Види та моделі стрейч-плівок для пакування в Ужгороді

Стрейч-плівка сьогодні є одним із найпопулярніших видів транспортної упаковки в Україні. Її використовують практично повсюдно і для пакування посилок, і для відвантаження товарів, і для транспортування вантажів різного формату та призначення. Формат використання стрейч-плівки в Ужгороді сьогодні практично нічим не відрізняється від того, як застосовують пакувальну стрейч-плівку в інших містах України. Це, як і раніше, стрейч-плівка для упаковки. Але через специфіку товаро- та вантажообігу в місті використання стрейч-плівки в Ужгороді має свої особливості. А це, у свою чергу, безпосередньо відбивається на популярних сьогодні видах та моделях стретч-плівки. Далеко не всі види пакувального стрейчу однаково затребувані в Ужгороді. Тож у даній статті ми розглянемо найбільш сьогодні популярні способи використання стрейч-плівки для упаковки в Ужгороді, а також постараємося виділити найактуальніші на сьогоднішній день моделі такого стретчу. Ну, а допоможе нам у цьому, за традицією, що склалася, асортимент різних стрейч-плівок, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки саме тут діють найнижчі на даний момент ціни на стрейч-плівку для упаковки в Ужгороді. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Характерні особливості популярних моделей пакувальної стрейч-плівки в Ужгороді

Стрейч-пленка для ручной упаковки Стрейч-плівка вже не один рік по праву вважається одним із найбільш практичних видів упаковки. Вона дуже економічна і проста у використанні. Крім того, для цього пакувального матеріалу практично немає різниці, що саме ви хочете запакувати: які у даного товару чи вантажу будуть габарити, вага, форма та конструкції. Безумовно, така функціональна універсальність є найважливішою перевагою стрейч-плівки, адже, погодьтеся, мало якийсь інший пакувальний матеріал має стільки експлуатаційних можливостей. Ну, а якщо є чималий споживчий попит, та ще й у поєднанні з відносною простотою виробництва цього виду упаковки, це автоматично розширює представлений на ринку модельний ряд до величезних меж. У випадку з пакувальною стрейч-плівкою в Ужгороді справа саме так.

На сьогоднішній день виробництво пакувальної стрейч-плівки здійснюється в різних містах України, а наявність налагоджених способів доставки та працюючі поштові оператори тільки спрощує продаж стрейч-плівки для пакування в різних містах України. Як у великих, так і маленьких. Однак у випадку з Ужгородом ситуація з продажем та споживчим попитом на стрейч-плівку для пакування дещо відрізняється від середньостатистичної по Україні. Справа все в тому, що Ужгород розташований на кордоні України та ЄС, тому обсяг різних товарів і вантажів, що проходять через Ужгород, незрівнянно більший, ніж у багатьох інших регіонах України. Ну, а стрейч-плівка для пакування сьогодні є просто незамінним пакувальним матеріалом для надійного та безпечного транспортування товарів та вантажів. Вона надає масу можливостей і варіантів і для виробників тих чи інших товарів, і для перевізників цих предметів. Тож, звичайно, стрейчем для пакування користуються в Ужгороді дуже часто й у великих обсягах. Ну, а враховуючи той факт, що купити стретч-плівку в Ужгороді сьогодні не становить проблеми, то питання вибору стретч-плівки в Ужгороді сьогодні зводиться до банального вибору найбільш підходящої моделі або різновиду стрейчу та пошуку цього варіанта стретч-плівки за найбільш підходящою ціною.

Серед важливих особливостей експлуатації стретч-плівки в Ужгороді насамперед варто зазначити, що в більшості випадків будь-яка стрейч-плівка використовується як універсальний пакувальний або обгортковий матеріал. Абсолютно неважливо, стрейч-плівка для ручної обмотки це або для машинної, червоного кольору вона або прозорого, щільністю 20 або 23 мікрона - у будь-якому випадку, це універсальний пакувальний матеріал, який можна використовувати в контакті з різними поверхнями, товарами і вантажами. При цьому, давайте додамо, що стрейч-плівка дуже універсальна у використанні, коли йдеться про транспортні операції або упаковку в різних температурних умовах. Стретчу пакувальному практично не має значення, за якої температури ви будете його використовувати, тому що його характеристики міцності і експлуатації не змінюватися. Звичайно, є критичні температури та показники вологості, але ми ж зараз говоримо про стандартні та нормативні умови перевезення та зберігання різних товарів і вантажів, тому про крайнощі, давайте, якось іншим разом. Таким чином, на сьогоднішній день пакувальна стрейч-плівка в Ужгороді є одним із найуніверсальніших пакувальних матеріалів у застосуванні. І це при тому, що пакувальний стрейч традиційно має одне з найкращих поєднань «ціна/якість» на ринку пакувальних плівок, та й на ринку пакувальних матеріалів загалом.

Характерна для всіх видів стрейч-плівки для пакування висока еластичність разом із високим рівнем розтяжності також дуже впливають на споживчий попит на цей пакувальний матеріал в Ужгороді. Це справді корисні якості, які сильно відчуваються у процесі упаковки різних товарів та вантажів перед транспортуванням. Самі посудіть: коли ви можете дуже швидко і досить надійно запакувати що-небудь, а не витрачати зайвий час - це просто чудово. А тепер додайте до цього той факт, що за допомогою стрейч-плівки для упаковки вже упаковані товари фіксуються на транспортних піддонах. Безумовно, це дуже важливо для будь-якого перевізника чи виробника. Коли ви можете за допомогою одного пакувального матеріалу вирішити безліч можливих проблем, то, звичайно, ви його купите. Питання лише у ціні на упаковку такого типу в Ужгороді. А ціни на стретч-плівку в Ужгороді, повторюся, досить низькі на сьогодні. Висока еластичність стрейч-плівки дозволяє відмінно закріпити окремі одиниці товару в загальній упаковці. Ця властивість матеріалу зумовлює його високу розривну міцність. Відмінною особливістю стрейч-плівки є здатність розтягування зі зворотним ефектом. Така властивість матеріалу визначає одну з найважливіших характеристик - престрейч, або розтяг плівки, що відбувається перед обмоткою того чи іншого вантажу. Обмотуючи палети, плівку стрейч розтягують. У процесі повернення плівки у вихідний стан, утворюється «утримуюча сила», що забезпечує скріплення вантажу. Розтягуючись, стрейч-плівка збільшується до 4-х і більше разів. Престрейч 150% означає, що 1 метр плівки розтягнутий до 2,5 м


Споживчі та експлуатаційні можливості пакувальних плівок стретч в Ужгороді

Стрейч-пленка для обмотки грузов на паллетах Отже, основна причина великих обсягів використання стрейч-плівки для упаковки в Ужгороді полягає у її чудових експлуатаційних можливостях та доступній ціні. І якщо з питанням оптових та роздрібних цін на різні види стрейч-плівки все більш-менш зрозуміло (вигідно чи ні – кожен вирішує сам для себе), то ось із експлуатаційними можливостями стрейч-плівки питань набагато більше. Справа в тому, що оцінка можливостей стрейч-плівки споживачами дуже відрізняється залежно від конкретної експлуатаційної задачі, а також від видів самої стрейч-плівки. Як ви і самі розумієте, стрейч-плівка в цілому є дуже універсальним пакувальним матеріалом, але деякі її різновиди є більш вузькоспеціалізованими. Наприклад, в Ужгороді можна купити харчову стрейч-плівку завтовшки 9 мікронів. Це ПВХ стрей, який не затримує повітрообмін усередині упаковки. Для зберігання та перевезення низки харчових продуктів різної температури нагріву це дуже важливо, але зовсім не має значення, наприклад, для пакування поштових посилок у картонних коробках. І навпаки – стрейч-плівка для пакування посилок виготовляється з поліпропіленового полотна більшої товщини – 20 мікронів. Вона не регулює газо- або повітро-обмін усередині упаковки. Але і перший, і другий вид плівки це стретч-плівка для упаковки. Лише різна. Відповідно, і попит на них різні, і експлуатаційні можливості також. Тому далі давайте поговоримо про експлуатаційні можливості популярних в Ужгороді стрейч-плівок і загалом, і з акцентом на такі різновиди стрейч-пденки.

Найбільш важливою властивістю стрейч-плівки для пакування нехарчових товарів є прилипання шарів матеріалу один до одного, що дозволяє зробити герметичну та щільну упаковку. Це дає можливість обмотувати товари та вантажі в кілька шарів стрейчу, створюючи дуже стійку до різноманітних зовнішніх впливів упаковку. А ось харчова стрейч-плівка використовується дещо інакше. Як правило, упаковка харчовим стрейчем виробляється в один шар, проте така плівка може контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи при цьому ні смаку, ні слідів, ні запаху. До того ж різної температури нагрівання чи охолодження. А ось якщо використовувати в даній ситуації технічну стретч-плівку, цілком імовірно, що на продуктах можуть залишитися сліди або смак пластику. Така ж чутлива різниця, якщо використовувати харчову стрейч-плівку для упаковки, наприклад, посилок у картонних коробках. Харчова плівка просто не витримає можливих у процесі перевезення чи доставки механічних впливів.

Є й низка спільних для всіх видів стрейч-плівки, представленої сьогодні на ринку Ужгорода, функціональних властивостей. Це загальні характеристики, які є важливими для надійної упаковки і харчових товарів, і товарів нехарчової групи. Наприклад, однією з таких властивостей стрейч-плівок є здатність стрейчу надійно фіксувати одиницю продукції, що перевозиться. Сюди ж варто додати можливість найстрійшого. Будь-яка стрейч-плівка для пакування хоч наскількись, але розтягується, а це, у свою чергу, тягне за собою економію пакувального матеріалу. Усі види стретч-плівки в Ужгороді є дуже економічною та вигідною упаковкою. Питання лише тому, щоб вибрати правильну товщину стрейчу, щоб ця економія відчувалася. Але з цим, в принципі, особливих проблем немає, так хороших пропозицій про продаж якісної стрейч-плівки для упаковки в Ужгороді сьогодні вистачає з лишком.

Також для всіх видів стрейч-плівки характерно створення щільної упаковки. Герметично чи ні – це залежить від конкретного виду стретчу. Але упаковка будь-якого товару чи вантажу в стрейч завжди здійснюється, як то кажуть, внатяжку. У будь-якому випадку, товар або вантаж щільно фіксується, а стретч-плівка створює надійний захисний шар, що захищає товар або вантаж від різних забруднень, впливу вологи, вогкості, вигоряння кольору від сонячних променів і таке інше. Фактично будь-які механічні зовнішні впливи стретч-плівка для упаковки здатна нівелювати. При цьому, незалежно від кольору та відтінку, будь-яка пакувальна стрейч-плівка має певний рівень прозорості. Існують і взагалі безбарвні варіанти стрейч-плівки зі 100% прозорістю. Так чи інакше, будь-яка пакувальна стретч-плівка дозволяє чітко контролювати вміст в упаковці. Особливо це є актуальним, якщо ви користуєтеся послугами субпідрядників для перевезення своїх вантажів. Або ж, наприклад, склад для зберігання вашої продукції берете в наймання, а сторож вам дістається як би «навантаження» від орендодавця.

Дуже важливою властивістю пакувальної стрейч-плівки є стійкість її полотна до проколювання. Ця особливість характерна далеко не для всіх видів технічного або харчового стрейчу, оскільки залежить від товщини полотна стретч-плівки. Відповідно, чим вище товщина плівки, тим вона стійкіша до можливих проколювань. Однак тут варто враховувати, що дуже багато залежить ще й від того, чим саме ви проколюватимете стретч-плівку. Якщо це буде гостра поверхня невеликої площі, на кшталт кінчика цвяха або звичайної канцелярської скріпки, абсолютно будь-яка стрейч-плівка порветься. А от якщо ми говоримо, наприклад, про кути картонних коробок, то тут все простіше, і вказаний вище принцип добре працює. Крім того, не варто забувати, що стрейч-плівка може бути намотана на якусь поверхню скільки завгодно шарів. Відповідно, навіть якщо існує ризик проколу полотна стрейч-плівки, то постраждають лише одні або кілька нижніх шарів, а верхні шари, у свою чергу, залишаться цілими і продовжать виконувати свою пряму функцію.

І останньою, дійсно важливою особливістю будь-якої стрейч-плівки для упаковки є можливість упаковувати різні товари та вантажі, не залишаючи при цьому на них слідів. При цьому, оскільки будь-яка стрейч-плівка – полімерна плівка, тут ще й важливий діапазон робочих температур. Адже ні для кого не секрет, що багато поліетиленових і поліпропіленових виробів при нагріванні або сильному охолодженні можуть виділяти неприємний запах або просто забруднитися. Однак це зовсім не стосується стрейч-плівки, яка використовується в Ужгороді для пакування товарів чи вантажів. Незалежно від товщини, кольору та формату, будь-яка стретч-плівка для упаковки має широкий діапазон температур, при яких її можна використовувати. А також, на відміну від скотчу, такий матеріал, як стрейч-плівка, не залишає слідів при упаковці незалежно від типу поверхні, на яку намотується.


Найпопулярніші види машинної та ручної стретч-плівки в Ужгороді.

Черная и прозрачная пленка стретч для упаковки Як ми вже сказали раніше, всі види і моделі стрейч-плівки , незалежно від будь-яких своїх характеристик, вже при виготовленні поділяються виробниками стретча на стрейч-плівку для ручної обмотки і на стрейч-плівку для автоматичного застосування. Різниця між цими видами стрейчу дуже суттєва, але особливо помітна по ряду особливостей. Наприклад, машинний стрейч випускається в джамбо роликах без шпулі, тоді як ручна стрейч-плівка завжди намотана на картонну втулку певного виду. Також характерною відмінністю машинного та ручного стрейчу є розмір ролика. Так, ширина стрейч-плівки для ручної обмотки рідко коли буває більше 50 сантиметрів, оскільки це просто незручно в застосуванні. А ось ширина машинного стрейчу може бути практично якою завгодно. Те саме стосується і довжини намотування стрейчевого полотна. Ролики ручної стрейч-плівки можуть мати різну довжину намотування, проте рідко коли такий рулон буде більшим, ніж 500 метрів. Більше того, основна маса представлених на ринку Ужгорода моделей ручного стрейчу має довжину намотування в межах 300-350 метрів. А ось машинна стрейч-плівка довжину може мати, знову ж таки, яку завгодно - 800 метрів, 1000 метрів, 2000 метрів і навіть більше. У цьому випадку все дуже індивідуальне.

Довжина та ширина машинного стрейчу в джамбо рулонах зазвичай формується самим замовником, оскільки можливості виробників у цьому сенсі практично необмежені. Так що, найчастіше при покупці машинної стретч-плівки розміри та формат джамбо роликів стрейч-плівки визначається самими замовниками залежно від типу пакувальних машин, що використовуються. Ну, а оскільки машинна плівка використовується для пакування різних товарів та вантажів в Ужгороді шляхом натягу матеріалу палетайзерами (спеціальними машинами) досить часто. То й самі палетайзери бувають різні. У будь-якому випадку, тут важливо, щоб була надійна фіксація товарів, що упаковуються або вантажів. Зазвичай продукція закріплюється на палетах методом ротаційного обмотування товарів, але й інші способи стрейчування вантажів на палетах.

Залежно від застосування та властивостей, машинна плівка може бути кількох видів. Найпопулярніший сьогодні в Ужгороді різновид стретч-плівки для автоматичного використання – це пересувна плівка з показником 150%. Даний вид машинного стрейчу орієнтований використання в палетайзерах, які обладнані механізмом. Вони не вимагають підвищених параметрів міцності плівки, оскільки сам процес обмотки в них регулюється повністю. Звичайно, і стрейч-плівки для таких пакувальних машин вибираються подешевше і простіше, а значить, з якомога меншою щільністю. Зазвичай у таких палетайзерах застосовуються для пакування виробів і вантажів стретч-плівки завтовшки від 12 до 17 мікрон. Тобто, стрей-плівки для упаковки з помірними характеристиками міцності.

Престрейчева універсальна плівка (показник престрейча – 220-250%) в Ужгороді коштує сьогодні дорожче, ніж стрейч-плівка із показником розтяжності 150%. Проте використовують її також досить активно. Але, як правило, для упаковки габаритних вантажів або для транспортування товарів і вантажів на досить великі відстані. У принципі ж, використання такого стрейчу для упаковки рекомендовано для різних типів палетопакувальників – як з наявністю механізму, так і без нього. Крім того, попереднє розтягнення повинно мати не більше 250%. Це важливо, якщо ви хочете, щоб стрейч-плівка для упаковки дійсно відрізнялася чудовими, збалансованими показниками міцності та липкості.

Престрейчева жорстка плівка (показник престрейча не більше 220%) призначена для використання на різноманітних палетопакувальниках. Конкретно в Ужгороді вона найчастіше застосовується в процесі пакування важкого вантажу в ситуаціях, коли необхідна підвищена жорсткість поряд з високим стягуючим зусиллям. Робоче розтягування такого стрейчу має рівень від 200 до 220%. Один з існуючих видів відрізняється наявністю зовнішнього антиадгезійного (антиліпкого) шару, що буде знижувати липкість і запобігати залипання плівки до упакованих палет, що стоять поруч, (блокування).

Power стрійкова плівка (рівень розтяжності – понад 300%) використовується в Ужгороді на палетопакувальниках високошвидкісного типу, які забезпечені механізмом стрічу і дозволяють досягати рівня розтягування в 300%. Підвищений відсоток можливого розтягування дає можливість суттєвої економії на одній одиниці упаковки. Володіє високими характеристиками міцності, високою ударною стійкістю, відмінною липкістю, високим утримуючим зусиллям і стійкістю до можливих проколів. Такі стрейч-плівки зазвичай використовують виробничі підприємства з великим обсягом продукції, що випускається. Наприклад, всілякі комбінати та заводи.


Де купити дешеву стретч плівку в Ужгороді?

Купити дешеву стретч плівку в Ужгороді найвигідніше ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка. У каталозі нашого інтернет-магазину на сьогоднішній день представлено понад 30 моделей різного технічного стрейчу, а також близько 10 видів харчової стрейт-плівки. Крім того, на замовлення ви можете купити в нашому інтернет-магазині машинну стретч-плівку в Ужгороді абсолютно будь-яких розмірів та товщини. Усі плівки зроблені дуже якісно із поліетиленових гранул вищого ґатунку. Ми пропонуємо купити дешево стрейч плівку в Ужгороді шириною намотування 50 сантиметрів, 25 та 10 сантиметрів. А довжина стрейч-плівки, як і колір стрейчу, можуть бути різними. Ми намагаємося надати максимальну свободу вибору нашим покупцям, а тому пропонуємо купити дешево різні стрейч-плівки. Загалом же, вся стретч-плівка технічна та харчова, представлена в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», вирізняється чудовою якістю, універсальністю у використанні та високим терміном служби. Крім того, купивши пакувальну плівку стрейч у нас, ви зможете відчути низку переваг та отримати безліч бонусів.

Ну, а щоб правильно розрахувати, якого саме розміру стретч-плівку найвигідніше купити, рекомендуємо вам скористатися нашими підказками. Редакція блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» навчить вас, як правильно вибрати стрейч-плівку на вагу. Визначити вагу стрейч плівки можна за спеціальною формулою. Наприклад, маємо такі показники - 500 мм x 0,02 x 300 м (ширина (мм) x товщина (мм) – намотування (м)). Визначити вагу такого рулону можна, перемноживши довжину та ширину в метрах, товщину в міліметрах, коефіцієнт щільності та приплюсувавши вагу втулки. Тобто 0,92 х 300 х 0,02 х (500/1000) + 0,200 = 2,96 кг.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити прозору та кольорову плівку стрейч в Ужгороді дешево. Причому як харчову, так і для упаковки нехарчових товарів. Крім того, на вас чекає продаж якісної упаковки від виробника в Ужгороді будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин на будь-який вид пакувальної стретч-плівки. Професійні менеджери-консультанти. Ну, і головне, що ми хочемо запропонувати вам – це найнижча ціна на прозорий та кольоровий стрейч в Ужгороді. Всі ці та багато інших переваг чекають на вас при покупці стрейч-плівки та інших пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн