«Нова пошта» тепер приймає оплату замовлення третіми особами

Оплата услуг Новой почты третьими лицами Лідер ринку поштових послуг в Україні компанія «Нова пошта» на початку квітня розширила електронний функціонал свого мобільного додатку та додала можливість оплати практично всіх видів послуг третіми особами. Тепер, витративши кілька хвилин свого часу, ви можете повністю сплатити за всі послуги для когось. Особливо це актуально у поточній ситуації в країні, що склалася у зв'язку з пандемією Covid-19 та запровадженого владою карантину. Приміром, припустимо, якщо вашій сусідці похилого віку потрібно купити ліки та оформити поштову доставку, але при цьому вона має високу знижку від «Нової пошти» з певних причин. Ви можете оформити її замовлення через свій мобільний додаток та оплатити своєю карткою зі збереженням її іменної знижки.

Як повідомляють представники компанії на офіційній сторінці «Нової пошти» у мережі «Фейсбук», оплату будь-якого надсилання або послуги третьою особою можна здійснити таким чином:

  1. Уточнити унікальний номер ЄП у отримувача посилки.
  2. Запустити офіційну програму компанії «New Mail» на будь-якому смартфоні або мобільному пристрої: вкладка «Мої відправлення» > «Відстежити» > здійснити пошук ЄП за номером.
  3. Вкладка «Інформація про посилку»: тепер з'явилася активна кнопка «Повна інформація про посилку». Натисніть і введіть номер телефону (мобільний або домашній) одержувача посилки, на який було зареєстровано відправлення.
  4. Після всіх цих нескладних маніпуляцій у додатку стає активною опція оплати відправлення.

На думку представників компанії «Нова пошта», це нововведення має спростити замовлення доставки посилок для населення старшої вікової групи.

А ми, у свою чергу, хочемо нагадати, що можливість оплати замовлення «Нової пошти» третіми особами поширюється на пакувальні матеріали в замовленні. Однак купити картонні коробки для посилок та інше упакування «Нової пошти» вигідно ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Причому набагато дешевше, ніж у поштових відділеннях вашого міста. Крім того, в нашому інтернет-магазині функція оплати замовлення третіми особами діє успішно функціонує вже кілька років.

Купити будь-які картонні коробки «Нової пошти» , а також іншим пакувальним матеріалам оптом чи в роздріб можна тут. Оплата замовлення буде доступна після входу в «Особистий кабінет», в якому ви також зможете вказати будь-якого одержувача покупки на власний розсуд.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн