Основні правила зберігання та перевезення гофротари та гофроупаковки (частина 3)

початок див тут і тут

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров недорого Харьков Киев Украина Будь то упакована продукція в процесі перевезення або упакований товар під час зберігання, так чи інакше упаковка все одно буде схильна до впливу зовнішніх факторів. Це можуть бути погодні фактори на кшталт дощу, снігу або прямих сонячних променів, це можуть бути можливі статичні та динамічні навантаження, це можуть бути деякі умовності експлуатації типу інею при зберіганні або перевезенні в морозильних камерах та рефрижераторах, звичайному пилу та бруді тощо. Щоб запобігти впливу подібних явищ і зберегти міцність і стійкість купленої вами упаковки з гофрокартону , ми настійно вам рекомендуємо не нехтувати обмоткою палети в стрейч-плівку, не нехтувати використанням додаткових прокладок або підкладок між рядами гофротари. зовнішнім сторонам піддону з коробками на кшталт картонних куточків або платівок із дерева чи фанери.

І коли вся гофротара з продукцією правильно розміщена на піддоні, а сам піддон надійно обмотаний стрейчем і забезпечений куточками, всю конструкцію бажано зафіксувати пакувальною стрічкою.


Найголовніша проблема гофротари

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров недорого Харьков Киев Украина І насамкінець давайте поговоримо про найважливіший фактор, який слід враховувати в процесі зберігання або перевезення тари та упаковки з гофрованого картону.

Власне кажучи, наскільки б правильно не був підібраний розмір гофроящика, коробки, лотка, наскільки б правильно не був обраний матеріал для виготовлення споживчої гофротари і, нарешті, наскільки правильно не була б організована логістика та зберігання - є один безумовний факт: абсолютно будь-яка гофротара виготовляється із гофрованого картону, який у свою чергу виготовляється з паперу. А отже, гофротарі притаманні всі недоліки паперу. Будь-яка транспортна або недорога споживча гофротара та гофроупаковка боїться води та вогню. І якщо з вогнем все не надто страшно, цілком можна уникнути прямих контактів вогню і, наприклад, коробок (крім хіба що випадків, коли "сумлінні" працівники роздруковують палету за допомогою запальнички), то від попадання води чи вологи не завжди вдається убезпечитися. Будь-яка гофротара може дуже швидко стати непридатною для зберігання або перевезення в приміщеннях або контейнерах з підвищеною вологістю. Рекомендований показник граничної вологості для гофротари становить 9-11%. Однак тут знову ж таки є умовності, які залежать від типу гофрокартону, розміру гофротари, типу хвилі і так далі, але вони не такі суттєві, тому ці цифри рекомендується запам'ятати.

Крім того, зберігання гофротари на вулиці нехай навіть під дахом ризиковане. так, під час дощу дах врятує штабельовану гофротару або гофротару з продукцією від миттєвого псування. Однак картон все одно вбере в себе якусь частину вологи і його структура порушиться, а значить і зіпсуються міцнісні та експлуатаційні властивості гофротари. За тією ж аналогією варто згадати зберігання і перевезення гофротари в закритих приміщеннях, але з дахом, що протікає.

Однак головна небезпека у всьому цьому криється в так званому людському факторі. У переважній більшості організацій поняття "відносна вологість приміщення" до уваги не береться. Мовляв, куди завантажили, там і зберігаємо. Більше того, відносна вологість повітря у складських приміщеннях навіть не перевіряються! І даремно.

Взагалі кажучи, зараз у відкритому доступі є безліч матеріалів та досліджень динаміки зміни вологості гофрокартону, виготовленого з різних типів гофри та картону для плоских шарів, залежно від відносної вологості повітря. Деякі навіть зіграли свою роль написанні цієї статті. Проте перераховувати їх ми тут не будемо. Але якщо комусь цікаво, то можете, як кажуть, "погуглити".

Ось, власне, і всі тонкощі та умовності правильного вибору, зберігання та перевезення гофротари та гофроупаковки. Та й усієї експлуатації цього виду упаковки, в принципі, теж. Дані правила зовсім нескладні і вимагають лише вашої уважності до деталей. Втім, ви завжди можете купити недорого оптом чи в роздріб тару та упаковку з гофрованого картону будь-якого виду, типу та розміру в інтернет-магазині "Експрес Упаковка". Наші висококваліфіковані фахівці допоможуть вам з вибором гофротари, зможуть розрахувати та підібрати чудову упаковку за чудовою ціною абсолютно під будь-який вид продукції.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн