Архівні картонні коробки з ручками та кришкою в Ужгороді

Сьогодні однією з найважливіших складових практичності та зручності у використанні картонних коробок вважається наявність зручних ручок та кришки. Це саме ті елементи конструкції, які «перетворюють» будь-які картонні коробки на універсальну вантажну тару, за допомогою якої можна перевозити та зберігати величезну кількість різноманітних товарів та вантажів. За наявності спеціальних отворів для перенесення та зручної відкидної або окремої кришки будь-які картонні коробки стають не просто зовнішньою упаковкою, що захищає від різних зовнішніх впливів. А ще й зручним засобом для транспортування різних предметів з одного місця до іншого. Причому це стосується як ручного перенесення вантажів, так і вантажних автоперевезень. Особливо це актуально в низці адміністративних установ, де досі використовують велику кількість паперових документів. Саме тому картонні коробки такої конструкції найчастіше називаються « архівні коробки ». Так, безумовно, за своїми візуальними особливостями вони дуже схожі на архівні коробки, які кілька десятків років тому служили єдиним засобом зберігання паперової документації. Однак сьогодні їх сфера застосування набагато ширша, ніж просто зберігання цінних бумів та документів в архівах. Наприклад, архівні коробки з ручками сьогодні в Україні активно застосовуються як коробки для переїзду та як товарні коробки для нехарчової продукції. Так, практично будь-який офісний переїзд не обходиться без такої вантажної тари. І це лише один із прикладів – сфера застосування архівних коробок, як і їх експлуатаційні можливості, просто величезна. Тому в цій статті ми хотіли б детальніше розглянути особливості застосування архівних коробок з гофрокартону та мікрогофрокартону в Ужгороді. А заразом і з'ясувати, де і як можна купити такі коробки з ручками та кришкою в Ужгороді за найнижчими цінами. Допоможе нам у цьому асортимент різних картонних коробок від виробника , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут можна купити в наявності і на замовлення картонні коробки в Ужгороді абсолютно будь-якого розміру та конструкції. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Чому картонні коробки з ручками та кришкою називають архівними?

Маленькая архивная коробка с ручками и крышкой Практичність та універсальність для картонних коробок завжди відігравали важливу роль. Це ті корисні властивості, які сильно спрощують будь-які операції з упаковки будь-чого. Архівні коробки з ручками та вбудованою кришкою в цьому сенсі є у багатьох випадках ідеальним варіантом упаковки, адже за допомогою такого пакування можна обмежити контакти товарів або вантажів. Особливо це важливо для великої кількості товарної продукції, якій зайві контакти з руками споживача просто шкідливі. Ось це всім відоме «помацати-помацати», яким вирізняється більшість споживачів. Крім того, часто буває так, що самі упаковуються предмети досить «вибагливі» до певних зовнішніх впливів, крім контакту з руками покупця. Картонні коробки з кришкою та ручками якраз і вирішують це питання цілком і повністю. Наявність відкидної кришки значно спрощує демонстрацію товарної продукції на вітрині, що у прийомі покупцем після доставки. Як ви й самі розумієте, у такій ситуації товарний вигляд будь-якої продукції зберігається набагато довше.

Таким чином, на сьогоднішній день всі ці споживчі властивості архівних коробок «перетворили» спочатку вузькоспеціалізовані коробки для зберігання паперів в архівах різних установ на універсальну гофротару, яку застосовують як у товарних, так і в транспортних операціях. Хоча, безумовно, архівні коробки при цьому як були, так і залишаються найкращим варіантом упаковки для зберігання паперів та документів. Зокрема, актуальна модельна низка архівних коробок сьогодні формується виходячи з форматів паперових листів – усі ці добре відомі «А4», «В6», «С2» тощо. І, як ви, напевно, знаєте, формати паперу поділяються не тільки за типом, але ще й за розміром. Тож розміри архівних коробок в Ужгороді зокрема мають попит найрізноманітніші. Однак найчастіше споживачі сьогодні вважають за краще орієнтуватися на традиційні розміри формату «А», тобто архівні коробки в Ужгороді в більшості випадків підбираються, виходячи з усіх добре відомих розмірів аркушів паперу. Щодо архівного зберігання паперової документації, то особливо. Архівні коробки для паперів сьогодні безперечно є найкращими для тривалого зберігання. Крім того, формати паперових листів нумеруються за принципом поділу листа навпіл. Тобто, один аркуш формату А1 вміщує два аркуші формату А2 і так далі. Цей же принцип закладається у формування розмірів архівних картонних коробок, коли в одну архівну коробку для паперів збожеволіють кілька архівних коробок меншим форматом. Таким чином, при архівному зберіганні документації картонні коробки підлобного типу є кейсами для різних за розміром паперових документів. Такий собі міні-архів, якщо хочете.

Конструкційні особливості актуальних сьогодні моделей архівних коробок для перевезення та зберігання різних товарів та вантажів також зберегли безліч тих елементів, які спочатку вигадувалися для зручності зберігання паперової документації. Хоча й, скажімо так, удосконалень теж є чимало. Наприклад, сьогодні в Ужгороді найчастіше продаються архівні коробки самозбірного типу . А ось архівні коробки з окремою кришкою купити складніше, оскільки споживчий попит на них у місті значно нижчий. Крім відмінностей на кшталт складання і формату кришки, архівні коробки можуть відрізнятися і іншими елементами конструкції. Наприклад, на торці архівних коробок із тришарового гофрокартону часто передбачають невеликі отвори, які дозволяють швидко дістати коробку з полиці. Завдяки елементам конструкції архівні картонні коробки можуть зберігатись як горизонтально, так і вертикально. Також конструкційно для архівних коробок передбачають спеціальні внутрішні вставки, за допомогою яких внутрішній простір коробки поділяється на секції. Наприклад, за допомогою таких вставок в архівну коробку з кришкою формату А1 можуть поміщатися два стоси паперів форматом А3 і один стос паперів форматом А2. Або якісь товари схожих розмірів. Також за допомогою внутрішніх перегородок архівні картонні коробки перетворюються на кейси для зберігання архівних боксів, папок-реєстраторів або просто файлів з документами.

У будь-якому випадку будь-які архівні коробки мають спеціальні висічені отвори з боків, які забезпечують зручний хват для його переміщення. Це важлива відмінність архівних коробок, яка зокрема відрізняє їх від звичайних самозбірних коробок товарного типу. Як, втім, і конструкція кришки, яка завжди має невелику висоту навіть за великих розмірів за довжиною та шириною. Наприклад, товарні коробки з кришкою можуть мати висоту кришки до половини або навіть до повної висоти коробки. Однак це абсолютно нехарактерно для архівних коробок. Як і наявність замкових з'єднань по центру кришки для її фіксації, які, наприклад, практично завжди є в самозбірних коробках типу зубна паста. І так далі. Хоча і будучи здебільшого самозбірними коробками, архівні коробки все ж таки мають свої унікальні відмінні риси конструкції, які дозволяють їх безпомилково ідентифікувати серед інших видів самозбірної гофротари. В цілому ж, конструкція архівних коробок, їх будова безпосередньо служать основним завданням такої упаковки - стати зручним і надійним засобом зберігання різних предметів, товарів і паперових документів (куди ж без них, зрозуміло) у різних ситуаціях. Ну а ми, давайте, перейдемо до того, з чого і як архівні коробки в Ужгороді сьогодні виготовляються.


Як відбувається виробництво архівних коробок з ручками та кришкою в Ужгороді?

Средняя архивная коробка с ручками и крышкой Архівні коробки специфікації свого призначення відносяться до групи гофротари, для якої передбачається легке або середнє навантаження. При цьому зазвичай тришарові архівні коробки використовують для більш легких вантажів, а для спеціальних вантажів великої ваги застосовують архівні коробки їх п'ятишарового гофрованого картону. Приблизною ваговою межею між цими двома групами архівних коробок є загальна маса предметів, що упаковуються, в 20 кілограмів. Таким чином, основним матеріалом для виробництва архівних коробок із ручками та кришкою зазвичай є тришаровий гофрокартон у різних варіаціях. І іноді п'ятишаровий гофрокартон, проте такі гофроящики зазвичай воліють замінювати на пластикову тару. Як це не парадоксально може прозвучати, але п'ятишарові архівні коробки великого обсягу власними силами будуть важити більше, ніж пластикові ящики плюс-мінус схожих габаритів. Також важливо відзначити, що конструкція архівних коробок також сильно впливає на остаточний вибір сировини для їхнього виробництва. Наприклад, п'ятишарові архівні коробки самозбірного типу із вбудованою кришкою купити просто неможливо – вам таку архівну тару в Ужгороді ніхто не зможе виготовити. Інша справа – тришаровий гофрований картон і легший тришаровий мікрогофрокартон. Такі види сировини використовуються для виробництва різноманітних архівних коробок в Ужгороді на постійній основі.

Також для повноти розуміння питання слід згадати, що архівні коробки з ручками та вбудованою відкидною кришкою – це самозбірні коробки складної висікання. А тому для їх виробництва обов'язково знадобляться штанцеві форми та спеціальні висічні преси певного класу – ротаційні, плоскі чи тигельні. Це все обумовлює той факт, що виробники архівних коробок з ручками та відкидною або окремою кришками віддають перевагу тришаровому мікрогофрокартону як основна сировина. Скажімо так, обравши саме цей матеріал виготовлення, можна практично повністю гарантувати замовнику виробництво архівних коробок, що мають практично будь-які елементи конструкції, навіть найскладніші у виготовленні. Плюс приємним бонусом для споживача є підсумкова власна вага архівних коробок та їх ціна – будь-які архівні коробки з мікрогофрокартону , по-перше, набагато легші, а по-друге, коштують дешевше, ніж звичайні тришарові, у тому числі й архівні. Тобто, в переважній більшості випадків виробництво архівних коробок із ручками та кришкою сьогодні в Ужгороді здійснюється саме із тришарового мікрогофрокартону. Але, безперечно, різних марок – від Т-21 до Т-24.

Архівні коробки з ручками і кришкою , виготовлені з тришарового мікрогофрокартону, є гарною і надійною гофротаром з високим рівнем «живучості». У плані експлуатації архівні коробки такого типу, в принципі, багато пробачають, що робить їх досить затребуваним видом товарної та транспортної тари. За допомогою таких коробок можна здійснювати весь цикл товарних завдань: упаковка на виробництві, транспортування, зберігання, продаж із вітрини та, нарешті, доставка покупцю. І на всіх цих етапах архівні коробки з мікрогофрокартону будуть більш ніж надійні. Таким чином, абсолютно не втрачаючи в якості експлуатації, більш дешеві архівні коробки з мікрогофрокартону є правильним вибором упаковки в багатьох випадках. В цілому, тут знову можна побачити причини, через які сьогодні саме тришаровий мікрогофрокартон є основною сировиною для виробництва первинної упаковки для різних завдань. Цей матеріал дає можливість отримати надійну і дуже легку упаковку високої якості та ще й при цьому абсолютно недорогу. Наприклад, подарункові коробки, різні кондитерські лотки, коробки для взуття, а також безліч картонних коробок різних конструкцій і форм для різних продуктів.

Власне кажучи, всі перераховані вище фактори сьогодні дають передумови споживачам використовувати архівні коробки з мікрогофрокартону не за прямим призначенням для пакування паперів або документів. А вибрати та купити архівні коробки з мікрогофрокартону в Ужгороді для товарної упаковки. Так-так, саме упаковка різної товарної продукції сьогодні є основним «споживачем» архівних коробок із ручками та кришкою. Хтось використовують її просто для доставки, а хтось – для безпосереднього продажу товарів – у будь-якому випадку, як ми сказали вище, на всіх етапах товарообігу архівні коробки з мікрогофрокартону показують себе відмінно. За своєю структурою архівні коробки з мікрогофрокартону ідентичні іншим тришаровим коробкам для пакування. Всі три шари тут розташовані в такому ж порядку, як і в звичайному гофрованому картоні: два зовнішніх (плоських) шари і один внутрішній (гофрований). Основною ж відмінністю мікрогофрокартону є дрібніша ширина та висота гофри. У середньому (мікрогофрокартон також буває різним), висота профілю тришарового мікрогофрокартону становить 1,5-1,8 мм. На архівних коробках з мікрогофрокартону ця особливість відображається безпосередньо. Причому, як візуально, так і на міцнісно-експлуатаційних можливостях. Так, висота профілю мікрогофрокартону - це не що інше, як товщина картонної коробки, будь-якої її стінки, кришки і таке інше. При цьому абсолютно будь-яка архівна коробка з мікрогофрокартону передбачає упаковку трохи меншої ваги, ніж така ж за обсягом коробка з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. Різниця становить приблизно 3-5 кілограм на великих коробках, 2-3 кілограми на середніх і 1-2 кілограми на маленьких. Ну а основна функція упаковки з мікрогофрокартону - захистити товар від пошкоджень під час його транспортування або зберігання - залишається незмінною. Однак архівні коробки з мікрогофрокартону найчастіше виконують ще й важливу маркетингову функцію. За допомогою їх тематичного оформлення різними видами друку виробники різних товарів привертають увагу споживачів до продукції, інформують про її властивості, сприяють більш презентабельній викладці товару та, як наслідок, сприяю підвищенню бажання придбати його.


Де купити архівні коробки з ручками та кришкою дешево в Ужгороді?

Большая архивная коробка с ручками и крышкой На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб архівні картонні коробки в Ужгороді, які підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити архівні коробки з відкидною або окремою кришкою. Незалежно від конструкції, архівні картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» просто збираються за будь-яких умов навіть непрофесіоналами. Вони не вимагають додаткових витрат на скотч-плівку чи клей, оскільки збираються вручну без застосування скотчу чи клею. Самозбірні архівні коробки , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовувався тришаровий мікрогофрокартон найвищого гатунку. Вони ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд.

Представлені в асортименті в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» архівні картонні коробки мають набагато меншу вагу та більшу компактність у порівнянні з будь-якими іншими картонними коробками, причому як з одношарового, так і з багатошарового картону. При цьому вони дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Так, абсолютно всі конструкції наших архівних коробок з мікрогофрокартону складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка повністю зібрана. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких завдань. Архівні коробки з мікрогофрокартону від компанії «Експрес Упаковка» за своїми експлуатаційними характеристиками значно перевершують тару та упаковку з багатьох інших видів сировини. Від коробок із звичайних плоских картонів архівні коробки з мікрогофрокартону відрізняються більшою міцністю, жорсткістю та стійкістю до різних впливів довкілля (причому навіть без спеціальної обробки). Від гофротари стандартного типу – меншою вагою, естетичністю та можливістю виробляти вироби різних форм і розмірів.

Виробництво картонних коробок компанії «Експрес Упаковка» орієнтоване на європейські та міжнародні стандарти гофротари та картонної упаковки. Одним з головних стандартів якості для нас є вимоги до гофротари та гофроупаковки міжнародної організації FEFCO-ASSCO. Тож у нашій компанії ви можете вибрати та замовити виробництво картонних коробок в Ужгороді абсолютно всіх конструкцій та моделей, регламентованих міжнародними стандартами упаковки. Така стандартизація гофроупаковки, що виробляється нашою компанією, прийнята не випадково. 30% клієнтів компанії «Експрес Упаковка» купують у нас оптом недорого картонні коробки для пакування товарів та вантажів на експорт, в основному – до країн ЄС. А, як відомо, вимоги Євросоюзу до якості ввезеної продукції та її упаковки досить жорсткі, тому вибір картонної упаковки, яка відповідає стандартам міжнародної організації FEFCO-ASSCO, є, як правило, обов'язковим. Загалом, незалежно від обраної вами конструкції та розміру картонних коробок, ми гарантовано запропонуємо вам найнижчу вартість виробництва коробок в Ужгороді.

Замовити виготовлення архівних картонних коробок ви можете, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити архівні картонні коробки за найнижчими цінами в Ужгороді. Більше 500 різних моделей картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки на замовлення за своїми розмірами будь-якого картону або гофрованого картону. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн