Як вибрати поштові коробки та іншу упаковку для посилок? (частина 2)

початок див: частина 1

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Для того, щоб правильно вибрати і купити підходящу якісну поштову упаковку , ми рекомендуємо вам уважно прочитати цю статтю до кінця, а також ознайомитися з поштовими товарами в нашому інтернет-магазині. Поштові картонні коробки ви зможете вибрати тут , бандерольні конверти тут , а пакувальний папір ось у цьому розділі . А різні поштові аксесуари ви можете вибрати на свій смак через головне меню категорій нашого сайту. Але для початку давайте все-таки розберемося з поштовими коробками для посилок, які використовують у своїй роботі поштові оператори України, і зрозуміємо, як же їх вибирати.

А для наочності як приклад ми говоритимемо про картонні поштові коробки, які застосовують у своїй роботі найбільш популярні поштові оператори України, і які ви можете купити недорого оптом та в роздріб в інтернет-магазині "Експрес Упаковка":

  • поштові коробки «Нової пошти» ;
  • поштові скриньки «Укрпошта»;
  • поштові коробки "Автолюкс";
  • поштові коробки "Делівері";
  • поштові коробки "Інтайм";
  • поштові коробки для надсилання через «САТ».

А заразом будемо порівнювати їхню відповідність встановленим Державним стандартам України та санітарно-епідеміологічним нормам.


Поштові ящики для посилок: з чого їх роблять?

На сьогоднішній день виробництво поштових коробок здійснюється різними картонно-паперовими комбінатами та фабриками. І, звичайно, кожен виробник використовує для цієї продукції максимально зручний йому матеріал. Що означає максимально зручний? Це найпростіше купити і за ціною, і за термінами отримання. Так чи інакше, у сухому залишку ми маємо п'ять основних матеріалів для поштових коробок:

  • листовий гофрований картон , включаючи всі його різновиди;
  • звичайний одношаровий картон та всі його різновиди;
  • пластмаса;
  • дерево;
  • метали та сплави;

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Дерев'яні та пластмасові поштові коробки, а також металеві поштові контейнери – це не тема для нашої сьогоднішньої розповіді, а тому на них докладно зупинятись не будемо. Тим більше, що їх затребуваність як поштова тара набагато нижча, ніж у картонних і гофрокартонних поштових коробок. А почнемо, мабуть, із гофрованого картону та його різновидів, які використовуються для виробництва поштових коробок, оскільки це наша, так би мовити, "профільна" тема.

Отже, найбільший успіх як поштові коробки в українських споживачів, а значить і у виробників, мають поштові коробки з наступних видів картону:

  • власне одношаровий картон у вигляді споживчої тари, яка обертається в папір та закріплюється лляним шпагатом або мотузками із натуральних матеріалів;
  • листовий тришаровий гофрований картон різних марок та кольорів;
  • листовий тришаровий мікрогофрокартон, що має буквально нижчий профіль, ніж стандартний тришаровий гофрокартон, також застосовується різних марок і кольорів;
  • листовий п'ятишаровий гофрований картон різних марок у бурому та рідше у білому кольорі.

Як бачите, виходить не так вже й багато видів матеріалу, який підійде для висікання картонних поштових коробок. Однак це лише на перший погляд. Насправді варіантів тільки всередині цього "набору" більш ніж достатньо. І навіть у рамках однієї й тієї ж марки картону чи гофрокартону теж чимало. Наприклад, одним з найпопулярніших матеріалів для поштових коробок (особливо поштових гофроящиків) є тришаровий гофрований картон марки Т-22. Так мало того, що при цьому у нього може бути різна хвиля (В або С), так ще й сам склад гофрокартону може відрізнятися в рамках однієї марки. Про що мова? Той самий верхній шар може бути виготовлений або з первинної сировини, або з вдруге, може мати різну щільність і так далі. Тобто, зрештою, за бажання можна "імпровізувати" (а насправді мінімізувати витрати і давати більш конкурентну ціну) практично до нескінченності.

Головне питання, однак, полягає в тому, наскільки це всі відмінності важливі для споживача? І тут знову нам доведеться повернутися до питання до обсягу і ваги вантажу, що упаковується, а також його типу. Для різних марок та типів гофрованого картону та мікрогофрокартону є свої допустимі норми та рекомендації.

продовження див: частина 3 , частина 4 і частина 5

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн