"Нова Пошта" змінила правила прийому посилок

Компания Компанія "Нова Пошта" тепер в обов'язковому порядку рекомендує упаковувати всі посилки, що відправляються, виключно в картонні коробки. Таке нововведення є негласним та працює далеко не у всіх відділеннях "Нової Пошти" по Україні. Однак випадки обурення клієнтів з цього приводу на початок літа стали надто частими, що дає привід вважати відмову приймати посилки в поліетиленових пакетах та мішках оновленою політикою компанії "Нова Пошта".

Тепер на розсуд оператора, який приймає посилки, вам можуть відмовити у відправленні будь-якого товару або предмета упакованого в пакет, мішок або іншу тару, крім картонних коробок. За словами клієнтів, які відчули на собі всі принади нових правил "Нової Пошти": "...тепер, з 13.06.19 абсолютно все, що не збожеволіє в пакетик 0,5 кг (крихітний), відділення змушує упаковувати в картонні коробки. Поза залежно від вмісту, навіть якщо це буде одяг розміром більше цього пакетика - теж в коробку!

Інший користувач поштових сервісів "Нової Пошти" зазначив, що "... немає межі маразму: навіть пару теплих штанів або півкіло горіхів я тепер маю пакувати в картонну коробку, щоб посилку відправили. Раніше таке було тільки з деякими відправками, зміна відділення виручала, а тепер – все”.

Вчора наша редакція звернулася за офіційними коментарями щодо цього факту до офіційних представників компанії "Нова Пошта". Однак у відповідь ми отримали лише запевнення, що "... ніхто нічого не змінював і не вводив, а з правилами прийому посилок ви можете ознайомитись на офіційному сайті компанії "Нова пошта".

Але, як кажуть, диму без вогню не буває. Тому інтернет-магазин "Експрес Упаковка" настійно рекомендує своїм клієнтам, а також усі, хто користується поштовими послугами оператора "Нова Пошта", відмовитися від будь-якої іншої упаковки, крім картонних коробок.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день, згідно правил відправлення посилок компанією "Нова Пошта", всі відправлення поділяються на дві групи за вагою: посилки вагою до 30 кг та посилки вагою понад 30 кг.

Для пакування посилок вагою до 30 кілограмів "Нова Пошта" використовує кілька видів картонних коробів, тубусів для паперів, а також донедавна приймала посилки у мішках та поліетиленових пакетах. Однак тепер використовуються тільки картонні коробки "Нової Пошти" , а також бандерольні конверти для пересилання паперів або дрібних предметів. Повний асортимент картонних коробок "Нової пошти" ви можете купити дешевше, ніж у відділеннях цієї компанії, у нашому інтернет-магазині. До вашої уваги повний перелік самозбірних картонних коробок , а також чотириклапанних гофроящиків .

Що стосується упаковки вагою більше 30 кілограмів, то тут поки що все без змін, а тому додатково хвилюватися не варто.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн