Коробки з п'ятишарового гофрокартону в Житомирі.

Великогабаритні товари, важкі вантажі, побутова техніка та виробниче обладнання – всі ці предмети у певні моменти є звичайним товаром на продаж, якому потрібна тара для зберігання, перевезення та, власне, продажу. Упаковка такого роду предметів здійснюється в різні пакувальні матеріали: різної форми, конструкції, кольору та розміру, ваги та з різних матеріалів. Однак усі такі пакувальні матеріали об'єднані в одну загальну групу – вантажна тара або великогабаритна упаковка. І з усіх видів такої тари сьогодні в Житомирі найчастіше споживачі хочуть купити п'ятишарові картонні коробки . У цій статті ми намагатимемося розібратися, чому так відбувається. А також з'ясуємо, у яких ситуаціях п'ятишарові коробки з гофрокартону є найкращим вибором вантажної упаковки. Допоможе нам у цьому асортимент вантажної тари та п'ятишарових коробок з гофрокартону, який представлений в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше, що саме тут ви знайдете 5-ти шарові гофроящики від виробника за найнижчими цінами в Україні оптом та в роздріб. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


П'ятишарові картонні коробки – найекономічніший вид тари для важких вантажів у Житомирі.

Пятислойная картонная коробка Отже, ви напевно добре знаєте, що картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону використовуються в різних ситуаціях. Однак цілком очевидно, що порівнювати обсяги їх використання із тришаровими коробками просто немає сенсу. Все ж таки, за сукупністю причин і об'єктивних факторів тришарові коробки застосовуються набагато частіше. П'ятишарові картонні коробки використовуються найчастіше в тих випадках, коли тришарові коробки просто не підходять. Але так буває не завжди - п'ятишарові коробки можуть бути альтернативою найпопулярнішим моделям коробок з тришарового гофрокартона. Так чому ж тришарові коробки купуються частіше, ніж п'ятишарові. Однозначної відповіді тут немає, оскільки має місце сукупність причин. Приміром, сьогодні у Житомирі картонні коробки з тришарового гофрокартону випускаються у значно більшому розмаїтті моделей, ніж п'ятишарові. А форма тришарових коробок або їх конструкція відрізняється набагато більшою різноманітністю варіантів, ніж п'ятишарових. Взяти, наприклад, самозбірні коробки – із п'ятишарового гофрокартону таку тару просто ніхто не виготовляє. Все це, звичайно, безпосередньо відображається на обсягах споживчого попиту. Плюс і ціна на будь-яку п'ятишарову коробку буде вищою, ніж на тришарову коробку аналогічного розміру та конструкції.

Тим не менш, є дуже багато випадків, коли п'ятишарові картонні коробки є найбільш економічним видом упаковки. Найчастіше це трапляється, коли йдеться про тривале зберігання товарів, про транспортування в не найпростіших умовах, або коли товари на продаж мають якісь специфічні особливості (гострі краї, велика вага, негабаритні розміри тощо). І, що найцікавіше, саме специфічні особливості товарів є основним фактором, що акумулює, попиту на п'ятишарові картонні коробки в Житомирі. Ну, і ціна, звичайно. Справа в тому, що з урахуванням складності товарної упаковки тришарові коробки не можна використовувати - вони просто не витримають навантажень. А з інших варіантів тари саме п'ятишарові картонні коробки є найекономічнішими. Найбільш відчутно це помітно на важких товарах, вантажах чи предметів особистої власності, які, припустимо, потрібно перевезти кудись (натяк на коробки для переїзду). Крім того, можете згадати, яку саме тару використовують транспортні компанії для перевезення важких чи габаритних вантажів у Житомирі. Адже п'ятишарові коробки в основному.

Що ж до специфіки перевезення великогабаритних та важких вантажів, з якої ми почали, то в даному випадку варто враховувати якусь промислову продукцію та обладнання такого формату найчастіше транспортують у п'ятишарових коробках. Саме транспортування і ще, можливо, зберігання є основним фактором вибору упаковки для таких товарів. Подібного роду продукція на продаж або взагалі обладнання практично ніколи не продаються в споживчій упаковці. Обсяги продажу такої продукції не залежать від якості оформлення пакувальної тари. І, нарешті, для товарів такого типу тара ніколи не є додатковою нагодою виділити продукцію на вітрині магазині. Загалом все те, з чим зазвичай асоціюється споживча тара або упаковка, для упаковки важких або великогабаритних товарів не настільки важливо, як для споживчих товарів невеликого розміру. Упаковка для продукції такого типу оцінюється трохи інакше: від неї потрібна насамперед надійність та захист, а потім уже все інше. Коробки з п'ятишарового гофрованого картону в Житомирі, безсумнівно, мають весь набір характеристик, необхідних для перевезення, зберігання та продажу готової продукції та товарів такого типу.

Особливим попитом п'ятишарові коробки в Житомирі мають, зрозуміло, виробничі підприємства та транспортні компанії. Саме ці два напрями господарської діяльності покривають близько 80% споживчого попиту на п'ятишарову гофротару у місті. Є, звичайно, ще й ремонтники, будівельники, поштові оператори та інші представники сфери послуг, яким також конче потрібні в роботі коробки з 5-ти шарового гофрокартону . Однак вони дуже слабко впливають і на модельний асортимент п'ятишарових коробок, і на ціноутворення. Основний акцент виробники п'ятишарової гофротари роблять все-таки на вантажоперевізників і промислові підприємства, що випускають готову продукцію різного типу. Так чи інакше, п'ятишарові коробки тут виконують дуже схожі функції. Наприклад, і промислові підприємства, і транспортні компанії Житомира стикаються з необхідністю пакування великогабаритних вантажів на палети. Це може бути готова продукція або особисте майно, що перевозиться – у будь-якому випадку, повинен бути забезпечений захист від механічних пошкоджень, різних погодних впливів і стандартний захист від пилу та бруду. При цьому, в дуже багатьох випадках вантажам, що перевозяться, потрібно не просто забезпечити цей ось, скажімо так, стандартний захист, але ще й забезпечити амортизуючий захист один від одного. Наприклад, перевезення зібраних телевізорів з великою діагоналлю, дзеркал для ванної або промислових холодильників. Такі товари упаковуються штучно і іноді в невеликих комплектах, тому що тут дуже важливо зберегти їх один від одного в тому числі. П'ятишарові картонні коробки в даному випадку не просто найефективніші, але ще й найдешевші серед пакувальних аналогів.


Готові гофроящики з п'ятишарового гофрокартону для перевезення та зберігання товарів дешево Житомир

Средние коробки из 5-ти слойного гофрокартона Моделі коробок з п'ятишарового гофрокартону бувають, безумовно, різні. Однак якщо говорити про дійсно популярні коробки, то тут часто купуються вже готові 5-ти шарові коробки певних, скажімо так, стандартних розмірів. Наприклад, вантажні коробки під європіддон або п'ятишарові коробки для переїзду. При цьому, далеко не обов'язково, щоб розміри 5-ти шарових коробок відповідали якимось стандартам точнісінько, немає. Так що можливі різні варіанти. Основним рушієм попиту на готові п'ятишарові коробки у Житомирі є не їх розмірний ряд, а те, що їх можна купити, як то кажуть, тут і зараз. А от якщо ж замовляти виробництво коробок з 5-ти шарового гофрокартону , то їх у будь-якому разі доведеться почекати: один день, два чи три – тут як пощастить, буває по-різному. Але, так чи інакше, такі коробки зможуть до вас потрапити лише за деякий час. А це далеко не всіх споживачів влаштовує, тож попит на готові гофроящики із п'ятишарового гофрокартону у Житомирі надзвичайно великий. Так що зараз давайте поговоримо про особливості п'ятишарових коробок, що продаються вже в готовому вигляді, а після розглянемо складності покупки п'ятишарових коробок на замовлення в Житомирі.

Отже, пакувальна тара для транспортування, продажу чи зберігання якихось товарів, готової продукції чи особистого майна різниться формою, типу і конструкції. Це можуть бути ящики, контейнери, піддони, бочки, мішки, цистерни, каністри чи щось інше. Однак картонні коробки в силу об'єктивних факторів набагато популярніші за всі перераховані вище види тари. І найголовнішим плюсом коробок у цьому порівнянні є їхня універсальність. Погодьтеся, в міцні картонні коробки можна запакувати практично будь-що. Саме через неймовірну універсальність вже готові п'ятишарові коробки мають дуже високий споживчий попит у Житомирі. Більше того, часто бувають ситуації, коли 5-ти шарові гофроящики замінюють на тимчасовій основі упаковку або тару з інших матеріалів, оскільки є деякі складнощі з покупкою останньої. Тобто сьогодні в Житомирі перелік товарної чи готової продукції, яка може бути упакована у п'ятишарові коробки з гофрованого картону, неймовірно великий. Особливо якщо говорити про товари, що мають великі габарити, гострі краї або велику вагу – тут п'ятишарові коробки практично безальтернативні. Наприклад, побутові та промислові холодильники, пральні та посудомийні машини, газові та електричні плити, телевізори з великою діагоналлю екрану, деякі будівельні матеріали, надувні човни та вудки, деякі музичні інструменти (наприклад, піаніно), ванни та душові кабіни, а також багато інших вироби побутового та промислового призначення. Як ви самі можете помітити, подібних товарів у Житомирі продається безліч, і попит на них є чималим. Відповідно, і пакувальні матеріали з п'ятишарового гофрокартону для зберігання та перевезення такого типу продукції також дуже актуальні. Хоча є й такі випадки, коли економічність п'ятишарових коробок, ця безумовна вигода від їх використання викликає сумніви. Наприклад, саме тому перевезення овочів і фруктів часто здійснюється в мішках і дерев'яних ящиках - мішки просто дешеві, а дерев'яні ящики мають набагато більший термін служби.

Загалом функціональні можливості п'ятишарових коробок вкрай високі. Це надійне і довговічне пакування, яке може застосовуватися в різних умовах, не залишаючи при цьому ні смаку, ні запаху, ні будь-яких інших слідів на упакованих товарах. Відмінна міцність п'ятишарової коробки робить її ідеальною для важких предметів, таких як металеві деталі, компресори, казани, насоси, промислові інструменти та обладнання. П'ятишарові коробки легко утримують велику вагу упакованих товарів хоч в індивідуальному форматі упаковки, хоч у груповому. А це, у свою чергу, ідеально підходить для логістики будь-якого типу та складності, причому практично без огляду на тип транспорту та особливості транспортування. При цьому самі по собі п'ятишарові картонні коробки важать досить мало, що, у свою чергу, знижує транспортні витрати, в той же час якість перевезення не погіршується. Завдяки стійкості конструкції п'ятишарові коробки можуть переносити будь-які потенційно небезпечні зіткнення, тріщини та зміни температури, тоді як, наприклад, ящики з деревини більшою мірою схильні до впливу зовнішніх факторів, що веде до зменшення безпеки товару, що перевозиться. Також п'ятишарові коробки екологічні, не токсичні та на 100% підлягають вторинній переробці.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити п'ятишарові коробки за найнижчими цінами в Житомирі. Ми пропонуємо нашим клієнтам великий розмірний ряд коробок із п'ятишарового гофрокартону, купити які можна як оптом, так і в роздріб від 1 одиниці. П'ятишарові коробки та гофроящики від компанії «Експрес Упаковка» – це зручний, практичний та недорогий спосіб отримати упаковку дійсно європейської якості. Виготовлені нами з листового п'ятишарового гофрокартону коробки підійдуть для будь-якого типу продукції і практично для всіх можливих способів зберігання. Крім того, як ми вже зазначали вище, п'ятишарова гофротара – це дуже універсальний та практичний вид пакувальних матеріалів. Використовувати пакувальну продукцію такого типу можна практично для всього. Тому компанія «Експрес Упаковка», слідуючи тенденціям ринку та попиту споживачів, пропонує п'ятишарові коробки в наявності в Житомирі, які підходять для безлічі цілей і завдань, по-справжньому універсальні коробки для пакування будь-яких видів готової продукції, товарів на продаж або майна, що перевозиться. Ну, а якщо вам потрібна п'ятишарова гофротара в Житомирі за своїми розмірами, то за індивідуальним замовленням ми можемо виготовити для вас потрібну кількість коробок будь-якої конструкції та моделі Міжнародного каталогу гофрованої тари та упаковки з картону FEFCO-ASSCO. Детальніше про виробництво п'ятишарових коробок на замовлення в Житомирі ми розповімо далі.


Виробництво коробок із п'ятишарового гофрокартону в Житомирі.

Коробки из 5-ти слойного гофрокартона на складе Виробництво п'ятишарових коробок на замовлення сьогодні здійснюється досить часто. Безумовно, коли є можливість купити коробки з п'ятишарового гофрокартону в наявності і відразу забрати їх зі складу, краще скористатися нею. Але, наприклад, у випадку з п'ятишаровими коробками великого розміру знайти їх у Житомирі, та ще й у потрібній кількості – це не найпростіше завдання. Так що виготовлення 5-ти шарових коробок на замовлення в Житомирі вдаються дуже і дуже часто. Але здебільшого якісь виробничі підприємства. А, наприклад, представники сфери послуг (ремонтні компанії, вантажоперевізники тощо) частіше все ж таки беруть готові коробки з п'ятишарового гофрованого картону. У будь-якому випадку, замовити виготовлення п'ятишарових коробок у виробника сьогодні можливо лише за достатнього обсягу замовлення. Мінімальна кількість тут сильно варіюється і в залежності від розміру коробок, і від особливостей роботи самого виробника, тому конкретну інформацію в рамках цієї статті навести досить проблематично. Як правило, більшість підприємств з виробництва гофротари приймають замовлення на виготовлення п'ятишарових коробок за індивідуальними розмірами замовника лише від 500 коробок одного виду та розміру замовлення. І то це будуть невеликі підприємства, які в принципі не зможуть запропонувати вам найнижчу ціну в місті. Проте, щоб оформити замовлення виробництва п'ятишарових коробок у великого виробника, доведеться замовити ще більший тираж коробок. Крім того, терміни виготовлення вашого замовлення не факт що будуть меншими на великому підприємстві, ніж на меншій фабриці. Загалом, доведеться переглянути та оцінити весь асортимент пропозицій.

Безпосередньо виробництво п'ятишарових коробок сьогодні в Житомирі більшістю підприємств здійснюється за давно перевіреною технологією, коли спочатку виробляється п'ятишаровий гофраліст певного формату. А з нього вже, у свою чергу, виготовляються п'ятишарові картонні коробки за технологією плоскої або ротаційної висікання. Плюс сьогодні використовується дещо удосконалена технологія виготовлення п'ятишарового картонного листа. Раніше, наприклад, п'ятишаровий гофрокартон у листах проводився з використанням рифлених валів. Через такі вали пропускався простий картон, що сприяло отриманню необхідної форми та структури. Для якісного формування профілю технологічний процес включав нагрів рифлених валів до температури 150-180 °С. Другий етап після створення профілю полягав у приклеюванні до рифленого картону двох аркушів плоского. Сучасна технологія виробництва гофрокартону по суті змінилася незначно, а ось устаткування, що використовується, стало більш досконалим. Виготовлення гофрокартону відбувається із застосуванням тих самих рифлених валів, проте процес став більш автоматизований, завдяки чому з'явилася можливість випускати матеріал з різними технічними характеристиками.

Замовити виробництво пакувальних коробок будь-якого розміру з п'ятишарового гофрокартону в Житомирі найдешевше вам обійдеться в компанії «Експрес Упаковка». Ми є виробниками повного циклу упаковки з гофрованого картону, паперу та деяких інших матеріалів. У нас ви можете замовити виробництво товарних, транспортних, вантажних, промислових коробок з будь-якого виду 5-ти шарового гофрованого картону. Також ми пропонуємо нашим клієнтам у Житомирі виготовлення унікальної п'ятишарової гофротари за вашими індивідуальними параметрами для будь-яких цілей та завдань. Виробництво п'ятишарових картонних коробок на заводах здійснюється щодня. Ми виконуємо замовлення на виготовлення коробок із 5-ти шарового гофрованого картону будь-якого типу у Житомирі приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок у замовленні. Силами професійних конструкторів-дизайнерів ми можемо виготовити для вас п'ятишарові гофроящики з будь-яким оформленням та дизайном. При цьому ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового виду замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі при створенні якісних картонних коробок такого типу: орієнтовна ціна матеріалу виготовлення картонних коробок такого типу та передбачувані умови їх експлуатації.

Поетапно виробництво п'ятишарових картонних коробок будь-якого розміру на замовлення в Житомирі виконується наступним чином. На першому етапі ви та спеціаліст-технолог нашої компанії вибираєте матеріал, який буде максимально підходящим для виробництва картонних коробок обраного вами типу. На другому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції картонних коробок. Для цього вам запропонують вибрати найбільш відповідну конструкцію коробок за Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO, які за мінімальної витрати матеріалу забезпечать достатню жорсткість, зручність та технологічність при складанні та експлуатації. На третьому етапі ви зможете визначитися з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші картонні коробки. Ми використовуємо кілька технологій для нанесення одноколірного та багатобарвного малюнка. Вам же потрібно буде лише визначитися, як саме прикрасити ваші п'ятишарові картонні коробки і чи це взагалі треба робити. Звичайно, за допомогою рекомендацій наших професійних фахівців. Виробництво будь-яких картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці при виконанні вашого замовлення на виробництво картонних коробок із п'ятишарового гофрокартону в Житомирі завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок та їх подальшої експлуатації. Це дозволить знизити як витрати на виробництво картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на їх транспортування та подальшу експлуатацію.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок із п'ятишарового гофрованого картону в Житомирі, зателефонуйте нам по одному з наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300;
  • +38 (057) 780 9000.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом всіх розмірів і характеристик потрібних вам картонних коробок на наш e-mail:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити п'ятишарові картонні коробки за найнижчими цінами в Житомирі. Більше 50 моделей маленьких, середніх та великих коробок з 5-ти шарового гофрокартону завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні п'ятишарові коробки в Житомирі за своїми розмірами з будь-якої марки цього гофрованого картону. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн