Гофротара та гофроупаковка у Києві: продаж зі складу та виготовлення на замовлення

Упаковка из картона и гофрокартона в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Продажа со склада в Киеве Украина Компанія «Експрес Упаковка» - виробник повного циклу гофротари та гофроупаковки, пропонує купити недорого упаковку з картону та гофрокартону у Києві та Київській області. До послуг наших клієнтів роздрібний та оптовий продаж самозбірних картонних коробок, гофролотків, коробок складної висікання та гофроящиків чотириклапанних зі складу, а також виготовлення на замовлення гофротари та гофроупаковки у Києві та Київській області за низькими цінами в широкому асортименті. Величезна кількість моделей, форм та розмірів упаковки, друк упаковки та, звичайно ж, доступна ціна гофротари в Києві та Україні в цілому – все це до ваших послуг 24 години 7 днів на тиждень.

Наша організація вже більше десяти років займається виготовленням та продажем упаковки з картону та гофрокартону всіх типів та розмірів. Виробництво даного виду упаковки є пріоритетним напрямком роботи нашої компанії, тому на сьогоднішній день асортимент гофротари та гофроупаковки у Києві та Київській області, пропонований нашим підприємством, великий та різноманітний, і ми щодня працюємо над його розширенням.

Так, ми хочемо вам запропонувати купити оптом чи в роздріб зі складу у Києві вироби з гофрованого картону наступних видів та типів.


Транспортна гофротара та гофроупаковка у Києві

Вироби даного типу призначені для упаковки та транспортування різних предметів: від меблів та побутової техніки до тендітних та легких предметів, виробів зі скла та кераміки, речей особистого гардеробу. Тільки в компанії «Експрес Упаковка» ви можете купити зі складу в Києві або замовити в інтернеті гофроящики та гофрокороба для перевезення картин, стекол, всіх видів квартирного та офісного переїзду, поштових відправлень, а також різноманітні амортизатори, вкладки та обичайки для картонних коробок Київ .


Виробнича гофротара та гофроупаковка у Києві та Київській області

Упаковка из картона и гофрокартона в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Продажа со склада в Киеве Украина В даний вид продукції нашої компанії входять картонні гофроящики та гофрокороби, призначені для пакування, транспортування та зберігання готової продукції. Наприклад, тільки в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого в Києві та Київській області коробки для меблів , упаковку для побутової техніки та електротехніки, недорогі картонні коробки для будівельних та оздоблювальних матеріалів, упаковку з гофрокартону для поліграфічної продукції, а також будь-яку тару та упаковку для зберігання та транспортування інших малогабаритних, середньогабаритних та великогабаритних товарів та вантажів. Крім того, оскільки даний вид тари служить для зберігання вже упакованих товарів, а також часто передбачає однобарвний друк з інформацією про вид товару для внутрішніх потреб – наша компанія може виготовити для вас картонну тару та упаковку з печаткою будь-якого виду та типу для захисту та маркування виробів різних груп. При цьому дизайн друку на упаковці можна вибрати самостійно.


Споживча гофротара та гофроупаковка продаж зі складу в Києві

До споживчої тари упаковки, що виробляється нашим підприємством, відносяться картонні коробки, гофролотки, коробки складної висічки та гофроконтейнери для пакування продукції харчової промисловості, косметики, парфумерії та побутової хімії, посуду та столових приладів, одягу та взуття, канцелярських товарів, фарма медичних препаратів, а також подарункова упаковка та упаковка для сувенірів. Всі перераховані вище види споживчої тари та упаковки з гофрованого картону ми реалізуємо за низькими цінами оптом і в роздріб. Також, якщо вам потрібна споживча гофротара будь-якого конкретного виду, наприклад, гофроящики на замовлення оптом для упаковки побутової хімії або госптоварів, ми можемо виготовити їх вам на замовлення в найкоротші терміни і за низькими цінами.

Замовлення на виробництво або постачання картонної тари та упаковки в Києві та Київській області будь-якої форми та складності висікання ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії за одним із наведених нижче телефонів. А також надіславши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної продукції (прохання максимально чітко вказувати необхідні характеристики коробок, лотків, ящиків) на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (063) 100 9000
  • +38 (067) 190 9000
  • +38 (057) 780 9000

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн