Додаткові елементи упаковки: комплектуючі для картонних коробок, гофролотків та гофроящиків (частина 1)

Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина У різних інформаційних матеріалах, які представлені на сайті інтернет-магазину "Експрес Упаковка", ми часто використовуємо таке поняття, як "додаткові елементи упаковки". Воно може зустрічатися і в описах товарів, і в статтях, і різних довідкових матеріалах. У цій статті ми докладно розглянемо всі види комплектуючих гофротари та гофроупаковки , які підпадають під визначення "додаткові елементи упаковки". Тож почнемо. І для початку давайте загалом розберемося, що таке "додаткова упаковка", або "додаткові елементи упаковки" і навіщо вони потрібні. А потім уже перейдемо до детального розбору кожного такого елемента, який використовується як допоміжна упаковка.


Комплектуючі гофроупаковки: для чого вони потрібні?

Ми вже не раз наголошували, що споживча та транспортна гофротара та гофроупаковка використовуються для пакування, перевезення та зберігання абсолютно різних товарів, вантажів чи предметів. Область застосування гофротари насправді величезна і продовжує розширюватися. Однак бувають ситуації, що стандартної комплектації, припустимо, тих же чотириклапанних транспортних картонних коробок недостатньо для якісного перевезення конкретних товарів. Але при цьому критично важливо повне збереження і цілісність предметів, що перевозяться. Саме тому необхідно не тільки ретельно вибирати якісну гофротару, яка зможе надійно захистити вироби в процесі перевезення або зберігання, але й подбати про її відповідність даному типу вантажу. Саме в таких випадках на допомогу надходять додаткові елементи упаковки. Вони допомагають поліпшити умови перевезення чи зберігання товару, забезпечують його надійне зберігання та перевезення.

Для прикладу давайте змоделюємо ситуацію, що часто зустрічається в повсякденному житті. Уявіть собі, що виробник, скажімо, газованої води чи безалкогольних напоїв вирішив упаковувати свою продукцію в гофроящики із тришарового гофрованого картону . Нічого дивного, адже переваги використання гофрокоробів для такої продукції незаперечні та численні. починаючи від ціни на картонну тару та закінчуючи зручністю у використанні. Тара та упаковка з гофрованого картону повністю захищає упаковані товари від проникнення вологи, пилу та сонячних променів, забезпечує збереження вантажу протягом усього етапу перевезення та зберігання. Крім того, гофрований картон – це дуже легкий і водночас міцний матеріал, тому можна заощадити на загальній вазі вантажу.

Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина На перший погляд, все виходить цілком звичайно і ніяких нестандартних випадків тут не передбачається. Як би не так! Давайте пригадаємо, що зібрався перевозити наш уявний виробник – воду та напої у скляних пляшках. В даному випадку як споживча упаковка використовується скляна тара. А скло - це досить тендітний матеріал, принаймні в тій "консистенції", в якій він використовується для виготовлення пляшок. Пляшки зі скла можуть розбитися і від контакту з будь-якою поверхнею і від контакту один з одним. Тому лише гофрованої упаковки в нашому випадку може бути недостатньо. Чому може бути? А тому, що все це досить умовно, і, звичайно ж, повністю залежить від тих умов, у яких пляшки з водою та напоями перевозяться та зберігаються.

Йдемо далі. Отже, виробник розуміє, що він не зможе гарантувати цілісність пляшеної тари в процесі перевезення, наприклад. Що робити у такому разі? Вихід дуже простий – оснастити картонну упаковку , в якій скляні пляшки перевозяться, додатковими елементами. Такі комплектуючі картонних коробок надають упаковці додаткові міцність, жорсткість та стійкість до будь-яких статичних або динамічних навантажень, забезпечуючи при цьому максимальне збереження вмісту.

Комплектуючі гофротари та гофроупаковки можуть у такій ситуації використовуватися зовсім різні. Все залежить від бажання самого виробника. Хтось вирішить використовувати внутрішні додаткові елементи упаковки, а хтось – зовнішні. Такі деталі виглядають по-різному, виготовляються по-різному, використовуються по-різному і, звичайно, стоять по-різному. Однак ціль у всіх у них одна - нівелювати недоліки та посилити експлуатаційні характеристики конкретної гофротари. При цьому додаткові елементи упаковки, комплектуючі або деталі можуть бути у вигляді решіток, прокладок, обічаків, амортизаторів, а також вкладишів, для виготовлення яких використовуються гофрокартони та картони різних марок. Кожен вид комплектуючих дозволяє вирішувати певні завдання, тому вибирати такі вироби необхідно залежно від конкретної ситуації. Тому далі давайте розглянемо кожен вид комплектуючих гофротари та гофроупаковки більш детально.


Що таке гофрорешітки і для чого вони використовуються?

Почнемо, мабуть, з такого додаткового елемента гофротари, як гофрорешітки, або просто ґрати. І якщо ми прийняли в попередньому розділі як приклад упаковку скляних пляшок, то й тут говоритимемо про гофрорешітки з прикладами їх даної галузі.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн