і раніше, рівних немає.

Купити картонну тару стандартної конструкції в Ужгороді ви можете оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Пак юа». Це офіційний інтернет-магазин компанії «Експрес Упаковка», в якому здійснюється продаж картонної тари від виробника в Ужгороді. Чотириклапанні картонні коробки ми пропонуємо купити як оптом від 100 штук, так і в роздріб від 1 штуки у величезному асортименті. На сьогоднішній день купити товарні коробки за найнижчою ціною в Ужгороді ви можете лише у нас, оскільки ми є виробником повного циклу гофротари. Тому ціни на картонні коробки в Ужгороді у нас мінімальні. Ми займаємося виробництвом картонних чотириклапанних коробок з усіх видів та типів гофрованого картону. Тому каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» – це найбільший вибір картонних коробок в Ужгороді. Придбати недорого картонні коробки оптом в Одесі або в роздріб, а також будь-яку іншу пакувальну продукцію ви можете, зайшовши на наш офіційний сайт. Тут ви завжди зможете вибрати та купити дешево картонні чотириклапанні коробки від виробника в інтернеті. Ми пропонуємо купити в Ужгороді картонні чотириклапанні коробки. 4-х клапанні картонні коробки є ідеальною у всіх відношеннях транспортною тарою. І тільки у нас ви можете купити дешево товарні коробки стандартної конструкції у величезному асортименті. У нашому інтернет-магазині ви знайдете дуже широкий вибір готових транспортних коробок і чотириклапанних товарних коробок від виробника дешево в Ужгороді всіляких розмірів, габаритів і конструкцій. На сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого в Ужгороді товарні та транспортні чотириклапанні коробки будь-яких розмірів наступних типів:

  1. Стандартні чотириклапанні картонні коробки з клапанами встик (FEFCO-ASSCO 0201) купити в Ужгороді .
  2. Чотириклапанні картонні коробки з клапанами внахлест (FEFCO-ASSCO 0202) продаж в Ужгороді .
  3. 4-х клапанні картонні коробки без двох верхніх клапанів (FEFCO-ASSCO 0200) недорого Ужгород .
  4. Чотириклапанні картонні коробки з клапанами (FEFCO-ASSCO 0203), що прикривають друг друга, замовити в Ужгороді .
  5. Чотириклапанні картонні коробки з кришкою (FEFCO-ASSCO 03) купити від виробника в Ужгороді .
  6. 4-х клапанні картонні коробки з висічкою під ручки та іншими отворами (FEFCO-ASSCO 02-07) оптом та в роздріб в Ужгороді .
  7. Картонні коробки з обічайкою, гратами та іншими додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами (FEFCO-ASSCO 06) ціни в Ужгороді .

Картонні коробки таких конструкцій ми продаємо як у наявності, так і виготовляємо на замовлення. Компанія «Експрес Упаковка» готова запропонувати нашим клієнтам найвигідніші ціни на коробки з гофрокартону в Ужгороді. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший в Ужгороді асортимент чотириклапанних картонних коробок. Замовити виробництво чотириклапанних картонних коробок в Ужгороді ви можете абсолютно будь-яких розмірів та форм. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти 4-х клапанні картонні коробки для пакування з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, чотириклапанні картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону, чотириклапанні картонні коробки із семишарового гофру. При цьому виробництво транспортних та товарних коробок на замовлення можливе з кількома видами верхнього шару гофрованого картону, що допоможе вам підібрати ідеальний захист для вашої продукції. Так, ми хочемо запропонувати вам купити оптом чотириклапанні картонні коробки наступних видів:

Якщо вам потрібна дійсно якісна та недорога картонна коробка стандартної конструкції, то в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» в Ужгороді такі коробки можна купити дуже дешево практично будь-якого розміру оптом та в роздріб. Для того, щоб оформити покупку чотириклапанних картонних коробок оптом у кількості від 100 штук або купити коробки в роздріб від 1 штуки в Ужгороді, просто оформіть покупку в нашому інтернет-магазині за допомогою спеціальної форми. Ми працюємо у режимі 24/7.


Коробки для речей та інші картонні коробки: виробництво в Ужгороді

Компанія "Експрес Упаковка" здійснює виробництво картонних коробок всіх типів в Ужгороді. У нас ви можете замовити дешево картонні коробки для речей, картонні коробки для взуття, коробки з гофрокартону для посуду, а також безліч інших картонних коробок на замовлення всіх типів та розмірів. Ми пропонуємо виробництво картонних коробок в Ужгороді на замовлення від 500 штук. Ми виготовляємо на замовлення всі види картонних коробок: самозбірні, чотириклапанні, архівні, для піци, складної форми висікання, взуттєві та поштові. Загалом у нас ви можете замовити виробництво картонних коробок в Ужгороді будь-якого типу. Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві тари та упаковки з гофрованого картону. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво картонних коробок для пакування як звичайних, середньогабаритних товарів, так і на виготовлення нестандартних видів продукції та негабаритних вантажів. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти картонні коробки для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» однаково успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру з п'ятишарового гофрокартону для упаковки холодильника, шафи-купе тощо. Форма висічки картонних коробок на замовлення може бути обрана на ваш розсуд, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібного типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки. Виготовлення на замовлення картонних коробок в Ужгороді здійснюється в режимі 24/7 на замовлення з частковою (до 50%) передоплатою. У компанії «Експрес Упаковка» виготовлення картонних коробок на замовлення в Ужгороді виготовляється кількома способами. Основною технологією для виробництва картонних коробок є метод плоскої висікання. За таким принципом виготовляються картонні коробки різної форми, розміру та конструкції при замовленні від 500 до 1000 штук. У середньому виробництво картонних коробок в Ужгороді займає від 3 до 7 днів. Якщо ж вам потрібно 1000 і більше картонних коробок, то виготовлення коробок займе від 1 до 3 днів залежно від завантаженості агрегатів. А для виробництва коробок з гофрокартону або мікрогофрокартону буде використано технологію ротаційної висікання. Крім того, деякі види коробок із гофрокартону , а також коробок із одношарових картонів ми виробляємо тигельним способом. Ця операція застосовується при замовленні картонних коробок складної форми висікання з безліччю конструкційних або декоративних елементів. Термін виготовлення таких коробок складає приблизно 3-7 днів з моменту оформлення замовлення.

Незалежно від виду технології, всі картонні коробки на замовлення в Ужгороді ми виготовляємо за допомогою спеціальних штанцевих форм. Завдяки цьому ви не тільки можете бути впевнені в повній відповідності всіх заявлених розмірів номінальним, але і зможете самостійно вибрати найбільш підходящі розміри картонних коробок , а також вид конструкції коробки, що найбільш сподобався вам, за Міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Цей каталог включає всі можливі форми та види конструкцій картонних коробок, так що ми гарантуємо, що у нас ви зможете замовити картонні коробки в Ужгороді саме такі, які вам потрібно. Купити картонні коробки в Ужгороді за індивідуальним замовленням оптом від 300 штук ви можете в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка». Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящі коробки з гофрокартону або картону і оформити онлайн замовлення за допомогою форми в «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення картонних коробок в Ужгороді.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво картонних коробок в Ужгороді складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених способів. Виготовлення коробок з гофрокартону займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка картонних коробок залежить від вашого місця розташування в місті, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати картонні коробки на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.


Листовий картон продаж в Ужгороді

Гофрований картон у листах користується попитом в Ужгороді головним чином через свої експлуатаційні можливості як транспортну тару. Його дуже вигідно використовувати як витратний і прокладний матеріал під час різних перевезень. Причому, що найцікавіше листи гофрокартону як перегородки між рядами товарів захищають товари і один від одного в тому числі, тому що будь-яке перевезення не обходиться без зіткнень упакованих товарів один з одним. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити за низькими цінами оптом та в роздріб недорогий картон гофрований в листах в Ужгороді. В асортименті нашого інтернет-магазину ви можете купити дешево будь-коли листовий гофрокартон відмінної якості різної довжини та ширини. Але найголовніше в тому, що ми продаємо листовий гофрований картон в Ужгороді різних марок, що дозволить вам купити листи гофрокартону різної міцності, щільності та навіть висоти профілю. Продаж гофрокартону в листах в Ужгороді здійснюється оптом і в роздріб, причому різними способами: клієнту доступна купівля гофрованого картону в листах за готівковий і безготівковий розрахунок. Розрахунок готівкою може бути здійснений у гривнях за фактом отримання покупки, а також попередньо – на момент замовлення.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлений тришаровий та п'ятишаровий гофрований картон у листах нашого власного виробництва. Ми є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Тому купити у нас за низькими цінами оптом та в роздріб листовий гофрований картон ви можете практично у будь-якому розмірі та форматі. Ми продаємо практично будь-яку гофру: листи гофрокартону для переїзду, гофрокартон у листах для перевезення товарів, картонні листи для виробництва коробок, листовий гофрокартон для застилання підлог та полиць на складі. Всі види тришарового та п'ятишарового гофрокартону доступні з верхнім шаром різних кольорів. Тришаровий листовий гофрокартон є найбільш популярним та затребуваним видом гофрованого картону в Україні. Причому як у вигляді сировини для виготовлення картонних коробок, так і як матеріал для прокладання вантажоперевезень готової продукції, меблів, техніки або особистого майна. Тришаровий гофрований картон складається з двох плоских шарів - лайнерів, і одного внутрішнього - гофри, або флютинг. П'ятишаровий гофрований картон у листах від компанії «Експрес Упаковка» відрізняється від тришарового наявністю додаткових двох шарів – одного гофрованого та одного плоского шару. Це робить його набагато міцнішим і витривалішим з погляду експлуатаційних характеристик. П'ятишаровий гофрокартон краще і як сировина, і як листовий картон прокладки . Застосовується п'ятишаровий гофрокартон для виготовлення транспортної упаковки та товарної тари, яка потребує високого ступеня захисту від механічних пошкоджень. Найчастіше п'ятишарку застосовують для виробництва картонних коробок великого розміру, а також виготовлення товарної упаковки для товарів з особливими умовами зберігання (тара і упаковка для зберігання товарів в холодильних і морозильних камерах). Тільки у нашому інтернет-магазині ви можете вибрати та купити дешево оптом та в роздріб картонні листи в Ужгороді будь-якого розміру, тришарові та п'ятишарові, бурі та кольорові. Ми здійснюємо продаж листів гофрокартону як оптом, так і в роздріб.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити тару та упаковку в Ужгороді оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди маєте можливість замовити виробництво упаковки в Ужгороді. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на упаковку в Ужгороді – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет- магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Новорічна упаковка на зимові свята 21/22: вибираємо актуальні коробки для подарунків різного розміру в Ужгороді.



Дарувати подарунки на Новий рік – це вже стала традиція, якої хочеться дотримуватися. Але складність у тому, що уявити сьогодні новорічний подарунок без тематичного пакування чи обгортки просто неможливо. Тому в цій статті ми хотіли б розглянути коробки для пакування подарунків на Новий рік, які найбільше затребувані сьогодні у споживачів в Ужгороді.

Архівні картонні коробки з ручками та кришкою в Ужгороді



На сьогоднішній день архівні коробки з ручками та відкидною кришкою часто застосовуються не лише для пакування паперу та документів. Але як коробки для переїзду, товарні коробки для нехарчової продукції, і навіть для зберігання всіляких товарів. Чому з архівними коробками відбулася така зміна сфери використання, ми розповімо вам у цій статті на прикладі архівних коробок в Ужгороді.

Льняний шпагат для пакування товарів, посилок та бандеролей в Ужгороді



Льняний шпагат будь-якої моделі відноситься до категорії допоміжних пакувальних матеріалів. При цьому з усіх видів допоміжного пакування господарський лляний шпагат виділяється неймовірною універсальністю у застосуванні. Це неймовірно корисний у різних ситуаціях вид упаковки, застосування якого сьогодні можна спостерігати практично у всіх сферах господарської діяльності в Ужгороді. У цій статті ми докладно розглянемо найпопулярніші способи експлуатації лляного шпагату в Ужгороді та заодно виділимо його основні переваги та особливості.

Продаж поштових посилок в Ужгороді



Поштових операцій в Ужгороді сьогодні неможливо уявити без використання картонних коробок. У них доставляються приватні та комерційні відправлення різного типу, розміру та ваги. При цьому картонні коробки використовуються різні, та й не тільки картонні. Різноманітність використовуваних моделей поштових коробок просто вражає. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні сьогодні в Ужгороді формати та конфігурації такого пакування для посилок та інших поштових вантажів.

Види та моделі стрейч-плівок для пакування в Ужгороді



Серед усіх пакувальних матеріалів стрейч-плівка для упакування виділяється своїм масовим споживанням. Це саме той вид упаковки, який використовують у великому обсязі в будь-якому місті України представники різних галузей промисловості, сфери послуг, оптово-роздрібної торгівлі. Однак, залежно від конкретного регіону чи міста, переваги споживачів змінюються. Тому в цій статті ми розглянемо найпопулярніші види та моделі пакувальної стрейч-плівки в Ужгороді.

Вантажний, товарний та сировинний обгортковий папір в Ужгороді



Використання обгорткового паперу сьогодні в Україні відрізняється своєю дуже великою різноманітністю. Наприклад, той самий вид паперу може бути використаний і для упаковки скляних склянок для зберігання на складі, і для застилання полиці під час побілки або стелі. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші види обгорткового паперу в Ужгороді з погляду сфери та способів її застосування.

Продаж картонних коробок в Ужгороді: асортимент та особливості використання



На сьогоднішній день попит на гофротару в Ужгороді настільки великий, що можна продавати начебто будь-що. Однак, це не зовсім так. Не кожен вид чи кожна модель картонних коробок користується популярністю у споживачів у столиці Закарпаття. У цій статті ми розглянемо найбільш популярні види картонних коробок в Ужгороді, а заразом з'ясуємо причини саме такого попиту.

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн