Новорічна упаковка на зимові свята 21/22: вибираємо актуальні коробки для подарунків різного розміру в Ужгороді.

Потреба в картонних коробках, як правило, має місце протягом усього календарного року: хтось використовує їх для упаковки товарів, хтось для доставки готової продукції покупцю, а комусь коробки потрібні для надійнішого поштового пересилання особистих речей. Однак картонні коробки , що використовуються для пакування подарунків та подарункових товарів на продаж, все-таки мають деяку сезонність. Так, наприклад, напередодні Нового року кількість бажаючих купити картонні коробки для подарунків незрівнянно вища, ніж, наприклад, у середині літа. Понад те, в останню декаду грудня попит на подарункові коробки в Україні характеризується найвищою концентрацією. Причому, що цікаво, це стосується абсолютно всіх міст і менших населених пунктів нашої країни. Тим не менш, сама наповненість попиту споживачів сильно відрізняється в залежності від конкретного регіону: коробки використовуються для однієї і тієї ж мети (упаковки подарунків), але їх візуальний та технічний формат дуже різні. У цій статті ми хотіли б розглянути коробки для упаковки подарунків на Новий рік , найбільш популярні сьогодні у споживачів в Ужгороді. Зрозуміло, що і подарунки, і подарункові товари бувають різними за розміром, видом і типом, поетом і упаковки для них потрібна далеко неоднакова. Так що в рамках цієї статті ми спробуємо торкнутися більше різновидів подарункових коробок. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент картонних коробок та різного подарункового впакування, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Тим паче, що на сайті вже зараз діють знижки на новорічне упакування для подарунків в Ужгороді.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Які подарункові коробки вибрати до Нового року в Ужгороді?

Самосборные подарочные коробки с завязками До Нового 2022 залишається трохи більше місяця, і зовсім скоро ми всі з головою поринемо в атмосферу святкових днів і зимового відпочинку. І, як будь-яке інше свято, Новий рік неможливо уявити без подарунків – усі ми в цей період хочемо не просто проводити якнайбільше часу з близькими для нас людьми, а ще й намагаємося дарувати подарунки членам нашої родини, дітям, рідним та близьким. Так, і в принципі дарувати подарунки на Новий рік – це вже стала традиція, якої хочеться дотримуватися, оскільки вона привносити радісні моменти та пам'ятні події в наше життя. Основні тренди в подарунковій упаковці цього року цілком стандартні і мало змінилися за типом упаковки, що використовується в порівнянні з минулим роком - в тренді красивий пакувальний папір , різні наповнювачі для упаковки подарунків, пакети, сумочки, мішечки і т.п. пакувальні матеріали. Особняком, як і завжди, виступають лише коробки для пакування подарунків – порівнювати обсяги їх використання з будь-якою іншою новорічною упаковкою просто немає сенсу. Сьогодні в Ужгороді при упаковці подарунків найчастіше просто не можна обійтися без подарункових коробок, адже саме вони є запорукою створення повноцінного святкового ефекту для будь-якого подарунка.

Процес вручення подарунків на Новий рік у красивих подарункових коробках - це, треба сказати, взагалі окремий вид задоволення, оскільки в багатьох випадках саме вручення подарунка комусь приносить набагато більше задоволення, ніж його отримання. Особливо, коли дотримано і форми, і змісту, тобто і самого презенту на Новий рік обрано вдало, і його оформлення відповідає урочистому моменту. Наприклад, якщо купити в Ужгороді святкові коробки для подарунків на Новий рік, то вони відіграють не меншу роль, ніж самі подарунки. Вся річ у тій атмосфері, яка створюється навколо процесу вручення новорічних подарунків. Погодьтеся, набагато цікавіше, коли подарунок кладуть під ялинку у гарній коробочці з бантиком, ніж просто вручають особисто у звичайному пакеті із супермаркету. До того ж, поліетиленові пакети – це зовсім не екологічно. А у 2022 році, як і рік тому, зберігається тренд на новорічні подарунки та прикраси в екологічній упаковці – чим більше натуральності, тим краще. Більше того, сьогодні в моді подарункова упаковка або з тематичним новорічним оформленням, або зовсім без оформлення – у натуральних відтінках матеріалу виготовлення тієї чи іншої упаковки. І саме коробки з картону, мікрогофрокартону або звичайного гофрокартону найповніше відповідають усім актуальним трендам. Так, звичайно, крафтові пакети і конверти також є цілком актуальною в 2021-2022 упаковкою для подарунків, але погодьтеся, далеко не всякі презенти доречно дарувати в сумочках або пакетах.

Також завжди потрібно враховувати, кому саме призначається новорічний подарунок. Наприклад, якщо вибрати подарунок дитині до 7 років і покласти її у звичайний поліетиленовий пакет, то особливих емоцій від такого новорічного презенту дитина не матиме. Інша річ, якщо до подарунка підібрати гарну святкову коробку з малюнком Діда Мороза чи Снігуроньки, або, наприклад, подарункові коробки з гарним зимовим пейзажем та тваринами. Тим більше, що сьогодні купити в Ужгороді найбільш актуальні моделі святкових картонних коробок, в які можна запакувати подарунки на Новий рік у 2021-2022 році, досить просто. Подарункові коробки зі спеціальним стилізованим новорічним оформленням – це досить звичний за своєю ефективністю вид упаковки і для особистого типу подарунків, і для подарункових товарів на продаж. З року в рік вони більш ніж актуальні, адже навіщо вигадувати собі складнощі, якщо можна швидко та дешево купити в Ужгороді, наприклад, крафтові для подарунків оптом чи в роздріб за ціною виробника. Це перевірений часом і попитом варіант упаковки для будь-якого подарунка, який гарантовано зможе і захистити подарунок або подарунковий товар на продаж, і одночасно з цим відмінно його прикрасити, а також ефектно подати одержувачу. А ось далі починаються різні варіанти вибору, оскільки купити в Ужгороді коробки для упаковки подарунків на Новий рік у неймовірно різноманітному асортименті. Тут і відмінності подарункових коробок по оформленню, різні форми та конструкції новорічних коробок, навіть матеріал виготовлення коробок для подарунків на Новий рік використовуються дуже різний. Втім, треба сказати, подібна ситуація спостерігається з усією новорічною упаковкою. Прагнучи максимального споживчого інтересу, виробники упаковки для подарунків в Ужгороді намагаються максимально урізноманітнити пропозицію. Тому на сьогоднішній день і новорічні подарункові коробки , і подарунковий папір, і пакети для подарунків в Ужгороді, і святкові наповнювачі для упаковки з подарунком продаються різні. Інша річ, що далеко не всі варіанти і зовнішнього офрмлення подарунків, і внутрішнього дійсно гідно цінуються у споживачів. Існує безліч прикладів, коли виробники пакувальних матеріалів банально не вгадують із споживчим попитом. То що сьогодні, напередодні Нового року справді у тренді? Насправді сам принцип споживчого вибору новорічної упаковки в Ужгороді з минулого року не змінився – це поєднання в упаковці практичності та яскравості. Крім того, бажано, що подарункова упаковка була дійсно красивою, а її оформлення яскравим і незабутнім.


Найпопулярніші різновиди новорічних самозбірних коробок для подарунків та подарункових товарів в Ужгороді.

Подарочные коробки с отдельной крышкой и дной на Новый год Найбільш очевидним варіантом основного пакування для новорічних подарунків для середньостатистичного споживача сьогодні в Ужгороді є самозбірні коробки . Але чи у всіх регіонах така ситуація? Це дуже хороше питання, на яке складно дати однозначну відповідь. Так, самозбірні коробки в цілому являють собою недорогий, надійний і дуже практичний варіант основної упаковки в різних ситуаціях. Однак подарункова упаковка, як ми неодноразово наголошували, виділяється серед усіх інших різновидів тари та упаковки своєю неоднозначністю. Тому просто непоганих і недорогих самозбірних коробочок бурого кольору в даному випадку, як правило, недостатньо. На думку багатьох споживачів, у них надто непоказна візуалізація. Інша справа - всілякі різнокольорові коробочки , а ще краще, якщо вони виготовлені з картону або мікрогофрокартону з додатковою обробкою зовнішнього шару (крейдування, шовкографія, ламінація тощо). Те саме стосується форми подарункових коробок. Використання звичних для товарної упаковки конструкцій самозбірних коробок тут цілком доречно, проте дуже багато залежить від оформлення основних елементів та наявності додаткових елементів у коробках – словом, всього того, що допоможе створити позитивний візуальний ефект.

На практиці це виглядає досить просто і зрозуміло: якщо для упаковки товарів частіше використовуються прості в збірці самозбірні коробки з кришками відкидного типу і малою кількістю замків-фіксаторів, т.к. вони часто відриваються через постійні відкривання-закривання. То ось із подарунковими самозбірними коробками все рівно навпаки, оскільки такі коробки в принципі не передбачають безліч циклів відкривання та закривання, а також тривале зберігання у сирих чи вологих приміщеннях. Більше того, якщо для упаковки звичайних, скажімо так, товарів на продаж коробки конструкції кришка-дно використовуються досить рідко, то для упаковки подарунків та сувенірів в Ужгороді картонні коробки з окремою кришкою та окремим дном користуються неймовірним попитом. Але, треба сказати, далеко не всі. Так, наприклад, у подарункових коробках з окремою кришкою та окремим дном обидві складові коробочки є фактично автономними: кожна з них збирається з однієї деталі без скотчу, клею або скоб. По суті, вони являють собою дві окремі самозбірні коробки без кришки, які можна з'єднати і перетворити в одну. Тобто це далеко не класичний варіант коробок конструкції «кришка+дно», в яких клапани і кришки, і дна скріплюються скобами або клеєм.

Таким чином, конструкційно серед усіх моделей самозбірних подарункових коробок напередодні Нового року в Ужгороді можна виділити три різновиди:

  1. Подарункові коробки «кришка-дно» із самозбірною кришкою та самозбірним дном. №0331 за Міжнародним каталогом гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO . Це універсальні коробки, які підходять для будь-яких предметів, у тому числі і для крихких, які легко зашкодити. Коробки цього виду можуть мати різну форму (наприклад, вони бувають квадратними, круглими, прямокутними).
  2. Подарункові коробки типу «скринька» або «пачка» є цільним виріб (одна сторона кришки прикріплена до основної частини коробки). №0471 за Міжнародним каталогом гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO . Така упаковка найчастіше використовується для подарунків невеликого розміру (наприклад, наручного годинника, аксесуарів, прикрас).
  3. Подарункові коробки з бічними засувками та бічними підсилювачами. №0427 за Міжнародним каталогом гофротари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO . Подарункові коробки такої конструкції використовують для пакування крихких предметів. Крім того, це оптимальний варіант упаковки для ділових подарунків (наприклад, презент начальнику або бізнес-партнеру).

Звичайно, пропозиції з продажу подарункових коробок в Ужгороді не обмежуються лише цими трьома різновидами подарункових коробок. Наприклад, купити в Ужгороді коробки з магнітною клямкою, коробки-трансформери або коробки у вигляді пеналу можна цілком просто. Однак це більше, так би мовити, ситуативна упаковка, вузькоспеціалізована, тому й казати про масовість попиту на такі коробки в місті сьогодні не доводиться. З іншого боку, наприклад, подарункові коробки-пенали в Ужгороді дуже популярні як упаковка для алкогольних товарів, у тому силі і елітного алкоголю, а це досить популярний вид новорічних презентів для дорослих. Але, знову ж таки, для дорослих – наприклад, порівнювати кількість проданих новорічних товарів для молодих людей, середнього чи старшого віку з новорічними дитячими товарами в Україні напередодні минулого Нового року не має сенсу. Так виходить сьогодні, що здебільшого на Новий рік в Україні подарунки дарують саме дітям. І це безпосередньо відбивається на новорічній упаковці, насамперед – на коробках для упаковки подарунків.

На сьогоднішній день в Ужгороді красиві подарункові коробочки та додаткові елементи декору до них пропонують купити недорого багато офлайн-магазинів та торгових інтернет майданчиків. Важливо розуміти, що якість такої продукції, залежно від її виробника, може сильно відрізнятися. І нерідко ціни на неї значно завищені. Тому найвигідніше купувати подарункову упаковку безпосередньо у виробника. Коробки для подарунків відрізняються конструкцією, формою, розмірами, матеріалом виготовлення та стилістичним оформленням. І якщо замовити новорічні подарункові коробки в Ужгороді у виробника упаковки, то вам запропонують найвигідніші ціни на новорічні коробки та найрізноманітніший асортимент. Як правило, заводи та фабрики з виробництва пакувальних матеріалів у списку продукції мають не менше 50 різних моделей спеціалізованих коробок для пакування подарунків. Так що вибрати вам точно буде із чого. Інша річ, на що звернути увагу при виборі подарункових коробок? Далі ми, зі свого боку, дамо вам кілька цілком очевидних практичних порад:

  1. Як і при виборі іншої упаковки, щоб правильно підібрати новорічні коробки для подарунків, найголовніше – це правильно підібрати розмір. Подарунок повинен поміщатись у коробку. Також бажано, щоб у коробочці залишалося ще 10-20% вільного простору для використання ложемента або матеріалу, що заповнює. Наявність ложемента особливо важлива, якщо потрібно запакувати смартфон, планшет або інший гаджет. Такий подарунок повинен щільно укладатися в коробку - так, щоб він був надійно зафіксований, а вільно переміщався по ній при дії.
  2. Якщо ви збираєтеся вибрати упаковку для якогось набору (наприклад, посуд), найкраще підійдуть самозбірні коробки для подарунків, внутрішня частина яких розділена на кілька відділень. Наявність чітко виражених відділень надійно захищає вміст коробочки від пошкоджень. Також ви можете придбати коробки для кожного елемента презенту. У цьому випадку винуватець урочистостей отримає від вас цілу гору подарунків.
  3. Зверніть увагу на форму та декоративне оформлення подарункової упаковки. Для романтичного подарунка на Новий рік чудово підійдуть коробочки з принтом у вигляді серця або у формі серця з окремою кришкою та дном. Можете бути впевнені, адресат належним чином оцінить такий перформанс.
  4. Ну, і не варто забувати про додаткове оформлення. Все-таки коробки для новорічних подарунків – це насамперед візуалізація. Наповнювач для подарункових коробок або яскраві подарункові стрічки будуть дуже доречними. До того ж той же наповнювач для коробок не тільки зробить вигляд подарунка ще більш святковим, а й захистить крихкі предмети від пошкоджень, зробить зовнішній вигляд подарунка ще більш святковим. А подарункові стрічки, окрім візуального ефекту, в разі чого ще й зможуть «підстрахувати» елементи конструкції подарункових коробок, що фіксують. Також для новорічних коробок для подарунків чудово підійдуть мотузкові зав'язки, банти чи святкові наклейки, а також деякі інші елементи декору.


Де купити подарунки в Ужгороді з готовим новорічним оформленням?

Подарочные коробки с принтом Деда Мороза Сьогодні ні для кого вже не секрет, що правильно підібрані коробки для новорічних подарунків не менш важливі, ніж подарунок. Тому питання вибору коробок до новорічних свят – це більш ніж актуальна проблема. Але ця проблема легко та швидко вирішується, якщо купити упаковку для подарунків у спеціалізованих магазинах виробників пакувальних матеріалів. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Гарні, зручні та недорогі подарункові коробки на Новий рік різного розміру – це саме те, ми можемо вам запропонувати в наявності та підлогу замовлення в Ужгороді. Ми можемо запропонувати вам таку новорічну упаковку з картону та мікрогофрокартону, яка при врученні подарунка зможе створити атмосферу свята, подарувати додаткові незабутні емоції, зробити момент отримання подарунка незабутнім!

Картонні коробки для подарунків в Ужгороді підприємства нашої компанії виготовляють із використанням штанц-форм. Саме цим ми гарантуємо чіткий збіг розмірів у кресленні-заявці та виробі. Для виготовлення подарункових картонних коробок в Ужгороді ми застосовуємо три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції коробок. У нас ви можете замовити дешево в Ужгороді подарункові коробки з гофрокартону та мікрогофрокартону, виготовлені на ротаційному устаткуванні, на обладнанні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах типу тигля. Розміри та конструкцію картонних коробок для новорічних подарунків у наборах або індивідуального типу ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва подарункових коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки. складності її конструкції та особливостей форми та складання. Всі подарункові картонні коробки, які ми виготовляємо, виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий мікрогофрокартон та картон тільки вищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і іншого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або кольорового друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані вами повністю на свій розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити подарункові картонні коробки в Ужгороді з будь-яким зображенням, нанесеним методом шовкографії. Просто виберете відповідне зображення та при оформленні замовлення покажіть його нашим менеджерам.

Новорічні коробки для подарунків Ужгород на замовлення можуть також відрізнятися за вагою через матеріал, який використаний для їх виробництва. Але при цьому всі вони мають міцність на високому рівні. Найбільшу вагу мають подарункові картонні коробки із тришарового мікрогофрокартону. Ледше подарункові коробки з багатошарового картону, а найлегші подарункові коробки - коробки з одношарового картону. Будь-які подарункові картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції таких подарункових коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати подарункові коробки довго та якісно, а головне – для пакування практично будь-яких предметів. На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок для подарунків в Ужгороді, які підходять для різних умов транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити подарункову картонну коробку нестандартної конструкції, для упаковки подарунків негабаритних розмірів, зберігання та перевезення в особливих умовах і температурних режимах.

Замовлення на виробництво подарункових картонних коробок в Ужгороді ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей картонних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити подарункові коробки на Новий рік оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок для упаковки подарунків в Ужгороді. Більше 500 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків в Ужгороді за розмірами з будь-якого картону або гофрованого картону. Величезний вибір, купівля подарункових коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб подарункові коробки з картону та гофрокартону в Ужгороді зі складу. Низька ціна на картонні коробки для подарунків у Львові. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні подарункових коробок в Ужгороді в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн