Продаж картонних коробок в Ужгороді: асортимент та особливості використання

Виробництво та продаж картонних коробок в Ужгороді сьогодні здійснюється у великих обсягах практично щодня. У місті достатньо споживачів найрізноманітнішої гофротари та упаковки, але особливо споживачі в Ужгороді хочуть купити товарні та транспортні картонні коробки різних типів та розмірів. Тут виробляється різна продукція, що вимагає тієї чи іншої упаковки. Здійснюються різні транспортні операції з товарами та вантажами, для яких також потрібні картонні коробки . Крім того, Ужгород розташований практично на українсько-угорському кордоні, а отже, це неминучий транзитний потік багатьох українських товарів до європейських країн. Таким чином, відразу можна говорити про попит на транспортне пакування різних видів та типів. На перший погляд, в Ужгороді сьогодні попит на гофротару такий, що можна продавати начебто будь-що. Але не зовсім так. Далеко не всякі картонні коробки тут справді потрібні. Тому в цій статті ми розглянемо найпопулярніші види картонних коробок в Ужгороді сьогодні, а заразом і з'ясуємо причини такої специфікації попиту. А для наочного прикладу будемо використовувати асортимент картонних коробок , вироблених підприємством «Експрес Упаковка», оскільки цей завод виробляє найбільший асортимент картонних коробок в Україні на сьогоднішній день. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку



Споживча упаковка та гофротара в Ужгороді

Самосборная коробка для смартфона А почнемо, давайте, зі споживчої упаковки та гофротари. Все-таки інтуїтивно поки що здається, що саме виробництво різних готових товарів на продаж в Ужгороді як харчової, так і нехарчової групи споживає сьогодні картонні коробки та інші пакувальні матеріали у найбільшому обсязі, якщо порівнювати з іншими сферами промисловості та сфери послуг. Але чи це так насправді? Давайте розберемося.

Отже, як ви напевно знаєте, споживча упаковка відрізняється від інших тим, що саме в ній товар потрапляє в руки споживачеві. Це упаковка товарів на продаж. Така особливість її застосування несе за собою інші відмітні ознаки. Наприклад, споживча упаковка – це універсальний засіб, який не тільки захищає товари на продаж від негативних зовнішніх впливів та різного роду та пошкоджень, але й надає споживачеві докладну інформацію про виробника та сам продукт. Крім того, споживча упаковка забезпечує захист товару від забруднення та зайвої вологості приміщення зберігання або продажної вітрини (харчові товари), а також від непотрібної взаємодії товарів один з одним у груповій упаковці, забезпечуючи таким чином максимально ефективну реалізацію продукції.

Найбільш підходящим та універсальним за ціною, можливостями та здібностями видом споживчої упаковки в Ужгороді сьогодні є картонні коробки з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону. Причому здебільшого це самозбірні картонні коробки , а потім уже всі інші. Такі коробки віддають перевагу виробникам товарів не просто так. Справа все в тому, що саме за допомогою самозбірних коробок можна отримати дійсно універсальну та максимальну зручну у використанні споживчу упаковку. Крім того, як ви знаєте, кожен товар має свої особливості, тому до упаковки також можуть пред'являтися більш специфічні вимоги, наприклад, хімічна сумісність упаковки та товару, відповідність іміджу компанії-виробника і т.д. І саме самозбірні картонні коробки здатні задовольнити ці тонкощі вибору споживчої упаковки.

Зараз на ринку Ужгорода є у продажу безліч різних видів, типів та конструкцій споживчої гофротари. Тому, щоб добре орієнтуватися в цьому різноманітті, необхідно знати особливості всіх основних груп споживчої упаковки. Саме так ви зможете вибрати картонні коробки для товару максимально швидко, ефективно та купити їх за найбільш вигідною ціною. Отже, в основі будь-якого принципу поділу спеціалізованої гофротари (а споживчі картонні коробки саме такими є) лежить функціональний принцип. Так, споживча упаковка є невід'ємною частиною товару та входить до його вартості. Наприклад, споживчі картонні коробки не призначені для самостійного транспортування та має обмежені габарити та масу. На відміну від транспортної гофротари, картонні коробки не складаються самостійну транспортну одиницю, а використовується для перевезення виключно готової продукції в транспортній упаковці. Більше того, будь-яка транспортна операція з товарами на продаж проводиться за чіткою послідовністю: є якась без упаковки, спочатку її упаковують у споживчі картонні коробки, а потім все це упаковують у транспортну гофротару. Тільки так і не інакше.

Однак при всіх цих відмінностях споживчої гофротари та транспортної, споживча упаковка може бути одночасно ще й спеціалізованою упаковкою, виробничою упаковкою або, наприклад, упаковкою для консервації та зберігання товарів. Виробниче пакування використовується в рамках виробничого процесу. а після виготовлення товарів може чудово стати гофротарою для реалізації продукції роздрібної торгової мережі. Консервуюча упаковка необхідна для довгострокового збереження сировини, матеріалів, техніки або хімічної продукції. І де зберігатимуться такі товари – на складі підприємства чи у підсобці оптового магазину – не надто принципово. Наприклад, візьмемо якісь картонні коробки, які використовуються для пакування готової продукції в харчовій, машинобудівній, хімічній або будь-якій іншій галузі. Як упаковка тут перетворюється з виробничої на споживчу? Та все дуже просто. На картонні коробки з товаром наклеюється етикетка з логотипом і готова продукція вже відправляється на продаж. Ось такий, здавалося б, дуже просто поділ. Але це зовсім не означає, що картонні коробки тут можуть бути використані одні й ті самі. Тут важливо враховувати функціональність упаковки, яку ми сказали на початку.

Наведемо яскравий приклад відмінностей споживчої гофротари та виробничої. За ступенем захисту картонна упаковка для товарів ділиться на вологостійку, паронепроникну, ізобаричну та ін. Залежно від ступеня міцності упаковку поділяють на жорстку, напівжорстку та м'яку. За компактністю упаковка буває розбірна, нерозбірна, доладна і т.д. Також упаковка може відрізнятися за кольором, фактурою, текстурою верхнього шару, прозорістю та оформленням. І якщо для використання на виробництві потрібні картонні коробки з одним набором функціональних можливостей, то для споживчої упаковки – зовсім іншим. Ну, наприклад, навіщо, питається, чи виробничій картонній коробці логотип чи надруковані спеціальні знаки? Ця реклама на картонних коробках для внутрішнього користування зовсім зайва.

Добре. Ну, а які, у такому разі, функціональні властивості є важливими для картонних коробок, що використовуються як споживча упаковка? Насправді тут треба враховувати специфіку і регіону, і споживачів. Звичайно, є, так скажімо, «постійні величини», які важливі для всіх – наприклад, вигідна ціна на картонні коробки для товару в Ужгороді. Однак у більшості випадків виробники різних товарів самостійно вирішують, якими саме функціональними властивостями повинні мати споживчі картонні коробки. У будь-якому випадку, функціональних переваг використання саме картонних коробок як споживча упаковка для товарів достатньо. Наприклад, споживчі картонні коробки завдяки жорсткості своєї конструкції дають можливість створювати упаковку різної форми. Хочете створити упаковку, що запам'ятовується, яка виділить ваш товар на тлі конкурентів? За допомогою картонних коробок це зробити найпростіше і найдешевше. Саме тому споживчі картонні коробки сьогодні в Ужгороді дуже потрібні у галузях оптово-роздрібної торгівлі з високим рівнем конкуренції, причому навіть незважаючи на високу конкуренцію з боку інших пакувальних матеріалів, особливо полімерних. Також картонна споживча тара має невелику вагу, вона економічна, універсальна та екологічна. Крім того, не варто забувати, що для виробництва споживчої упаковки велике значення має такі показники як гладкість та білизна поверхні картону. Біла поверхня забезпечує високий контраст зображення під час друку. Чи сьогодні є можливість купити такий гофрокартон для виробництва споживчої гофротари в Ужгороді? Зрозуміло, пропозицій більш ніж достатньо.


Купити транспортні картонні коробки у Львові

Четырехклапанная коробка для перевозки товаров и грузов Зі споживчою гофротарою та особливостями її застосування в Ужгороді ми розібралися, тому далі перейдемо до транспортних картонних коробок. Як ми вже зазначили на початку статті, Закарпатська область загалом та Ужгород зокрема знаходяться поблизу кордону України та Європейського Союзу. Це регіон, де транспортні операції проводяться у великій кількості. Тому транспортне пакування в регіоні має дуже великий попит. Отже, розбираймося. Як ви, напевно, пам'ятаєте, транспортною упаковкою або транспортною тарою називають упаковку для зберігання, транспортування, складування продукції. Найпопулярнішим видом транспортного пакування сьогодні в Ужгороді є транспортні картонні коробки . Причому, що цікаво приблизно одного типу. Так, якщо загалом транспортних коробок із гофрокартону існує безліч видів, то саме в Ужгороді використовуються в основному чотириклапанні картонні коробки з клапанами встик, виготовлені з тришарового гофрованого картону із середнім типом гофри (С профіль).

Чому саме такі картонні коробки так потрібні в Ужгороді у вигляді транспортної гофротари? Все просто, такий вид картонних коробок є «золотою серединою» за рядом основних принципів: ціна, якість, терміни виготовлення, тривалість експлуатації та можливості застосування. Плюс, що характерно саме для Ужгорода, тут транспортні гофроящики (друга назва коробок 4-х клапанної конструкції, виготовлених з гофрокартону) представлені у величезному асортименті різних варіантів, що продаються за дешевою ціною. Простіше кажучи, є з чого вибрати. Крім того, якісною для транспортного пакування головним показником високої якості є стійкість коробки до зовнішнього фізико-хімічного впливу. Ну, а практично весь матеріал, з якого транспортні коробки в Ужгороді виготовляються, дуже стійкий до впливу вологи та жиру. На нього немає потреби наносити спеціальне покриття, підвищуючи таким чином собівартість виробництва гофроящиків в Ужгороді та їхню ціну продажу. Крім того, ми не раз і не два зазначали, що найбільш зручною для перевезення товарів по праву вважається гофротара, виготовлена з тришарового гофрованого картону. В основному для виготовлення транспортної гофротари в Ужгороді використовують тришаровий або п'ятишаровий гофрокартон. Тришаровий листовий гофрокартон марки Т-22-Т-25 застосовують у виробництві транспортної гофротари, що слабо несприйнятлива до статичних навантажень. А ось, транспортна упаковка в Ужгороді для виробів, які потребують максимального захисту від ударів та пошкоджень, а також мають велику вагу або нестандартні розміри, виготовляється із п'ятишарового листового гофрокартону марки П-31-32.

Безумовно, всі ці особливості виробництва та застосування транспортних картонних коробок в Ужгороді має свої наслідки на якість їх виготовлення, асортимент та затребуваний модельний та розмірний ряд. Так, на відміну від картонних коробок, що використовуються як споживча упаковка, що є невід'ємною частиною товару і продається разом з ним, транспортні картонні коробки служать тільки для транспортування різних вантажів. Вони переважно великогабаритні, тому більшість пропозицій з продажу такої гофротари в Ужгороді – це чотириклапанні картонні коробки, які мають великі та рідше середні розміри. Крім того, важливим призначенням транспортних коробок є захист товарів від пошкодження у процесі перевезення. Для цих цілей гофротара такого типу нерідко постачається додатковими елементами: вкладишами, амортизаторами, гратами, обічайками, внутрішніми стінками та перегородками. Зрештою, сьогодні в Ужгороді дійсно можна купити якісні транспортні гофроящики, які надійно захищають вироби, що перевозяться, не тільки від механічних впливів, а й частково від впливу вологи. Вони переносять високий площинний і торцевий стиск, вібраційні дії і навіть падіння з невеликої висоти.

Загалом, картина попиту на транспортне пакування в Ужгороді на сьогоднішній день така, що більшість споживачів обирають саме чотириклапанні картонні коробки через їхню практичність і дешевизну. Звичайно, така транспортна гофротара має безліч інших корисних якостей, але споживачі найчастіше до питання вибору картонних коробок підходять максимально просто: головне, щоб транспортні коробки були надійні і коштували дешевше. Але все-таки варто сказати і про інші важливі плюси використання саме картонних коробок як транспортне пакування. Наприклад, на відміну від упаковки із пластику та дерева, будь-яка чотириклапанна транспортна картонна тара має невелику власну вагу. Ця перевага дозволяє не тільки спростити процес навантаження-вивантаження товару, а й значно заощадити час, що витрачається на вибір транспорту та відправлення товарів. Другою незаперечною перевагою транспортних 4-х клапанних коробок з гофрокартону слід назвати їх низьку собівартість виробництва, а також доступність на ринку сировини для їх виробництва. Все це, зрештою, значно скорочує витрати виробників гофротари в Ужгороді на виготовлення транспортного пакування з гофрокартону. Третя перевага – компактність. Транспортні 4-х клапанні коробки з гофрокартону доставляються до споживача у складеному вигляді та збираються вже на місці. Наступна перевага транспортної тари з гофрокартону – можливість нанесення на неї зображення, у тому числі складно і багатобарвного. Способів для цього існує маса: офсетний друк, флексодрук, шовкографія та ін. І, нарешті, транспортні 4-х клапанні картонні коробки багатофункціональні. Вони застосовуються для перевезення харчових товарів та продуктів харчування, товарів сільського господарства, побутової техніки, одягу, меблів, особистого майна, допоможуть перевезти щось під час квартирного чи офісного переїзду тощо. Крім того, виробництво гофрокартону більш екологічне, ніж виробництво пластику, а транспортну тару, що відслужила свою з цього матеріалу, можна використовувати як сировину для самих різних цілей, наприклад, для виготовлення макулатурного картону. До недоліків транспортної упаковки з гофрокартону можна віднести її високу вологопроникність. Але ця проблема в Ужгороді частково вирішується застосуванням ламінування лицьового шару транспортних коробок у разі потреби. Також одним із мінусів гофротари вважається недостатня міцність, а цей показник дуже важливий при тривалому транспортуванні товарів, що допускає сильний механічний вплив. В цілому ж, список переваг транспортних картонних коробок сильно перевищує кількість недоліків. Високий попит на гофротару для перевезення чогось в Ужгороді, її низька вартість та можливість утилізації без шкоди екології дозволяють виробникам такого виду упаковки успішно реалізовувати свою продукцію в Ужгороді у дуже великих обсягах. Більше того, за великим рахунком, на сьогоднішній день саме за допомогою транспортних коробок чотириклапанної конструкції, які виготовлені з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону, в Ужгороді вирішується переважна більшість питань, пов'язаних із транспортуванням товарів та вантажів різних типів та розмірів.


Купити картонні коробки в Ужгороді в наявності та на замовлення

Картонные коробки в ассортименте в наличии Проаналізувавши більшість поточних пропозицій від виробників гофротари в Ужгороді, ми можемо впевнено стверджувати, що купити і товарні, і транспортні картонні коробки в Ужгороді сьогодні найвигідніше в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Даний виробник гофротари продає універсальну упаковку з одношарового картону та багатошарового гофрокартону за низькими цінами в місті, причому, що оптом, що в роздріб. Картонні коробки тут представлені у величезному асортименті різних видів, типів і моделей. У каталозі інтернет-магазину ви можете придбати дешево картонні коробки в Ужгороді з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, п'ятишарового гофрованого картону, а також коробочки з одношарового крейдованого картону. Всі види картонних коробочок при цьому дуже різні - вони різняться за кольором, конструкцією, розміром, об'ємом, типом складання і ще за деякими іншими характеристиками. Однак загалом – це все надійна пакувальна тара з гофрокартону та картону від виробника.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари. І всі картонні коробки, представлені в їхньому офіційному інтернет-магазині, виготовляються виключно на їхніх же підприємствах. Придбати в Ужгороді коробочки з картону за цінами виробника ви можете саме тут. Гуртові та роздрібні ціни на картонні коробки без переплат! Крім того, компанія здійснює розробку упаковки з гофрокартону та продає картонні коробки дешево будь-якого розміру, будь-якого кольору, будь-якої конструкції та у будь-якому обсязі. Каталог інтернет-магазину пак юа – це найбільший прайс-лист картонних коробок в Ужгороді на сьогоднішній день. Тут ви можете вибрати та купити дешево якісні коробочки з картону для пакування будь-яких товарів та вантажів – від звичайних картонних коробок під господарські товари до самозбірних коробок під піцу з мікрогофрокартону або одношарового коробкового картону. Понад 500 моделей картонних коробок в Ужгороді завжди є в наявності на складі, можливість купити кольорові коробки в Ужгороді, а також купити картонні коробки на замовлення за своїми розмірами – в компанії «Експрес Упаковка» всі ці товари та послуги коштують дуже дешево.

На сьогоднішній день компанія «Експрес Упаковка» пропонуємо найнижчі ціни на готові товарні та транспортні коробки в Ужгороді, виготовлені з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону. У даному інтернет-магазині ви можете купити дешево оптом та в роздріб коробочки з картону наступних видів:

Також компанія «Експрес Упаковка» виготовляє будь-які види картонних коробок в Ужгороді на замовлення. Виготовлення коробок здійснюється з одношарових та багатошарових картонів та гофрокартонів. Ми пропонуємо вам виробництво картонних коробок за мінімальними цінами в Ужгороді. Будь-які картонні коробки, будь-які конструкції та форми, будь-які розміри, будь-який колір чи відтінок – все це ви можете замовити дуже дешево у нашій компанії. Виробництво картонних коробок в Ужгороді ми здійснюємо різними тиражами на штанц-формах. Саме використання штанцевих форм при виробництві будь-яких картонних коробок дозволяє гарантувати чіткий збіг заявлених та номінальних розмірів картонної коробки. При цьому, зовсім неважливо, яку конструкцію має картонна коробка, завдяки штанц-форм чіткість у розмірах досягається в будь-якому випадку. Для виготовлення картонних коробок в Ужгороді наш завод з виробництва упаковки застосовує три види обладнання залежно від обсягів замовлення та складності конструкції картонних коробок. Крім того, на вибір конкретної технології виробництва коробок впливає матеріал виготовлення. Наприклад, коробки з коробкового картону виготовляються тигельним способом, а ось ротаційна висічка для цього не підходить. Таким чином, у нас ви можете замовити дешево виробництво картонних коробок в Ужгороді, яке здійснюватиметься на ротаційному устаткуванні, на устаткуванні для плоскої висікання (рольовий прес) та на верстатах типу тигля. Розміри та конструкцію картонних коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів, або ж ми можемо ексклюзивно для вас за індивідуальним замовленням виготовити штанц-форму для виробництва картонних коробок з урахуванням потрібного вам типу та розміру коробки, складності її конструкції та особливостей форми та складання. .

Загалом, на сьогоднішній день у компанії «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок в Ужгороді, які підходять для різних цілей, видів продукції, для різних умов експлуатації, транспортування та зберігання. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку спеціального призначення нестандартної конструкції під незвичайний вид товару або вантажу. Замовлення на розробку картонної упаковки в Ужгороді або на виробництво картонних коробок в Ужгороді ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або надіславши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей картонних коробок або гофроящиків на офіційну поштову скриньку компанії « Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн