Упаковка

Корисні поради, факти, статті щодо вибору та використання упаковки.


Трафаретний друк зображення на тарі та упаковці: шовкографія та все, що з нею пов'язано (частина 3)



Потребительская и транспортная гофротара любых размеров с печатью недорого Харьков Киев Украина Бажаєте знати, які види шовкографії існують і на які поверхні можна наносити зображення трафаретним способом? У цій статті ми розповімо вам про всі тонкощі процесу шовкографії.

Трафаретний друк зображення на тарі та упаковці: шовкографія та все, що з нею пов'язано (частина 2)



Потребительская и транспортная гофротара любых размеров с печатью недорого Харьков Киев Украина Завдяки особливостям технології, шовкографія дозволяє друкувати зображення як на плоских, так і на циліндричних поверхнях. А які ще можливості для друку на упаковці надає метод трафаретного друку - читайте у статті.

Трафаретний друк зображення на тарі та упаковці: шовкографія та все, що з нею пов'язано (частина 1)



Потребительская и транспортная гофротара любых размеров с печатью недорого Харьков Киев Украина Шовкографія, або трафаретний друк, є одним з основних способів друку малюнка на гофротарі та гофроупаковці. Що це таке та які особливості шовкографії по упаковці існують - читайте у цій статті.

Подарунки на Новий рік 2024 та пакувальні коробки для них



Не знаєте, як оформити та що подарувати близьким на Новий рік у 2024 році? Ми розповімо вам про найактуальніші та оригінальні подарунки на Новий рік 2024, які точно порадують і здивують ваших родичів, друзів та знайомих. А також розповімо, як підібрати ідеальну святкову упаковку для них!

Нова пошта – що таке РО?



Останнім часом деякі клієнти компанії «Експрес Упаковки» звернули нашу увагу на особливості роботи найбільшого поштового оператора компанії «Нова Пошта». Зокрема йдеться про відправку щодо невеликих посилок на вантажні відділення. Все це змусило нас все ж таки задуматися, чому відбувається саме так. Чому 99% наших відправок їдуть лише на відділення від 200 кг? На пошуки відповідей ми витратили чимало часу. А в цій статті спробували систематизувати для вас всю ту інформацію, яку вдалося отримати з різних інтернет джерел, а також після спілкування з операторами поштових і вантажних відділень Нової Пошти, співробітниками гарячої лінії та регіональним менеджером.

Державні нормативи вибору пакувальних матеріалів та правила пакування готової продукції в Україні (частина 2)



Крім того, варто пам'ятати, що більшість виробників вкладають в етикетку або друковану інформацію на упаковці ще й велике рекламне значення. Яскрава картинка, швидше за все, приверне увагу великої кількості потенційних покупців.

Державні нормативи вибору пакувальних матеріалів та правила пакування готової продукції в Україні (частина 1)



Проблема правильного вибору тих чи інших пакувальних матеріалів була і залишається неймовірно актуальною в нашій країні. Перед споживачем завжди стоїть питання "Як бути?" Орієнтуватися на ГОСТи та норми ДСТУ при виборі упаковки чи все-таки надходити на власний розсуд? У цій статті ми докладно розглянемо проблему правильного підбору упаковки на прикладі вибору пакувальних матеріалів для зберігання, транспортування та продажу готової продукції підприємствами харчової та нехарчової галузі нашої промисловості.

Державні нормативи вибору пакувальних матеріалів та правила пакування готової продукції в Україні (частина 3)



Самозбірні коробки з гофрокартону та мікрогофрокартону сьогодні вважаються одним із найпопулярніших видів упаковки для готової продукції на продаж. Безліч моделей і різновидів такої упаковки на постійній основі використовуються для упаковки різних товарів. У цій статті ми поговоримо про те, яку продукцію рекомендують упаковувати в самозбірну гофротару згідно з нормами ГОСТів та ДСТУ.

Пакети з ручками та сумки з крейдованого картону для подарунків до 8 березня (частина 1)



Одним із найпопулярніших варіантів упаковки подарунків на 8 березня в Україні є тематично оформлені подарункові пакети з крейдованого та крафт-картону. У цій статті ми більш детально розглянемо особливості їх використання, а також поговоримо про їх різновиди.

Пакети з ручками та сумки з крейдованого картону для подарунків до 8 березня (частина 2)



Пакети із крейдованого картону сьогодні неймовірно актуальні для пакування подарунків. Особливо ефектно можуть виглядати подарункові пакети з ручками та принтом. У цій статті ми погоримо про важливість правильного вибору та оформлення пакетів для подарунків на 8 березня.

Показано з 1 по 10 з 247 (всього 25 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн