Житомирська область

Житомирська область розташована на правому березі Дніпра та межує з Київською областю – центром економічного та ділового потенціалу нашої країни. Проте порівнювати економічний потенціал та розвиток промисловості та сфери послуг у цих двох сусідніх регіонах дуже некоректно, так існує величезна різниця між ними. Фактично ж, Житомирська область є досить слабо розвиненою у багатьох відношеннях, тут навіть немає великої кількості великих населених пунктів, хоча потенціал регіону, безумовно, має, причому чималий. Навіть незважаючи на такий низький рівень розвитку промисловості та сфери послуг, у Житомирській області дещо робиться, торгові операції здійснюються, рух товарів присутній, а значить і потреба в пакувальних матеріалах є. Питання лише у її специфіці. До того ж не варто забувати про приватний сектор, в якому упаковка для зберігання речей або упаковка для переїзду має великий попит, як і в інших областях України. Тож давайте спробуємо розглянути особливості попиту на упаковку в Житомирській області з упором на пакувальні матеріали з паперової сировини та полімерну упаковку. А почнемо, як завжди, з промисловості та упаковки, яку вона потребує.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Галузева орієнтація промислових пакувальних матеріалів у Житомирській області

Большие картонные коробки и другие гофроящики недорого в Житомирской области У більшості довідкових матеріалів Житомирська область описується насамперед як регіон, що має великий ресурсний потенціал. Але для нас важливо не це, а тому ми не розглядатимемо цей регіон як сировинний придаток і не говоритимемо про промислові потужності з переробки ресурсів, розташованих у цьому регіоні. Для нас ціннішим є рівень виробництва товарів народного споживання, для яких потрібна та чи інша упаковка , а тому цей огляд буде трохи суб'єктивним, орієнтованим на певні галузі промисловості та господарювання, які потребують упаковки. І спочатку звернемося до офіційних даних Кабінету Міністрів України, точніше до статистики, яку можна знайти на його офіційних ресурсах. І ця статистика дає нам інформацію про те, що загалом Житомирщина має досить непогану галузеву різноманітність, навіть незважаючи на загальний, прямо скажемо, невисокий рівень розвитку промислової сфери. А це означає, що і пакувальна продукція тут затребувана різна. Понад те, Житомирська область є лідером в Україні з виробництва деяких видів продукції. Наприклад, в області виробляється: 45% фарфорово-фаянсового посуду, 24% – лляних тканин, 39% – панчішно-шкарпеткових виробів, 23% – взуття від загального обсягу такої продукції, що випускається українським ринком.

Найбільш розвиненими галузями виробництва регіону є: харчова промисловість, частка якої в загальному обсязі промислового виробництва становить 39%, машинобудівна та металообробна – 11%, видобувна – 10%, виробництво неметалічних мінеральних виробів – 11%, легка промисловість – 6%, деревообробна та целюлозна -паперова – 5%. Так-так, саме на Житомирщині розташований однойменний картонно-паперовий комбінат, відомий на всю Україну. Причому настільки, що, мабуть, у нашій країні не залишилося жодного населеного пункту, до якого не привозилися б ті чи інші товари, які упаковані в тару, виготовлену даним комбінатом. Найбільш популярними видами продукції цього підприємства є різні картонні коробки і гофроящики . Крім того, не можна не згадати про ВАТ "Малинська паперова фабрика", яка також випускає різні матеріали з паперу, які хоч і за рідкісним винятком не стосуються упаковки. Наприклад, на цьому підприємстві виготовляють електроізоляційний картон, папір для харчових продуктів та ламінування, а також туалетний папір, окремі види фільтрувального паперу, електротехнічного паперу та картону.

Найбільшими підприємствами сфери машинобудування та металообробки є: відкриті акціонерні товариства "Прогрес" у м. Бердичів, заводи "Хіммаш", дорожніх машин у м. Коростень, "Новоград-Волинськсільмаш", ВАТ "Прожектор", Овруцьке ВАТ "Приладобудівник". Основна продукція машинобудування та металообробки – верстати металорізальні та деревообробні, обладнання для хімічної промисловості, машини та обладнання для тваринництва та кормовиробництва, дорожні будівельні машини та обладнання, прилади та засоби автоматизації, кріогенне обладнання, електротехнічні вироби, технологічне обладнання для переробних галузей агропромислового комплексу. Це справді великі підприємства, які, на жаль, не використовують картонну чи паперову упаковку. З видів упаковки, що цікавлять нас, в даному контексті можна згадати лише різні полімерні пакувальні плівки . Однак вони потрібні лише як допоміжна упаковка, тому про який цілеспрямований попит хорошого рівня на плівки говорити не доводиться.

У харчовій галузі Житомирської області на сьогоднішній день працює близько 120 різних підприємств, які виробляють продукцію хлібопекарської, кондитерської, пивобезалкогольної, м'ясо-молочної, цукрової, борошномельної, лікерно-горілчаної областей промисловості. Крім того, в області діє 6 цукрових заводів та 4 спиртових заводи, причому вже досить довгий термін, ще з часів Радянської України. Наприклад, Житомирському лікерно-горілчаному заводу вже понад сотню років. Провідні підприємства області: ВАТ "Житомирський олійний завод", АТЗТ "Житомирські ласощі", ВАТ "Бердичівський пивзавод", ВАТ "Молочник", ЗАТ "Фаворит", ВАТ "Овруцький молочноконсервний комбінат", ВАТ "Новоград-Волинський м'ясокомбінат". Також важливо зазначити, що в області виробляється майже 9% усієї олійно-, сиро- та молочної продукції, понад 3% кондитерських виробів України. А це досить серйозний загальний обсяг продукції, що вимагає підходящу упаковку (в основному, звичайно ж, це гофротара ).

Картонные коробки любых размеров дешево от производителя Легка промисловість Житомирської області у галузевому відношенні представлена переважно підприємствами швейної, взуттєвої, а також трикотажної галузей. Найбільшими з яких, за даними Кабміну, є Коростенська фірма "Арсанія", "Бердичівська фабрика одягу", Новоград-Волинська ВКФ "Леся", що спеціалізуються на виробництві чоловічого, жіночого одягу; Житомирське ВАТ "Крок" та Бердичівське СП "РІФ-1", які виробляють чоловіче, жіноче та дитяче взуття; Житомирське акціонерне товариство закритого типу "Україна", Бердичівське ТОВ "Трикотажний комбінат", що випускають панчішно-шкарпеткові, рукавичні та трикотажні вироби. Окрім виробництва одягу та інших виробів із трикотажу та синтетичних тканин, у регіоні успішно функціоную підприємства скляної та фарфорово-фаянсової галузей легкої промисловості. Їхня продукція – фарфорово-фаянсовий посуд, дзеркальні вироби, склотара. Станом на кінець 2018 року в галузі зайнято близько 10 тис. осіб, або 12% загальної кількості працівників промисловості. Найстарішим заводом цієї галузі є колективне підприємство " Баранівський фарфоровий завод " , заснований далекому 1802 року французьким підприємцем М. Мезером, а 1815 року російське уряд надало власнику цього підприємства право ставити державний герб на виробах заводу. З 1823 року працюють Довбиський та з 1903 року – Коростенський фарфорові заводи. Крім них, також великими обсягами продукції можуть похвалитися КП "Городницький фарфор" та ВАТ "Біомедскло". основними видами упаковки для продукції всіх цих підприємств були і залишаються картонні коробки різного розміру (причому найчастіше самозбірні коробки ), полімерні мішки, а також пакувальні плівки як клейкі, так і просто захисні.

І, нарешті, хімічна промисловість цікава тим, що її підприємства випускають різні полімерні нитки та волокна, які використовуються не тільки для створення синтетичних тканин та покриттів, а й для пакувальних матеріалів. Наприклад, саме тут виробляється поліпропіленова нитка, яка є основою для виробництва поліпропіленового пакувального шпагату . Цей шпагат представлений у багатьох магазинах з продажу упаковки в нашій країні, у тому числі і в офіційному інтернет-магазині нашої компанії – пак.юа. Крім того, підприємства області випускають різну лакофарбову продукцію, а також багато виробів із пластмаси. З найбільших заводів та фабрик цієї галузі в Житомирській області варто виділити ВАТ "Коростенський завод Янтар" та "Ліктрави", а також СП "Житомирполісакс".


Упаковка для сільськогосподарських товарів та її види в Житомирській області

Продуктовые картонные лотки и другие коробки недорого в Житомирской области Основний наголос у сфері у плані довгострокового розвитку зроблено сільському господарстві та обслуговуючі його підприємства з обробці та переробці його товарів. Житомирщина має розвинене багатогалузеве сільськогосподарське виробництво. В останні роки цей регіон закономірно займає лідируючі позиції серед усіх областей України щодо вирощування зернових та зернобобових культур, цукрових буряків, картоплі, овочів, виробництвом молока, м'яса та яєць, хмелю (77% загальних державних обсягів виробництва) та льону-довгунця (29% у тому контексті). Значна питома вага покісних лук і пасовищ у структурі угідь області (22,4%) дає можливість господарствам утримувати понад 500 тис. голів великої рогатої худоби (5,2% від усього поголів'я в державі). Виробництвом сільськогосподарської продукції в області займається 721 сільськогосподарське підприємство, 638 фермерських господарств, 7,2 тис. індивідуальних селянських господарств та близько 340 тис. особистих підсобних господарств. Під сільськогосподарськими угіддями зайнято 1599,8 тис. га, зокрема. під ріллом – 1076,3 тис. га. Сухі цифри подібної статистики недвозначно дають зрозуміти, що аграрний сектор ще довгі роки буде провідною галуззю як для життєзабезпечення області в цілому, так і для господарювання зокрема.

Упаковка для товарів сільського господарства, поряд з транспортною упаковкою , залишаються у Житомирському регіоні найбільш затребуваним видом та упаковки загалом, та гофротари зокрема. Як і в багатьох інших областях господарської сфери, весь спектр пакувальних матеріалів тут можна розділити на два типи: з натуральної сировини та штучних компонентів. Сільське господарство Житомирської області займається виробництвом продуктів харчування та іншої продукції з харчової групи товарів. Фермерство, лісове та рибальське господарства – все це сфери сільського господарства. При цьому, якість продуктів харчування, що поставляються кінцевому споживачеві, залежить не тільки від того, де і як вирощувався продукт, а й від того, як він транспортувався від місця збору до магазинної полиці. Процес транспортування якраз і визначає найчастіше, у що саме упаковуватиметься конкретний харчовий продукт. Наприклад, фрукти та овочі зароджуються на полі або в теплиці, урожай знімається вручну або із застосуванням механіки. Після збирання врожаю продукція розсортується відповідно до розміру, кольору, якості, після чого зберігається, піддається упаковці та відправленню до споживача через оптову торгівлю або через мережу супермаркетів. Йдеться про продукцію, яка не потребує такої переробки, як консерви, дитяче харчування, соки із фруктів, харчові напівфабрикати. Тобто це вже готові продукти, які практично відразу упаковуються і вирушають у продаж. Для таких товарів у Житомирській області найчастіше використовується тара та упаковка з гофрованого картону . Це досить вид упаковки, який ще й коштує дешевше за своїх дерев'яних і пластикових конкурентів. Крім того, не можна не відзначити, що картонна упаковка – це найвигідніший варіант проміжної тари для сільського господарства. Йдеться про будь-які ємності, що застосовуються для збирання врожаю або в м'ясному та молочному виробництві, а також для зберігання у процесі підготовки до реалізації цих продуктів.

Тара и упаковка любых размеров и видов недорого в Житомирской области Крім того, в Житомирській області картонна тара традиційно застосовується при зберіганні м'яса, фруктів, овочів, птиці в холодильних та морозильних камерах, а також при їх перевезенні у звичайних контейнерах вантажних машин та рефрижераторах. Транспортування різних харчових продуктів, фруктів та овочів при цьому не просто повинне прискорити доставку продуктів харчування, але задовольняти чинним санітарним нормам, вимогам щодо гігієни та ергономічності. Упаковка з гофрокартону легко очищається, чому сприяють її гладка поверхня, залишки продуктів харчування легко видаляються, що забезпечує дотримання вимог гігієнічних стандартів. Упаковка з гофрованого картону для продуктів харчування та інших сільськогосподарських товарів абсолютно безпечна при експлуатації, дуже проста в процесі безпосереднього пакування продукції, а також не має обмежень на кшталт цієї продукції.

Виробництво товарів із фруктів та овочів у Житомирській області на тлі високого рівня заняття садівництвом та обробки продуктів харчування є одним із головних ринкових сегментів Житомирської області загалом на ринку нашої країни. І лише тара з гофрокартона може забезпечити гігієнічність і ефективність перевезення товарів великі відстані, великі терміни зберігання, заморожування великих часових періодів перед вживанням. Тільки упаковка з гофрокартону може задовольняти всі вимоги та норми діючих українських держстандартів з екологічності та техніки безпеки.

Також важливим аргументом на користь вибору тари та упаковки із гофрокартону є його висока економічність. Окрім того, що ціна на гофротару в Житомирській області загалом низька за рахунок наявності місцевих великих виробників, використання саме гофротари, а не пластикових чи дерев'яних ящиків дозволяє мінімізувати простір при зберіганні гофротари для майбутнього пакування готової продукції. Проста арифметика: 1000 складених картонних коробок для овочів займають у 40 разів менше місця, ніж стільки ж пластикових ящиків. Гофротару можна розібрати, а дерев'яні чи пластикові ящики – ні. Гофрована тара забезпечує можливість у разі потреби швидко охолодити продукти, щоб зберегти їх свіжими, до того ж вона запобігає пошкодженню продуктів, знижує кількість битих фруктів, овочів, що зберігає продукт та зменшує витрати сільського господарства.

В асортименті інтернет-магазину "Експрес Упаковка" ми зібрали повний модельний ряд картонних коробок, необхідних для зберігання та перевезення сільськогосподарської продукції. Окрім стандартної упаковки, ми можемо запропонувати нашим клієнтам складні моделі коробок, стільникових піддонів, гофроконтейнерів. Вони відрізняються легкістю та стійкістю у транспортуванні, а також забезпечать вам економію до 70% простору порівняно з тарою із пластмаси або дерева. Це автоматично спричиняє і оптимізацію корисного обсягу та захист продукції. Поєднання цих двох найважливіших якостей може забезпечити безліч переваг, які зацікавлять клієнта: різноманітність кольорів логотипу та друку, наявність можливості для ідентифікації, простота в зберіганні та реалізації, низька ціна та ще безліч важливих і корисних "наслідків" вибору саме картонної упаковки для овочів, фруктів та інших продуктів сільського господарства.

Полиэтиленовая тара и упаковка любых размеров и видов недорого в Житомирской области Упаковка сільськогосподарської продукції в полімерну тару здійснюється також досить великою мірою, як і в картонну. І якщо гофрокартонна упаковка найчастіше використовується як транспортна тара, то полімерна – як споживча чи спеціалізована, для особливих умов зберігання товарів харчової групи. Втім, подібна картина спостерігається у всіх регіонах нашої країни, тож нічого радикально нового ми вам тут не розповімо. Основним видом синтетичної упаковки для сільгосппродукції та харчових товарів є різноманітні полімерні мішки, пакети та плівки. Причому найчастіше використовуються пакети. Що вони являють собою? Давай розберемося.

Як правило, основним видом пакетів для зберігання та перевезення продуктів є пакет-слайдер . Житомирська область у цьому контексті відрізняється великим попитом на продукцію. І не дивно, адже такі пакети для зберігання та перевезення різних продуктів харчування підходять фактично під усе: у них можна запакувати сире або готове м'ясо, заморожене або в маринаді, різні приправи, будь-які фрукти та овочі. Загалом, за типом продуктів такі пакети для продуктів обмежень немає. Можна заморожувати, перевозити і зберігати будь-які харчові товари. Недорогі пакети-слайдери (продаж оптом та в роздріб) буквально створені для того, щоб усю їжу ідеально запакувати та спокійно перевозити.

Що собою представляють пакети-слайдери і чому вони так подобаються споживачеві? Причому не лише виробничим чи торговим організаціям, а й звичайному споживачеві. Справа все в тому, що пакети-слайдери для продуктів - це прозорі універсальні пакети для будь-яких харчових товарів із зручною застібкою типу "слайдер". Ця спеціальна застібка працює за принципом блискавки, як у звичайному одязі, проте бігунок тут має трохи іншу форму і знаходиться як би зверху, що дає можливість при закриванні пакета створити повністю герметичну упаковку.

Розміри пакетів слайдерів можуть бути різними. Так, наприклад, в інтернет-магазині Експрес Упаковка ми пропонуємо купити недорого харчові пакети-слайдери під основні продукти харчування. У каталозі ви можете самостійно вибрати та купити пакети із замком слайдер для м'яса чи риби, а також для будь-якого іншого продукту харчування. При застібці пакету будь-які рідини не протікають, продукти не виділяють запаху, рідини не витікають і не бруднять транспортну тару. Пакети-слайдери, представлені в каталозі інтернет-магазину "Експрес Упаковка", дійсно вигідно брати для абсолютних будь-яких товарів харчової та нехарчової групи.


Де можна придбати пакувальні матеріали в Житомирській області?

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує вам вибрати та купити недорого за оптовими цінами якісну упаковку в Житомирській області. Найширший вибір готових картонних коробок різних розмірів ви знайдете саме у нас. Крім того, ми пропонуємо нашим клієнтам виготовлення унікальної упаковки за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань. Виробництво гофротари та пакування на наших заводах здійснюється щодня, тому замовлення на виготовлення будь-якої пакувальної продукції з печаткою або без займає, як правило, від 1 до 3 днів, незалежно від кількості виробів у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо підготувати для вас картонні коробки будь-якої складності конструкції та будь-якого дизайну, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону, поліетилену та поліпропілену. При цьому ми в першу чергу будемо враховувати ваші вимоги та побажання.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво гофротари або іншої упаковки в Житомирській області, а також замовити трафаретний друк одноколірного або багатобарвного зображення, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з детальним описом необхідної упаковки та/або макетом потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо у найкоротший термін і якнайшвидше приступимо до роботи на ваше замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виробництва, а також підкаже будь-яку іншу інформацію на ваше замовлення.

Нас знаходили за такими словами:



Де купити коробки Нової Пошти без логотипу в Житомирі в роздріб і гуртом?



Відправлення посилок у Житомирі та Житомирській області сьогодні просто неможливо уявити без «Нової пошти» та її спеціалізованої упаковки. Однак далеко не завжди пропоновані у відділеннях НП пакувальні матеріали підходять відправнику. Часто потрібні коробки за розмірами Нової пошти, але без логотипу, або певного кольору або конструкції. Саме про такі ситуації ми розповімо вам у цій статті.

Коробки з п'ятишарового гофрокартону в Житомирі.



П'ятишарові картонні коробки завжди використовувалися в тих випадках, коли коробки із звичайного картону або тришарового гофрокартону не могли впоратися зі своїм завданням. У цій статті ми детально поговоримо про такі ситуації, а заразом і з'ясуємо, як саме використовують коробки з п'ятишарового гофрокартону в Житомирі сьогодні.

Картонні коробки для взуття в Житомирі: асортимент та різноманітність пропозицій



Картонні коробки для упаковки взуття сьогодні є одним із найбільш затребуваних видів картонних коробок у принципі. Взуттєві коробки мають стійку популярність незалежно від сезону чи регіону реалізації. Однак далеко не кожна модель взуттєвої коробки може цим «похвалитися». Тому в цій статті ми поговоримо про найбільш популярні моделі взуттєвої гофротари в Житомирі, а заразом з'ясуємо, чому саме ці моделі коробок популярніші за інші.

Які пакети для упаковки можна купити у Львові?



Пакети для пакування в Житомирі сьогодні виділяються серед усіх пакувальних матеріалів, що представлені на ринку міста, своїм найширшим асортиментом. Купити можна різні пакети: різної форми, кольору, розміру, формату і призначення. Тому в цій статті ми хочемо розповісти вам про те, які саме пакети для упаковки сьогодні у Житомирі є найпопулярнішими та чому?

Популярні мотузки та шпагати для пакування в Житомирі.



Різні мотузки для пакування, а також господарські шпагати сьогодні у Житомирі представлені у неймовірно широкому асортименті. Якісь з них підходять для пакування товарів та вантажів краще, а якісь – навпаки, гірші. У цій статті ми розглянемо найбільш сприятливі для пакувальних цілей та завдань господарські шпагати. А заразом розповімо вам, чому саме шпагати в кожному конкретному випадку є більш підходящими.

Як замовити подарункові коробки з картону в Житомирі?



Для подарункових коробок гарне та якісне оформлення важливо набагато більше, ніж для будь-якої іншої гофротари та упаковки. Така специфіка цього виду пакувальних матеріалів. Подарункова упаковка повинна справляти анітрохи не менше враження, ніж подарунок. Про те, де подарункові коробки з таким оформленням сьогодні можна купити у Житомирі, читайте у нашій статті. Крім того, ми вам розповімо, які саме подарункові коробки з печаткою виглядають найкрасивіше і чому.

Показано з 1 по 6 з 6 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн