Як вибрати поштові коробки та іншу упаковку для посилок? (Частина 5)

початок див: частина 1 , частина 2 , частина 3 і частина 4

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Взагалі кажучи, звідки у компанії "Експрес Упаковка" цей "особистий досвід" стосовно поштових коробок, у тому числі й самозбірних? Напевно, для багатьох не секрет, що наша компанія є виробником різної тари та упаковки. І самозбірні поштові коробки є однією з найперспективніших "ніш" у сегменті транспортної гофротари. Саме тому розвитку цього напряму ми приділяємо велику увагу. На сьогоднішній день ми вже понад чотири роки пропонуємо поштові самозбірні коробки за привабливими цінами оптом та в роздріб з доставкою по Харкову, Харківській області та Україні.

Тож багато в чому наші висновки ґрунтуються на особистих спостереженнях. І плюс аналіз ринку гофротари, звичайно. Наприклад, ми можемо впевнено стверджувати, що найбільш затребуваними в цілому по Україні є поштові самозбірні коробки середнього та маленького розміру . Розраховані приблизно під вагу від 1 до 7-8 кілограмів, не більше. Причому обов'язково бурого кольору, оскільки вони найдешевші, а "красивості" для поштової гофротари зовсім не важливі. Найголовніше, щоб самозбірні картонні коробочки для посилок легко збиралися та розбиралися без втрати своїх характеристик міцності та експлуатації. І справді, якісна самозбірна поштова коробка завжди матиме хорошу міцність, вона зможе застосовуватися багаторазово для відправки посилок без втрати зовнішнього вигляду та якості.

Ще однією основною особливістю самозбірних поштових коробок є їх форма висікання. Наприклад, усі самозбірні поштові коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину "Експрес Упаковка", є коробками складної форми висікання. Що це означає? Пояснимо. Підприємства нашої компанії виробляють такі коробочки з використанням штанцевих форм. Причому різних. Так, для висікання поштових самозбірних коробок використовується три різні види обладнання і, відповідно, три різні види штанцевих форм. Це зовсім не означає, що коробочки можуть сильно відрізнятися за своїми параметрами міцності-експлуатації або мати різні ціни оптом або в роздріб. Просто так набагато зручніше та швидше виконувати замовлення різного обсягу. Однак у будь-якому випадку використання штанцевих форм при виготовленні поштових самозбірних коробок дозволяє досягти максимальної відповідності заявлених та номінальних розмірів. У чому виражається для споживачів? Та для кожного по-різному. Наприклад, для простого відправника однієї посилки тут на перший план вийде простота складання і в цілому прекрасна форма коробочки при повній гарантії, що коробка з посилкою доїде в цілості і до адресата. Ну, а для великих користувачів поштових послуг (ті ж інтернет-магазини, наприклад) тут буде важлива економія на додаткових матеріалах, які використовуються для пакування, а також максимально ефективне розміщення посилки всередині коробки, тобто економія на габаритах. І так далі.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Крім того, картонні поштові коробки із самозбірною конструкцією виглядають красиво та естетично. Для їх виготовлення, як правило, використовується тришаровий мікрогофрокартон найвищого гатунку. Всі вони, як бурого, так і білого кольору, ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатоколірного флексографічного друку. Можливості друку зображення у своїй обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані повністю на розсуд клієнта. Практично всі конструкції таких самозбірних картонних коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка повністю зібраний. Така особливістю конструкції дає можливість використовувати поштові самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів посилок.

Ще хотілося б зазначити, що абсолютно кожну поштову самозбірну коробку , представлену в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» виготовлено відповідно до вимог та стандартів Держстандарту України та у суворій відповідності до санітарних норм для даного типу продукції. Це не є обов'язковим у принципі, але наша компанія для досягнення найбільшої універсальності таких поштових ящиків спеціально приділяє цьому особливу увагу. Так, всі наші поштові коробки самозбірної конструкції є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви легко можете використовувати подібні поштові коробки для упаковки продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді. Будь-яка модель коробок, представлена в нашому інтернет-магазині, виготовлена з екологічно чистого матеріалу, її утилізація може проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів. Недорого, чисто, надійно та головне – екологічно безпечно.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн