Де купити коробки Нової Пошти без логотипу в Житомирі в роздріб і гуртом?

Компанія «Нова пошта» є лідером поштових послуг в Україні. Наприклад, у Житомирі на її частку припадає понад 50% таких операцій щороку. При цьому поштові відправлення «Новою поштою» зараз неможливо уявити без вантажної упаковки, розміри та види якої добре відомі буквально кожному клієнту компанії. Особливо розміри картонних коробок Нової пошти, оскільки саме в них здійснюється переважна більшість поштових та транспортних операцій, які проводять компанія «Нова пошта». Картонні коробки «Нової пошти» в Житомирі для поштових відправлень, безумовно, використовуються різні і за типом та за видом, тому що їх асортимент покликаний повністю покрити потреби клієнтів за вантажопідйомністю та габаритами поштових відправлень. Більше того, для цих цілей пакувальні матеріали фахівці компанії умовно розділили на упаковку до 30 кг та упаковку понад 30 кг – цей факт добре відомий. Однак інший важливий нюанс найчастіше споживачам слабо відомий – для пакування посилок та відправки Новою поштою зовсім не обов'язково використовувати картонні коробки з фірмовим логотипом компанії. Їхній зовнішній вигляд і візуальне оформлення не є важливими для успішного приймання ваших відправлень у поштовому відділенні. Інша річ, що розміри, якість та тип картонних коробок Нової пошти , куплені в Житомирі, мають відповідати встановленим вимогам НП, хоч є на них логотип, хоч ні. Тому в рамках цієї статті ми хотіли б розповісти вам, які коробки Нової пошти без логотипу краще використовувати для поштових відправлень різної ваги та розміру та де купити такі картонні коробки Нової пошти без логотипу в Житомирі за оптовими та роздрібними цінами дешево. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Чому коробки Нової Пошти без логотипу вигідно купувати у Житомирі оптом у виробників гофротари?

Ринок поштових послуг у Житомирі та Житомирській області сьогодні просто неможливо уявити без компанії «Нова пошта». Послугами компанії сьогодні користуються і приватні особи, і різні організації, а переважна більшість підприємств електронної комерції. І саме компанії, що займаються онлайн-торгівлею різних харчових і нехарчових товарів, на сьогоднішній день складають значну частину клієнтської бази компанії НП. Тобто левова частка оплачених покупок через інтернет сьогодні відправляється покупцям у вигляді поштових посилок. Тому для всіх, хто періодично надсилає посилки поштою в особистих цілях або використовує відправку посилок Новою поштою з комерційною метою, використання картонних коробок Нової пошти високої якості має вирішальне значення. Нова пошта дає можливість відправляти будь-які комерційні товари в гофроящиках та коробках з її фірмовим логотипом, які продаються у будь-якому поштовому відділенні НП у Житомирі та області. Однак основна маса представників оптово-роздрібної торгівлі та виробничої сфери вважає за краще використовувати свою власну упаковку. Так, за розмірами Нової пошти, але при цьому зі своїм логотипом або зовсім без логотипу, плюс на власний розсуд обраної конструкції, кольору та якості виготовлення. До того ж, покупка коробок Нової пошти без логотипу в Житомирі оптом дозволяє суттєво заощадити, оскільки оптові ціни на поштові коробки НП підприємства в Житомирі пропонують вигідніші, ніж вам зможуть запропонувати у відділеннях Нової пошти.

«Добре, а як у такому разі мають виглядати картонні коробки для відправки посилок Новою поштою?» Окей, давайте за пунктами:

  • поштові коробки з гофрокартону повинні бути надійні та міцні, тому їхнє основне завдання запобігати псуванню вмісту через удари, подряпини, вологи або забруднень;
  • коробки для посилок без логотипу повинні бути гранично легкими, так як вартість пересилання залежить від загальної ваги відправлення (наприклад, коробки з тришарового мікрогофрократону, що самозбірні, важать дуже мало);
  • поштові коробки оптом можна купити дуже дешево, тому що для їх виробництва використовується різна недорога сировина, часто навіть продукт вторинної переробки (як наслідок, низька собівартість упаковки загалом);
  • поштові коробки повинні бути практичні та компактні (у складеному вигляді займати мінімум місця, а в зібраному вигляді – забезпечувати належний амортизуючий ефект);
  • коробки для поштових посилок повинні бути зручними у складанні, при упаковці товарів, а також у процесі проведення вантажно-розвантажувальних робіт і транспортних операцій (самозбірні та чотириклапанні поштові коробки НП яскравий приклад).

«З цим зрозуміло. То хто і навіщо використовує коробки Нової пошти без логотипу у своїй роботі?» - запитаєте ви і матимете рацію. Ну, дивіться. Припустимо, ви продаєте товари через Інтернет і вам якось потрібно надсилати покупки клієнтам. У такому випадку, вам важливо використовувати картонні коробки , які дозволять доставити покупку клієнту в цілості та безпеці, а також послужать додатковою рекламою вашої компанії. Тобто завдання – максимізувати прибуток наскільки це можливо. Найпростіше рішення - це використовувати максимально ефективно транспортну упаковку та максимально ефективно розпорядитися її зовнішнім та внутрішнім простором. І якщо з розмірами упаковки все зрозуміло – потрібно просто вибрати найбільш підходящі коробки Нової пошти, які будуть лише на кілька міліметрів більше за вміст (в ідеалі - +5 мм). То саме в зовнішньому оформленні поштових коробок з посилками і криється причина того, що більшість компаній воліє купувати картонні коробки Нової пошти без логотипу. Адже набагато ефективніше, коли нанесено логотип та девіз вашої компанії, надруковано ваші контактні дані, а не рекламну інформацію поштового оператора. Тобто все просто: якщо ви хочете рекламувати свій бренд, а не поштового оператора, то вам просто необхідні картонні коробки за розмірами Нової пошти у Львові без логотипу.

Також важливо відзначити, що замовлення оптом коробок та гофроящиків Нової пошти без логотипу безпосередньо у виробника гофротари в Житомирі, а не їх купівля у поштових відділеннях, несе ще цілу низку переваг:

  1. По-перше, ви зможете особисто проконтролювати якість виготовлення картонних коробок та самостійно вибрати тип їх конструкції. Це, у свою чергу, дозволить позитивно вплинути на збереження товару в процесі доставки: він не перекочуватиметься всередині коробки, що значно скоротить ризик пошкоджень.
  2. По-друге, грамотний вибір розмірів упаковки істотно впливає вартість доставки. Наприклад, регулярне використання коробок більшого розміру із заповненням порожнин наповнювачем для маленьких товарів хоч і естетично добре виглядає. Однак при регулярному використанні в результаті може вилитися в кругленьку суму. Постає питання, навіщо переплачувати за коробку більшого розміру, якщо можна використовувати ту, що менше і дешевше? Якщо порахувати такі необґрунтовані витрати протягом року, сума виходить приголомшливою. Зробіть ці нехитрі підрахунки, і ви зрозумієте, наскільки важливим є розуміння розмірів упаковки у сфері e-commerce.
  3. По-третє, використання допоміжної упаковки для посилки, крім самих коробок. При виборі поштових коробок важливо пам'ятати, що в багатьох ситуаціях просто не обійтися без використання повітряно-бульбашкової плівки , пінопласту та інших наповнювачів (необхідних майже завжди). Також поштові коробки можуть мати всередині захисну прокладку, ґрати чи ложемент. В ідеалі товар має максимально щільно сидіти всередині коробки – це забезпечить мінімальне переміщення предмета під час транспортування. Будь-які допоміжні елементи поштового впакування в Житомирі дешевше буде замовити разом із поштовими коробками без логотипу безпосередньо у виробника гофротари або в інтернет-магазині упаковки.

Таким чином, використання поштових коробок Нової пошти без логотипу – це можливість упаковки товарів у гофротару найбільш вдалої конфігурації та можливість її придбання за максимально вигідною ціною. Такий підхід до товаротранспортної та поштової упаковки дозволяє не переживати за збереження вантажу, яким би складним і специфічним не було його транспортування. Як ви самі розумієте, для представників оптово-роздрібної торгівлі зі своїм щоденним високим товарообігом це неймовірно важливо. До того ж і дуже зручно, тому що при великій кількості відправлень готової продукції в день, дозволяє мінімізувати кількість моделей упаковки, що використовується, і таким чином сильно спростити собі процес роботи і значно її прискорити.

Де купити самоскиди за розмірами Нової пошти без логотипу в Житомирі?

Вантажні коробки для поштових відправлень у Житомирі від виробника Як ви, напевно, знаєте, з недавніх пір компанія «Нова пошта» перестала продавати у своїх відділеннях поштові коробки самозбірного типу. Однак популярність цього виду гофротари у споживачів нікуди не зникла. Наприклад, у Житомирі на сьогоднішній день переважна більшість відправлень вагою до 15 кілограмів упаковується саме у самозбірні коробки для посилок за розмірами Нової пошти . Тільки купують такі коробки не у відділеннях НП, а замовляють оптом у виробників гофротари або беруть в роздріб в інтернет-магазинах упаковки. Чому так відбувається? Все просто: самозбірні коробки – красиві, зручні та дуже практичні, а ціна оптом на самозбірні коробки без логотипу за розмірами Нової пошти у Житомирі навіть нижча, ніж ціна на менш практичні чотириклапанні коробки у поштових відділеннях оператора. Тут важливо розуміти просту логіку споживача: якщо чотириклапанна і самозбірна коробки одного розміру і кольору стоять однаково, споживач завжди купити самозбірну, оскільки з нею банально менше клопоту, а упаковка в цілому набагато надійніша. Власне кажучи, це і пояснює популярність самозбірних коробок, що нікуди не зникає, за розмірами Нової пошти для поштових відправлень вагою до 15 кг харчових і непродовольчих вантажів.

При цьому важливо відзначити, що різних конструкцій самозбірних коробок існує безліч, проте лише деякі з них застосовуються для відправки посилок Новою поштою. Так, у житомирського споживача на сьогоднішній день найбільш популярним варіантом самозбірних коробок "Нової пошти" без логотипу є коробки "з вушками". За Міжнародним стандартом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO коробка з вушками має позначку №0427. У таких коробках всі клапани при складанні розміщуються в заздалегідь позначених отворах, а кришка є «вбудованою», по факту є продовженням задньої стінки коробочки. Але, що найголовніше, ці «вушки» являють собою два елементи конструкції, розташованих з боків центральної частини кришки. Також велике поширення мають самозбірні коробки типу "зубна паста" (FEFCO-ASSCO №0471), а також поштові коробки конструкції "ластівчин хвіст" (FEFCO-ASSCO №0215). У будь-якому випадку всі самозбірні поштові без логотипу виготовляються з тришарового мікрогофрокартону за технологією плоскої або ротаційної висічки на спеціальних штанц-формах. Найчастіше у своїй використовується гофрокартон марок Т-21, Т-22 і Т-23 з типом гофра «Е». Все це, у свою чергу, гарантує ідеальну відповідність заявлених та номінальних розмірів всіх конструкційних елементів, високу міцність та довговічність виробів, а також гарний опір коробок різним зовнішнім впливам.

Тобто, абсолютно всі самозбірні коробки Нової пошти, що випускаються без логотипу в Житомирі, є гофротаром складної форми висічки, яка має безліч конструкційних елементів. Наявність таких елементів самозбірні поштові коробки не просто збираються вручну з однієї цільної заготовки, а ще й мають у місцях основних навантажень посилені елементи конструкції. І коли коробочка повністю зібрана, ці вушка формують додаткові бічні стінки коробки, підсилюючи, таким чином, її показники міцності. Особливо це помітно під час штабелювання поштових ящиків у транспортні засоби. Як ви розумієте, перевезення поштових вантажів між містами здійснюється у вантажних машинах з великим обсягом кузова. І перед відправленням такої фури її завжди намагаються набити під зав'язку різними посилками. Так що додаткова стійкість до різного роду статичних і динамічних навантажень тут дуже доречна.

Які саме товари та вантажі упаковуються у самозбірних картонних коробках та відправляються у вигляді посилок Новою поштою у Житомирі? Зрозуміло, найрізноманітніші. Однак, все не так просто. Так, безумовно, самозбірні поштові коробки однаково успішно справляються із зберіганням та транспортуванням як харчових, так і нехарчових товарів. І тому саме в даному випадку питання полягає лише у відповідності габаритів посилки та поштової коробки. Однак не варто забувати, що «Нова пошта» має свої регламентні вимоги щодо ваги, габаритів та упаковки посилок. Причому досить тверді. Напевно, ви і самі не раз стикалися, коли вашу посилку раптово відправляли на вантажне відділення, хоча ви спочатку не могли такого навіть припустити. Але в цілому, для об'єктивності варто обов'язково відзначити той факт, що самозбірні коробки дійсно являють собою напрочуд вдалий формат картонних коробок для пакування поштових посилок. І в упаковці габаритних вантажів, і в перевезенні негабаритних посилок вони дуже добре зарекомендували себе.

Будь-які самозбірні коробки за розмірами «Нової пошти» для посилок до 30 кг та понад 30 кілограмів без логотипу у Житомирі ви можете купити дешево оптом в інтернет-магазині «Пак Юа» . Це офіційний інтернет-магазин заводу-виробника повного циклу гофротари та картонної упаковки, тому самозбірні картонні коробки «Нової пошти» тут є у наявності всіх моделей, всіх розмірів та будь-якого кольору. Більше того, ціни на будь-яку самозбірну коробку Нової пошти тут значно дешевше, ніж у самих відділеннях поштового оператора. І, що ще важливіше, є можливість вибрати та надрукувати будь-який малюнок на вашу думку. Ми продаємо самозбірні коробки Нової пошти без логотипу для посилок маленького, середнього та великого розміру, а також поштову самозбірну гофротару без логотипу для негабаритних вантажів. Тобто, в інтернет-магазині pack.ua представлені абсолютно всі розміри картонних коробок для «Нової пошти» в Житомирі, як менших вантажних, так і для посилок. Так що, якщо, наприклад, ви захочете придбати велику або навіть величезну коробку для посилок, то ви її точно знайдете. До того ж, працюючи безпосередньо з виробником, можна замовити точно будь-який розмір коробок «Нової пошти». Замовляючи поштові коробки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» , розміри можна вибрати різні. Однак, перш ніж замовити коробки Нової пошти з гофрокартону, слід уточнити на сайті або у відділенні цієї поштової служби точні розміри поштових коробок. Справа в тому, що далеко не кожен розмір коробок даний оператор приймає до відправки посилок або для пакування так званих негабаритних розмірів. Пізніше ми розповімо вам про основні розміри картонних коробок, які компанія «Нова пошта» приймає для відправки посилок вагою до 30 кілограмів.

Чотириклапанні поштові коробки та вантажні гофроящики без логотипу Нової пошти у Житомирі

Коробка чотириклапанна без логотипу Нової пошти Чотириклапанні картонні коробки «Нової пошти» в Житомирі найчастіше використовуються для надсилання посилок вагою понад 15 кілограмів. А також для деяких видів непродовольчих товарів. За своєю суттю вони є транспортними гофроящиками з тришарового або п'ятишарового гофрованого картону з профілем «В» і «С». Конструкція і розташування елементів у поштових коробках такого типу найстандартніші - прямокутна або квадратна форма, а також 2 верхніх і 2 нижніх клапани встик. Міжнародний каталог гофротари та пакування з картону FEFCO-ASSCO стандартизує поштові вантажні коробки такого формату за номером №0201. За форматом пакування посилок такі поштові коробки відносяться до категорії картонних коробок спрощеної конструкції, які виконані з однієї викрійки з клапанами кришки та дна (2х2). Бічний шов у таких коробках зазвичай склеюється, але також може зшивати за допомогою скоб. Фактично це проста і містка ємність зі стійким дном і кришкою, що формується, в яку можна покласти все що завгодно. Власне кажучи, якщо ви хоча б раз у житті бачили коробки, у яких чотири верхні та чотири нижні клапани розкриваються в різні боки, то ми зараз якраз їх і маємо на увазі.

Як основна поштова тара чотириклапанні картонні коробки саме такого формату «Новою поштою» використовуються не просто так. Тут дві основні причини: ціна питання та функціональні можливості такої упаковки. І якщо з питанням ціни (або ціною питання, якщо хочете) все цілком зрозуміло – що дешевше, то краще. То функціональні можливості у картонних коробок такого типу дуже універсальні і практично не залежать від зовнішніх факторів. Чотириклапанні коробки для посилок «Нової пошти» без логотипу через особливості конструкції фактично не мають обмежень за параметрами габаритного або негабаритного транспортування. Аби розмір коробок був підібраний правильно. Чотириклапанні коробки «Нової пошти» без логотипу в Житомирі чудово справляються із збереженням посилок як при зберіганні на складі, так і в процесі доставки. Вони слабо схильні до негативного впливу від погодних та кліматичних умов доставки посилок, особливостей автотранспорту та професіоналізму обслуговуючого персоналу. 4-х клапанні коробки «Нової пошти» без логотипу у Житомирі поєднують у собі надійність, жорсткість конструкції, гарний опір статичним та динамічним навантаженням, відрізняються гарною довговічністю. Зрозуміло, такі високі показники надійності чотириклапанних коробок "Нової пошти" без логотипу формуються виробниками гофротари не просто так. Справа в тому, що вантажні поштові коробки в контексті доставки посилок ще й є «страховкою», захистом підвищеної міцності, якщо хочете. А хороша якість поштових ящиків якраз і є повною мірою гарантією успішності доставки посилок споживачеві.

Розміри чотириклапанних коробок під посилки «Новою поштою» на сьогоднішній день стандартизовані так само як і у випадку з самозбірними коробками, про які йшлося раніше. Тому в даному випадку виробникам товарної продукції в Житомирі також доводиться підбирати відповідні за розміром коробки чотириклапанного типу , а вже після цього визначатися з виробником гофротари. Більш того, в даному випадку тільки правильно підібрати упаковку, виходячи з ваги і розмірів посилки не завжди достатньо. Потрібно обов'язково брати до уваги формат перевезення, її тип, тривалість та умови проведення. Однак це далеко не все. Зрештою, всі виробники товарної продукції, що користуються послугами «Нової пошти» для відправки своєї продукції покупцям, приходять до того, що підбір правильного поєднання ціни та якості чотириклапанних коробок є запорукою успіху. А від чого залежить ця якість коробок? Насамперед від сировини, з якої вони виготовлені. В даному випадку – від тришарового або п'ятишарового гофрованого картону. Саме міцнісно-експлуатаційні характеристики гофрованого картону визначають надійність та зносостійкість поштових вантажних коробок. При купівлі вантажної поштової тари з гофрованого картону необхідно також оптимально підібрати марку гофрокартону, з якої вона виготовлена. Потрібно обов'язково враховувати вагу нетто, висоту майбутніх штабелів із посилками та правильно підібрати геометричні розміри ящиків. В цілому ж, щоб уникнути типових помилок при виборі вантажної гофротари для поштових відправлень, необхідно врахувати сукупність всіх вищеописаних параметрів, що впливають на міцність упаковки.

І на цьому ми, мабуть, закінчимо. На завершення хочемо вам ще раз нагадати, що компанія «Експрес Упаковка» - виробник повного циклу тари та упаковки з картону та гофрокартону. У нас ви можете купити оптом та в роздріб коробки «Нової пошти» без логотипу всіх стандартних розмірів за найнижчими цінами у Житомирі. Причому будь-якого кольору і з печаткою будь-якої складності. Крім того, у нас ви можете замовити за найнижчими цінами оптом коробки «Нової пошти» будь-якої конструкції та призначення: від самозбірних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до поштових коробок із п'ятишарового гофрованого картону для відправки поштою побутової та промислової техніки. Весь розмірний ряд картонних коробок «Нової пошти» без логотипу в постійній наявності будь-якого кольору чекають на вас за найнижчими цінами в Житомирі! Замовляти коробки «Нової пошти без логотипу в Житомирі» в інтернет-магазині «Пак Юа» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн