Як перевозять м'ясо та інші м'ясні продукти?

Гофротара для перевезення м'яса та м'ясних продуктів харчування (частина 1)

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров для мяса и мясных товаров недорого Харьков Киев Украина Споживча гофротара на сьогоднішній день є найпопулярнішим видом упаковки у світі для зберігання та перевезення товарів народного споживання, однією з основних галузей яких є продукти харчування. Гофротара для продуктів харчування , зрозуміло, використовується різна, залежно від специфіки продукції, санітарно-епідеміологічних і норм чинного законодавства. Безперечно, ця тема дуже актуальна і багатьом буде дуже цікаво дізнатися, як вибрати правильну гофротару для перевезення та зберігання харчових товарів.

У попередніх статтях блогу інтернет-магазину "Експрес Упаковка" ви вже могли ознайомитися з усіма тонкощами та умовностями перевезення та зберігання овочів та фруктів. Сьогодні ми продовжимо розвивати тему упаковки для продуктів харчування та поговоримо про всі складнощі вибору гофротари для м'яса та харчових м'ясних продуктів. І як пролог почнемо, мабуть, із загальної інформації та невеликого роз'яснення щодо допустимого для перевезення м'яса автотранспорту, оскільки це також безпосередньо впливає на підбір пакувальної гофротари для м'яса.


Як перевозять м'ясо та харчові м'ясні субпродукти

Будь-який товар, готовий продукт чи виріб чи то натурального чи штучного походження має певні характеристики та властивості. М'ясо у чистому вигляді, м'ясні вироби, м'ясні напівфабрикати тощо. товари, будучи продуктами натурального походження, залежні від цих властивостей набагато більше, ніж, наприклад, якась побутова хімія тощо вантажі. А тому умови перевезення м'яса дуже суворі й у тому, що стосується безпосередньо упаковки, і щодо транспортного засобу, на якому здійснюється дана транспортна операція.

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров для мяса и мясных товаров недорого Харьков Киев Украина Найчастіше у відсотковому співвідношенні перевезення м'яса та м'ясних продуктів здійснюються автомобільним транспортом, у спеціальних машинах-рефрижераторах. Вони повинні бути відповідним чином обладнані, повинні забезпечувати необхідний температурний режим і мати санітарний паспорт, виданий санітарним наглядом. Крім того, за правилами перевезення остиглого та охолодженого м'яса дозволяється тільки в спеціальній тарі, оббитій усередині білою жерстю або оцинкованим залізом (допустимі й деякі інші матеріали), і з кришкою, що щільно закривається. Для таких цілей найоптимальнішим варіантом є коробки з гофрованого картону , оскільки вони дешевші за дерев'яні і набагато зручніші в обслуговуванні.

Через найбільш вигідну ціну на картонну гофротару, у різного роду картонній упаковці перевозять багато видів м'ясних продуктів. Так, наприклад, гофротара використовується для перевезення свіжої, охолодженої, замороженої, сирої та гарячої копчення м'яса великої рогатої худоби; свіжої, охолодженої, замороженої свинини; баранини, козлятини за тих же температурних умов. Крім того, допускається використання гофротари та пакувального паперу для перевезення м'яса , що пройшов процес свіжування і перевозиться в тушах (тобто тіло тварини з головою або без неї), напівтушах (отриманих в результаті поздовжньої розрубки туш), четвертинах туш і шматках. Ну і, звичайно ж, продукти та субпродукти на основі м'яса. Це може бути, наприклад, борошно тонкого та грубого помелу з м'яса чи м'ясних субпродуктів; борошно тонкого та грубого помелу. Загалом, згідно з діючими нормами законодавства, всі м'ясні товари, які використовуються для вживання в їжу, можуть перевозитися в тарі та упаковці з гофрованого картону без обмежень.


Підготовка м'яса та м'ясних товарів до транспортування: охолодження та упаковка

Перед початком упаковки м'яса в гофротар слід чітко розуміти кілька важливих моментів. По-перше, м'ясо та м'ясні продукти мають властивість виділяти різні рідини (сік, кров тощо), а тому упаковка має бути підібрана відповідна. По-друге, м'ясо та м'ясні продукти перевозяться у двох варіантах - насипом або фасовано. Відповідно вага та об'єм їх може бути різним, а тому вам варто чітко розуміти, на який об'єм та вага розрахована підібрана вами упаковка та гофротара. Тепер давайте докладніше.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн