Картонні коробки Нової пошти: докладний огляд упаковки, яка використовується для поштового пересилання (частина 1)

Картонные коробки Новой почты любых размеров недорого Харьков Киев Украина Картонними коробками української поштової служби експрес-доставки "Нова пошта" сьогодні користується або хоча б раз користувалася практично кожна людина в нашій країні. На сьогоднішній день "Нова пошта" - мабуть, найпопулярніший поштовий агрегатор України, який випереджає за рівнем затребуваності на ринку послуг навіть за фактом державну "Укрпошту". Так, багато в чому це пов'язано з деякими новаторськими методами у здійсненні класичних поштових операцій, з якіснішою роботою з клієнтами тощо, проте, що стосується упаковки, "Нова пошта" не використовує чогось нового, новаторського. За фактом, ми маємо звичні поштові коробки та пакувальну плівку у тому чи іншому вигляді.

Насправді ж назвати будь-які картонні коробки або стрейч-плівку, або якусь упаковку упаковкою "Нової пошти" - це не зовсім коректно. Зрозуміло, цей поштовий агрегатор використовує у своїй роботі певні стандарти упаковки, які пропонуються клієнтам у добровільно примусовому порядку, проте це зовсім не означає, що будь-який поштовий оператор, наприклад, "Ін тайм", не може використовувати у своїй роботі точно такі ж картонні коробки. Отже, давайте відразу домовимося, що називаючи будь-які гофроящики картонними коробками Нової пошти, ми це робитимемо з певною часткою умовності.

Тепер, коли всі формальності ми з вами обговорили, можна розпочинати детальний огляд картонної упаковки, яку використовує у своїй роботі поштова служба "Нова пошта". Почнемо, як завжди, із загальних положень - тобто з певних моментів, які поєднують абсолютно всі картонні коробки Нової пошти, а потім детальніше обговоримо кожну з них.


Упаковка "Нової пошти" до 30 кг: загальні відомості

Як ви знаєте, українська поштова служба "Нова пошта" надає свої послуги експрес-доставки на ринку України вже понад 17 років. На сьогоднішній день у нашій країні організована ціла мережа відділень та філій цієї компанії. Так, за офіційною статистикою на кінець 2017 року в Україні функціонує на постійній основі 2300 відділень, 1400 поштоматів для прийому та видачі посилок та, нарешті, 37 сортувально-вантажних терміналів "Нової пошти". Більше того, згідно з Вікіпедією, за 2017 рік компанія "Нова пошта" здійснила понад 145 мільйонів відправлень. І це лише у межах України. Що й казати, цифри дуже вражають. Не дивно, що на сьогоднішній день поштова служба "Нова пошта" є загальновизнаним лідером з надання послуг з доставки та електронної комерції в Україні.

Картонные коробки Новой почты любых размеров недорого Харьков Киев Украина То в чому ж секрет такої популярності? Насправді, міркувати на цю тему можна дуже довго, проте не в рамках цієї статті. Зараз ми лише в загальних рисах поговоримо про це, а зосередимося на одній із складових успіху компанії - на картонній упаковці, яку надають споживачеві в поштових відділеннях для пакування посилок. Точніше про те, наскільки вона відповідає загальному рівню послуг.

За офіційними заявами представників самої компанії, "Нова пошта" забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів та посилок для фізичних осіб та бізнесу. За фактом це означає, що компанія "Нова пошта" бере на себе зобов'язання щодо доставки практично будь-яких товарів та вантажів у рамках чинного законодавства. Крім того, за допомогою "Нової пошти" споживачі можуть здійснювати деякі інші операції:

  • зберігання вантажу;
  • доставка у часові періоди ( " певні " - прим. ред.);
  • зворотна доставка;
  • переадресація та перенаправлення;
  • підйом вантажу поверх, доставка у встановлене місце;
  • упаковка;
  • грошові перекази;
  • суботня доставка ("доставка вихідного дня" - прим. ред.);
  • пункт передачі;
  • SMS-трекінг.

Для здійснення всіх перерахованих вище операцій компанія "Нова пошта" "пропонує" придбати за чітко встановленою ціною (ніякого торгу - прим. ред.) ряд картонних коробок, на думку компанії, максимально відповідним такого роду послуг. Власне, насправді ми маємо 15 видів картонних коробок "Нової пошти" на всі випадки життя, а також кілька інших видів пакувальних матеріалів. Усього виходить дев'ять різних видів упаковки, які вам запропонують/примусять придбати перед відправкою в залежності від типу та ваги вантажу, який ви бажаєте переслати:

  • картонні коробки ;
  • повітряно-бульбашкова плівка;
  • стрейч плівка;
  • гофрований картон;
  • пінопласт;
  • поліпропіленові мішки ;
  • картонні конверти;
  • конверти з повітряно-пухирчастою плівкою (бандерольні конверти - прим. ред.);
  • поліетиленові пакети.

В принципі це більш ніж достатній набір упаковки, який повинна пропонувати своїм клієнтам поштова компанія. Проте питання полягає не так у кількості, як у якості. Тому кожну з пропонованих пакувальних позицій слід ретельно розглянути. Чим ми з вами займемося далі.


Картонні коробки "Нової пошти": порівняння та аналіз

Навряд чи для когось буде секретом, що основною спеціалізацією компанії "Експрес Упаковка" є картонні коробки. Тому, власне, ми і вирішили розпочати обговорення упаковки, яка пропонується у відділеннях "Нової пошти", саме з них. Отже, власне картонні коробки "Нової пошти".

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн