Продаж картонних коробок в Запоріжжі.

Сьогодні практично неможливо уявити продаж продуктів харчування без картонного пакування. У Запоріжжі, наприклад, різні коробки з картону та гофрокартону активно застосовуються для пакування холодної та гарячої їжі, для їжі на винос та під тривале зберігання у холодильниках. І, звичайно ж, різних моделей, видів і типів коробок для їжі при цьому використовується безліч. Так, і самі по собі продукти харчування та приготована чи готова їжа на продаж є дуже неоднорідним спектром товарів. Також не варто забувати, що для пакування одних і тих же продуктів харчування різні компанії-виробники можуть використовувати абсолютно різні пакувальні коробки . Все це призвело до того, що сьогодні в Запоріжжі можна купити оптом чи в роздріб картонні коробки для їжі різного типу, виду та розміру, причому цілком собі дешево. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні різновиди цього виду харчової упаковки і заразом з'ясуємо, з яких причин моделі коробок для їжі дуже затребувані сьогодні, а інші - практично не використовуються. Допоможе ж нам у цьому за традицією, що вже склалася, асортимент картонних коробок від виробника, представлений у каталозі офіційного інтернет-магазину компанії «Експрес Упаковка». Тим більше, що тут представлені пакувальні картонні коробки для будь-якої їжі в наявності. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Коробки та інша упаковка для їжі у Запоріжжі

Коробка под бургер Отже, картонні коробки для їжі сьогодні в Запоріжжі є неймовірно різним за своїм складом видом упаковки. Різні виробники харчових товарів та заклади громадського харчування використовують таку кількість всілякої упаковки, що навіть коротка характеристика кожного з таких варіантів зайняла б дуже багато часу. Плюс і самі виробники пакувальних матеріалів постійно розширюють асортимент упаковки для їжі – її ж купують і активно, то чому ж не розширити асортимент пропозицій? Як ви і самі розумієте, все це призвело до того, що сьогодні на ринку Запоріжжя упаковки для їжі представлено безліч. Втім, така ситуація характерна для всіх обласних центрів і менших міст України, тож дивуватися цьому особливо не варто. Більше того, за обсягами споживання сьогодні різноманітні коробки для їжі можна порівняти з поштовими або спеціалізованими коробками для упаковки взуття. Начебто всі ці види коробок відносяться до категорії коробок спеціального, чітко позначеного призначення. Однак, при цьому щоденні тиражі їх випуску анітрохи не менше, ніж у стандартної вантажної тари або споживчих товарних коробок. Відповідно, попит на них у Запоріжжі зовсім не маленький.

І, незважаючи на те, що коробки для їжі в Запоріжжі – це неймовірно різноманітний вид упаковки. Безперечно, є ряд якостей, характеристик, споживчих особливостей, якщо хочете, які неймовірно важливі для будь-яких коробок для їжі, незалежно від їхнього виду, типу та моделі. Вони цілком прості і зрозумілі, але все ж таки поговорити про них потрібно обов'язково. Так, наприклад, погодьтеся, що будь-які коробки для їжі – це насамперед гарантія того, що харчова продукція потрапить до споживача у кращому вигляді. Для якихось продуктів харчування це полягає у збереженні свіжості і все, для інших – важлива ще й зовнішня цілісність, а для третіх – цього недостатньо і потрібна ще певна температура нагріву або охолодження. Так чи інакше, ця умовна споживча привабливість (назвемо її так) є найважливішим фактором при виборі коробок для їжі. Відповідно, виробники картонної упаковки у Запоріжжі намагаються запропонувати своїм клієнтам картонні коробки для їжі саме з таким набором експлуатаційних характеристик. Але, давайте чесно, немає такого целюлозно-паперового матеріалу, який у чистому вигляді міг би послужити готовою сировиною для виробництва коробок для їжі з усіма перерахованими якостями. Тому для виробництва харчових коробок сьогодні застосовується цілий ряд картонів та гофрокартонів, причому часто з механічною чи хімічною обробкою. Але тут, до речі, є один хитрий нюанс: різні обробки картону для харчових коробок – це не лише необхідність, а й дешевий спосіб реклами. Так, будь-які коробки для їжі з картону або багатошарового гофрованого картону чудово піддаються зовнішній обробці, за допомогою якої ця реклама і з'являється на коробках для їжі. Причому, це все досить дешево, так що в переважній більшості випадків коробки їжі сьогодні в Запоріжжі купуються з якимось оформленням - тематичним або фірмовим, неважливо, в будь-якому випадку все це неймовірно ефективний рекламний хід.

Щодо коробок для їжі в цілому також хотілося б відзначити, що цей вид упаковки специфічний ще й тим, що багато різновидів картонних коробок такого типу використовуються в Запоріжжі для швидкої доставки їжі. Практично всі сервіси доставки їжі та заклади громадського харчування, які продають фаст-фуд, використовують їх. Плюс і самі споживачі не обмежуються банальним замовленням суші або піци додому, а все частіше купують з доставкою додому повноцінні перші та другі страви різного типу і, що важливіше, консистенції, температури нагрівання та/або охолодження. При цьому цілком очевидно, що самому покупці таких продуктів харчування важливо, щоб замовлена позиція виправдовувала його очікування і за ціною і смаком. Відповідно, для продавців продуктів харчування швидкого приготування потрібно використовувати ще й таку упаковку, яка і за своєю вартістю буде виправданою, адже ця сама вартість закладається у ціну товару. Так що тут потрібно не тільки приготувати смачну та свіжу страву, але ще й вибрати правильну упаковку. До того ж не варто забувати, що доставка чогось у міських умовах – це сам по собі непростий захід, тому і харчова упаковка не може бути зовсім «кришталевою». З урахуванням усіх цих нюансів виходить, що найоптимальніший варіант харчової упаковки для їжі (особливо для їжі на виніс) – це різні картонні коробки . Так, безумовно, різні, як і їжа, яка в них пакується, але за сукупністю факторів саме картонні коробки від виробника в Запоріжжі – це найбільш оптимальна упаковка для їжі. І далі ми постараємося вас у цьому переконати.


Картонні коробки для доставки гарячих страв та напівфабрикатів у Запоріжжі.

Коробки с крышкой с внутренним мелованием Основним споживачем більшості різновидів харчових коробок у Запоріжжі на сьогоднішній день є фаст-фуди, ресторани, кафе та інші заклади, що продають приготовану або швидкопсувну їжу. У більшості випадків такі коробки для їжі - це разова упаковка для різних страв, основне завдання якої - зберегти смакові якості упакованого продукту або продуктів (у такі коробки їжу упаковують як в індивідуальному, так і в груповому форматі), а також захистити від найпростіших зовнішніх несприятливих впливів на кшталт пилу, бруду чи дощу. По суті, коробки для фаст-фуду – це скоріше обгортка, ніж упаковка, тому що до неї пред'являється настільки малий набір вимог. Однак все-таки одна важлива, навіть обов'язкова вимога до такого типу упаковки для їжі, все ж таки, пред'являється - коробки для їжі на винос повинні коштувати дешево. Що дешевше, то краще. Саме тому розглядаючи різні пакувальні рішення, які воліють виробники їжі на виніс у Запоріжжі, можна побачити різні моделі коробок для фаст-фуду або пакетів для їжі.

Найцікавішою і водночас популярною моделлю коробок для фаст-фулу у Запоріжжі сьогодні є коробки у вигляді пенал із демонстраційним віконцем у кришці. Це такі свого роду картонні контейнери з прозорим віконцем, що ламінує, через яке відмінно видно вміст упаковки. У той же час цей різновид коробок для їжі повністю відповідає найважливішим критеріям: безпека, збереження свіжості продукту, збереження привабливого зовнішнього вигляду, функціональність та екологічність. Ну, а за рахунок того, що коробки для їжі у вигляді пеналу в Запоріжжі можна купити дуже дешево хоч оптом, хоч у роздріб, вони набувають все більшої і більшої значущості для закладів громадського харчування та виробників харчових товарів. Останнє, до речі, особливо цікаве, адже по суті такі коробки для фаст-фуду нічим не поступаються звичайній споживчій тарі. Хіба що вертикальні навантаження на них потрібно обмежувати. А в іншому такі коробки для їжі на виніс цілком собі функціональні і практичні. Завдяки особливим властивостям, що отримуються в результаті крейдування або ламінації, картонні коробки для їжі у вигляді пеналу створюють унікальні ефекти: страви надовго зберігають свіжість і «товарний» зовнішній вигляд, продукти не сохнуть, не зволожуються, а значить, залишаються такими ж смачними та ароматними, як їх приготували у ресторані.

Самозбірні коробки для їжі на виніс також вирізняються відмінною практичністю. Однак їх рідко коли випускають із лімінованим демонстраційним віконцем. Найчастіше вони бувають квадратної або прямокутної форми та розраховані на невелику вагу. А ось розміри самозбірних коробок для їжі можуть бути дуже різними. Наприклад, стандартна коробка для бургера випускається розміром 11 х 11 х 8 сантиметрів, а ось коробка для піци може бути набагато більшою – наприклад, 50 х 50 х 5 сантиметрів. Та й матеріал виготовлення у таких, здавалося б, схожих за призначенням коробок може сильно відрізнятися. З іншого боку, подібних параметрів і особливостей у таких коробок теж багато. Крім того, що і та, і інша - це самозбірні коробки для їжі , так і функціональні можливості у них дуже схожі. Наприклад, у них можна охолоджувати і навіть заморожувати практично будь-які продукти харчування - самозбірні коробки для їжі з картону або мікрогофрокартону легко витримують температуру до -40˚С. Це актуально і для супермаркетів, і для точок продажу готової їжі на винос, і, звичайно, для виробників харчових напівфабрикатів високого ступеня готовності.

Важливо також і те, що основні на сьогоднішній день вимоги до коробок для їжі теж дотримуються: самозбірні коробки для їжі що з картону, що з мікрогофрокартону в Запоріжжі можна купити дешево, плюс захисні властивості зберігаються. Покупцеві досить просто зняти кришку або захисну плівку і розігріти страву. Дотримуючись рекомендацій виробника, у картонних коробках можна готувати та розігрівати їжу в НВЧ-печах та духових шафах. Самозбірні картонні коробки для їжі на виніс зручні при транспортуванні: легко штабелюються один на одного, не пропускають вологу (але тут все досить умовно, звичайно ж), мають хороші показники міцності. Закриваються та відкриваються самозбірні коробки для їжі на винос скільки завгодно разів без втрати форми та міцності, що також неймовірно зручно та практично. Ця упаковка чудово підходить для брендування. На дно картонних коробок або на борти легко наносяться одноколірний або багатобарвний логотип, контактні дані або торговий знак компанії-виробника. Плюс будь-яку термінову інформацію можна додати за допомогою маркера або стікерів. Ну, ще варто зазначити, що будь-який мікрогофрокартон або картон, з яких роблять коробки для виносу в Запоріжжі, - це безпечні для організму людини матеріали. Самозбірні коробки з картону або мікрогофрокартону можуть контактувати з будь-якими продуктами харчування, не залишаючи на них ні присмаку, ні запаху, ні візуальних слідів. Картонні коробки самозбірної конструкції для їжі на виніс не токсичні і при нагріванні (до +100 ˚С) не виробляють шкідливих речовин, сторонніх запахів, не вступають у хімічні реакції з інгредієнтами страв. Вони безпечні для навколишнього середовища та повністю піддаються вторинній переробці та утилізації.


Що вибрати: картонні коробки для їжі чи поліетиленові пакети?

Коробка-пенал с демонстрационным окном Важливим фактором вибору будь-якого пакувального матеріалу є його переваги перед аналогами. Щодо картонних коробок для їжі таким аналогом-конкурентом є невеликі поліетиленові пакети. Це також фактично одноразова упаковка, в якій сьогодні в Запоріжжі можна купити їжу на виніс. І поліетиленові пакети, і коробки для їжі коштують досить дешево, прості в експлуатації, та й термін зберігання у них практично необмежений. Тому далі давайте спробуємо розібратися, що краще на сьогоднішній день як упаковка для їжі. Отже, єдиною незаперечною перевагою поліетиленових пакетів (ось тих самих невеликих прозорих кульочка, в які завертають їжу з прилавка) перед коробками для їжі є їхня нижча ціна. Однак якщо ми вам відразу скажемо, що взагалі такі пакети не можна використовувати в безпосередньому контакті з продуктами харчування, ви, напевно, здивуєтеся? Але саме так – поліетиленові пакети при контакті з їжею залишають невидимі оку, дрібні частинки пластику, шкідливого для організму людини. Так, безумовно, якщо поліетиленова тара спеціальним чином оброблена та підготовлена до упаковки їжі, то вона безпечна загалом. Але згадайте самі, як відбувається упаковка в пакети, наприклад, гамбургера або хот-дога, купленого вами у вуличному бістро. Тому щодо продажу їжі на винос поліетиленові пакети є абсолютно невідповідним пакуванням. Інша справа – пакети з крафт-паперу, але про них якось іншим разом.

Що ж до менш очевидних простому споживачеві чинників, то, наприклад, виробництво картонних коробок для їжі технологічно простіше, а матеріал їх виготовлення продається надлишку. Плюс саме устаткування для коробок для їжі набагато простіше в обслуговуванні. Отже, коробки для їжі просто дешевші і простіші у виготовленні, ніж полімерні пакети. Значить, і купити їх на замовлення з певним тематичним оформленням (наприклад, під бренд чи торгову марку) значно простіше та швидше. Структура картону та гофрокартону влаштована таким чином, що ці матеріали дозволяють коробкам служити для пакування будь-яких гарячих, підігрітих, охолоджених або холодних продуктів харчування не рідкої консистенції. Картонні коробки вбирають вологу, але при цьому не набухають і дуже швидко висихають, що дуже зручно при різкій зміні погоди. Їх легко використовувати можна оснастити різними вкладками або вставками, зробивши, таким чином, з індивідуальної упаковки, групову. Матеріали, з яких виробляють картонні коробки для їжі, характеризуються гарною зносостійкістю. Будь-які картонні коробки , крім деяких моделей, підходять до експлуатації в мікрохвильових печах і для зберігання в холодильних і морозильних камерах. Вони не пропускають жир і мають відмінні водовідштовхувальні характеристики. І найважливіше – картонні коробки для їжі набагато простіше купити в Запоріжжі невеликою партією, щоби просто спробувати і зрозуміти, наскільки вони підходять. Як це зробити? Далі трохи про це.

Компанія «Експрес Упаковка» випускає всі види коробок для виносу на замовлення. Крім того, в нашому офіційному інтернет-магазині ви завжди можете купити найдешевше найактуальніші моделі коробок для їжі в наявності . А якщо ви хочете отримати коробки для їжі з ексклюзивним дизайном , то в нашій компанії ви в будь-який час можете замовити виробництво коробок для їжі індивідуального типу. Причому дуже дешево як оптом, так і в роздріб. Термін виконання замовлення може бути різним – залежно від завантаженості ліній підприємства та особливостей виготовлення самих виробів. Компанія «Експрес Упаковка» рівно успішно може виготовити для вас і самозбірні картонні коробки будь-яких розмірів для тортів і цукерок, і коробки з крейдованого картону для капкейків і пончиків в Запоріжжі. Форма висікання харчових коробок будь-якого виду може бути обрана на вашу думку, або ж ви можете надати свою штанц-форму для потрібно вам типу коробки. Наші досвідчені фахівці завжди зможуть допомогти вам у виборі найбільш підходящої конструкції картонної коробки, проконсультувати за матеріалом та підібрати відповідні ескіз та колірну палітру малюнка, що наноситься на картонні коробки . Виготовлення будь-яких коробок для пакування продуктів на замовлення у Запоріжжі займає, як правило, від 1 до 3 днів і здійснюється за частковою (до 50%) передоплатою.

Замовити індивідуальне впакування для їжі в Запоріжжі за своїми розмірами дуже просто. Для цього вам потрібно лише вибрати найбільш підходящий пакувальний матеріал, визначитися з його розмірами, типом конструкції і форматом експлуатації. А потім оформити онлайн замовлення за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Або ж ви можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів та оформити замовлення на виробництво коробок для їжі в Запоріжжі за їх допомогою. Крім того, якщо вам потрібні коробки для їжі з мікрогофрокартону або картону оптом, ви можете надіслати заявку з детальною вказівкою характеристик необхідних пакувальних матеріалів на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво будь-яких пакувальних матеріалів для харчових товарів у Запоріжжі складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Безпосередньо виготовлення картонних коробок для їжі займає зазвичай від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки. Доставка залежить від зазначеної вами адреси доставки, а також від наявності/відсутності поблизу відділення будь-якої з поштових служб, що діють в Україні. Крім того, забрати куплені товари на замовлення ви можете самостійно, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, точну дату та час вашого візиту.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево коробки для їжі оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок та лотків під продукти харчування. Більше 500 різних видів картонних коробок завжди є на нашому складі. Величезний вибір, покупка будь-якої моделі коробок для їжі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево як оптом, так і в роздріб коробки для їжі з крейдованого, целюлозного, крафт-картону, а також мікрогофрокартону безпосередньо зі складу. Неймовірно низька ціна на коробки для їжі у Запоріжжі. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні коробок для їжі в Запоріжжі в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн