Як замовити подарункові коробки з картону в Житомирі?

Мабуть, ні для кого сьогодні не секрет, що картонні коробки для подарунків – це найефективніший спосіб дешево прикрасити будь-який подарунок та сувенір. Особливо якщо коробки з подарунками яскраво оформлені за допомогою друку. Оформити коробку з подарунком за допомогою друку – це сьогодні найпростіший спосіб створити атмосферу свята в момент вручення подарунка одержувачу. Ну, а з урахуванням того, що картонних коробок сьогодні випускається велика кількість, причому найрізноманітніших видів і типів, покупцеві потрібно лише вибрати варіант, що сподобався. Проте в Україні щодо будь-якої гофротари чи упаковки вже тривалий час спостерігається тенденція нерівномірного розподілу пропозицій від виробників подарункової упаковки. Наприклад, купити подарункові коробки з малюнком у Києві сьогодні можна без особливих зусиль, причому навіть хоч у наявності, хоч на замовлення. Інша справа регіони та обласні центри нашої країни. Наприклад, у сусідньому з Києвом Житомирі ситуація далеко не така райдужна, якщо ми говорити про пропозицію щодо подарункових коробок з печаткою або різнокольорово та яскраво оформлених коробок. Вибір подарункових коробок з малюнком тут набагато бідніший. Проте купити картонні коробки з тематичним оформленням для подарунків у Житомирі можна. А ще простіше замовити подарункові коробки із печаткою малюнка у виробника. При цьому, як завжди, купити подарункові коробки з малюнком, що сподобався, в роздріб ще складніше. Великі виробники, звичайно ж, захочуть виготовити подарункові коробки з малюнком, але тільки при великому замовленні виробів. А ось де купити подарункові коробки з печаткою в Житомирі в роздріб або дрібним оптом (наприклад, до 500 штук) поки що незрозуміло. Тож у рамках цієї статті давайте спробуємо з'ясувати, чому подарункові коробки з малюнком у Житомирі не дуже просто купити? Розберемося, які саме коробки для подарунків сьогодні у Житомирі випускаються із друкованим оформленням? Як відбувається замовлення друку на подарункових коробках із картону, якщо ви хочете купити їх середнім чи великим оптом? І, нарешті, давайте з'ясуємо, де в Житомирі подарункові коробки з малюнком можна купити оптом та в роздріб найдешевше? Ну а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент подарункових коробок інтернет-магазину «Експрес Упаковка», оскільки тут найбільший вибір різноманітної гофротари та упаковки в Україні. У тому числі тут продаються й усілякі подарункові коробки з малюнком, печаткою та навіть із логотипом. Отже, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Виробництво подарункових картонних коробок у Житомирі: особливості та відмінності від виробництва в інших регіонах

Подарочная коробка из трехслойного микрогофрокартона А почнемо ми, як завжди, з аналізу попиту та пропозиції на подарункові коробки у Житомирі. Адже, як ви вже знаєте, будь-який виробник гофротари завжди орієнтується на популярні моделі коробок і виготовлятиме їх під роздрібний або дрібнооптовий продаж в першу чергу. Це ж стосується і подарункових коробок з печаткою – якщо вже й випускати без попереднього замовлення партію коробок з малюнком, то треба хоча б приблизно розуміти, що на них буде надруковано і в якому вигляді. Тут принцип комерції повністю переважає принцип красивого оформлення. У промислових масштабах подарункові коробки оформляються в «попитових» варіантах – так, як це буде цікаво споживачеві. До речі, рівно за таким же принципом вибираються матеріали для виготовлення подарункових коробок з печаткою:

  1. По-перше, сировина для виробництва подарункових коробок має бути максимально дешевою, щоб виробник міг запропонувати споживачеві конкурентні ціни на подарункові коробки з картону.
  2. По-друге, матеріал виготовлення повинен бути таким, на який можна наносити гарний друк, причому чим простіше сам процес, тим краще для виробника.
  3. По-третє, матеріал, з якого виробляються подарункові коробки з печаткою, повинен давати можливість отримати ще якісну тару та упаковку, а не тільки красиву.

Але найголовніший момент тут все одно полягає в особливостях попиту на ту чи іншу продукцію у регіоні. Будь-який друк, будь-яка подарункова коробка або інша упаковка повинна ж зрештою потрапити в руки кінцевому споживачеві, а не припадати пилом місяцями на складі хоч з уже упакованою всередину продукцією, хоч у розібраному вигляді в стопці таких нікому не потрібних коробок. Тому найважливіший взаємозв'язок попиту, ціни, термінів – словом, усього, що стосується друку та коробок у Житомирі, полягає у типі товарів, подарунків та будь-якої іншої продукції, яка в ці коробки упаковується. Отже, спершу давайте спробуємо зрозуміти, які саме подарункові картонні коробки з печаткою купують сьогодні в Житомирі найчастіше і чому, а тому вже перейдемо до найпопулярніших способів їх оформлення.


Які подарункові коробки з малюнком у Житомирі купують найчастіше та чому?

Подарочная коробка из мелованного картона с ручкой Якщо порівнювати різні картонні коробки різних типів, виготовлені з різної сировини, що мають різні розміри, то цілком точно зрозуміло, що той самий малюнок може на різних картонних виглядати зовсім по-різному. Споживачі в Україні загалом та у Житомирі зокрема для упаковки подарунків традиційно вибирають найчастіше картонні коробки самозбірної конструкції та трохи рідше – коробки з окремою кришкою та окремим дном. Що ж до матеріалів, з яких такі подарункові коробки робляться, то тут переважає тришаровий мікрогофрокартон та багатошарові пресовані картони на кшталт крафт-картону або крейдованого картону. Чому? Все просто - різний друк на таких коробках виглядає особливо ефектно. Але при цьому по-різному. Хоч крейдований, хоч крафт картон, хоч тришаровий мікрогофрокартон і зроблені, по суті, із сировини на основі паперу, але при цьому вони досить різні і з технічних характеристик, і візуального сприйняття. І це все безпосередньо відображається на картонних коробках з цих матеріалів без друку, що з печаткою. А особливо чутлива різниця у подарунковій упаковці. Все-таки тут візуальна складова відіграє далеко не останню роль. Так що, далі давайте про коробки для подарунків з крейдованого та крафт картону, а після і про подарункові коробки з мікрогофрокартону з печаткою поговоримо трохи докладніше.

Подарункові коробки з картону можна купити у Житомирі у різних виробників. А ось замовити коробки з картону для подарунків із печаткою – ні. На сьогоднішній день на ринку міста, та й загалом Житомирської області не так багато компаній, які погодяться виготовити подарункові коробки з багатошарового пресованого або одношарового картону з печаткою. І ще менше таких компаній, якщо ми говоримо про замовлення подарункових коробок із малюнком невеликими партіями. Наприклад, 300 штук на замовлення – це, на вашу думку, багато чи мало? Швидше за все, достатньо. Але більшість виробників упаковки навіть не будуть виготовляти для вас подарункові коробки в такому обсязі, а просто запропонують збільшити обсяг замовлення, та ще й заплатити повну передоплату. Чи можна, в такому разі, у Житомирі десь замовити подарункові коробки з крафт-картону чи коробки для подарунків із крейдованого картону з печаткою малюнка за вигіднішими умовами? Можна, можливо. Наприклад, зробити це можна в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». І що найцікавіше, компанія пропонує не тільки дешеве виробництво коробок для подарунків з печаткою зображення в Житомирі, але ще й дає вам можливість самому вибрати розміри коробок, що підходять для вас. У цій компанії не працюють за принципом "бери, що дають", а намагаються максимально врахувати всі побажання замовника. Окей, і що можна замовити? Давайте розумітися.

Подарункова упаковка з крейдованого та крафт-картону, яку сьогодні можна купити у Житомирі в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», охоплює велику лінійку картонних коробок різних розмірів та габаритів. Це різні подарункові коробки: різних типів, видів, форм і конструкцій. Але, що найбільш у нашому випадку важливо, все з перерахованих нижче подарункових коробок з картону можна купити в Житомирі дешево з будь-яким видом друку. Тобто, виробник пропонує подарункові коробки з картону з одноколірним та багатобарвним друком будь-який складно, і, що особливо цікаво, готувати зробити для вас такі подарункові коробки від 100 штук!

Усього ж подарункові коробки з печаткою та без друку, купити які ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» у Житомирі вже сьогодні, умовно поділено на п'ять основних груп:

Як ви самі можете помітити, в основу такого поділу подарункових коробок, які виготовляють у Житомирі завод «Експрес Упаковка», були закладені розміри та габарити. І в цьому немає нічого дивного, оскільки основним питанням при виборі упаковки для подарунків завжди був і залишається: Як правильно підібрати за розміром коробку для подарунка ? Крім того, розмір подарункових коробок практично завжди критично важливий, адже маленький або середній подарунок буде виглядати у великій подарунковій коробці просто безглуздо, а подарунок великого розміру в картонну коробку просто не влізе. Як кажуть, розмір має значення. Як заявляють самі представники компанії «Експрес Упаковка», поділ подарункових коробок на п'ять основних груп за розмірними принципами потрібні, головним чином, для клієнтів. Таким чином, покупцю простіше орієнтуватися та вибрати необхідний розмір.

Однак якщо ми говоримо про друк малюнка, то ці п'ять груп подарункових коробок автоматично трансформуються в більш ніж 30 вже готових моделей подарункових коробок з крейдованого і крафт картону під друк, що відрізняються за розміром і типом конструкції. Однак повний асортимент подарункових коробок з печаткою, який може виготовити завод «Експрес Упаковка» в Житомирі, набагато більший і включає фактично необмежену кількість різних видів подарункових коробок. Наприклад, у прайс-листі компанії вже сьогодні представлено понад 100 різних подарункових коробок з крейдованого і крафт картону, що відрізняють довжиною, шириною, висотою, формою, конструкцією, типом і складністю зображення, а також видів сировини, що використовується для їх виробництва.

По факту, в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» у Житомирі ви можете вибрати відповідний розмір коробки для подарунків з маси варіантів, серед яких присутні навіть однакові за розміром подарункові коробки з одношарового та багатошарового пресованого картону, проте які відрізняються при цьому або формою, або типом конструкції, або способом складання, або кольором. Широкий розмірний ряд картонних подарункових коробок, представлених у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», дозволяє підібрати дешеву та якісну упаковку для подарунка будь-яких габаритів та ще й з печаткою малюнка будь-якої складності. Наприклад, подарункові коробки великих розмірів ідеальні для колективного подарунка або для дитині. І оформлення їм потрібне відповідне тематиці та віковому принципу. У компанії «Експрес Упаковка» вам запросто нададуть понад 20 різних варіантів оформлення таких подарункових коробок, навіть якщо ви не можете визначитися чітко. А якщо, наприклад, вам необхідно привітати своїх бізнес-партнерів, то в офіційному інтернет-магазині компанії ви зможете купити красиву самозбірну подарункову коробку зі зручною вбудованою кришкою. Така коробочка, оформлена у відповідному стилі, гарантовано підкреслить важливість цієї персони для вас, а якісний матеріал виготовлення та технологічне виробництво подарункової коробки будуть для вас гарантом того, що ваш подарунок чи презент доїде в цілості та безпеці навіть у найвіддаленіший куточок України чи світу.


Друк зображення на подарункових коробках із різних видів картону у Житомирі.

Подарочная коробка из мелованного картона с печатьюй Друк логотипу чи будь-якого іншого малюнка на подарункових коробках з картону в Житомирі є досить непростим завданням з погляду підбору фарб, матеріалів самих коробок, способу друку тощо. Навряд чи ми когось здивуємо, якщо скажемо, що один і той же друк, здійснений на тому самому обладнанні і за допомогою тих самих фарб, може виглядати зовсім по-різному залежно від типу поверхні, на яку такий друк наноситься. Простіше кажучи, те саме зображення на різних подарункових коробках може виглядати зовсім не однаково. Більше того, правильно підібраний за типом, якістю та фактурою картон дуже впливає не тільки на якість зображення, але ще й на ціни подарункових коробок з печаткою в Житомирі, а також на рентабельність їх виробництва. Правильно підібраний картон для подарункової коробки дуже важливий, адже саме завдяки ньому подарункова коробка зрештою має комплекс властивостей, що визначають якість друку та відповідність готової подарункової коробки умовам її використання.

Добре, якщо сировина така важлива, то що взагалі являє собою картон, з якого виробляють подарункові коробки під друк ? Подарункові коробки під друк у Житомирі виробляють із одношарового або багатошарового картону різного типу та марки. Однак зрештою такий картон є багатокомпонентним, складним за своєю структурою матеріалом, що складається зі спеціально оброблених рослинних волокон, тісно переплетених між собою і пов'язаних хімічними силами зчеплення різного виду. Це капілярно-пористий матеріал. Крім волокнистих компонентів, що формують структуру картону та його основні властивості, до складу картон, на внутрішній або зовнішній поверхні якого планується друк, можуть вводитися мінеральні наповнювачі (проклеювальні речовини, барвники та інші спеціальні добавки). Тобто будь-який картон, з якого виробляються подарункові коробки під друк, і сам по собі є продуктом виробництва. Так, картон під виробництво подарункових коробок у Житомирі виготовляють із волокнистих напівфабрикатів трьох видів:

  1. Довговолокниста вибілена або небілена деревна целюлози, одержувана хімічною обробкою деревини.
  2. Деревна маса, тобто механічно подрібнена деревина (дешевший і менш витратний технологічно в отриманні матеріал);
  3. Макулатура, яка є вторинною сировиною, одержуваною внаслідок переробки паперових та картонних відходів.

Тут також варто відзначити, що особливе місце у світовому виробництві картону займає сировина, що отримується з бавовняних та синтетичних волокон. Однак це надто технологічно складне виробництво картону для більшості українських підприємств, тому подарункове пакування з нього фактично не виробляється. Простіше кажучи, обладнання та верстати для такої переробки сировини та виробництва картону під подарункові коробки коштує надто дорого. Втім, і вищезгадані три види картону задовольняють усі запити споживачів щодо якості друку на картоні та подарункових коробках із нього.

Один із найважливіших технічних показників для друкованих властивостей подарункових коробок – це композиція картону. Від неї залежать багато основних властивостей подарункових коробок загалом і коробок з печаткою зокрема. Наприклад, міцність, пружність, пластичність, світлостійкість та ряд інших. За композицією картон, з якого роблю подарункові коробки у Житомирі, поділяється на три групи:

  • на 100% целюлозний картон;
  • картон, що містить до 50% деревної маси;
  • картон, що на 100% складається з деревної маси.

Ми раніше вже писали докладно про всі відмінності таких картонів, тому давайте зараз пробіжимося ними максимально коротко. Отже, на 100% целюлозний картон, як не складно здогадатися з назви, виробляється тільки з целюлозних деревних волокон. Здебільшого, із хвойних порід дерева, але й інших теж чимало. Чистоцелюлозні картони, так само як і менш щільні папери, мають зазвичай високу білизну, підвищену міцність, майже не схильні до старіння при зберіганні. Такі картони використовуються для виготовлення високохудожньої продукції, офіційних довідкових видань, а також подарункової упаковки найвищої якості. Картон, що містить до 50% деревної маси, коштує на порядок дешевше чисто целюлозного картону. При цьому, що цікаво, деревна маса надає такому картону ряду корисних якостей – покращуються друковані властивості, стабільність розмірів при зміні кліматичних умов, знижується маса листа картону тощо. І, нарешті, третій вид картону складається повністю з деревини. Це найдешевший картон невисокої якості, що використовується для виробництва дешевої упаковки під одноколірний та флексографічний друк найпростішого компонування відбитка.

Ось, власне, і вся різниця. Ну а тепер давайте з'ясуємо, де в Житомирі можна замовити подарункові коробки з печаткою будь-якого розміру на замовлення. Адже не завжди і не все є в наявності, тим більше коли така кількість можливих форм і розмірів коробок.


Як замовити виробництво подарункових коробок в Житомирі?

Шестиугольная Подарочная коробка из мелованного картона с печатью от производителя Як ми вже зазначали раніше, асортимент подарункових коробок в інтернет-магазині Експрес Упаковка дуже різноманітний. Тут дійсно можна вибрати безліч готових подарункових коробок та замовити друк на них. В наявності на складі ми завжди тримаємо понад 100 різноманітних видів та розмірів коробок для подарунків із різних видів матеріалу. У нас ви можете купити подарункові коробки з кашованого картону, тришарові самозбірні коробки для тематичних презентів, коробки з крейдованого картону для найдивовижніших сюрпризів, а також багато іншого! Проте найнижча ціна у Житомирі на коробки для подарунків на сьогоднішній день у нашому інтернет-магазині дійсна для коробок для подарунків із крейдованого картону. Крейдований картон вигідно відрізняється від звичайного, насамперед, зовнішнім виглядом. Лите крейдування надає йому майже дзеркального глянцю, знижує пористість лицьового шару, що гарантує кращий результат при нанесенні друку на коробки з крейдованого картону . Такі властивості подарункових крейдованих коробок ми використовуємо при нанесенні багатобарвного або одноколірного шовкотрафаретного друку. Таким чином, на поверхні лицьового шару подарункової коробки із крейдованого картону залишається якісне яскраве зображення будь-якого кольору чи відтінку. Завдяки своїм властивостям, коробки для подарунків з крейдованого картону широко використовується як подарункова упаковка для різних виробів. Наприклад, наборів для дитячого розвитку та творчості, настільних ігор, дитячих книг чи розмальовок. Коробки з крейдованого картону також широко використовуються для виготовлення упаковки для харчових продуктів, медичних препаратів, компакт-дисків, комплектуючих комп'ютерів та аксесуарів, а також для побутової техніки невеликих розмірів.

Високоякісний крейдований картон щільністю 270 гр/м2 – це основний та фактично незамінний матеріал для виробництва картонних коробок для подарунків. Він поєднує в собі високий рівень обов'язкових для подарункових коробок показників: білизна та гладкість поверхні, можливість нанесення повнокольорового друку, ламінування та глянсового покриття. При виготовленні подарункових коробок для харчових товарів важливою є стійкість картону до зовнішнього фізико-хімічного впливу, наприклад, вологостійкість, жиронепроникність. Ці якості досягаються завдяки нанесенню на одну із сторін спеціального покриття. Подарункові коробки з крейдованого картону в даному випадку мають досить нетиповий зовнішній вигляд: внутрішній шар покритий подвійним крейдуванням і має білий колір, а зовнішній - бурого кольору і має природний відтінок хвойної целюлози. Власне кажучи, саме з хвойної довговолокнистої білої та невибіленої целюлози виробляється крейдований картон, з якого ми виготовляємо коробки для подарунків. А щільність 270 гр/м2 картон набуває у процесі створення, тобто. обробки деревних волокон В цілому, гладка поверхня крейдованого картону забезпечує якісний друк та надає готовій продукції привабливого зовнішнього вигляду. Саме тому, а ще й за рахунок низької ціни та собівартості виробництва подарункових коробок крейдований картон є одним із найпопулярніших матеріалів для виробництва різних видів упаковки.

В основному, подарункові картонні коробки у Житомирі підприємства нашої компанії виробляють з використанням штанц-форм для вирубки на кількох видах обладнання. На сьогоднішній день ми використовуємо три типи обладнання в залежності від складності висікання та обсягів замовлення: ротаційне обладнання для виробництва коробок, обладнання для плоскої висікання коробок, а також верстати типу тигель для виготовлення подарункових коробок незвичайної форми. Розміри та конструкцію подарункових коробок, а також матеріал їх виготовлення ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів. Також ми можемо ексклюзивно для вас виготовити штанц-форму для виробництва подарункових коробок будь-якої форми та конструкції на індивідуальне замовлення з урахуванням вирубки тільки цього типорозміру та форми коробки. Замовлення на виробництво коробок для подарунків ви можете зробити від 1000 штук, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із зазначених телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або декількох моделей подарункових коробок будь-якої форми висічки на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка». Крім того, не забудьте вказати найбільш бажаний вид сировини. Ми виробляємо подарункові коробки з багатьох видів картону і мікрогофрокартону, тому саме вам потрібно вибрати найбільш підходящий для вас.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки для подарунків з печаткою оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво подарункових картонних коробок в Житомирі та друк зображення на них. Більше 100 різних видів подарункової упаковки та тари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків за своїми розмірами з будь-якого картону та з будь-яким видом друку. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн