Офсетний друк на упаковці з картону та паперу (частина 3)

початок див тут і тут

Офсетная печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Цифровий офсетний друк поєднує принцип цифрового (зокрема, електрофотографічного) та офсетного друку. Зображення формується на фоторецепторі, заснованому на органічному фотонапівпровіднику, який аналогічний такому ж у лазерних принтерів, за винятком того, що фоторецептором є не жорсткий циліндр (барабан), а гнучка плівка, що монтується на формному циліндрі. Після формування зображення передається на офсетне резинотканеве полотно, з якого переноситься на картонні коробки або іншу гофротару.

Для того щоб зрозуміти, який вид друку буде краще, варто відразу звертати увагу на суму витрат на виробництво, а також на швидкість виконання такого замовлення. Наприклад, вам необхідно нанести яскраве зображення на дві тисячі однакових картонних коробок для подарунків. Якщо віддати перевагу цифровому друку, то що на нас чекає? Цифровий друк завжди наноситься на упаковку або листовий матеріал для висікання за допомогою лазерних принтерів. Це дозволяє в дуже короткий термін отримати певний тираж коробок з кольоровим друком. Причому найважливіше, обсяг тиражу практично не впливає на вартість послуг з нанесення друку. Загалом саме цей факт відіграє вирішальну роль при виборі, коли вам потрібно "пофарбувати" трохи пакувальних коробок - скажімо, до тисячі екземплярів. Мінус цієї технології прямо випливає з плюсу - якусь істотну знижку від друку великих тиражів вам навряд чи нададуть.

Що ж до офсетного друку, то тут все звично - чим більший тираж виробів з печаткою вам потрібен, тим дешевше коштуватиме кожна "пофарбована" одиниця продукції (коробки, боксу, лотка, пакета - не має значення, офсетний друк підходить майже за все) . Така логіка динаміки зміни ціни, очевидно, прямо залежить від витрат за виробництво. Щоб нанести друк на будь-який картонний виріб або, наприклад, з паперу створити барвистий рекламний буклет, потрібно насамперед створити відповідні плівки для кожного кольору. Найбільш якісними, наприклад, і зовсім недешевими вважаються плівки, виконані способом фотовиведення, але вони коштують своїх грошей, повірте. І в залежності від кількості кольорів, що поділяються на основні та додаткові, для кожної плівки створюється окрема друкована форма, яка, власне, і встановлюється на друкарську машину.

Офсетная печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Однак цей трудомісткий процес створення плівок способом фотовиведення можна пропустити. Якщо, звичайно, використовувати відповідне друкарське обладнання. Коштує воно не те щоб дорого, проте дозволяє повністю уникнути процесу підготовки плівок, що особливо актуально при замовленні великих тиражів друку кольорового зображення на коробках (наприклад, з нанесенням п'яти і більше кольорів та відтінків). У таких агрегатах технологія офсетного друку зазнає деяких змін. Так, наприклад, при використанні одноколірної друкарської машини на початку на папір наноситься один колір, потім форму знімають і встановлюють на її місце іншу і знову пропускають весь тираж через друкарську машину і так далі, поки не буде досягнутий бажаний результат.


Сучасний стан та перспективи офсетного друку на упаковці

Ну і насамкінець варто поговорити про перспективи технології офсетного друку для друку зображення на упаковці . Ну, а оскільки найсучаснішим видом офсетного друку вважається цифровий офсет, то оцінюватимемо перспективи всієї технології на його прикладі.

Які взагалі переваги дає цифровий офсетний друк у порівнянні з шовкотрафаретом та флексодруком? Однозначно можна відзначити два: швидкість друку та якість одержуваної картинки. За допомогою технології цифрового офсетного друку зображення наноситься на друковану форму безпосередньо встановлену в машину. Крім цього, цифровий офсет може бути використаний для різних видів матеріалу – на сьогоднішній день активно використовуються листові та рулонні (ротаційні) друкарські машини. Рулонні офсетні друкарські машини використовують не окремі аркуші паперу, а рулони - папір у бобінах чи роликах. Та й традиційно варто відзначити вигідність використання цифрового офсету (втім, як і традиційного офсету) при нанесенні одноколірного або багатобарвного зображення на великі тиражі пакувальної продукції.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн