Американська телевізійна компанія HBO випустила картонну коробку для перегляду серіалів

Картонная коробка НВО Американська телевізійна мережа HBO, виправдовуючи свою назву (HBO – «Home Box Office»), нещодавно представила світові ексклюзивну картонну коробку для усамітнення під час перегляду фільмів та серіалів. Коробочка виготовлена з тришарового мікрогофрокартону і називається The HBO Box. На думку творців, коробка призначена, головним чином, для використання студентами, які живуть у гуртожитках. Ролик з описом пристрою опублікований на офіційному YouTube-каналі компанії.

За представниками компанії, за допомогою спеціальної картонної коробки можна не просто «усамітнитися» для перегляду улюблених серіалів, перебуваючи навіть у багатолюдному приміщенні, але ще й досягти максимального ефекту присутності.

«Останнє слово у технологіях картону. Ви повністю відокремлені від зовнішнього світу і залишитеся в щасливому невіданні про те, що відбувається у вашій кімнаті», - йдеться у відео. Чорна картонна коробка з логотипом HBO має дверцята, отвори для ніг, а також дрібну висічку для достатньої вентиляції та вільної циркуляції повітря всередині.

Слід зазначити, що поточна ситуація з коронавірусом у світі передбачає максимальну самоізоляцію. То чому б не за допомогою подібної картонної коробки спробувати її досягти? Однак на сьогоднішній день у вільному продажу коробок немає і, щоб її отримати, необхідно взяти участь у конкурсі, призначеному для американських студентів. Учаснику потрібно під спеціальним постом у Twitter розповісти навіщо йому коробка і поставити відповідні хештеги. Окрім коробки деякі переможці також зможуть отримати футболку з логотипом НВО.

Однак не поспішайте засмучуватися. Таку саму телевізійну картонну коробку для усамітнення під час перегляду серіалів ви можете купити на замовлення в будь-якому обсязі в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! Ми можемо виготовити для вас такий девайс в лічені дні! Причому, не тільки у чорному кольорі – ви можете вибрати на свій смак будь-який колір та відтінок, який вам подобається найбільше! Для того щоб купити картонні коробки будь-якого розміру, вам достатньо лише зайти до «Особистого кабінету» на сайті, а потім скористатися спеціальною формою для замовлення картонних коробок, вибравши відповідні параметри коробочки. Функція замовлення картонних коробок працює у нашому інтернет-магазині в режимі 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн