Як розрахувати об'єм коробки?

Картонные коробки, упаковка из гофрокартона, гофрокартон, картон для упаковки, производство, изготовление, коробки под заказ Споживча тара та упаковка з гофрокартону на сьогоднішній день є найбільш затребуваним видом пакувальних матеріалів у легкій промисловості, сфері послуг, поштових операціях, оптово-роздрібній торгівлі, складській справі. У картонні коробки різної форми і розміру упаковують буквально все - починаючи від продуктів харчування, що швидко псуються, і закінчуючи комплектуючими електроприладів і автомобілів.

Картонна коробка у всьому різноманітті пакувальних виробів, що випускаються целюлозно-паперовою промисловістю України, є, мабуть, найбільш затребуваною та популярною. Причин цього явища кілька:

  • по-перше, картонна коробка коштує досить дешево, причому як оптом, так і в роздріб.
  • по-друге, картонна коробка – це універсальна тара, вона підходить для пакування будь-яких товарів та вантажів без винятку.
  • по-третє, упаковка вантажів у картонну коробку не вимагає будь-яких навичок і легко може здійснюватися навіть не професіоналом
  • по-четверте, коробка з гофрокартону не вибаглива до умов експлуатації, її можна використовувати для зберігання товарів та вантажів практично в будь-яких умовах (виключення становить лише дощ)
  • по-п'яте, можливості виробників гофротари та гофроупаковки дозволяють виготовити картонну коробку практично будь-якого розміру та форми конструкції.
  • по-шосте, термін експлуатації картонної коробки досить високий навіть при інтенсивному використанні – вона добре справляється з різними навантаженнями та впливами
  • по-сьоме, картонна коробка є екологічно безпечною упаковкою і не завдає шкоди навколишньому середовищу.
  • і, нарешті, по-сьоме, картонна коробка є видом тари, що переробляється, здача її в макулатурні приймання здорово економить кошти, що витрачаються на купівлю або виробництво упаковки для готової продукції.

Картонные коробки, упаковка из гофрокартона, гофрокартон, картон для упаковки, производство, изготовление, коробки под заказ Як бачите, причин для вибору саме картонної коробки як основне пакування для своїх товарів і вантажів більш ніж достатньо. Однак при виборі картонної коробки для своїх потреб (упаковка готової продукції, вантажоперевезення, торгівля та ін.) середньостатистичний український споживач керується різними принципами вибору, найбільш зрозумілими та звичними для нього. Так, за статистикою близько 5% споживачів звертають увагу насамперед на естетичність та дизайн картонної коробки – такі коробки використовуються для пакування ексклюзивних та дорогих товарів. Близько 15% споживачів на чільне місце ставлять міцність матеріалу - такі коробки згодом використовуються для упаковки важких і надважких товарів і вантажів. Для 30% українських споживачів гофротари та гофроупаковки найголовніше форма та конструкція коробки – це, в основному, виробники кондитерських виробів та інших товарів харчової групи, а також мувінгові компанії, для яких наявність у коробки, наприклад, висікання по ручці є дуже важливим фактором. . І, нарешті, трохи більше 50% українських споживачів найбільш важливим критерієм вибору картонних коробок вважають розміри коробки – це головним чином великі та малі виробничі підприємства легкої та важкої промисловості.

Однак усі ці групи споживачів поєднує один важливий чинник – абсолютно кожен покупець та замовник коробок із гофрованого картону звертає увагу на обсяг картонної коробки. При цьому, хтось вважає за краще підбирати відповідну тару та упаковку з гофрокартону, орієнтуючись на розмір коробки в літрах, а хтось – навпаки, в метрах кубічних. Дані відмінності не особливо важливі, оскільки будь-який виробник гофротари та гофроупаковки на запит надає інформацію про свою продукцію в повному обсязі.

Щоб правильно підібрати необхідну за об'ємом картонну коробку , потрібно в першу чергу визначитися, яка форма конструкції має бути у необхідній коробці. В даному моменті вам слід розуміти, що основна відмінність у прорахунку об'єму коробки полягає саме у формі конструкції – якщо коробка має стандартну конструкцію прямокутної форми, то метод обчислення її об'єму один, а якщо форма конструкції будь-яка інша (овальна, трикутна, у кілька ярусів і т.п.) - то зовсім інший. Далі редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» докладно розповість, як обчислити обсяг картонної коробки кожного з цих видів, і навчить вас підбирати відповідну за обсягом упаковку для будь-яких товарів, предметів, вантажів.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн