Основні правила зберігання та перевезення гофротари та гофроупаковки (частина 2)

початок див тут

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров недорого Харьков Киев Украина Другим важливим фактором, яким слід керуватися, вибираючи розмір гофротари або гофроупаковки, є особливості ваших транспортних операторів, поштових операторів, що обслуговує перевезення та зберігання товару персоналу - загалом, логістики у всіх її проявах. Тут, звичайно, вам доведеться більше орієнтуватися на власні спостереження, але кілька рекомендацій ми вам можемо дати. Так, наприклад, упакована в гофроящик продукція, повинна бути рівномірно розподілена по всій площі коробки. Упакована продукція має бути завантажена в коробку, практично повністю відповідаючи їй за висотою. В ідеалі можна залишити зазор у 5 мм між закритими верхніми клапанами коробки та упакованим товаром. Якщо ж ви залишаєте зазор більш ніж у 2-3 сантиметри, то будьте впевнені, що у разі складування таких гофроящиків один на один, скажімо, по 10 і більше штук у стопку, цілісність нижніх гофроящиків порушиться. Чому тут є умовності? Все залежить від ваги нетто упаковки. Думаємо, зрозуміло, що порівнювати складування один на одного коробок з продукцією по 3 кг у кожній коробці і по 10 кг один на одного - це не одне й те саме.

Також важливо враховувати розташування завантаженої упаковки у транспортному засобі. Втім, мати це на увазі, розміщуючи упаковку з товаром на складі, теж буде не зайвим. Що мається на увазі? Як ви знаєте, споживча гофротара з упакованою продукцією розміщується на палетах або піддонах і потім завантажується в транспорт або розміщується в приміщенні складу. Так от, у цій ситуації дуже важливо, щоб пакувальні гофроящики або інша гофротара рівномірно розміщувалася на палеті, не "вилазила" за його краї і нагромаджувалась у занадто великій кількості один на одного (тут знову-таки потрібно відштовхуватися від ваги товару).

І на завершення цього розділу ми хотіли б дати, скажімо, корисну рекомендацію. Зрозуміло, вона не обов'язково до виконання, але ми вам радимо до неї дослухатися. Так от фактично кожна організація, що займається виробництвом або оптово-роздрібною торгівлею має у своєму штаті економістів або маркетологів. І найчастіше відділ маркетингу, котрий іноді відділ ІТП, вносять свої рекомендації щодо доцільності тієї чи іншої упаковки загалом, та її конкретних габаритів зокрема. Нерідко ця "економічна доцільність" буває зайвою, а іноді просто шкодить. залежить від ситуації. Ну не можна заради економії кількох копійок чи гривень буквально утрамбовувати продукцію у гофротару! Якщо продукція порівняно важка за вагою, може зіпсуватися упаковка, і якщо навпаки - легка, може зіпсуватися безпосередньо сама продукція. Весь товар у коробці має бути розташований рівномірно та акуратно.


З якого гофрованого картону краще купити упаковку?

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров недорого Харьков Киев Украина Мабуть, кожен споживач гофротари або гофроупаковки погодиться зі мною, що практично кожен виробник гофри пропонує упаковку однакового розміру, але з різних видів гофрокартону. Ці види гофрованого картону стоять по-різному, відрізняються щільністю, висотою гофри та багатьом іншим. Начебто дуже здорово, мовляв, вибирай сам, що сподобатися. Але як вибрати?

Насправді тут майже нічого складного. Основна складність знову-таки (і ми ще не раз про це згадаємо) полягає в економічній доцільності. За правилами марка гофрокартона для виробництва тари та упаковки для споживчих товарів (товарів широкого споживання) виробляється виходячи з ваги нетто продукції, кількості коробок, розташованих на палеті одна на іншу (висоти штабеля), ну і, звичайно, габаритів. Причому, габарити повинні враховуватися як кожної конкретної одиниці упаковки (коробки, ящика, лотка), так загальної кількості гофротари на піддоні і штабелі (у стосі). Втім, ви можете всі розрахунки та подальше виробництво гофротари професіоналам. Спеціалісти заводу "Експрес Упаковка" до ваших послуг. Телефони консультантів наведені у верхній частині будь-якої сторінки нашого офіційного сайту.


Як правильно палетувати гофротару з упакованою продукцією?

Наступним важливим фактором правильного використання картонної упаковки є належне "оформлення" цієї самої гофротари з упакованою продукцією на палеті. Як ми вже зазначили вище, критично важливо правильно і рівномірно все розташувати, у багатьох випадках цього достатньо, але не зовсім.

закінчення див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн