Продаж архівних коробок та боксів у Запоріжжі: найпопулярніші моделі виробів

Український обласний центр Запоріжжя щодо споживання упаковки та гофротари сьогодні є класичним прикладом дуже різнобічного ринку збуту. Тут купують різну упаковку і гофротару, причому як оптом, так і в роздріб. У місті функціонує безліч різноманітних підприємств з випуску різної продукції, промислові гіганти важкої галузі, а також безліч різноманітних контор, офісів, фірм, складів тощо. Всі ці суб'єкти господарської та торгової діяльності є потенційним споживачем упакування. І якщо для більшості видів пакувальних матеріалів є свої лідери попиту, то купити архівні коробки та бокси для паперів у Запоріжжі сьогодні хочуть практично у всіх галузях господарського та торгового життя міста. Щоправда, скрізь потрібні архівні коробки або картонні бокси для паперів зі своїми особливостями. Але, зрештою, це веде лише до різноманітності пропозицій щодо продажу гофротари та упаковки такого типу на ринку міста. У цій статті ми постараємося виділити з усього цього різноманіття пропозицій найпопулярніші на сьогоднішній день види архівних коробок та боксів для паперів у Запоріжжі. Зрозуміло, з докладним аналізом специфіки їх застосування. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент архівних коробок та боксів для паперів, який виробляє компанія «Експрес Упаковка». Оскільки даний виробник гофротари на сьогоднішній день у Запоріжжі пропонує найрізноманітніший асортимент архівних коробок та боксів для паперів за ціною виробника. Загалом, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Популярні способи використання архівних коробок у Запоріжжі та їх відмінні особливості

Архивная картонная коробка под лист А4 формата Використання архівних коробок у Запоріжжі сьогодні відрізняється своєю різноманітністю. І щоб зрозуміти причини такого явища, варто почати спочатку – що взагалі уявляють архівні коробки та чому їх так називають? Мабуть, навряд чи ми когось здивуємо тим фактом, що споконвічне застосування архівних коробок зводилося до зберігання різної документації та цінних паперів. Ще з радянських часів у нашій країні всю документацію та різні цінні казенні предмети зшивали та розкладали за відповідними коробками. Ну, а оскільки така документація та предмети могли важити досить багато, картонні коробки , що використовуються для їх зберігання, набули своїх перших відмінних рис. Саме з цієї причини архівні коробки виготовляють із різних видів гофрокартону – залежно від ваги вкладень та документів сьогодні у Запоріжжі використовують як тришарові архівні короби , так і п'ятишарові коробки. Все також через потенційно велику вагу вкладень другою відмінністю архівних картонних коробок стала наявність спеціальних висічених з боків ручок. Так зручніше і переносити коробки по приміщення, і діставати з полиці, та й у принципі наявність ручок робить процес роботи з архівною документацією та казенним майном швидшим. Ну, а оскільки письмовий чи друкарський папір для документів є досить крихким матеріалом, який легко піддається зовнішнім впливам, а надруковані символи мають властивість вигоряти на сонці, ще однією головною особливістю архівних коробок стала кришка.

Сьогодні способи використання архівних коробок суттєво розширилися у своєму різноманітті. Спочатку тара виключно для зберігання документів, сьогодні архівні картонні коробки в Запоріжжі застосовуються і як споживча гофротара для продажу товарів, і як транспортна упаковка для перевезення та зберігання різних товарів і вантажів. Так, наприклад, купити сьогодні в Запоріжжі можна самозбірні архівні коробки, бокси з мікрогофрокартону для паперів, архівні коробки з кришкою, картонні бокси для зберігання документації, п'ятишарові архівні коробки з ручками для важких вантажів, архівні папки з одношарового та багатошарового картону, настільні мікрогофрокартону для паперів. Словом, різноманітність використання архівних коробок у Запоріжжі буквально вражає! Так що сьогодні має на увазі поняття «архівна коробка», якщо не тільки призначення? Виходячи з власного досвіду, можемо з упевненістю стверджувати, що сьогодні, коли клієнт хоче замовити архівні картонні коробки, він у більшості випадків має на увазі картонні коробки певної конструкції - з тією ж кришкою, бічними ручками і так далі. Все, як і класичних архівних коробках. Часто архівні коробки в Запоріжжі хочуть купити зі спрощеним типом складання (самозбірні архівні коробки з відкидною кришкою), а також архівні короби з посиленими бічними бортами. А ось призначення таких архівних коробок може бути різним. Причому, що цікаво, на практиці виходить, що в більшості випадків архівні коробки такого типу сьогодні купуються в Запоріжжі для індивідуального та групового пакування товарів, а також для поштового пакування різних посилок.

Серед усіх можливих варіантів та видів конструкції архівних картонних коробок найбільшим чином у Запоріжжі виділяються архівні коробки з відкидною кришкою , на краях якої є бічні клапани (посилена версія звичної самозбірної коробки «з вушками» FEFCO-ASSCO 0427), а також картонні архівні коробки верхньою частиною (FEFCO-ASSCO 0200). Останній вид архівних коробів найчастіше називають просто купити архівний лоток. Такий розподіл обумовлений умовами зберігання архівних документів. Якщо короби планують зберігати в горизонтальному порядку, підійдуть і лотки, але якщо архів призначений для вертикальних розстановок, і зберігання коробів буде саме в такому положенні, обов'язково потрібно замовляти кришки. У будь-якому випадку, ці два види архівної гофротари є відмінним способом зберігання документації та іншого майна в різних умовах. І, якщо підійти до питання купівлі архівних коробок такого типу належним чином, то можна отримати надійну та довговічну упаковку, здатну вирішити поставлені завдання.

Серед інших особливостей конструкції та форми архівних коробок варто виділити низку загальних для всіх видів такої гофротари моментів. Так, архівні короби дуже зручні при транспортуванні та зберіганні. У розібраному вигляді – це просто аркуш картону. Складання можна проводити самостійно без підручних інструментів. З боків формуються вирізи, які служать ручками та додають зручності при перенесенні коробів. За відсутності необхідності в коробах їх легко можна розібрати і скласти чаркою. Для надійності зберігання документів можна використовувати зав'язки на короби, до яких з метою безпеки кріпити пломби. За бажанням споживачів на такі архівні короби наноситься логотип компанії, контактні дані підприємства або за допомогою друку візуально оформляється спеціальне місце для маркування. Так чи інакше, ціна на архівні коробки в Запоріжжі сьогодні залежить від розмірів коробок, що використовуються для їх виготовлення матеріалів, а також від обсягів замовлення (все як завжди – оптом дешевше).

Придбати за ціною виробника архівні коробки з гофрованого картону та мікрогофрокартону у Запоріжжі ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо найдешевші ціни на архівні коробки різного типу в місті. Архівні картонні коробки з кришкою та ручками, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», поєднують у собі чудову міцність та дивовижну легкість. Це досягається за рахунок правильного вибору сировини та чіткого дотримання технології виробництва. Що в кінцевому підсумку дозволяє отримувати вироби досконалої невеликої ваги та дивовижної компактності в порівнянні з багатьма іншими тари та упаковки з гофрованого картону. При цьому всі картонні архівні коробки та бокси для паперів, які ми пропонуємо вам купити дешево в Запоріжжі, дуже міцні та відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції коробок архівних коробок з ручками і кришкою складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, додатково посилюються, коли коробка знаходиться в зібраному стані. Така особливість конструкції дозволяє використовувати архівні самозбірні коробки практично для будь-яких видів товарів і вантажів.


Архівні бокси для паперів у Запоріжжі в роботі офісу, складу та бухгалтерії

Архивная коробка для бумаг А5 формата Архівні бокси з гофрокартону у Запоріжжі є більш специфічною тарою. Ні, не можна сказати, що їх купують нечасто. Скоріше навпаки. Однак за рівнем попиту така упаковка все ж таки поступається стандартним архівним коробкам з кришкою або ручками. За всієї своєї специфічності архівні бокси для паперів у Запоріжжі мають свій споживач. Тому сьогодні ми сміливо можемо стверджувати, що архівні бокси для паперів у Запоріжжі хочуть купити як оптом, так і в роздріб. Причому, у різних варіаціях типу, виду, розміру та способу оформлення. Найчастіше архівні бокси для паперів виробляються з тришарового гофрокартона або мікрогофрокартону. Все залежить від кінцевої товщини стін архівного боксу, яка, у свою чергу, повністю залежить від особливостей застосування архівної тари такого типу. Так, наприклад, картонні бокси чудово підходить для транспортування товарів та предметів, які потребують додаткового захисту. Це стосується, наприклад, різних публіцистичних та рекламних матеріалів, що випускаються з м'якою обкладинкою. Щоб довезти такі товари до місця призначення, їх щільно пакують в архівні бокси або в архівні коробки з кришкою. Тут все залежить від ситуації та бажання самого виробника такого роду продукції. Головна перевага архівних боксів у такій ситуації – забезпечення високого рівня захисту предметів при різних ударних навантаженнях. Крім того, архівні бокси з гофрокартону забезпечують вантажам збереження форми в процесі транспортування (навіть при значних вібраціях), а також забезпечує простоту та легкість переміщення та складування упакованої продукції.

Важливою відмінністю архівних боксів для паперів з погляду споживчого попиту є їх не зовсім стандартна форма в порівнянні зі звичними пакувальними коробками квадратної або прямокутної форми. І, як показує практика, сьогодні виникає чимало ситуацій, коли стандартна гофротара з якихось причин не може бути використана. Наприклад, якщо йдеться про переміщення предметів інтер'єру дизайнерської роботи, що мають незвичайну форму. Упаковка, розрахована на найпоширеніші габарити, у цьому випадку виявиться недостатньо надійною. Вона зможе забезпечити щільне прилягання стін тари до товару, отже, не гарантує його безпеку. Інша справа, коли використовуються архівні бокси, їхня нестандартна конструкція дозволяє в таких випадках забезпечити максимальне збереження вмісту.

Однак такі особливості конструкції архівних боксів та потенційні можливості експлуатації досягаються далеко не завжди. Як і в багатьох інших випадках, купуючи архівні бокси у Запоріжжі, потрібно вибирати гофротару високої якості від виробника. Тільки так можна забезпечити вирішення поставлених пакувальних завдань. Архівні бокси для паперів за своєю класифікацією відносяться до категорії коробок складної висікання. Виробництво архівних картонних боксів гарної якості з гофрокартону у Запоріжжі потребує наявності сучасного обладнання та кваліфікованого персоналу, здатного працювати на ньому. Крім того, слід розуміти, що чітке дотримання технології виробництва не менш важливо, ніж вибір відповідної сировини для картонних боксів для паперів. З нашого особистого досвіду можемо вас відповідально заявити, що це тільки так здається, що вибір гарного гофрованого картону дає гарантію надійної та довговічної упаковки. Насправді ж сам виробничий процес грає анітрохи не меншу роль як готової продукції, ніж сама сировина. Особливо це важливо при виготовленні архівних картонних коробок та боксів, розрахованих під велику вагу упаковки.

Якщо порівнювати вартість архівних боксів з гофрованого картону або мікрогофрокартону в Запоріжжі, то в порівнянні з іншими видами картонних коробок можна купити порівняно дешево. Точна ціна на архівні бокси для паперів з гофрокартону зазвичай залежить від місткості і кількості одиниць, що замовляються, проте в цілому не перевищує вартість іншої гофротари схожого розміру і обсягу. А за надійністю та довговічністю архівні бокси з гофрованого картону є одними з найкращих. Вони виготовляються з міцних та дуже зносостійких видів тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Крім того, вони безпечні та екологічно нешкідливі, в них можна зберігати дитячі іграшки, журнали, книги, та й, зрозуміло, звичні всім документи та цінні папери. А при додатковій обмотці повітряно-пухирчастою плівкою в архівний бокс можна запакувати і посуд, і побутову техніку з чутливим типом покриття.

Якщо ви хочете купити дійсно якісні архівні бокси для паперів у Запоріжжі, то найвигідніше це зробити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Нарівні з архівними коробками стандартної прямокутної або квадратної форми, недорогі архівні картонні бокси для паперів виробництва компанії «Експрес Упаковка» є актуальною та дуже затребуваною упаковкою для перевезення багатьох видів готової продукції, предметів домашнього та офісного інтер'єру, обладнання та інших цінностей. І в цьому немає нічого дивного, адже архівні бокси від виробника, які ми вам пропонуємо купити недорого в інтернеті або замовити виготовлення архівних боксів на замовлення, відрізняються рядом переваг та функціональних особливостей. Оскільки картонні архівні бокси від компанії «Експрес Упаковка» - це самозбірні коробки складної форми висікання , вони дуже просто збираються за будь-яких умов навіть непрофесіоналами. Упаковка паперів, документації чи будь-якої продукції в архівні самозбірні бокси від компанії «Експрес Упаковка» не вимагає додаткових витрат на скотч-плівку чи клей, а отже – заощаджують ваші гроші. Усі моделі архівних боксів, представлені в каталозі нашого офіційного інтернет-магазину, є самозбірними та збираються вручну без застосування скотчу чи клею. Всі архівні картонні бокси для паперів, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення використовується тришаровий гофрований картон та мікрогофрокартон вищого ґатунку. Всі вони як бурого, так і білого кольору ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку різного типу і рівня складного. Зображення та колірна гама малюнка, логотипу, будь-якої текстової інформації можуть бути вибрані вами повністю на власний розсуд. Компанія «Експрес Упаковка» може виготовити вам бурі або кольорові архівні картонні бокси для паперів з абсолютно будь-яким зображенням. Просто замовте на нашому сайті архівні бокси відповідного розміру, а потім оберіть відповідний формат малюнку – і ми швидко виконаємо ваше замовлення на виготовлення архівних боксів із печаткою зображення у Запоріжжі!


Використання архівних коробок як гофротари для переїзду в Запоріжжя

Архивные и другие коробки для бумаг переезда Архівні картонні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону сьогодні в Запоріжжі є одним із найкращих видів транспортної гофротари для найрізноманітніших товарів та вантажів, особистого майна та інших різних предметів. Дуже часто мувінгові компанії застосовують таку упаковку як коробки для переїзду. Аргументація тут проста:

  • архівні коробки міцні, надійні та зносостійкі;
  • конструкція архівних коробок передбачає наявність зручних ручок та кришки;
  • в архівних коробках можна транспортувати автомобілем або переносити вручну будь-які предмети;
  • поточні дешеві оптові ціни на архівні коробки в Запоріжжі дозволяють використовувати їх без обмежень.

Архівні коробки для переїзду до Запоріжжя сьогодні справді коштують досить дешево. Дивно, але є ряд подарункових коробок з багатошарових та одношарових картонів, які коштують сьогодні в Запоріжжі набагато дорожче за архівні! Хоча при цьому набагато поступаються їм і в міцності, і в розмірах, і в практичності. Загалом, тим фактом, що архівні коробки для переїзду сьогодні в Запоріжжі можна купити високої якості і за цілком вигідною ціною, активно користуються різні транспортні та поштові компанії. Та й, крім ціни, інших переваг у архівних коробок для переїзду більш ніж достатньо. Це легка та компактна гофротара, яка швидко збирається та розбирається, а після використання утилізується через непотрібність, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. При цьому під час переїзду архівні коробки можуть відмінно захистити предмети і вантажі, що знаходяться всередині, від самих різних неприємностей, можливих у процесі перевезення або ручного перенесення. Наприклад, архівні коробки для переїзду добре захищають упаковані вантажі від пошкоджень в результаті падінь, від різного роду механічних впливів, попадання вологи, вигоряння від сонячних променів, забруднення від бруду та пилу. Крім того, на таку архівну тару легко наносити будь-які написи чи інформаційні знаки, не кажучи вже про логотип компанії-перевізника. Отже, плюсів справді вистачає.

Архівні картонні коробки для переїзду відносяться до категорії транспортної гофротари і по суті нічим не відрізняються від товарної тари такої ж конструкції. Однак далеко не всі товарні коробки або архівні коробки для паперів підійдуть для переїзду. Враховуючи особливості перевезення особистого майна і неоднорідність предметів, що упаковуються (різний розмір, форма, конструкція і т.д.), найкраще вибирати архівні коробки для переїзду, виготовлені з міцних марок тришарового гофрованого картону або ж з п'ятишарового гофрокартону. Крім того, на стан самих коробок при покупці варто звернути увагу. Не секрет, що для того щоб будь-яка гофротара стала надійним захистом для вантажів, що перевозяться, вона повинна зберігатися у відповідних умовах. Інакше може виникнути ситуація, коли при складуванні навантажених майном коробок конструкція коробок руйнується, а майно в результаті ушкоджується. Це найчастіше відбувається через підвищену вологість приміщення, де знаходяться коробки для переїзду . Навіть найміцніша коробка, яка зроблена з целюлозної сировини, може стати непридатною через зберігання на промерзлому складі з дахом, що протікає. Адже з підвищенням вологості повітря збільшується і вміст рідини в гофрокартоне, отже, знижується його міцність. Так, при вологості гофрокартона, що дорівнює 13-14%, його опір стиску в торцях зменшується на 50%, а при досягненні параметра 18-20% матеріал стає непридатним до використання. Оптимальний показник вологості – 10%. Також деформація може статися через неправильний вибір розмірів транспортної тари з гофрокартону. Тому набивати коробки предметами до стану, коли стінки коробочки раптово стають округлими, не варто. Також дотримуйтесь звичайних правил перевезення вантажів і товарів у такого роду упаковці. Наприклад, у завантажених картонних коробках, що знаходяться на нижніх «рівнях» кузова автомобіля, в жодному разі не повинно бути порожнеч усередині. Вони ведуть до нерівномірного розподілу навантаження та перекосів. І щоб уникнути типових проблем з картонними коробками під час переїзду, необхідно врахувати сукупність усіх вищеописаних факторів, що впливають на міцність упаковки. У такому разі, ваше майно точно не постраждає під час переїзду.

Архівні коробки з гофрованого картону , що використовуються в процесі квартирного або офісного переїзду, застосовуються, як правило, для перевезення важких та надважких вантажів. Тому за своїми характеристиками міцності-експлуатації архівні коробки для переїзду не повинні поступатися різною тарі з дерева, пластику або металу. Тож і до їх виготовлення, і до їх можливостей попит особливий. Насамперед це виявляється у марках гофрованого картону, що використовуються. Для виробництва стандартної архівної товарної гофротари використовується найчастіше тришаровий гофрований картон марок Т-21 та Т-22. А ось для виготовлення архівних коробок для переїзду такий гофрокартон буде трохи заслабкий. Тим більше, якщо це архівні картонні коробки для важких та надважких вантажів. Такі коробки для переїзду повинні виготовлятися з матеріалу ще міцніше.

Зазвичай для виготовлення архівних коробок, що використовуються в процесі переїзду, використовується тришаровий гофрокартон марок Т-24 і Т-25, а ось п'ятишаровий картон гофрований підійде практично будь-якої марки, як і семишаровий. Також відмінною особливістю коробок для переїзду, призначених для перевезення важких та надважких вантажів, є посилене дно та відносно великі розміри. Так, архівні коробки невеликого розміру не застосовуються при переїзді, тому що є більш дешеві аналоги з гофрокартона простіше, яких з лишком вистачає. Крім того, важливою відмінністю такої тари є наявність додаткового захисту для вантажів від пошкоджень у процесі перевезення. Для цього коробки для переїзду забезпечується додатковими елементами - вкладишами, амортизаторами, гратами, обічайками і т.п. Якісні архівні коробки з гофрокартону Т-24, Т-25, П-30 і П-31 надійно захищає вантажі, що перевозяться не тільки від механічних впливів, але і від впливу вологи і пилу. Вона витримує високий площинний та торцевий стиск, вібраційні дії і навіть захищає вантажі під час падінь з невеликої висоти. І, нарешті, архівні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрокартону у процесі переїзду дуже багатофункціональні. Вони підійдуть для перевезення побутової техніки, одягу, меблів – практично навіщо! І найголовніше, архівні коробки з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону виключають вічну проблему гофротари для переїзду – недостатню міцність. Ці коробки для переїзду витримають буквально все, якщо, звичайно, виготовлені згідно з технологією та з гарного матеріалу.

Купити дешево архівні коробки в асортименті у Запоріжжі ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Низька ціна на архівні картонні коробки формується, виходячи з обсягів вашого замовлення. Чим більше коробок ви хочете купити, тим дешевше коштуватиме кожна з них. Ну а оскільки наш інтернет-магазин продає гофротару за ціною виробника, то і архівна гофротара, зрозуміло, має ціну з мінімальною надбавкою. Більше 500 різної за розміром та типом гофротари завжди в наявності на нашому складі. Величезний вибір, купівля архівних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб архівні коробки будь-якого розміру прямо зі складу у Запоріжжі. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні архівних картонних коробок та картонних боксів для паперів та документів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн