Найпопулярніші види паперу для пакування подарунків та сувенірів у Запоріжжі

Подарунковий папір є одним із найпопулярніших видів подарункової упаковки в цілому по Україні. Особливо якщо йдеться про упаковку подарунків якогось незвичайного розміру, так би мовити, не зовсім стандартних предметів. Продаж подарункового паперу у Запоріжжі, втім, як і в інших містах нашої країни, здійснюється щодня. Причому, у чималих обсягах. Тільки ось подарунковий папір – це дуже різнорідний за своїм складом вид упаковки, і далеко не кожен вид паперу для упаковки подарунків сьогодні в Запоріжжі має попит. Тому в цій статті ми хочемо розглянути всі види пакувального паперу , які використовують для пакування подарунків у Запоріжжі, та виявити найпопулярніші з них. А допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент подарункового паперу компанії «Експрес Упаковка», оскільки в їхньому офіційному інтернет-магазині сьогодні можна купити практично будь-який папір для пакування подарунків. Причому за дуже вигідними цінами. Тож давайте приступимо і спробуємо зрозуміти, який подарунковий папір сьогодні варто купувати в Запоріжжі, а який ні.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Стандартний пакувальний папір для подарунків у Запоріжжі

Цветная упаковочная бумага для подарков Отже, давайте почнемо зі стандартного пакувального паперу та його ролі у подарунковій упаковці. Як ви, напевно, вже знаєте, звичайний пакувальний папір є одним з найбільш популярних обгорткових матеріалів і в товарній упаковці, і в транспортній. А ось щодо подарункової упаковки, то тут ситуація дещо інша. Тут пакувальний папір застосовують у більшості випадків просто як витратний матеріал, який в змозі захистити ті чи інші товари та предмети, що передбачаються як подарунки, у процесі їх перевезення та зберігання. Так-так, саме що «передбачувані», тобто самі споживачі, стандартний пакувальний папір бурого кольору для упаковки подарунків застосовують вкрай рідко. Винятком тут є хіба деякі продукти харчування. А ось виробники та продавці різного роду товарів, які годяться на роль подарунків або сувенірів, якраз навпаки застосовують її активно, оскільки саме звичайний пакувальний папір як обгортковий матеріал для такого роду продукції і за ціною дешево обходиться, і за своїми функціональними характеристиками цілком підходить .

І треба сказати, що в такому підході виробників скажемо так «подарункових» товарів (далі називатимемо їх саме так, щоб була зрозуміла різниця між власне подарунком і «подарунковим» товаром чи продукцією) у Запоріжжі є сенс. На сьогоднішній день купити пакувальний папір у місті можна загалом по 12-14 гривень за кілограм. Це дуже дешево, особливо на тлі полімерних замінників. Зрозуміло, виробники «подарункових» товарів найчастіше віддають перевагу саме такій упаковці, тим більше, що в переважній більшості випадків після прибуття в точки реалізації такі «подарункові» товари просто перепакуються в більш презентабельні види паперу або взагалі в іншу упаковку. А якщо «подарункові» товари тільки зберігаються на складі заводу-виробника або знаходяться в процесі доставки або сортування, то яка, за великим рахунком, різниця, наскільки красива у них упаковка. Адже вона можете встигнути ще сто разів забруднитись або намокнути, поки упакований у неї товар потрапить на полиці магазину. Тут головне, щоб товар не постраждав у разі чого. Так ось саме тому більшість виробників як тимчасове пакування для подарунків вибирають саме пакувальний папір. Питання лише, яке саме? Адже пакувальний папір буває найрізноманітніший. Та й у Запоріжжі немає жодних проблем із вибором такого роду упаковки. Тому далі спробуємо зрозуміти, який саме пакувальний папір для зберігання та перевезення «подарункових» товарів віддають перевагу в більшості випадків і чому?

Почнемо з того, що так звані «товари на подарунок» - це дуже різноманітна група товарів у принципі, до якої входять і харчові, і нехарчові товари. І якщо для продовольчих товарів прийнято використовувати пакувальний папір у великій кількості, то щодо нехарчових товарів – навпаки. Нехарчові товари, як правило, упаковують зовсім в інші пакувальні матеріали, причому найчастіше в якусь тару, а не обгорткові матеріали, до яких належить будь-який пакувальний папір . Що стосується упаковки подарунків, то тут використання стандартного пакувального паперу бурого кольору в Запоріжжі таке саме точно, як і в упаковці будь-яких інших товарів. Тобто, застосовують такий папір для пакування подарунків у тих випадках, коли як подарунки подаються якісь продукти харчування. Найчастіше це різного роду кондитерські вироби та інші солодощі. Але ось саме, що «найчастіше», оскільки в принципі пакувальний папір , що використовується для їхнього пакування, підходить для переважної більшості продуктів харчування. Адже виготовлена вона з екологічно чистої сировини і може контактувати з продуктами харчування будь-якої температури нагріву або охолодження, не залишаючи на них ні слідів, ні смаку, ні запаху. Ну, а про дешеву ціну на пакувальний папір у Запоріжжі ви вже й так знаєте.

Отже, з урахуванням усіх вищесказаних особливостей, які саме види пакувального паперу купують у Запоріжжі для пакування подарунків найчастіше? Асортимент пакувального паперу, що використовується для подарункової упаковки, включає в себе папір різної щільності, товщини, ширини і довжини намотування. Крім того, у переважній більшості випадків такий пакувальний папір має світло-коричневий відтінок. Так, не дуже презентабельно, але не забувайте, що завдання такого пакувального паперу в справі упаковки подарунків дещо інше, ніж у кольорового подарункового паперу або, наприклад, крепового паперу. Зате такий пакувальний папір підходить практично для будь-яких видів та категорій товарів, які зазвичай дарують як подарунки. Такий папір пакувальний може застосовуватися для будь-яких товарів загального призначення, при упаковці товарів народного споживання, для пакування продуктів сільського господарства та хімічної промисловості, для пакування будь-яких видів продуктів харчування, для господарських товарів, для виробів фармацевтичної промисловості та медичних товарів тощо.

Формат пакувального паперу для подарунків, який використовують у Запоріжжі, у принципі відрізняється своєю різноманітністю. Однак якщо говорити про масове споживання, то тут перевага надається пакувальному паперу в рулонах, а не в листах, причому не надто великої довжини. Справа тут в тому, що ролики пакувального паперу великої довжини намотування важать дуже пристойно, і без спеціалізованого обладнання ними не дуже зручно користуватися, оскільки зайвий час витрачається на попереднє розмотування ролика. Ширина пакувального паперу для подарунків становить від 80 сантиметрів до півтора метра. Як правило, використовуються якісь "круглі" величини. Наприклад, пакувальний папір для подарунків шириною 1 метр і таке інше. Ну, а основним матеріалом для виготовлення пакувального паперу для подарунків у Запоріжжі є або макулатура (тут, сподіваємося, все зрозуміло), або невибілена хвойна целюлоза довговолокниста, яку отримують з деревини в результаті сульфатного варіння. Саме деревна основа і забезпечує високі характеристики міцності і стійкість паперу до механічних пошкоджень, а також можливість не псуватися від перепадів температур і не втрачати свої властивості при помірній вологості.

Загалом, як ви вже й самі зрозуміли, стандартний пакувальний папір бурого кольору – це один із найбільш універсальних видів упаковки, тому в Запоріжжі його використовують дуже часто. У неї ви можете загорнути практично все, що завгодно. Однак навіть такий універсальний пакувальний матеріал має деякі обмеження в залежності від типу і розміру упаковки, що упаковується, хоч і рекомендації ці досить умовні. Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити пакувальний папір дешево в Запоріжжі в рулонах в широкому асортименті форматів. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете папір для пакування різних подарунків шириною намотування від 80 сантиметрів до півтора метра. Асортимент пакувального паперу, представлений у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», включає пакувальний папір різної щільності (товщини) і довжини намотування. У нас ви можете вибрати та купити недорого пакувальний папір у Запоріжжі як у листах, так і в рулонах. Крім того, якщо вам необхідна порізка або розмотування пакувального паперу недорого, то ви також можете замовити цю послугу в нашій компанії. Ми здійснює продаж пакувального паперу для товарів та подарунків практично всіма можливими способами. Так, наприклад, ви можете купити пакувальний папір для подарунків на офіційному сайті нашої компанії, замовити дані послуги через електронну пошту або телефоном. Пакувальний папір від компанії «Експрес Упаковка» буде доставлений у будь-яке, зазначене вами, або селище України.


Крафт-папір високої міцності для подарункового пакування Запоріжжя

Крафт-бумага высокой прочности для подарочной упаковки Ну, а коли для пакування подарунків з якихось причин потрібен пакувальний папір підвищеної міцності, то в такому випадку використовується крафт-папір . Така тенденція характерна для Запоріжжя, що для більшості інших міст України. Колись крафт-папір був єдиним вибором обгорткового матеріалу, коли міцностно-експлуатаційних показників звичайного пакувального паперу було мало. Це стосувалося всіх товарів, предметів, вантажів і навіть особистого майна: починаючи від продуктів харчування та закінчуючи виробами машинобудівного виробництва. І, зрозуміло, не в останню чергу це стосувалося упаковки подарунків. Ще якихось тридцять років тому в Запоріжжі за допомогою крафт-паперу упаковували подарунки різного типу, наприклад, загортали сталеві вироби домашнього користування (каструлі, чайники та інше), зброю, дитячі конструктори, інструменти та багато іншого, що в ті часи було прийнято дарувати як подарунки. Але потім з'явився поліетилен та його похідні, які неабияк посунули і пакувальну, і крафт-папір у справі упаковки подарунків. Проте останніми роками про крафт-папір стали згадувати дедалі більше. Це характерно і для України загалом, і для одного такого міста, як Запоріжжя, зокрема. Справа все в тренді на екологічність у всьому. І в подарунковій упаковці у тому числі. Так що крафт-папір сьогодні має досить високий попит як упаковка для подарунків у Запоріжжі. Яких саме? Давайте розбиратися разом.

Для початку варто згадати, що крафтовий папір відрізняється від звичайної пакувальної набагато більшою міцністю і дещо іншою структурою волокон, завдяки якій, власне кажучи, ця «посилена міцність» і досягається. Можливо це не в останню чергу і тому, що крафт папір виготовляється виключно з натуральної первинної сировини, без будь-яких макулатурних добавок і домішок. Але й не лише у міцності справа. Крафт-папір має масу та інші переваги, які роблять її одним з найбажаніших видів товарної упаковки для подарунків у Запоріжжі. Будь -який крафт-папір , незалежно від щільності, кольору та формату, є повітропроникним матеріалом. Це дуже важлива особливість для товарів і предметів різного типу. Особливо це відчувається у випадках, коли подарунок має бути вручений адресату, скажімо так, не зараз, а через деякий час. І при цьому ще й зберегти свій зовнішній вигляд чи, скажімо, смакові риси. До речі у випадку зі смаковими властивостями крафт папір добре взаємодіє, не залишаючи ні слідів, ні смаку, ні запаху. А у випадку, наприклад, з жирними продуктами харчування, ще й є чудовим захисним прошарком між власне товаром та зовнішнім упакуванням у вигляді подарункової коробки або чогось іншого. Навіть продукти харчування, що швидко псуються, завдяки цій властивості крафт паперу не втрачають можливість «дихати», а значить залишаються тривалий час свіжими і не втрачають свій презентабельний зовнішній вигляд. Найяскравіший приклад такого використання крафту паперу в Запоріжжі – це, мабуть, упаковка тортів та тістечок. Також варто відзначити чудову здатність подарункового крафт-паперу будь-якої щільності вбирати велику кількість вологи і тим самим захищати упаковані в неї подарунки від вологи та вогкості. Якщо є ймовірність, що ви, несучи в руках подарунок, потрапите під дощ, то зовсім необов'язково мати поліетиленовий пакет під рукою, достатньо буде крафт-паперу. Ну, а про натуральність крафт-паперу, її найвищу екологічну безпеку та легкість утилізації чи переробки говорити ще раз не варто. Про це ми вже розповідали вище у контексті пакувального паперу. Зазначимо тільки, що з подарунковою крафт-папером все рівно так само.

В цілому ж, крафт-папір для пакування подарунків є по-справжньому універсальним і дуже практичним пакуванням. Високий показник міцності на розрив робить її у багатьох випадках просто незамінною. Завдяки тому, що її виготовляють з деревного волокна, в цілому дуже недорогий крафт-папір в рулонах підходить для транспортування, упаковки та зберігання різних товарів і предметів харчової та нехарчової групи, а також буде дуже корисним у різних випадках як витратний матеріал. Якщо вам потрібний папір у рулонах, то купити його за вигідною ціною можна в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми пропонуємо купити недорого подарунковий крафт папір в Запоріжжі вищого ґатунку та за найвигіднішими цінами в Україні. Наша продукція сертифікована та відповідає всім необхідним стандартам якості та ГОСТам України.


Кріпковий папір для пакування подарунків

Креповая бумага для упаковки подарков Кріпковий папір в Запоріжжі є найбільш популярним видом пакувального паперу для подарунків з погляду естетичного сприйняття та ефекту, що виробляється на одержувача подарунка. Якщо ви дійсно хочете справити враження на одержувача подарунка, у такому разі кріплений папір – це саме те, що потрібно. А ось з погляду вартості подарункового паперу кріплений є не найоптимальнішим варіантом. Ціна на креповий папір у Запоріжжі сьогодні вища, ніж на звичайний пакувальний папір, та й на посилений крафт папір теж. Але, повірте, воно того варте. Кріповий папір дійсно здатний справити враження і зробити момент вручення подарунка яскравим та незабутнім.

Якщо ж говорити про комерційну подарункову упаковку різноманітних товарів, то й тут креповий папір має свого споживача. Це один з найдоступніших і найестетичніших видів дизайнерського паперу. І якщо виробник чи продавець того чи іншого товару справді хоче виділити свою продукцію серед безлічі конкурентів, то за допомогою крепового паперу він запросто зможе це здійснити. Що стосується конкретного застосування, то сьогодні є маса способів, у яких креповий папір чудовою підмогою. Це і дорогі рекламні кампанії елітних товарів, прикраса сувенірної продукції, безкоштовне пакування подарунків у креповий папір під час проведення різноманітних акцій тощо. Для просування продукції, яка має згодом стати подарунком будь-кому, впізнаваність та оригінальність упаковки буде зовсім не зайва. Фотодруком і різнобарвним пакуванням з крейдованого паперу вже нікого не здивуєш, тому винаходять все нові і нові способи привернення уваги, і використання крепового паперу – один із таких способів. При цьому не можна не відзначити, що вартість дизайнерського паперу в Запоріжжі може в кілька разів перевищувати ціну на звичайний пакувальний папір для подарунків. Але й за своїми екологічними та естетичними властивостями креповий папір у рази перевершує дешевший пакувальний папір для подарунків і навіть міцний подарунковий крафт-папір.

Подарунковий креповий папір має кілька рівнозначних назв: папір кріп , кріплений папір, гофрований папір або просто кріп. По суті, це все назви того самого пакувального матеріалу для оформлення та прикраси подарунків. Являє собою креповий папір гофрований папір, який має дрібноскладчасту поверхню з підвищеним подовженням до розриву. Кріповий папір хоч і є гофрованим папером, однак, кажучи «гофрований папір» у більшості випадків люди мають на увазі досконалий інший пакувальний матеріал, який, до речі, для подарункової упаковки зовсім не призначений. Гофрований папір у чистому вигляді використовується для виробництва гофротари. А із крепового паперу створюють подарункову упаковку. Кріповий папір може розтягуватися на величину до 150% хоч у поздовжньому, хоч у поперечному напрямках. Кріповий папір призначений для виготовлення декоративної подарункової упаковки. Стандартні види такого паперу для пакування подарунків мають гарну жорсткість і міцність.

Купити креповий папір сьогодні в Запоріжжі можна в різних варіантах, оскільки на сьогоднішній день в Україні випускається величезна кількість кріпленого паперу різних кольорів, відтінків і форматів. Це жатий папір, який добре розтягується і має підвищену поглинання вологи. Обробляють папір на кріплювальній машині або в циліндрі паперової машини з метою отримання на паперовому полотні дрібних поперечних складок. Однак подарункова упаковка, як і з іншими пакувальними матеріалами, «внесла» свої корективи у зовнішній вигляд, характеристики та міцності крепового паперу. Художній та подарунковий креповий папір , який можна купити недорого в Запоріжжі, зазвичай випускається в рулонах або листах невеликого розміру, відрізняється невеликим розміром складок і в більшості випадків має безліч кольорів та відтінків. Наприклад, купити сьогодні креповий папір у Запоріжжі дешево можна більш ніж у п'ятдесяти різних варіантах кольору. Являє собою креповий папір для подарунків флористичний кріплений папір високої щільності, який характеризується високою еластичність (розтягується на 150%) та стійкістю до торцевого та площинного розриву. Це паперове полотно у дрібну сітчасту складку, виготовлене з первинної сировини. Жадата текстура добре розтягується, що дозволяє паперу змінювати обсяг і форму. Відмінною особливістю кріпленого паперу для подарунків є структура складок – гофра характеризується невеликою висотою та шириною. Крім того, як і будь-який інший креповий папір, подарунковий креповий папір такого типу характеризується високим рівнем опору до розриву та продавлювання. Крім того, художній креповий папір відрізняє від інших структура, що ще й звивається, дуже схожа на малюнок гофри у текстильного крепа.

На цьому, мабуть, ми поки що закінчимо. І хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити пакувальний папір для подарунків у Запоріжжі різних видів та типів у рулонах різної довжини та ширини намотування. Більше 30 різних видів подарункового паперу різної густини завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво подарункового паперу будь-якої щільності, кольору та фактури у будь-якому обсязі. Величезний вибір якісної упаковки у Запоріжжі. Можливість купити пакувальні матеріали від виробника в Запоріжжі будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево подарунковий папір у Запоріжжі зі складу. Низька ціна від виробника на будь-який вид пакувального паперу для подарунків та сувенірів у Запоріжжі. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні будь-якої упаковки для подарунків в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн