Картонні коробки

Статті та огляди про картонні коробки, гофролотки та гофроящики. Максимально повна інформація: історія, аналіз, порівняння, сучасний стан на ринку, популярність, види та типи - все це та багато іншого про картонні коробки ви можете дізнатися в даному розділі блогу інтернет-магазину "Експрес Упаковка".


Трафаретний друк зображення на тарі та упаковці: шовкографія та все, що з нею пов'язано (частина 3)



Потребительская и транспортная гофротара любых размеров с печатью недорого Харьков Киев Украина Бажаєте знати, які види шовкографії існують і на які поверхні можна наносити зображення трафаретним способом? У цій статті ми розповімо вам про всі тонкощі процесу шовкографії.

Трафаретний друк зображення на тарі та упаковці: шовкографія та все, що з нею пов'язано (частина 2)



Потребительская и транспортная гофротара любых размеров с печатью недорого Харьков Киев Украина Завдяки особливостям технології, шовкографія дозволяє друкувати зображення як на плоских, так і на циліндричних поверхнях. А які ще можливості для друку на упаковці надає метод трафаретного друку - читайте у статті.

Трафаретний друк зображення на тарі та упаковці: шовкографія та все, що з нею пов'язано (частина 1)



Потребительская и транспортная гофротара любых размеров с печатью недорого Харьков Киев Украина Шовкографія, або трафаретний друк, є одним з основних способів друку малюнка на гофротарі та гофроупаковці. Що це таке та які особливості шовкографії по упаковці існують - читайте у цій статті.

Нова пошта – що таке РО?



Останнім часом деякі клієнти компанії «Експрес Упаковки» звернули нашу увагу на особливості роботи найбільшого поштового оператора компанії «Нова Пошта». Зокрема йдеться про відправку щодо невеликих посилок на вантажні відділення. Все це змусило нас все ж таки задуматися, чому відбувається саме так. Чому 99% наших відправок їдуть лише на відділення від 200 кг? На пошуки відповідей ми витратили чимало часу. А в цій статті спробували систематизувати для вас всю ту інформацію, яку вдалося отримати з різних інтернет джерел, а також після спілкування з операторами поштових і вантажних відділень Нової Пошти, співробітниками гарячої лінії та регіональним менеджером.

Гофрокартон для виробництва картонних коробок: історія популярності, сучасний стан та переваги використання (частина 3)



Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробки з гофрованого картону використовують повсюдно. Без них неможливо уявити виробництво, вантажоперевезення та інші транспортні операції, оптово-роздрібну торгівлю. У чому причина такого повсюдного використання? Чим же вони такі гарні? - читайте у цій статті.

Додаткові елементи упаковки: комплектуючі для картонних коробок, гофролотків та гофроящиків (частина 2)



Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Основним завданням додаткових елементів картонної упаковки є забезпечення збереження вантажу та споживчої тари під час транспортування та зберігання. Для цих цілей використовуються різні деталі та елементи. Про те, у яких випадках застосовується той чи інший вид деталей, читайте у цій статті.

Картонні коробки Нової пошти: докладний огляд упаковки, яка використовується для поштового пересилання (частина 1)



Картонные коробки Новой почты любых размеров недорого Харьков Киев Украина Надсилання посилок "Новою поштою" неможливе без упаковки. Її нам рекомендують обов'язково. Але як вибрати відповідну упаковку для тієї чи іншої посилки? На прикладі картонних коробок ми розглянемо цю проблему у рамках цієї статті.

Друк на коробках від компанії «Експрес Упаковка»: нанесення яскравого зображення будь-якої складності (частина 2)



Флексографическая печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Друк зображення на гофротарі та гофроупаковці. Не знаєте, як вибрати відповідний метод друку та тип зображення? Бажаєте барвистий та красивий малюнок на упаковці? У цій статті ми навчимо вас вибирати метод друку на упаковку правильно.

Друк на коробках від компанії «Експрес Упаковка»: нанесення яскравого зображення будь-якої складності (частина 1)



Флексографическая печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Картонні коробки з печаткою зображення будь-якої складності від виробника! Нанесення друку найбільш зручним для вас способом від провідного виробника гофротари та гофроупаковки в Україні.

Технології виробництва упаковки: як створюються картонні коробки та сировина, з якої їх роблять? (частина 1)



Изготовление тары и упаковки из гофрокартона любых размеров недорого Харьков Киев Украина Для виготовлення картонної тари та упаковки сьогодні використовуються різні технології, застосовується більше сотні різних видів і моделей обладнання. Яким чином з картонної заготовки одержують картонні коробки малі та середні підприємства картонно-паперової промисловості нашої країни, читайте у цій статті.

Показано з 1 по 10 з 82 (всього 9 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн