Додаткові елементи упаковки: комплектуючі для картонних коробок, гофролотків та гофроящиків (частина 3)

початок див тут і тут

Загалом, матеріал може бути будь-який, головне тут ось у чому: прокладки з гофрокартону повинні створити додатковий шар опори, який необхідний для розміщення верхнього рівня продукції. Оскільки саме прокладки дозволяють розподілити навантаження рівномірно, завдяки чому транспортна гофротара стає стійкішою. При цьому повністю унеможливлюється обвалення верхнього ряду виробів на нижній.


Обечайки із гофрованого картону: де і коли використовуються?

Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Далі за популярністю серед додаткових елементів гофротари розташовуються обичайки. Обичайки з гофрованого картону є коробками без верхніх і нижніх клапанів, склеєними або з'єднаними скобами по сполучному вертикальному клапану. Обичайка дорівнює висоті короба і повинна щільно одягатися зовні на гофроящик, захищаючи його стінки від розриву та забезпечуючи повну безпеку продукції при транспортуванні.

Із самого визначення абсолютно зрозуміле основне завдання обітниць - вони повинні посилити коробку по всьому периметру, стати додатковою підтримкою гофре, яка зазвичай несе на собі все можливе навантаження на гофротару. Як і у випадку з попередніми додатковими елементами гофротари, обичайки повинні посилити основну упаковку. Зрештою, обичайка повинна "підстрахувати" гофротару при навантаженнях, причому так, щоб вміст у жодному разі не постраждав. Тобто, цей приклад наочно демонструє взаємозамінність обічанок, прокладок і ґрат. Але плюс обичайкам можна додати ще й те, що вони мають досить низьку вартість і можуть бути використані фактично при максимально можливих навантаженнях на тару і упаковку з гофрованого картону . Зрозуміло, з урахуванням основного матеріалу виготовлення гофротари та її обсягу.

Обечайки є чудовим варіантом посилення гофротари при перевезенні продуктів харчування. Досить часто під конкретні харчові товари використовують спеціалізовану гофротару, але також трапляються випадки, коли виробником закуповується універсальна гофротара одного типу. У більшості випадків її цілком достатньо для нормального перевезення вантажів, але, скажімо, одна або дві товарні позиції не можуть бути запаковані в таку тару без посилення коробок по периметру. Ось у такому випадку обидві приходять на виручку. Вони чудово справляються зі своїми прямими обов'язками і за стандартних умов зберігання та перевезення, і, що найважливіше, під час перевезення товарів у особливих температурних умовах. Для упаковки продуктів харчування обичайки – справжня знахідка. Дуже корисні.


Гофроамортизатори та гофровкладиші для споживчої та транспортної гофротари

Изготовление комплектующих для картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина
І насамкінець трохи поговоримо про амортизатори та вкладиші з гофрованого картону. Дані вироби з гофрокартону завжди використовуються як внутрішньо елементи гофротари та гофроупаковки. Їх застосування відбувається набагато рідше, ніж у попередніх деталей, більше того, їх можна спокійно замінити одним із перерахованих вище видів додаткової упаковки. Результат буде не гірший. А тому пройдемося ними досить коротко.

Гофроамортизатори використовуються як додаткові стінки картонної упаковки при перевезенні та зберіганні виробів зі скла, фарфору, кераміки та інших легких і крихких товарів. Гофроамортизатори дозволяють знизити вібраційні та ударні навантаження на основне пакування, забезпечуючи тим самим додаткове збереження вантажу. Цей вид комплектуючих дозволяє забезпечити максимальне збереження крихких предметів незалежно від умов перевезення.

І останній вид комплектуючих гофротари та гофроупаковки, про який сьогодні йтиметься - це вкладиші з гофрованого картону, або гофровкладиші. Такі вироби застосовують, коли є необхідність посилити показники міцності гофротари, а також, щоб розділити по групах продукцію всередині транспортної тари. Як і у випадку з гофропрокладками, гофровкладиші дозволяють створити додаткове ребро жорсткості, яке бере на себе більшу частину навантаження. Завдяки використанню цього виду комплектуючих, будь-яка тара, чи то гофроящик чи гофрокороб, стане значно міцніше та надійніше.

Вкладиші з гофрокартону являють собою листи з тришарового гофрокартону з горизонтальними лініями рилювання, надійно оберігають перевезену продукцію від будь-яких пошкоджень. Ціна на вкладиші з гофрокартону також порівняно невисока, оскільки для виготовлення зазвичай застосовуються гофрокартони дешевих марок.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн