Використання пакетів Zip-Lock для пакування фасування товарів у Запоріжжі.

Поліетиленові пакетики з різними видами струнних замків вже давно стали практично незамінною упаковкою для різних харчових і нехарчових товарів маленького розміру. Наприклад, у Запоріжжі їх сьогодні використовують і для індивідуального пакування якихось товарів, і для групового пакування таких товарів, а також просто предметів невеликого розміру. Тих же запасних деталей і комплектуючих для різної електронної техніки, автомобілів, електроінструменту та ще величезної кількості різних предметів. За рівнем своєї універсальності пакети із замком Zip Lock дуже схожі зі звичайними поліетиленовими пакетами «майка», в які також можна запакувати практично все, що завгодно. Зрозуміло, все це відображається на обсязі споживання такої упаковки – якщо пакувальний матеріал є настільки універсальним і практичним, то на нього завжди знайдеться свій споживач. Природно, це все веде до великої різноманітності пропозицій із продажу пакетів із замком Zip Lock у Запоріжжі. Втім, далеко не всі види і моделі зиплоків однаково потрібні споживачам у Запоріжжі, і на те є свої об'єктивні причини. Тому в цій статті ми розглянемо найбільш популярні сьогодні в Запоріжжі види пакетів із замком Zip-Lock, а також з'ясуємо, в яких цілях їх найчастіше застосовують. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент пакувальних матеріалів від виробника, представлений в інтернет-магазині Експрес Упаковка. Оскільки саме тут представлений найрізноманітніший асортимент пакетів із замком зиплок у Запоріжжі. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Відмінні риси упаковки різних товарів і предметів у пакети Зіп Лок

Пакеты с замком Zip-Lock 300 х 300 мм Сьогодні у Запоріжжі пакети із замком Zip Lock використовуються дуже по-різному. Це такий вид упаковки, який через свою невелику ціну і велику варіативність використання буде корисний практично в будь-яких ситуаціях. Такі відмінні риси застосування зип локов стали можливі завдяки двом факторам: матеріалу виготовлення та конструкції зип пакетів. Виготовляються пакети із замком Zip Lock із лінійного поліетилену, який є неймовірно гнучкою сировиною з погляду упаковки за тими чи іншими товарами чи вантажами. З поліетилену в принципі можна виготовити упаковку буквально під будь-що, настільки він практичний як сировина. І приблизно за такими ж параметрами можна оцінювати струнні замки різного типу, які використовуються в пакетах зип лок. Виконуючи свою основну функцію, струнні замки в зип локах дають неймовірну свободу для маневру з точки зору упаковки, зберігання та перевезення товарів або чогось іншого. А якщо всю цю універсальність пакетів із замком Zip-Lock додати ще й до дешевої ціни на зип локи у Запоріжжі, то тут стає зрозуміло, чому цей пакувальний матеріал сьогодні активно використовують і в оптово-роздрібній торгівлі, і у виробничій сфері, і навіть у сфері послуг. Більше того, навіть величезна кількість авторських хенд-мейд товарів вирушають на спеціалізовані виставки або продаються покупцям саме у пакетах із замком Zip-Lock.

Поліетиленові пакети zip lock сьогодні у Запоріжжі справді стали універсальним засобом упаковки. Виготовлені з абсолютно недорого поліетилену та мають можливість створити герметичну або вакуумну упаковку, пакети із замком Zip Lock неймовірно практичні та корисні. За великим рахунком, мабуть, простіше назвати пакувальні ситуації, де такі пакети не підійдуть для використання, настільки вони багатофункціональні. Багатошарова структура матеріалу, герметична застібка, міцні зварні шви – ось ті переваги пакетів із замком Zip-Lock, завдяки яким вони сьогодні настільки часто купуються у Запоріжжі. Більше того, оскільки поліетиленові пакети Zip Lock мають струнний замок, це робить упаковку в них предметів і товарів різної консистенції дуже надійною. Герметичність пакетів зип лок є, швидше, приємним бонусом, оскільки сьогодні в Запоріжжі неймовірно велика кількість товарів і вантажів, яким абсолютно не обов'язкова герметична або вакуумна упаковка, перевозиться і зберігається в зип локах. Дуже яскравий приклад – це різні швейні товари та аксесуари на зразок звичайних гудзиків або бісеру. Так, це досить дрібні предмети, які просто розсипаються і губляться під час перевезення або зберігання, якщо не упаковані належним чином. Саме тому для їх упаковки застосовуються пакети із замком Zip-Lock . Зазвичай прозорі – щоб добре було видно вміст. Але чи потрібна бісеру чи ґудзикам герметична упаковка? Звичайно ж, ні, адже вони не псуються від впливу вологи чи перепадів температур, не окислюються на повітрі тощо.

Розміри пакетів із замком Zip Lock у Запоріжжі сьогодні можна купити найрізноманітніші. Втім, як і види зип локів . Це пов'язано з тим, що на даний момент в Україні немає єдиного стандарту, який би регулював ці параметри. Тут діє приблизно такий же принцип, як і у виробництві картонних коробок – якщо це зовнішня упаковка загального призначення без якоїсь суворої специфікації, то й розміри в ній можуть використовуватись за бажанням виробника чи замовника. Ну, а враховуючи той факт, що пакети із замком Zip-Lock використовуються для пакування предметів дуже різного розміру або габаритів, та ще й, можливо, для групового пакування таких товарів, виходить, що і розмірний ряд пакетів Zip Lock дуже різноманітний. А тепер додайте до цієї різноманітності ще й те, що в пакети-струна із замком Zip Lock упаковують і харчові, і нехарчові товари, і вийде, що сфера застосування в даному випадку настільки урізноманітняла вироблений розмірний ряд зип локів, що їх навіть важко все перерахувати . Хоча, задля справедливості, варто все-таки відзначити, що в більшості випадків пакети із замком Zip Lock у Запоріжжі використовуються для фасування дрібних деталей, розсипчастих харчових продуктів, упаковки та зберігання документів, одягу, зберігання та продажу дрібних ювелірних виробів, радіодеталей, горіхів, будівельних шурупів. Тобто предметів та товарів не дуже великого розміру, фасованих розсипом чи дрібними партіями.


Використання пакетів із замком Zip Lock для герметичного та вакуумного пакування товарів у Запоріжжі.

Цветные пакеты с замком Zip-Lock Поліетиленові пакети із замком Zip Lock - це найкращий варіант упаковки, коли потрібно розфасувати щось або щось герметично запакувати. Звичайно ж, якщо не йдеться про продукти харчування, для яких важливо зберегти температуру на певному рівні тривалий час. В інших випадках пакети із замком Zip-lock будуть відмінним вибором герметичної упаковки. Можливість щось герметично впакувати в зип локах забезпечує їх, так скажімо, конструкція: поліетиленовий шар сам по собі не пропускає кисень, а струнний замок Zip-Lock у закритому стані також виключає потрапляння всередину пакета повітря або вологи. Завдяки такій будівлі пакети із замком Zip-Lock і отримали свою поширену назву. Так, Zip-Lock - це просто назва пластикової клямки певного типу, хоча в принципі поліетиленові пакувальні пакети такого типу все-таки коректніше називати пакети-грипери.

Пакети-грипери сьогодні у Запоріжжі є найпопулярнішим видом вакуумного пакування для величезної кількості товарів. Винятком є хіба що упаковка якихось рідин харчової чи нехарчової групи – для товарів та вантажів такої консистенції герметичність упаковки у пакетах забезпечуватиметься трохи інакше. Так, наприклад, для вакуумного пакування сухих вантажів і товарів достатньо використання лише специфічного замку в пакеті (власне, zip-lock) і цільної структури поліетиленової плівки, з якої виготовлені пакети. А ось для упаковки рідин застосовуються різні пакети з клапаном, що запаюється - наприклад, пакети дой-пак. А коли йдеться про упаковку продуктів харчування зі збереженням певної температури нагріву або охолодження, то тут і зовсім використовуються поліетиленові вакуумні пакети із замком типу «слайдер». Це такий бігунок, який фіксує пакет у закритому стані. Тобто, як ви самі можете помітити, у герметичній упаковці існує чіткий поділ на кшталт вантажу та його консистенції. І хоча у всіх випадках вакуумна упаковка можлива, герметичні пакети підбираються виходячи з конкретного типу товару або вантажу, його консистенції та температури.

І, судячи з поточних тенденцій ринку, у герметичній поліетиленовій упаковці сьогодні у Запоріжжі зберігаються, перевозяться та продаються найчастіше різні товари та вантажі саме нехарчової групи. А для таких товарів краще, ніж пакети із замком Zip Lock , вакуумного пакування просто немає. Можливо, саме тому сьогодні у Запоріжжі вакуумні пакети для зберігання, перевезення та продажу нехарчових товарів можна побачити буквально на кожному розі. Більше того, зип локи – це один із найбільш затребуваних способів групового пакування різної ваги для цілого ряду товарів на сьогоднішній день. Крім того, варто відзначити, що серед усіх представлених на ринку Запоріжжя видів вакуумних пакетів пакети із замком Zip Lock продаються за найнижчою ціною. Причому настільки, що зип локи сьогодні можна купити в Запоріжжі майже в 5 разів дешевше, ніж інші види поліетиленових пакетів для герметичного пакування. Тобто, навіть незважаючи на широке поширення пакувальних пакетів іншого типу в Запоріжжі, пакети із замком Zip Lock не тільки не втрачають своєї популярності, а й за рахунок стабільно низької ціни з'являються у нових сферах виробництва, торгівлі та сфери послуг. Особливо популярні зип локи як багаторазове пакування, яке потрібно максимально зручно і швидко закривати і відкривати, не пошкоджуючи при цьому ні сам замок, ні пакет. Крім того, використання прозорого кольору дозволяє демонструвати вміст і зовсім без потреби відкривати пакет. У такому прозорому глянцевому пакетику можна зберігати будь-які предмети, у тому числі ті, яким потрібне герметичне зберігання. І, що найцікавіше, це далеко не всі переваги, які може нести пакет із замком Zip Lock у разі використання його як товарної упаковки. Серед важливих інших особливостей зип локів варто виділити такі:

  • висока міцність, надійність та довговічність упаковки;
  • можливість багаторазового використання та невибагливість до навички: якісні пакети легко витримує понад 150 циклів відкривання-закривання;
  • естетичний зовнішній вигляд, який дозволять вигідно уявити вкладені е товари;
  • можливість нанесення логотипів, контактних даних компанії, малюнку, що запам'ятовується, тощо, причому абсолютно будь-якого кольору;
  • високий рівень опору зовнішнім впливам – якщо зип-лок цілий, без порізів чи подряпин, він не тільки не пропустить вологу і пил, але створить дійсно герметичну упаковку;
  • низькі оптові ціни на пакети із замком Zip Lock у Запоріжжі – 100 таких пакетиків невеликого розміру можна купити в сумі дешевше навіть за 5 гривень.

Але, безумовно, головною перевагою використання пакетів із замком Зіп Лок залишається можливість багаторазового використання. Чому? Ну, по-перше, для товарів нехарчової групи герметична упаковка потрібна далеко не завжди. А відносно низька ціна сьогодні у Запоріжжі на багато видів поліетиленових пакетів, а не лише на зип локи. Наприклад, ті ж пакети-слайдери коштують набагато дорожче. Тим більше, що можливостей і відповідного обладнання для виробництва зип локів в Україні вистачає, а технології створення полімерної упаковки, що постійно розвиваються, дозволяють модифікувати їх, створювати нові види зип-локів , знижувати собівартість їх виробництва, економити на закупівлі сировини. Сьогодні полімерні пакети можна виготовити і з поліпропілену, і з поліетилену, з євроклапаном та зі смугою двостороннього скотчу для закривання, з екструзійним замком або приварним, одношарові та багатошарові, з подвійним замком, з кишенями, з боковим або верхнім завантаженням вмісту – словом, варіантів безліч.

Зрозуміло, такі можливості впливають на попит та пропозицію щодо пакетів із замком Zip Lock. Адже, за великим рахунком, крім обов'язкового наявність струнного замку з гладким типом з'єднання, у всьому іншому можна експериментувати. Тому популярність пакетів із замком Zip Lock у Запоріжжі дуже висока, а попит ще й різноманітний. Сьогодні пакети із замком Zip Lock застосовуються для пакування готової продукції у виробництві ювелірних прикрас та біжутерії (багато компаній упаковують свої товари саме у зіп-пакети, адже вони дозволяють повністю розглянути товар, тим самим «продовжуючи» його товарний вигляд). Кондитерські магазини, хлібобулочні заводи, цехи використовують упаковку зип-лок для зберігання деталей обладнання для виробництва продуктів харчування (наприклад, як ще можна дуже дешево упаковати різні дрібні насадки і ножі або щось подібне). У поліграфії та друкарстві використовуються зип локи великого та середнього розміру для пакування кольорового паперу, журналів, листівок, газет – вони допомагають уберегти паперову продукцію від вологи, зберегти важливу друковану інформацію в недоторканому вигляді. Для упаковки електроприладів різного типу пакети із замком «струна» застосовуються зовсім повсюдно – різні шнури, кабелі, цифрові накопичувачі тощо упаковуються саме в них. Різні текстильні товари (постільна білизна, одяг, штори тощо) останнім часом просто неможливо уявити без зип-лок упаковки. Причому настільки, що здається, ніби прозорі пакети із замком зип лок саме для цієї групи товарів і вигадувалися спочатку. Різні футболки, майки, шорти, штани та джини, светри та сорочки, бюстгальтери та колготки – все це сьогодні упаковується в основному саме в пакети із замком Zip Lock.


Найпопулярніші види пакетів із замком Zip Lock у Запоріжжі.

Пакеты с замком Zip-Lock среднего размера Потрібно розуміти, що різновиди пакетів із замком Zip Lock, про які ми говоритимемо далі, вписуються у загальноукраїнські тенденції уподобань споживачів. У переважній більшості випадків ті різновиди пакетів zip lock, про які ми будемо говорити далі, добре затребувані і в інших містах нашої країни.

Отже, пакети із замком зип-лок для упаковки, як ви вже знаєте, виготовляються з поліетилену. Причому цей поліетилен може бути різним за своїм типом – власне, ПНД, ПСД та ПВД. Однак, це далеко не все. Відмінності в моделях зіп-локів можуть бути ще й за ступенем щільності цього поліетилену, його прозорості, а також за рівнем робочих температур. Навіть на перший погляд у однакових зипів через ці показники можуть бути різні можливості застосування. Формат застібки (власне кажучи, цього Zip-Locka) також може дещо відрізнятися у різних моделей поліетиленових пакетів. Так, наприклад, сьогодні в Запоріжжі моно цілком дешево купити оптом чи в роздріб поліетиленові пакети з одинарним, подвійним або навіть потрійним замком Зіп Лок. Крім того, візуальні відмінності в зип локах можуть бути ще й у кольорі контрольної смуги та відтінку пакета. Ну, і, звичайно, куди ж без друку. Різні формати малюнка, логотипу, їх кольоровість та способи їх нанесення також можуть відрізнятися. Власне кажучи, як і назви у зип локів можуть бути різними: зиплоки, зип-локи, Zip-Lock, грипер, zip-пакет, пакет-струна, пакет-грипер і так далі. Варіантів назви може бути безліч, проте всі ці терміни та поняття позначають той самий вид пакувальної продукції.

Серед найбільш популярних сьогодні у Запоріжжі пакетів із замком Зіп Лок сильно виділяються так звані одинарні пакети із замком Zip Lock . Вони є прозорими пакетами середньої щільності з одинарним відділенням і одинарним замком Zip-Lock. За фактом, на сьогоднішній день такі зип локи такого формату можна купити у Запоріжжі максимально дешево. Саме це, на нашу думку, пояснює високу популярність одинарних зиплоків у споживачів у Запоріжжі. Хоча в цілому в місті сьогодні можна купити різні види зип локов. Наприклад, дійсно гарною популярністю у Запоріжжі відзначаються такі види пакетів із замком Zip-Lock:

Використання всіх цих видів пакетів із замком Zip-Lock може бути різним. У Запоріжжі вони можуть застосовуватися і в продуктових ринках або в магазинах продажу продуктів для фасування різних товарів на кшталт арахісу, сухофруктів, кулінарних приправ тощо. Компанії з продажу товарів для тварин у Запоріжжі упаковують у зип-локи різні корми, вітаміни, засоби догляду за тваринами. Магазини швейних товарів у Запоріжжі використовують пакети із замком Zip-Lock для продажу різних комплектуючих та запчастин для швейних машин, наборів для вишивання, зразків тканин та інших товарів. Продаж господарських товарів у пакетах Zip-Lock вже давно є дуже поширеним явищем. Вони дійсно багато чого з товарів цієї товарної групи продають. Компанії, що продають сільськогосподарські товари в Запоріжжі, поліетиленові пакети із замком Zip-Lock розфасовують всілякі добрива, засоби для боротьби зі шкідниками. Фасування чаю та кави в зип-лок пакети явище також досить часто у Запоріжжі, хоча, за великим рахунком, для цього є більш підходяща упаковка. А ось для ювелірних товарів та різної біжутерії складно знайти більш відповідну упаковку, ніж пакети із замком Zip-Lock. Загалом, ви самі можете помітити, що пакети із замком Zip-Lock сьогодні можна побачити як товарну упаковку практично у всіх торгових точках Запоріжжя.

Поєднує всі такі різновиди зипів їх формат замку. Хоча одинарний, хоч подвійний замок на zip-пакетах являє собою дві поліпропіленові смуги, що щільно з'єднуються і легко роз'єднуються один з одним. Їх з'єднання відбувається за рахунок наявності пазів та виступів. Замки можуть приєднуватися до пакету клеєм або спайкою, а сам пакет виготовляється з поліетиленової або поліпропіленової плівки. По суті, це той же прозорий поліетиленовий пакет, тільки більш щільний і оснащений спеціальним замковим пристроєм зип-лок для герметичної упаковки. Завдяки наявності замку пакет Zip lock герметично закривається та придатний для багаторазового використання. Цей вид пакетів є одним із найдоступніших і універсальних видів герметичної упаковки багаторазового використання. Але лише для нехарчових товарів. Для пакування продуктів харчування зип локи краще не використовувати, хоча якщо ви не будете постійно змінювати температурні умови зберігання, то можна використовувати зип локи. Замок-грипер помітно покращує зовнішній вигляд упаковки і не допускає прокидання вмісту. Також він забезпечує захист товару від проникнення пилу, вологи чи комах. Виробники багатьох товарів виграли від використання такої упаковки. Zip-пакети вдало використовуються для фасування кормів для тварин, мінеральних та натуральних добрив, побутової хімії, дрібних деталей для інструментів або електронної техніки тощо.


Найнижчі ціни на пакети із замком Zip-Lock у Запоріжжі.

І наприкінці нашої статті ми хотіли б розповісти вам, де сьогодні у Запоріжжі можна купити пакети із замком Zip-Lock за найнижчими цінами. Поліетиленові пакети різних розмірів із застібкою Zip-Lock за найнижчими цінами у Запоріжжі можна купити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо поліетиленові пакети-струни для пакування товарів, посилок та різних вантажів у широкому асортименті. У нас ви можете дешево купити пакети із замком Zip Lock маленького, середнього та великого розміру у зручній фасуванні по 100 штук.

Асортимент пакетів-гриперів із замком Zip-Lock, представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», дуже різноманітний. У нас ви можете купити дешево будь-який вид зіплоків, про які ми розповідали у цій статті. Наприклад, ми можемо запропонувати вам купити недорого прозорі пакети-грипери із контрольною смугою буквально для всього! Продаж пакетів для посилок, пакети із замком для готової продукції, подарункові поліетиленові пакети, пакети із замком зип лок для подарунків та сувенірів – все це ви можете купити у Запоріжжі як оптом, так і в роздріб. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» кожен клієнт зможе вибрати найбільш зручний варіант покупки Zip Lock пакетів. Крім того, для більш вигідної купівлі пакетів гриперів у Запоріжжі ми готові запропонувати вам купити пакети із замком Zip Lock зі знижкою від 15% та вище – залежно від загальної кількості куплених товарів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого у Запоріжжі прозорі пакети із замком зип-лок будь-якого розміру, нестандартної форми та кольору, з кількома видами розташування та кількості замків. Також ми можемо запропонувати вам прозорі пакети Zip-Lock з печаткою логотипу вашої компанії або будь-якого іншого зображення відповідно до ваших комерційних потреб та вимог. Всі пакети із замком Zip Lock в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ми продаємо за цінами виробника. Всі представлені в каталозі нашого інтернет-магазину пакети-струна виготовляються на підприємствах наших партнерів, і саме тому ми готові запропонувати найнижчі ціни на пакети із замком Zip Lock у Запоріжжі. Виробничі потужності та технологія створення пакетів із замком типу Zip Lock, що використовуються, дозволяють нам гарантувати вам максимально стислі терміни виробництва, високу якість і конкурентні ціни на всі види пакетів з каталогу нашого інтернет-магазину. Повне дотримання технології виробництва дозволяє нам запропонувати вам герметичні зиплоки, що повністю відповідають ГОСТу для даного типу продукції.

Всі пакети із замком Zip Lock від компанії «Експрес Упаковка» неймовірно надійні та підійдуть для пакування, зберігання та перевезення будь-яких товарів та предметів. Ви можете використовувати їх для упаковки готової продукції на полиці магазинів та супермаркетів, як упаковка для одягу та взуття, як упаковка для подарункової, презентаційної та сувенірної продукції, а також у багатьох інших випадках. Величезний вибір різноманітних зип локів, покупка будь-якої моделі пакетів із замком Zip Lock у Запоріжжі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість купити будь-яку кількість пакетів-струна у Запоріжжі зі складу та забрати самовивозом або замовити доставку, низька ціна на пакети грипери у Запоріжжі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні поліетиленових пакетів із замком Zip Lock в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн