Коробки з мікрогофрокартону: характеристика, основні особливості та переваги (частина 3)

початок див тут і тут

На сьогоднішній день картонна тара та упаковка з мікрогофрокартону займає досить суттєву частку ринку упаковки загалом. Зокрема, картонні коробки використовуються однаково успішно для упаковки як харчових товарів, і товарів непродовольчої групи. Щоб ви змогли правильно вибрати недорогу якісну картонну коробку із мікрогофрокартону, редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» підготувала для вас цю статтю.


Навіщо використовуються картонні коробки з мікрогофрокартону?

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Як ви вже знаєте, картонні коробки з мікрогофрокартону є одним із видів споживчої тари та упаковки. Найчастіше їх використовують у виробництві для пакування готової продукції та в оптово-роздрібній торгівлі. А ось у сфері послуг такі коробки використовуються досить рідко, оскільки їх використання обмежене рядом особливостей, які ми розглядали вище.

Сфера застосування картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону не настільки різноманітна, як у споживчої тари та упаковки з інших видів тришарового гофрокартону. На сьогоднішній день підприємства України випускають безліч видів та типів продукції, які, здавалося б, підходять за розміром для упаковки в картонні коробки з мікрогофри, але за іншими факторами ніколи не будуть упаковані в тару та упаковку з мікрогофри. При цьому головним фактором є вага виробу, про що докладно ми розповіли вам трохи раніше.

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Втім, якщо в цілому подивитися на спектр готової продукції, що упаковується в коробки з мікрогофрокартону, то він досить великий. Насамперед слід сказати про товари харчової групи та про електроніку та електроприлади. Так, дешеві картонні коробки з мікрогофорокартону, купити які ви можете за низькими цінами оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», використовуються для транспортування та зберігання кондитерських виробів, спиртних та безалкогольних напоїв, мобільних телефонів, деталей та складових частин комп'ютерів, ноутбуків, телевізорів, аудіо- і фото-техніки та багато іншого. В індивідуальну та групову тару та упаковку з мікрогофрокартону також упаковують посуд, одяг та взуття, дитячі розвиваючі ігри, іграшки, різноманітні аксесуари.

Поширеним є використання коробок з мікрогофрокартону в якості рекламної, презентаційної та виставкової упаковки. В даному випадку у таких коробок є дві головні переваги: по-перше, виглядають вони самі по собі красиво, а по-друге, за допомогою підходящої штанц-форми можна виготовити картонну коробку з мікрогофрокартону незвичайної та цікавої форми та конструкції – таку, щоб одразу кидалася у вічі і справляла стійке враження. Тому, до речі, за статистикою практично 80% картонних коробок з мікрогофри, що випускаються підприємствами України, використовуються для нанесення одноколірного або багатобарвного друку (зазвичай флексодруку). Зображення при цьому може бути практично будь-яким, оскільки зовнішній шар коробок з мікрогофрокартону чудово передає потрібну колірну гаму і при цьому кольоровість не псується дуже довгий час в порівнянні з іншими видами упаковки.


Чи вигідно купувати картонні коробки із мікрогофрокартону?

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Будь-яка споживча тара та упаковка з тришарового гофрокартону має переваги та недоліки. Це ж стосується і картонних коробок із тришарового мікрогофрокартону. Недолік у такої тари та упаковки, як ми вже зазначали раніше, за фактом лише один – неможливість упакувати продукцію дуже великої ваги. А ось незаперечних переваг більш ніж багато. Давайте коротко пройдемося на цю тему.

  • По-перше, картонні коробки з мікрогофрокартону мають високу жорсткість і міцність при невеликій власній вазі.
  • По-друге, недорогі коробки з мікрогофри, купити які ви можете оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», відрізняються високими термоізоляційними властивостями та можуть бути використані для створення герметичної упаковки (наприклад, термопаки для молока чи соку).
  • По-третє, величезний вибір конструкцій коробки, її внутрішніх та зовнішніх елементів. Коробки з мікрогофрокартону можуть бути коробками складної форми висікання з безліччю незвичайних і незабутніх елементів .
  • По-четверте, будь-яка коробка з мікрогофрокартону підходить для нанесення одноколірного або багатобарвного зображення – вона ідеально передає задумані кольори та відтінки.
  • По-п'яте, картонні коробки з мікрогофрокартону при певній обробці можна використовувати в умовах підвищеної вологості, високих та низьких температур.
  • По-шосте, картонні коробки з мікрогофрокартону є абсолютно нешкідливими і можуть використовуватися для упаковки будь-яких продуктів харчування, у тому числі і для харчових товарів для дітей.
  • По-сьоме, картонні коробки з мікрогофрокартону виготовлені з екологічно безпечної сировини , не завдають шкоди навколишньому середовищу і можуть бути утилізовані будь-яким зручним способом, а також можуть бути відправлені на переробку для виробництва вторинної сировини, з якої згодом може бути виготовлено мікрогофрокартону та висічені картонні коробки. нього.
  • По-восьме, картонні коробки з мікрогофри невибагливі до умов зберігання та транспортування, їх перевезення може здійснюватися будь-яким відповідним видом транспорту.
  • І, нарешті, по-дев'яте, картонні коробки з мікрогофрокартону коштують дешево як оптом, так і в роздріб і є ідеальним вибором за співвідношенням «ціна/якість».

На цьому, мабуть, ми закінчимо. Найближчим часом читайте на сторінках нашого блогу продовження розповіді про картонні коробки з мікрогофрокартону. Зокрема, у найближчих статтях ми познайомимо вас з усіма видами таких коробок, розповімо, які ж бувають картонні коробки з мікрогофрокартону.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн