Додаткові елементи упаковки: комплектуючі для картонних коробок, гофролотків та гофроящиків (частина 2)

початок див тут

Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Отже, почнемо традиційно з визначення – що таке гофрорешітки? Ґратами з гофрокартону прийнято називати допоміжні елементи або додаткові комплектуючі будь-яких картонних коробок, гофролотків або гофроящиків , які являють собою вставлені один в одного гофролісти з прорізами, що розділяють гофрокороб на комірки. Грати створюють особливий простір для кожного предмета, незалежно від його форми, будь то флакон, банку, пляшка або будь-який посуд. Завдяки повній огорожі з усіх боків, вироби, що транспортуються, повністю захищені від ударів і зіткнень один з одним.

При цьому, матеріал виготовлення гофрорешіток може бути абсолютно різним і може не завжди збігатися з матеріалом власне коробки або іншої гофротари. Це цілком звичайна практика для виробників гофротари, оскільки гофрорешітки за своїми експлуатаційними властивостями абсолютно необов'язково повинні бути дуже міцними або міцними. Навпаки, досить часто від них потрібна підвищена м'якість і хороші властивості, що амортизують. Дуже гарним наочним прикладом є упаковка і перевезення скляної тари. В даному випадку від грат потрібно виключити зіткнення пляшок зі скла один з одним і при цьому пом'якшити можливі впливи на скло внаслідок трясіння автотранспорту на дорозі, різких ривків машини і тому подібних ситуацій.

Однак гофрорешітки можуть бути не тільки м'якими, але і дуже жорсткими. Такий вид гофрорешіток використовується, наприклад, для упаковки металевих флаконів з рідинами, бляшанок і тому подібних предметів та товарів.

Гофрорешітки вже не перший рік є найпопулярнішим видом додаткових елементів упаковки. За негласною статистикою їх замовляють у 75% випадків із усіх замовлень додаткової упаковки. Складно сказати, справа тут саме в корисності гофрорешіток або просто на ринку України дуже затребувані різні напої або рідини в скляній тарі, але факт залишається фактом: грати з гофрованого картону - найпопулярніший додатковий елемент упаковки. В принципі, гофрорешітки і за собівартістю, і за ціною оптом є порівняно дешевими, а їхня простота та ефективність доведені на практиці. Отже, гофрорештки справді дуже корисні, у цьому немає сумнівів.


Прокладки з гофрованого картону: особливості та застосування

Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Друге місце за популярністю серед додаткових елементів упаковки послу гофрорешіток займають прокладки з гофрованого картону, або гофропрокладки. Гофропрокладки є дешевою та простою деталлю, яка значно підвищує стійкість всього вмісту тари до будь-яких навантажень та пошкоджень під час перевезення.

Даний вид комплектуючих картонної упаковки є одинарним гофралістом невеликого розміру , який використовується для поділу горизонтальних шарів продукції в упаковці. Зазвичай його прокладають між рядами товарів або кладуть під товари, або накривають прокладками товари зверху. Головною особливістю гофропрокладок є спосіб їхнього застосування. Гофропрокладки у первісному вигляді ніколи не розміщуються перпендикулярно товару. Крім того, другою важливою особливістю гофропрокладок є розташування гофри. Якщо, наприклад, у гофрорешіток гофра повинна бути розташована завжди правильно (інакше необхідної стійкості конструкції ви не отримаєте), то прокладки з гофрованого картону можуть бути нарізані і по гофрі, і не по гофрі. Загалом, як завгодно.

У яких випадках використання прокладок із гофрованого картону є необхідним? Знов-таки, все залежить від типу продукції, що перевозиться. Наявність прокладок у гофротарі забезпечує стійкість продукції складної форми. Так, пляшки, чашки, ялинкові іграшки тощо. можуть зміщуватися під час транспортування. У такому разі верхні рівні провалюються на нижні. Прокладки є міцним кордоном для багатоповерхової продукції. Крім того, прокладки не дають товарам ушкоджуватись при зіткненні один в одному. Розмежування на шари фіксує продукцію одного шару, не даючи їй переміщатися, та захищає від продукції, що знаходиться вище або нижче. Таким чином, значно знижується ризик зіткнення та деформації. Та й загалом, гофропрокладка автоматично стає додатковим ребром жорсткості, підвищуючи міцність усієї упаковки. У тому числі прокладки можуть бути розташовані вздовж верхніх та/або нижніх клапанів, посилюючи ці слабші сторони картонних коробок.

Гофропрокладки виготовляються із різних видів гофрованого картону. Як правило, бурого кольору та найдешевшого за ціною, оскільки краса в даному випадку абсолютно ні до чого. Існують навіть окремі види гофрованого картону, який використовується виключно для виготовлення прокладок. Наприклад, тришаровий гофрокартон марки КГ . Однак однаково гофропрокладки можуть бути нарізані і зі стандартних гофрокартонів під виробництво коробок.

закінчення див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн