Компанія «Нова Пошта» вирішила повністю перейти на екологічну упаковку

Картонные коробки Новой почты в отделении Компанія «Нова пошта» вирішила повністю відмовитися від використання пінопласту та його похідних в упаковці посилок та поштових відправлень великого розміру. У компанії привели відразу три причини на користь цього кроку:

  • по-перше, компанія відмовляється від пінопласту на користь вторинної сировини;
  • по-друге, посилки будуть упаковуватись і відправлятися приблизно на 12% швидше;
  • по-третє, гофрований та пресований папір ще краще зберігає вміст посилки від пошкоджень.

За словами представника компанії Олександра Бульби, це пов'язано із прагненням «Нової пошти» в майбутньому повністю перейти на екологічно безпечну упаковку: «Ми проаналізували найкращі світові практики та обрали папір українського виробництва. Це дешева, надійна, проста у прибиранні та утилізації альтернатива звичним наповнювачам. Як і інші пакувальні матеріали, які використовує «Нова Пошта», папір йтиме на повторну переробку», - заявив представник компанії.

У компанії зазначили, що на сьогоднішній день «Нова Пошта» використовує понад 30 варіантів пакування та наповнювачів для стандартних посилок вагою до 30 кілограмів, а також близько 20 видів пакувальних матеріалів для пакування відправлень вагою понад 30 кг. І тепер вся упаковка «Нової пошти» буде виключно екологічно чистою. Також цікавим фактом є те, що можливість оплати такої упаковки тепер буде доступна третім особам за допомогою спеціальної мобільної програми для смартфонів.

Хочу нагадати, що поточна надійність доставки посилок «Нової пошти» складає 99,97%, проте ціна на упаковку в самих відділеннях компанії досить висока. Купити картонні коробки «Нової пошти» та іншу упаковку ви можете набагато дешевше в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми здійснюємо оптовий та роздрібний продаж усіх видів упаковки та гофротари «Нової пошти» для всіх видів поштових відправлень, у тому числі посилок дуже маленького розміру. Крім того, у нас ви можете купити будь-які картонні коробки «Нової пошти» на замовлення у будь-якому кольорі та кількості. Інтернет-магазин «Експрес Упаковка» здійснює виробництво та продаж упаковки для посилок «Нової пошти» у режимі 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн