«Нова пошта» значно спростила процедуру прийому міжнародних відправлень

Nova Poshta Global news З 20 травня 2021 року компанія "Нова пошта" серйозно змінила процес прийому міжнародних відправлень будь-якого формату. Найважливішим нововведенням є спрощення прийому міжнародних відправлень – тепер посилки в будь-які країни світу будуть відправлятися з будь-якого відділення «Нової пошти» без попереднього оформлення онлайн-заявки на сайті.

Юрій Беневітський, СЕО Нової пошти Глобал, у своєму коментарі на офіційному сайті провідного поштового оператора України наголосив, що таким чином компанія пішла назустріч своїм клієнтам, які давно хотіли бачити таку опцію: «Ми завжди прислухаємось до наших клієнтів, адже хочемо, щоб їм було легко користуватись послугами. Тому спростили відправлення міжнародних відправлень та продовжуємо спрощення наших сервісів» - заявив функціонер.

Зокрема, з 20 травня 2021 року для того, щоб відправити будь-яку посилку з України до будь-якої іншої країни, вам достатньо назвати оператора країну, контактні дані одержувача та оголошену вартість. Детальний інвойс заповнює співробітник Нової пошти Глобал, який за потреби зв'язується з клієнтом по телефону. Більш детально процедура оформлення міжнародних відправлень тепер виглядає так:

  • вам потрібно принести відправлення, але обов'язково у розгорнутому вигляді, щоб зробити його загальний опис відповідно до митного законодавства та встановити оголошену вартість;
  • обов'язково назвати країну, місто, індекс та точну адресу, куди потрібно доставити відправлення. Крім того, назвати ПІБ, контактний телефон та адресу електронної пошти одержувача;
  • а у разі міжнародного відправлення більше ніж однієї позиції з вами обов'язково зв'яжеться по телефону співробітник Нової пошти Глобал для заповнення інвойсу для митниці.

Нагадаємо, що раніше для прийому «Новою поштою» міжнародних відправлень від клієнтів потрібно обов'язкове відвідування відділення «Нової пошти» з вже верифікованою онлайн-заявкою на дане відправлення. А оператору, у свою чергу, потрібно було перевірити його вміст на відповідність інвойсу та на предмет заборонених до пересилання товарів. Тепер же процедура стала набагато простішою та доступнішою. А будь-які картонні коробки «Нової пошти» та іншу упаковку для міжнародних поштових операцій будь-якого типу ви можете купити дешево тут .

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн