Друк на коробках від компанії «Експрес Упаковка»: нанесення яскравого зображення будь-якої складності (частина 1)

Флексографическая печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Компанія «Експрес Упаковка» вже понад десять років займається виробництвом повного циклу гофротари та гофроупаковки. У нашому офіційному інтернет-магазині на сьогоднішній день здійснюється оптовий та роздрібний продаж коробок з гофорокартону більш ніж ста різноманітних типорозмірів, конструкцій та форм. Ми з гордістю можемо говорити, що каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір картонних коробок та іншої гофротари та гофроупаковки в Україні.

Всі моделі картонних коробок пропонуються до оптового та роздрібного продажу споживачеві як без малюнка, так і з нанесенням зображення будь-якої складності. Коробки з печаткою від компанії «Експрес Упаковка» виготовляються на декількох типах обладнання в залежності від умов замовлення та побажань клієнта, тому ми пропонуємо купити недорого картонні коробки з печаткою наступних видів:

Кожен клієнт може самостійно на власний розсуд і в залежності від обсягу замовлення вибрати спосіб нанесення друку з перерахованих вище. Подробиці виконання замовлення, терміни та способи оплати та доставки коробок із гофрованого картону з нанесеним зображенням ви зможете у будь-який час уточнити у менеджера нашої компанії, який працюватиме на ваше замовлення. А зараз давайте детальніше поговоримо про те, як здійснюється процес нанесення друку на упаковку з гофрокартону та картону підприємствами нашої компанії.


Друк на коробках із гофрокартону: яка від неї користь?

Флексографическая печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Давайте почнемо, мабуть, із загальних питань і поговоримо про друк на картонних коробках «загалом», а потім перейдемо вже до більш конкретних питань і розглянемо кожен спосіб нанесення зображення на картонні коробки та іншу упаковку з гофрованого картону уважно та широко.

Як нам здається, сьогодні вже ні для кого не секрет, що реклама є важливим елементом господарської діяльності будь-якої комерційної організації. Хтось використовує рекламу для того, щоб популяризувати продукцію (у тому числі і наша компанія, наприклад), хтось пропонує свої професійні послуги (адвокати, ріелтори, репетитори, нотаріуси тощо), а хтось використовує рекламу, наприклад, у благодійних цілях. Реклама при цьому може бути зовсім різною, розрізняються і методи її надання потенційному споживачеві послуг, і оформлення, і інформаційний процес. Так чи інакше, рекламуючи свою продукцію чи послуги, кожна організація намагається зробити це максимально вигідно. Що, втім, не дивно – усі хочуть заробити більше, ніж витратити. Тому до вибору способу реклами своєї продукції чи своїх послуг кожне підприємство чи організація підходить максимально ретельно.

Одним із найефективніших і при цьому найдешевших способів реклами є оформлення упаковки, в якій готова продукція потрапляє безпосередньо до споживача. Таким чином, досягається відразу кілька цілей: компанія отримує частку популярності та лояльності у потрібного покупця, який готовий витратити гроші на купівлю товарів цієї компанії (цільовий покупець), а також мінімізуються витрати на рекламу, оскільки картонна упаковка є одним із найдешевших видів упаковки, а нанесення зображення на неї коштує зовсім недорого - в середньому, від 10 до 50 копійок на одиницю пакувального матеріалу (коробка, пакет, мішок, гофроящик і т.п.). Тобто, як ви бачите, друк на картонних коробках справді є одним із найефективніших і найвигідніших маркетингових інструментів.

Крім того, важливим фактором є те, яке зображення на упаковці побачить споживач. Пам'ятаєте прислів'я про те, що зустрічають по одязі? Ось у нашому випадку все те саме - якість друку на картонних коробках , правильний підбір кольорів і, власне, саме зображення є синонімами успіху продукції будь-якої компанії у споживача. Ви можете продавати будь-що – від лампочок розжарювання до пральних порошків та харчових напівфабрикатів, але перша увага покупця буде звернена саме на зовнішній вигляд та оформлення упаковки вашої продукції. Так, наприклад, ви можете використовувати картонні коробки з печаткою для продажу алкогольних напоїв, або пакувальний папір для парфумерії, невеликі самозбірні коробки-скриньки для косметики – і незалежно від виду упаковки увагу покупця також буде спрямовано на упаковку. А ось запам'ятати він її чи ні, тут уже все залежить від вас, вашого вибору зображення, способу подачі інформації та, власне, самої інформації, її чіткості та конкретики та доречності.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн