Коробки з мікрогофрокартону: характеристика, основні особливості та переваги (частина 2)

початок див тут

У першій частині статті про коробки з мікрогофрокартону редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» познайомила вас із мікрогофрокартоном, з якого такі коробочки виготовляються. У другій частині статті давайте перейдемо вже безпосередньо до коробок з мікрогофри та їх особливостей.


Картонні коробки з мікрогофрокартону. Що вони являють собою?

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Будь-які картонні коробки з мікрогофрокартону використовуються як споживча тара та упаковка. По суті вони мають те ж призначення, що і картонні коробки з інших видів тришарового гофрокартона. Однак сфера їх застосування обмежується максимальною допустимою вагою продукції, яку можна запакувати в таку коробку, - він у 1.5-2 рази менше, ніж у картонної коробки того ж розміру, але з іншого виду тришарового гофрокартону. А також можливими розмірами картонної коробки з мікрогофрокартону – картонні коробки з мікрогофрокартону не випускаються надто великих розмірів, оскільки не розраховані та не можуть бути використані для пакування великогабаритних та важких товарів та вантажів.

Звичайно, «великі розміри» – це дуже розтяжне визначення, тож давайте розглянемо на конкретному прикладі. Для порівняння розглянемо недорогі поштові коробки , які використовуються поштовими агрегаторами України – «Укрпоштою», «Новою поштою», «Делівері» та іншими. Поштові коробки з мікрогофрокартону дані компанії використовують для пакування будь-яких предметів та вантажів загальною вагою не більше 5 кілограмів. А ось картонні коробки з інших видів тришарового гофрованого картону застосовуються для пакування товарів та вантажів загальною вагою аж до 50-60 кілограмів і більше залежно, знову ж таки, від типу використаного для виготовлення матеріалу.

Основна функція картонних коробок з мікрогофрокартону – це захист упакованого товару або вантажу від різноманітних пошкоджень під час його транспортування та зберігання. І варто відзначити, що з цим недорогі коробки з мікрогофрокартону справляються чудово. Завдяки жорсткості конструкції та щільній структурі волокон матеріалу картонні коробки з мікрогофрокартону мають дуже високий опір торцевому стиску, продавлюванню, статичним та динамічним навантаженням. При цьому вони набагато легші за вагою, ніж картонні коробки аналогічних розмірів з інших видів гофрокартону.

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Ці особливості картонних коробок з мікрогофрокартону є просто незамінними для їх використання як транспортна тара та упаковка. Однак їх застосування, як ми вже говорили вище, обмежується загальною вагою упакованого вантажу. Тому обсяг їх використання для транспортування товарів і вантажів все ж таки поступається загальному обсягу використовуваної транспортної тари та упаковки з інших видів гофрованого картону.

Але коли вага продукції дозволяє, споживачі віддають перевагу саме недорогим картонним коробкам із мікрогофрокартону, або, як ще кажуть, мікрогофри. При цьому аргумент на їхню користь лише один, проте, мабуть, найбільш вагомий і важливий на сьогоднішній день з усіх можливих – картонні коробки з мікрогофрокартону коштують на 20-30 відсотків дешевше , ніж картонні коробки аналогічних розмірів з інших видів тришарового гофрокартону. Загалом це, напевно, і є основною причиною такої високої популярності коробок з мікрогофри в нашій країні.

Порівнювати ж з упаковкою з інших матеріалів, не з гофрокартону, картонні коробки з мікрогофрокартону навіть не варто - за сукупністю характеристик вони набагато краще, та ще й коштують набагато дешевше. Від коробок і ящиків із пластику їх відрізняє екологічність та відсутність у складі матеріалу будь-яких шкідливих речовин. Від контейнерів з металу - легкість, в рази менша ціна і міцність - тара і упаковка з металів, як не дивно, досить тендітна і дуже боїться різких динамічних навантажень, спрямованих в одну точку. Від скляної тари – знову ж таки міцність і дешева ціна на картонні коробки з мікрогофрокартону , причому як оптом, так і в роздріб. Споживча тара та упаковка зі звичайного картону навіть теоретично не може використовуватися для упаковки товарів та вантажів такої ваги, як картонні коробки з мікрогофрокартону.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн