Як вибрати поштові коробки та іншу упаковку для посилок? (частина 1)

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Поштова пересилка різних товарів, особистих речей та багатьох інших предметів у поштових картонних коробках та іншій упаковці на сьогоднішній день є однією з небагатьох сфер сфери послуг, яка по-справжньому розвивається. Так, напевно, ні для кого не секрет, що на сьогоднішній день в Україні поряд з державною Укрпоштою поштові послуги надає ще кілька великих приватних компаній і більше десятка дрібних. Дійсно, надання поштових послуг - це досить таки вигідний бізнес, який потенційно може вивести компанію, яка ним займається, на міжнародний рівень. Щодня сотні тисяч людей лише в Україні користуються поштовими послугами, а якщо брати у загальносвітовому масштабі, то кількість клієнтів поштової сфери загалом обчислюється мільярдами.

Як бачите, поштові операції - це ціла "галузь" сфери послуг, у якій зайняті сотні компаній та мільярди людей. Однак це зовсім не стихійний захід, а цілком стандартизований і регульований законом процес, а тому максимально безпечний. Правила поштового пересилання, звичайно, в різних країнах відрізняються, і часом дуже значно. Але абсолютно точно можна стверджувати, правил поштового пересилання є і їх потрібно дотримуватися. Головним чином це стосується якості послуг, що надаються поштовими компаніями - цей процес регулюється і періодично піддається контролю та перевіркам з боку відповідних державних служб. Понад те, в Україні діє спеціальний нормативно-правовий документ, який регулює надання поштових послуг. У тому числі, і щодо упаковки.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Це раніше посилки вирушали абияк і в чому доведеться. Але ці часи давно минули, сьогодні найбільш популярною поштовою тарою або упаковкою (називайте як хочете) для посилок є поштові картонні коробки . Свого часу вони прийшли на зміну громіздким, важким фанерним ящикам, які, у свою чергу, почали використовувати ще за часів, коли пошту перевозили ямники на конях. На сьогоднішній день процес поштових пересилань практично будь-яких предметів здійснюється у тарі та упаковці на основі паперу. Так, наприклад, листи та різні папери відправляють поштою у стандартних паперових конвертах, тендітні та легкоб'ються предмети відправляють у бандерольних конвертах , "обшитих" зсередини спеціальною повітряно-бульбашковою плівкою, якісь посилки пересилаються упакованими в щільний папір. Однак найбільш затребуваною поштовою тарою є пакувальні коробки. Такі коробки можуть бути різних конструкцій та розмірів, можуть мати різний колір та малюнок. Так чи інакше, купити недорогі поштові коробки можна на свій смак, аби тільки вони відповідали прийомним нормам тієї чи іншої поштової компанії, які, крім своїх внутрішніх стандартів, обов'язково повністю підпорядковані нормам, встановленим Державним Стандартом України. Ну, або якщо бути чесним, то Державним стандартом СРСР, який щодо поштового впакування востаннє редагувався 1992 року і з того часу практично не змінився, натомість став уже українцем. Але правду кажучи, документ дійсно хороший і враховує багато особливостей цієї галузі сфери послуг і при дотриманні дає гарантію споживачеві на якісне обслуговування поштовою компанією.

У цьому документі основною тезою, яка нам важлива для розуміння, в чому ж пересилати поштою свої посилки, є розмежування відповідної упаковки виходячи з типу вантажу, його ваги та обсягу. І вже ці показники безпосередньо впливають на вибір відповідної упаковки.

Багато хто може з подивом запитати, а чому, власне, я чимось там повинен заморочувати собі голову, пакував, мовляв, у що захотів і відправив. Так воно так, але поштовий оператор (неважливо, державний чи приватний) керується встановленими нормами, а тому може сміливо вашу посилку не прийняти до відправки і змусити вас перепакувати. І, зрозуміло, запропонує вам купити відповідну картонну упаковку прямо у відділенні, ну мовляв, щоб швидко. Правда за ціною, яка може бути набагато дорожчою за ринкову ціну на таку саму упаковку в будь-якому іншому місці.

продовження див: частина 2 , частина 3 , частина 4 і частина 5

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн