Друк на коробках від компанії «Експрес Упаковка»: нанесення яскравого зображення будь-якої складності (частина 2)

початок див тут

Флексографическая печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина
Що означає доречності? Ну, наприклад, сфера використання вашої продукції може бути вузькоспеціалізованою, а може бути широкого формату, розрахованої на кілька категорій споживачів. У будь-якому випадку, реклама на упаковці повинна відповідати тематиці продукції, що продається, хоча б не конфліктувати з нею. Наприклад, якщо ви хочете продавати спортивне взуття, упаковане в картонні коробки, зображення на таких коробках може бути різним - все залежить від вашої фантазії. Допустимим є навіть якісь абстрактні зображення геометричних фігур тощо. Однак буде абсолютно безглуздо, якщо раптом на коробках виявиться зображення з іншої тематики. У цьому випадку, наприклад, зображення головного убору або фармацевтичних препаратів у таблетках, таблетках або краплях. В ідеалі формат і форма друку на вашій упаковці повинна натякати на вміст в цій коробці, ящику, контейнері і т.п., причому так, щоб у клієнта з'явилося бажання купити і подивитися, а що там, всередині упаковано.

Підбиваючи невеликий підсумок, хочемо відзначити. що, як ви самі змогли переконатися на наших прикладах, вибір зображення на упаковці для вашої продукції та метод його нанесення є дуже важливим процесом, до якого варто підійти з усією відповідальністю та фантазією. Однак є ще один момент, про який варто пам'ятати – ваш постачальник упаковки з гофрокартону з печаткою має виконати ваше замовлення з максимальною точністю, тому до вибору підприємства, яке виготовлятиме для вас, наприклад. картонні коробки з печаткою зображення потрібно також підходити дуже акуратно і відповідально.

Зі свого боку, наша компанія може запропонувати вам повний спектр якісних та недорогих послуг з виробництва упаковки з гофрокартону та друку одноколірного або багатобарвного зображення на ній, і, що важливо, у максимально стислі терміни. Так, завдяки сучасному обладнанню, яке використовується на підприємствах компанії «Експрес Упаковка», ми здійснюємо нанесення зображення на картонні коробки будь-якої складності, ми готові вам запропонувати в результаті саме те, що вам спочатку найбільше хотілося, з усією гамою кольорів, з красивими та точними візерунками та формами. Отже, замовляючи картонні коробки з печаткою в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка», вам обмежувати свою фантазію немає потреби. Вибирайте недорогі картонні коробки з печаткою зображення повністю на свій смак, ще й за найнижчими цінами у Харкові, Києві та Україні в цілому.


Способи нанесення друку зображення на тару та упаковку з гофрованого картону

Флексографическая печать на картонных коробках любых размеров недорого Харьков Киев Украина Пакувальні вироби з гофрованого картону служать різним цілям, передбачаються для пакування різної продукції та транспортуються до різних країн. Це, загалом, загальне визначення проте добре характеризується величезний спектр використання гофротари і гофроупаковки. Тому не дивно, що способів нанесення друку на картонну упаковку також використовується кілька – залежно від бажань замовника, наявного обладнання та конкретного призначення тієї чи іншої гофротари або гофроупаковки. Втім, з упаковкою зі звичайного картону або паперу ситуація така сама.

З усієї продукції, яку на сьогоднішній день випускає целюлозно-паперова промисловість України, найбільш популярною є тара та упаковка із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. У відсотковому співвідношенні за даними на кінець 2016 року частка цих двох категорій продукції становить майже 70% усієї різноманітної продукції целюлозно-паперової галузі легкої промисловості України. Ну, а найпопулярнішими виробами з гофрованого картону на сьогоднішній день залишаються недорогі картонні коробки від виробника у всьому своєму величезному розмаїтті типорозмірів та моделей. І справді в більшості випадків, коли мова заходить про гофротар або гофроупаковку, маються на увазі саме картонні коробки. Тому розглядати види нанесення печатки на гофротару і говроупаковку слід з урахуванням цих даних, оскільки саме вони, як ви вже зрозуміли, становлять найбільший інтерес до купівлі.

Виробничі підприємства компанії «Експрес Упаковка» використовують усі основні технології нанесення друку зображення на гофротару та гофроупаковку. Усього таких технологій використовується три:

  • флексографічний друк (флексодрук, флексографія);
  • офсетний друк (офсет);
  • трафаретний друк (шовкографія);

Мабуть, із загальними положеннями на цю тему можна закінчити. Ну, а далі ми розповімо вам про дані способи нанесення друку на гофротару та гофроупаковку (на прикладі картонних коробок) більш докладно – виходячи зі свого практичного досвіду, набутого за 10 років роботи в даній сфері. Продовження з'явиться на сторінках блогу інтернет-магазину Експрес Упаковка найближчим часом.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн