Коробки з мікрогофрокартону: всі види конструкцій та моделей (частина 2)

початок див тут

У першій частині статті ми познайомили вас із частиною найпопулярніших видів картонних коробок з мікрогофрокартону. Продовжимо нашу розповідь і розглянемо відмінні риси інших, не менш популярних видів конструкцій картонних коробок з мікрогофрокартону. Отже, почнемо.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «З вушками»

Вид самозбірної картонної коробки з мікрогофрокартону . Являє собою, як перші дві моделі, картонну коробку невеликої висоти з відкидною кришкою, що є невідокремлюваною частиною самої коробки (корпусу). Відмінною особливістю моделі є наявність клапанів з обох боків кришки та клапана на язичці. Є альтернативним варіантом моделі самозбірної коробки з мікрогофрокартону для картонної коробки «зубна паста» і застосовується для пакування тих же видів продукції, теж добре затребувана як подарункова і сувенірна упаковка. Виготовляються такі коробки також з однієї деталі за допомогою штанц-форм для плоскої або ротаційної висікання.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Ластівчин хвіст», або «Пачка»

Є самозбірною коробкою з мікрогофрокартону і виготовляється методом плоскої або ротаційної висікання з однієї деталі за допомогою штанц-форми. Відмінною особливістю моделі є наявність донних елементів у конструкції коробки, які у зібраному стані коробки прикріплені одна до одної у формі «ластівчиного хвоста». Це досить умовна назва і, напевно, знайдуться такі, які не «вбачать» там ластівчин хвіст, але така назва прикріпилася до даної моделі коробки досить давно і стала звичною. Конструкція коробки задумана саме таким чином, щоб посилити дно коробки, дати можливість використовувати її для упаковки більшої ваги вантажу. Тому її використовують в основному для зберігання і перевезення важких предметів і вантажів, наприклад, різних металовиробів, комплектуючих і деталей, виготовлених з металів і сплавів, для важких виробів зі скла і т.п.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Призма» (або «Трикутна» коробка)

Є самозбірною коробкою з мікрогофрокартону і виготовляється методом плоскої або ротаційної висікання з однієї або декількох деталей за допомогою штанц-форми. Відмінна особливість коробки полягає у її незвичайній формі. Використовується як упаковка для елітних та дорогих товарів, алкогольних напоїв, іграшок, нижньої білизни, косметики та парфумерії, подарунків та сувенірів. Підходить для нанесення зображення методом флексодруку.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «З ручками»

Стандартна чотириклапанна коробка з висіканням під ручки для зручності перенесення. Використовується як транспортна тара і підходить під всі види вантажів загальною вагою від 3 до 20 кілограмів. Для посилення конструкції може виготовлятися із подвійними бортами.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Планшет»

Самозбірна картонна коробка плоскої форми, що виготовляється з однієї деталі методом плоскої або ротаційної висікання за допомогою штанц-форм. Відмінною особливістю такої коробки є невелика висота та наявність спеціального язичкового клапана з одного краю коробки, що використовується для фіксації коробки у зібраному стані. Така коробка з мікрогофрократону використовується для упаковки поліграфічної продукції, книг, фоторамок, планшетів, картин і т.п.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Розпашна»

Самозбірна коробка складної форми висікання з мікрогофрокартону. Є плоскою прямокутною коробкою з довгими клапанами-стінками і використовується як упаковка для крихких товарів і вантажів прямокутної форми. Виготовляється з однієї деталі методом ротаційної або плоскої висікання за допомогою штанц-форм.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Тубус»

Подовжена прямокутна картонна коробка складної форми висікання . Виготовляється, як правило, виключно під певний тип та розміри продукції. Використовується для пакування плакатів, креслень, рекламних постерів, географічних карт тощо.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Архівна»

Також поширена назва "Файлова" коробка. За своєю конструкцією дуже схожа на стандартну архівну коробку – теж обов'язково має висікання під ручки та посилене дно. Але при цьому самозбірна архівна коробка має ще й кришку з одним або декількома язичковими клапанами і спеціальні висічки-пази для щільної фіксації кришки коробки в зібраному стані. Використовується, як і чотириклапанний аналог, для пакування електронної та паперової документації. відрізняється довговічністю та хорошою зносостійкістю


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Валіза»

Картонна коробка у формі невеликої валізки. Обов'язково наявність двох розташованих один навпроти одного ручок, які в закритому стані коробки щільно прилягають одна до одної. Виготовляється за допомогою штанц-форм з однієї деталі та є самозбірною. Застосовується у різних цілях, наприклад, як коробка для зберігання документації та цінних паперів, як декоративний елемент, або, як дитяча іграшка тощо. Є затребуваним видом тари завдяки своїй легкості та одночасної жорсткості конструкції.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Скринька»

Картонна коробка з відкидною кришкою , що є частиною самої коробки (корпуса), що не відокремлюється. Відмінною особливістю моделі є наявність язичкового клапана та спеціально висічених пазів для щільної фіксації кришки у зібраному стані. Виготовляються такі коробки з однієї деталі за допомогою штанц-форм для плоского або ротаційного висікання і є самозбірними. Основне призначення – пакування посилок, пакування госптоварів, побутової хімії, електроніки та електроприладів (дуже затребуване для пакування мобільних телефонів та їх комплектуючих). Також може використовуватися для пакування подарунків та сувенірів.


Ось, загалом, і все! Тепер ви знаєте всю важливу інформацію про картонні коробки з мікрогофрокартону і вже не заплутаєтеся, намагаючись купити дешево якісну картонну коробку з мікрогофрокартону. Звичайно, цей перелік конструкцій можна ще доповнити деякими моделями, проте вони не є настільки популярними, як описані цією статтею, - це специфічніша тара і упаковка з мікрогофрокартону, тому її застосування досить ситуативне.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн