Як вибрати упаковку для овочів та фруктів? (частина 1)

Изготовление овощных и фруктовых картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» розпочинає серію статей про те, як вибрати коробки для пакування, перевезення, зберігання того чи іншого виду продукції. Найближчим часом ми познайомимо наших читачів з упаковкою для всіх типів вантажів, поговоримо про переваги і недоліки упаковки з гофрокартону стосовно конкретної продукції. А також розберемося, чи вигідно використовувати недорогі картонні коробки, купити оптом чи в роздріб які ви можете у Харкові, Києві та інших містах України в стаціонарних точках торгівлі та у спеціалізованих інтернет-магазинах.

А почнемо ми з вибору картонних коробок та іншої упаковки з гофрованого картону для перевезення та зберігання овочів та фруктів. Отже, почнемо.


Вибір упаковки для перевезення та зберігання овочів та фруктів. Зовнішня та внутрішня упаковка

Перш ніж ми перейдемо до розбору плюсів та мінусів різних видів упаковки, слід познайомитись, так би мовити, з основними правилами вибору упаковки для цієї категорії товарів.

Отже, на сьогоднішній день всю тару, що виробляється картонажними підприємствами, та упаковку для перевезення та зберігання фруктів та овочів можна розділити на дві основні групи:

  • зовнішня упаковка для фруктів та овочів;
  • внутрішня упаковка для фруктів та овочів.

Далі давайте розглянемо кожен із цих видів упаковки докладніше.


Зовнішня упаковка для перевезення та зберігання овочів та фруктів: як вибрати картонні коробки для фруктів та овочів?

Изготовление овощных и фруктовых картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Зовнішня упаковка для фруктів та овочів є будь-якою ємністю, в яку поміщають фрукти та овочі при перевезенні та зберіганні. Ця упаковка безпосередньо контактує з навколишнім середовищем, тому на неї припадає основна частка зовнішніх впливів будь-якого роду забруднень, механічних пошкоджень, статичних і динамічних навантажень. А значить і якість такої упаковки має бути відповідною. Як правило, як основне пакування для перевезення овочів і фруктів компанії, що реалізують аграрну продукцію, вибирають коробки з різних видів гофрованого картону. Найбільш затребуваними, у свою чергу, є недорогі картонні коробки із міцного тришарового гофрокартону марки Т-24 та Т-25, а також картонні коробки із п'ятишарового гофрованого картону для перевезення овочів та фруктів . Вибір конкретного виду коробки при цьому залежить від безлічі факторів, але основним з них все ж таки є загальна вага продукції в одній одиниці упаковки, тобто в одній коробці.

Також слід розуміти, що картонні коробки для перевезення та зберігання овочів (тобто зовнішня упаковка) важливо не тільки правильно вибрати, але й користуватися ними слід відповідно до певних правил. Розглянемо докладніше:

  • Оскільки зовнішня упаковка використовується в першу чергу з метою захисту вантажу при транспортуванні, важливо розміщувати картонні коробки у вантажному відсіку будь-якого транспортного засобу так, щоб вони, по-перше, були розміщені на піддонах, а по-друге, загальна висота складених у ряд одна на одну коробку з піддоном у жодному разі не перевищувала висоти в 2.5 метра.
  • Коробки не повинні розвалюватися в умовах підвищеної вологості (понад 20%), що, до речі, часто трапляється, якщо вибрати занадто слабкий матеріал виготовлення коробки. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» настійно вам рекомендує вибрати картонні коробки для перевезення фруктів та овочів тільки з тришарового гофрокартону марки Т-24 та Т-25, а також п'ятишарові гофрокоробки.
  • Зовнішня упаковка також повинна дозволяти необхідному об'єму повітря циркулювати таким чином, щоб у плодах у внутрішній упаковці трималася відповідна Держстандарту температура. Тобто, картонні коробки для перевезення овочів та фруктів повинні мати необхідні вентиляційні отвори. Як правило, виробники гофротари у Харкові та Києві добре ознайомлені з нормами ГОСТу для пакування такої продукції. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити за найнижчими цінами високоякісні картонні коробки для перевезення овочів та фруктів . Крім того, ви завжди можете звернутися по одному з контактних телефонів інтернет-магазину для отримання консультації щодо вибору картонної упаковки для перевезення та зберігання овочів та фруктів. Висококваліфіковані менеджери допоможуть вам у будь-якій ситуації. Але, як кажуть, довіряй але перевіряй, тому вам (тобто споживачеві) слід запам'ятати, що вентиляційні отвори зазвичай робляться на бокових сторонах ящика. Але оскільки повітря потрапляє всередину коробки зовні, то більш ефективно, якщо отвори на картонній коробці для перевезення овочів і фруктів розташовуються зверху і знизу, таким чином, прохід для повітря залишається вільним, а його циркуляція відбувається більш правильно.

На цьому ми, мабуть, закінчимо першу частину цієї статті. Продовження з'явиться найближчим часом на сторінках блогу інтернет-магазину Експрес Упаковка.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн